Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, Coro כתב:

עם יד על הלב, אם לפיד ראש הממשלה והוא משתמש ברופורמה כדי לפסול קולות של כל מי שמצביע ימין, האם אתם תצא לרחובות להלחם בהרס הדמוקרטיה?

1. הפסקתי לצאת להפגנות

2. אני מקווה לא להיות פה כשזה יקרה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, Coro כתב:

עם יד על הלב, אם לפיד ראש הממשלה והוא משתמש ברופורמה כדי לפסול קולות של כל מי שמצביע ימין, האם אתם תצא לרחובות להלחם בהרס הדמוקרטיה?

אז זאת המטרה של הרפורמה?

באמת הפסקתם להחביא את זה. 

טייב, בסדר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

האם תהיה לך בעיה קשה עם זה?

עם מה? שיש פה דיקטטורה בהתהוות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

חד וחלק.

דיקטטור זה דיקטטור, לא משנה מה הרקע שלו ומאיזו אידאולוגיה הגיע במקור.

אני לא מוכן בשום אופן לחיות בדיקטטורה, ולא אכפת לי מי עומד בראשה.

בדיוק בגלל זה קיימים המושגים "דמוקרטיה מתגוננת" ו "עריצות הרוב" אגב, כדי להבין שיש מצבים שאינם תקינים אפילו אם הם כביכול "מייצגים את רצון הרוב", וכדי להבין שיש לגיטימציה להפגנות כנגד צעדים שכאלו.

זה מעוגן בשיטה הזו שנקראת דמוקרטיה, שהרבה קלולסים ואינטרסטים פשוט חושבים שמשמעות השיטה "הרוב קובע" וזהו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

בהחלט כן.

השאלה היא אם אותם ימנים שתומכים ברפורמה יצאו לרחובות. הרי הם אלה שטענו שצריך את זה אז או שהם חושבים שהצעד של פסילת קולות הוא נכון או שזה זהם הצביעו לו הוא אסון אז בכל מקרה הם צריכים לשמוח שלפיד נשאר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

בהחלט.

דיקטטור זה דיקטטור, לא משנה מאיזה רקע הוא בא.

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

אני רוצה לראות את אלו שתומכים בתוכנית של הממשלה לשינוי השיטה, לאחר שהיא קורית ופתאום מגלים שזה חרא לגור פה עם שינוי השיטה ואז מחליטים לרדת מהמדינה מכל מיני סיבות הזויות

יש משפט באחת משפות האם שלי - "או שתוריד את הצלב או שתשים תחתונים".

כמו עם אדון @edward, שתומך ברפורמה ורוצה דיקטטורה, אבל הכסף שלו מושקע בחו"ל כי תשואה

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

כמו עם אדון @edward, שתומך ברפורמה ורוצה דיקטטורה, אבל הכסף שלו מושקע בחו"ל כי תשואה

אם הסביבה פה הייתה טובה לעסקים יכול להיות שהייתי משקיע פה, אני לא נגד. אבל עושקים אותנו פה בחסות בתי המשפט למרות שיש לנו חוקים מצויינים ומתקדמים בנושא של מונופולים וכדומה.

לצערי אתה קורה לרפורמה דיקטטורה כי אין לך מושג איך אמורה להיראות דמוקרטיה. 

• מצחיק 3

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 18 דקות, edward כתב:

לצערי אתה קורה לרפורמה דיקטטורה כי אין לך מושג איך אמורה להיראות דמוקרטיה. 

לא. לך אין מושג איך אמורה להיראות דמוקרטיה. אין לי כח לחזור על הmeme של you keep using this word, למרות שרציתי גם לשים פה אתמול, אבל זה די זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ישראל תמיד היתה דמוקרטיה מוגבלת למדי, גם בגלל הכיבוש, גם בגלל היחסים עם הערבים עם אזרחות ישראלית, גם בגלל קבוצות דת לא דמוקרטיות שאחוזן באוכלוסיה בעליה מתמדדת.

מה היה לפני 1995 לא כל כך מעניין. זו סתם עוד דמגוגיה בשקל. כי במציאות מישהו כמו שר הלאפות, למשל, נתפס כאדם לא לגיטימי לשתף בשלטון רק עוד לפני איזה שנתיים וגם זה השתנה. 

מה שמעניין זה האנשים שמקדמים את הרפורמה ומה התוצאה לה הם מצפים. וכשמסתכלים על זה ומגלים שחוץ ממעריצי ביבי זו רפורמה שמקודמת לחלוטין אבל ממש לחלוטין על ידי דתיים מכל הזרמים והסוגים - מבינים גם לאן זה הולך.

כתבתי כבר אתמול, ושלשום, ובטח לפני: דמוקרטיה היא סט ערכים. אתם רוצים לרוקן אותה מכל מה שהיא, חוץ מ"אבל הרוב רוצה!". זה מקסים בנאיביות שלו. אבל בוא..

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, Coro כתב:

ברור שכן. אין שאלה בכלל. 

מבעירים את המדינה. 

