Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן. ומכאן עד להסברים הפשוטים ונסמכי עובדות, וכלה בתיאוריות קונספירציה לפיהן מלחמת כיפור הייתה חצי-מתואמת עם המצרים לסייע להם להכין את העם להסכמים, רצח ג'ו אלון ומה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

הסכם השלום עם מצרים לא "קרה". ההסכם הוא תוצאה של הבנה בשני הצדדים שזה לא מוביל לשום מקום טוב ושאף אחד לא ייעלם.

עם העזתים שני הצדדים עוד לא הפנימו את זה.

היה הרבה יותר קל בימים שהתמודדנו מול גורמים מדינתיים, במדינות ערב מסביבנו היו דיקטטטורים פאן-ערביים חילוניים, נלחמנו צבא מול צבא, וכשנחתמו הסכמים, הצד השני כיבד אותם. היה בעלבית, הייתה כתובת.

עכשיו הכל הסתבך.

לא יועד אם הוזכר כאן, אבל שומר החומות פרץ ב-10 במאי 2021... אולי במקום כל האי-וודאות הזו, נכריז באופן רשמי על "ההתכתשות הדו-שנתית עם החמאס והג'יהאד בעזה", כל שנתיים בשנים אי-זוגיות ב-10 במאי? נגדיר, נניח, שזה נמשך 10 ימים, הם משגרים כך וכך רקטות טיפשות כל ערב בשמונה וחצי, אנחנו מפציצים כל לילה כך וכך דיונות בחצות, ביום ה-11 עוצרים, עושים סולחה וחגיגה גדולה בגן לאומי אשקלון ליד הבית של נהג לילה, ושוחטים כבש עשוי מרשמלו (כי חבל על כבש חי, צער בעלי חיים). מה רע?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

מה הטעם בדיון במוסר אוניברסלי?

מאז הציטוט האלמותי של @oryo על האמהות (לא מוצא אותו) לא חושב שיש "מסקנה" טובה יותר לכל העסק הזה.

(הציטוט של אריאל וייסמן - שמישהו באיטרציה הזו הספיק לדקלם, כרגיל) 

ההודעה לעיל היא מהפעם ההיא שאחד החבר'ה בצד המוסרי אמר שצריך להפגיז אוטומטית כל מקור שיגור (לאחר הירי) ולא משנה מהיכן, והנה כאן ישראל לא הפגיזה שיגור אלא בית של מישהו והורידה כמה ילדים אופסי, קורה, ואם זה קרה אז זה מוצדק בהגדרה.

אני בטוח שאם חס וחלילה כוח לחימה עזתי היה נכנס לבית של מפקצ ישראלי ומורידים אותו ועל הדרך אופסי גם את הילדים שלו היינו מבינים שבמלחמה יש קולטרל והמעשים שלהם מוצדקים לגמרי, הרי צביעות זה החטא הקדמון לא ככה? 

מוות של ילדים זה מוות רע, וכולנו (רובנו?) חווים דיסוננס קוגניטיבי כשהוא קורה כי הצד שלנו לא יכול לעשות דברים רעים, בהגדרה. חלקנו מסבירים שזה הם התחילו בהתעלמות מוחלטת מהמציאות במסגרתה אין באמת התחלה וסוף אלא מעגל דמים. אז הפעם מתו ילדים ערבים וזה קולטרל נורמלי, מחר ימותו ילדים ישראלים וזה טרור של פסיכופתים, והכל ימשיך להסתובב כרגיל. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 דקות, oryo כתב:

אין באמת התחלה וסוף אלא מעגל דמים. אז הפעם מתו ילדים ערבים וזה קולטרל נורמלי, מחר ימותו ילדים ישראלים וזה טרור של פסיכופתים, והכל ימשיך להסתובב כרגיל. 

זה נשמע כאילו  1:1.

לפי ההגיון הזה אם ישראל מפסיקה לירות,  מעגל הדמים נקטע.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, oryo כתב:

והנה כאן ישראל לא הפגיזה שיגור אלא בית של מישהו והורידה כמה ילדים אופסי, קורה, ואם זה קרה אז זה מוצדק בהגדרה.

מי זה ה"מישהו" הזה?
מה עשה ה"מישהו" הזה שגרם לישראל לזרוק פצצה ממטוס על הבית שלו?

עכשיו בוא לא ניתמם. אנחנו יודעים שה"מישהו" הזה הוא מישהו מיוחד נכון?
ה"מישהו" הזה נתן הוראה רק לפני כמה ימים לשגר עשרות רקטות לעבר ישראל כי מישהו בכלא החליט להפסיק לאכול ומת או כי לא נתנו לכמה מתפללים לישון בהר הבית.
אז אפשר לומר שהטיל הזה לא פגע בסתם בית עם "מישהו" אלה ב"מישהו" שגרם למשגרים לשגר רקטות לעבר אוכלוסיה ישראלית.
תנוח דעתך זה לא פגז שנזרק על "מישהו" ולא פגז שנזרק על משגר באמצע עזה. זה חימוש מדוייק ויקר שנזרק על "מישהו" שמפעיל משגרים שיורים עלינו טילים.

מתי היה לגיטימי להוריד את אותו מישהו כי הוא לא יהיה בוואקום הוא גר בעזה, המקום הצפוף בעולם? אם הטילים שהוא שיגר היו פוגעים בבית עם משפחה והורגים אותה זה היה לגיטימי?
זה שהוא הכניס עשרות אלפי אזרחים למקלטים באותו יום זה לא מספיק? זה שהוא גרם לחרדות ולנזקים בנפש אצל אזרחים זה לא מספיק? זה שהסטטיסטיקה "לצידנו" חוהוא לא הצליח להרוג זה אומר שניתן לו פאס?

צר לי על הפגיעה בלא מעורבים, אבל הייתי משגר את הטיל הזה שוב ושוב ושוב ושוב בלי לחשוב פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אבל יש עוד אופציות חוץ מ"לא לחסל" ו"לא לצאת למבצע".

אין לי נוסחת קסם, אבל אולי אפשר לצאת מהקופסה של "לא מדברים עם חמאס". בטח כשבפועל כן מדברים איתו וכן מאפשרים הזרמת כספים.

Hamas, Gaza and Truth-Telling - CultureWatch

טסלה 3 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, קורן בן אשר כתב:

זה נמשך 10 ימים, הם משגרים כך וכך רקטות טיפשות כל ערב בשמונה וחצי, אנחנו מפציצים כל לילה כך וכך דיונות בחצות, ביום ה-11 עוצרים, עושים סולחה וחגיגה גדולה בגן לאומי אשקלון ליד הבית של נהג לילה, ושוחטים כבש עשוי מרשמלו (כי חבל על כבש חי, צער בעלי חיים). מה רע?

זה בעצם כמו יום העצמאות רק במקום זיקוקים שקטים תחמושת חיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, RK כתב:

אכן. ומכאן עד להסברים הפשוטים ונסמכי עובדות, וכלה בתיאוריות קונספירציה לפיהן מלחמת כיפור הייתה חצי-מתואמת עם המצרים לסייע להם להכין את העם להסכמים, רצח ג'ו אלון ומה לא.

למיטב ידיעתי ההסברים די מורכבים, היו תכניות היו כוונות

והיתה דינמיקה של מלחמה, עם התרחשויות לא צפויות,

והיה קיסינג'ר אחד.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אירן מנסה לצרף תחמס שגם יגיב. מתכוננים ללילה סוער.

בחמאס מבטיחים נקמה "נחרצת ומאוחדת". דיווח: "איראן לוחצת שיגיב" (ynet.co.il)

בחמאס מבטיחים נקמה "נחרצת ומאוחדת". דיווח: "איראן לוחצת שיגיב"

ישראל הבהירה שהמבצע לא מכוון נגד חמאס, אבל בכיר הארגון חאלד משעל אומר שהתגובה לחיסול בכירי הג'יהאד האיסלאמי תהיה "מאוחדת". ברקע: דיווח שטהרן לוחצת על חמאס לעשות כן ו"לפרוע את הצ'ק" - אבל לא כולם בארגון מוכנים לשלם את המחיר. ההערכה: רקטות - בערב או בלילה. הקבינט יתכנס.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, motizkn כתב:

Hamas, Gaza and Truth-Telling - CultureWatch

אם זה מה שגורם לך לישון טוב בלילה..

עריכה:

מתי פעם החמאס הצהירו שהם רוצים להרוג את כל היהודים? או שאתה כמו ליאור, תביא לי ציטוטים מהקוראן ותגיד שככה זה המוסלמים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, motizkn כתב:

לא, אבל זה מסכם את הצד השני דיי טוב (אני מדבר על חמאס).

ערכתי והוספתי עוד כמה משפטים על הציור הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

מתי פעם החמאס הצהירו שהם רוצים להרוג את כל היהודים? או שאתה כמו ליאור, תביא לי ציטוטים מהקוראן ותגיד שככה זה המוסלמים.

גם צהל לא הצהיר שהוא רוצה להרוג ילדים אז מה מפריע לך?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

ראיתי מזמן הרצאה ביוטיוב של ריצ'רד קמפ, בעבר מפרד הכוחות הבריטים באפגניסטן, על החוק הבינ"ל שנוגע לפגיעה באזרחים באיזורי מלחמה.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, כדי שזה יהיה חוקי צריכים להתקיים שני תנאים: המטרה צריכה להיות צבאית והתקיפה צריכה למנוע פגיעה רצינית בצד שלנו.

לדוגמה,

אם אתה תוקף משאית אוכל צבאית והורג אזרחים בדרך -  זה לא חוקי.

אם אתה תוקף בניין משרדים אזרחי שבתוכו יש חמ"ל שמתכנן פיגועי עם עשרות נפגעים זה חוקי.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...