בכל מקרה, אנשים כל הזמן מעלים את 1995. אין קשר לעניין. 

גם לפני 1995 השופטים לא נבחרו על ידי הממשלה. 

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

ישראל תמיד היתה דמוקרטיה מוגבלת למדי, גם בגלל הכיבוש, גם בגלל היחסים עם הערבים עם אזרחות ישראלית, גם בגלל קבוצות דת לא דמוקרטיות שאחוזן באוכלוסיה בעליה מתמדדת.

מה היה לפני 1995 לא כל כך מעניין. זו סתם עוד דמגוגיה בשקל. כי במציאות מישהו כמו שר הלאפות, למשל, נתפס כאדם לא לגיטימי לשתף בשלטון רק עוד לפני איזה שנתיים וגם זה השתנה. 

מה שמעניין זה האנשים שמקדמים את הרפורמה ומה התוצאה לה הם מצפים. וכשמסתכלים על זה ומגלים שחוץ ממעריצי ביבי זו רפורמה שמקודמת לחלוטין אבל ממש לחלוטין על ידי דתיים מכל הזרמים והסוגים - מבינים גם לאן זה הולך.

כתבתי כבר אתמול, ושלשום, ובטח לפני: דמוקרטיה היא סט ערכים. אתם רוצים לרוקן אותה מכל מה שהיא, חוץ מ"אבל הרוב רוצה!". זה מקסים בנאיביות שלו. אבל בוא..

ערימת מילים מכובסות שמטרתן להימנע מדיון בשאלה. 

מה זה מעניין מה היה פה בעבר, מה קורה במדינות אחרות, זה בכלל לא מעניין. העיקר שאנחנו המדינה ה"דמוקרטית" היחידה בעולם כי ככה אני מדמיין בלי שום ביסוס לוגי חוץ מדיבורים ריקים על "ערכים".

לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

ברור שכן. אין שאלה בכלל. 

מבעירים את המדינה. 

קודם מנסים לפעול בערוצים הדמוקרטיים המקובלים אבל אם גם פסלו את הקולות וגם אין זכות עתירה אז אני צועד ישר לכנסת וזורק לזינזאנה את העבריינים האלה.

איך אמר ג'פרסון:

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants."

פורסם

ישראל תמיד נחשבה לדמוקרטיה מדרגה שניה, או ״דמוקרטיה פגומה״.

חוק יסוד כבוד האדם וחירותו חיזק מרכיבים דמוקרטיים מסויימים.

הווגעה לבחירת שופטים זו ״המצאה״ משנות ה-50. כן, מימי בן גוריון, שדאג לאיזון. ההצעה של רוטמן משאירה את בחירת השופטים לגמרי בידי הממשלה בלי שום איזון - כי הוועדה תכלול 3 שרים, 2 חכ״ים מהקואליציה ושני שופטים בדימוס שיבחרו על ידי שר המשפטים, כלומר לפחות 7 מבין 9 חברי הוועדה יהיו נציגי הממשלה או נבחרים על ידה.

@יבגניפ , אני חולק עליך. ההצעה לא רק של הדתיים, אלא בעיקר מטעם עבריינים כמו דרעי, בן גביר, ולמרות חזקת החפות אני כותב במפורש נתניהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Nemesis כתב:

בכל מקרה, אנשים כל הזמן מעלים את 1995. אין קשר לעניין. 

גם לפני 1995 השופטים לא נבחרו על ידי הממשלה. 

אתה טועה. עד 1953 השופטים נבחרו על ידי הממשלה, או יותר במדויק על ידי בן גוריון עצמו. 

הועדה הוקמה אז אבל היה ברור לכולם שהמקור הסמכות זו הכנסת, וכמו שהועדה הוקמה אפשר גם לפרק אותה ולחזור למצב הקודם.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

הווגעה לבחירת שופטים זו ״המצאה״ משנות ה-50. כן, מימי בן גוריון, שדאג לאיזון. ההצעה של רוטמן משאירה את בחירת השופטים לגמרי בידי הממשלה בלי שום איזון - כי הוועדה תכלול 3 שרים, 2 חכ״ים מהקואליציה ושני שופטים בדימוס שיבחרו על ידי שר המשפטים, כלומר לפחות 7 מבין 9 חברי הוועדה יהיו נציגי הממשלה או נבחרים על ידה.

זה החלק היחיד ברפורמה שאני מתנגד לו גם כן אבל בתכלס בינינו זה פלוס מינוס המצב המקובל ברוב העולם. רק פוליטיקאים בוחרים שופטים ואיכשהו הדמוקרטיות שלהם מתפקדות.

לפני 1 דקה, sperial כתב:

ישראל תמיד נחשבה לדמוקרטיה מדרגה שניה, או ״דמוקרטיה פגומה״.

בערך כמו שאנגליה הייתה במשך כמעט כל ההיסטוריה שלה כי משם ייבאנו את שיטת המשטר. רק בלי המלכה ובית הלורדים.

עריכה אחרונה על ידי edward

• תוכן חדש...