Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה כי לקיבוצניקים יש בריכות מה אתה רוצה?

לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

מה זה קשור לרפורמה במערכת המשפט?

כל עוד שאתה נותן לאוכליסיה החרדית את הזכות לבחור ולהיבחר - אלו כללי המשחק.

אפשר לא להקים קואליציה איתם...

אבל לפיד העדיף להחרים את ביבי...

כן ברור. אני מבין שיש לך זיכרון של דג. ביבי פיטר את לפיד ולבני בשביל ללכת לבחירות ולהקים ממשלה עם החרדים. ביבי בחר בחרדים. אתה צריך שנזכיר לך גם למה הוא עשה את זה?
יש לך גם משהו להגיד על גנץ אולי? זה היה לא מזמן אולי אתה עוד זוכר מה קרה שם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם זה נכון, אז הפחד מלהיות אלאור עזריה 2 מנע הגשת סיוע רפואי לפצועים..

עצוב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, - XM - כתב:

עצוב.

זה רק יילך ויחמיר אם לא יהיה פה שינוי יסודי. מן הסתם על פי המצב המשפטי הקיים אלאור עזריה אשם ולכן מי שיורה על מחבל ובאופן כללי מתערב באירוע כזה לוקח סיכון שהוא יישב שנים בכלא.

אין שום סיבה שמחבל ייצא חי מזירת האירוע וצריך לשנות את המצב במשפטי הנוכחי כדי לשקף את זה באופן ברור וודאי, שמי שיכול לירות שלא יהסס לרגע.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 11 דקות, - XM - כתב:

עצוב.

זה כל כך נכון עד שאחד הקורבנות נורה בראשו.

המחבל לא היה חמוש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, edward כתב:

רק יילך ויחמיר אם לא יהיה פה שינוי יסודי. מן הסתם על פי המצב המשפטי הקיים אלאור עזריה אשם ולכן מי שיורה על מחבל ובאופן כללי מתערב באירוע כזה לוקח סיכון שהוא יישב שנים בכלא.

כבר קיבלתי אזהרה אחת היום מההנהלה, אז אני אשמור לעצמי את מה שאני חושב על השטות הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, edward כתב:

לפי אהרון ברק אבל לא לפי הכנסת שהיא הגוף היחיד המוסמך לכך

אני מבין שאין לך שום מושג באזרחות או המשפט 

ב 1950 כשנקבע המושג חוק יסוד הוא הוגדר כבסיס וראשי פרקים לחוקה ובעל מעמד על משפטי שחוק שסותר אותו יכול להיפסל על ידי בגץ.

מה שברק הוסיף זה רק תבחין מה זה חוק יסוד לא לפי ההגדרה בכנסת אלא לפי מבנה אבל החוקים שנפסלים נפסלים על פי מה שהכנסת הגדירה חוק יסוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

בן גוריון אישר את זה בקטן (300 "עילויים"). בגין שחרר הכל וגרם לא רק לבעיית גיוס נרחבת אלא ליציאת החרדים משוק העבודה.

אני לא מרחיב על שאר האסונות שהמיט עלינו.

לא מדויק. בן גוריון אפשר לתופעה להתרחב עוד בתקופתו. ע"ע המכתבים וההתכתבויות עם הרב הראשי באמצע שנות ה-50.

אבל הדיון איך זה התחיל ומה הגורמים שהעצימו את הבעיה לא באמת מעניין. מה שמעניין זה האם יש מספיק אנשים שרוצים לפתור אותה, והאם יש בצד השני פרטנר שמוכן לשינוי.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 18 דקות, - XM - כתב:

עצוב.

לפני 13 דקות, edward כתב:

זה רק יילך ויחמיר אם לא יהיה פה שינוי יסודי. מן הסתם על פי המצב המשפטי הקיים אלאור עזריה אשם ולכן מי שיורה על מחבל ובאופן כללי מתערב באירוע כזה לוקח סיכון שהוא יישב שנים בכלא.

אין שום סיבה שמחבל ייצא חי מזירת האירוע וצריך לשנות את המצב במשפטי הנוכחי כדי לשקף את זה באופן ברור וודאי, שמי שיכול לירות שלא יהסס לרגע.

אתם רוקדים על הדם. הפשיסט הקטן (אלאור אזריה) הגיע איזה רבעה שעה אחרי שהכל נגמר ושטח כבר היה מוצף בכוחות הביטחון. הגיבור ירה בשבוי שרועה על האדמה יותר מת מאשר חי. באירוע של היום מחבל חוסל על ידי שוטר שלא היה בתפקיד. אף אחד לא מפחד להשתמש בנשק כאשר מצב הוא ברור ואף בן אדם לא נפגע כאשר השתמש בנשק כדי למנוע פיגועה. 

• אהבתי 2
פורסם

כן בטח צריך לירות בראש  בכל אחד שחשוד אפילו כמחבל ואז לעשות את הבירורים...

אולי מחר תאבד שליטה על הרכב תעשה תעונה ועוברי אורח חמושים יחשבו שאתה מחבל ויתחילו לחורר אותך... אי אפשר לתת לכל אזרח או שוטר יכולת לשלוף נשק ולירות באנשים לראות עיניהם, יש נוהלים ברורים ופועלים לפיהם וטוב שכך, מי שלא פועל לפי הנוהלים צריך להישפט על פי חוק.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, edward כתב:

נדמה לי שדיקטטורה של הרוב עדיפה מדיקטטורה של המיעוט (אלא אם כמובן המיעוט נאור והרוב בבונים ביביסטיים)

אתה מוזמן להגר לצפון קוריאה, שם יהיה לך דיקטטורה כמה שאתה רוצה. בלי מיעוט נאור.

או לרוסיה. כל הביביסטים משום מה מעריצים את פוטין, אז תהיה קרוב לשמש העמים שלך.

וברצינות, אם אתה רוצה לחיות תחת דיקטטורה, אתה מטומטם.

לפני כשעה, mikyl כתב:

אתם רוקדים על הדם. הפשיסט הקטן (אלאור אזריה) הגיע איזה רבעה שעה אחרי שהכל נגמר ושטח כבר היה מוצף בכוחות הביטחון. הגיבור ירה בשבוי שרועה על האדמה יותר מת מאשר חי. באירוע של היום מחבל חוסל על ידי שוטר שלא היה בתפקיד. אף אחד לא מפחד להשתמש בנשק כאשר מצב הוא ברור ואף בן אדם לא נפגע כאשר השתמש בנשק כדי למנוע פיגועה

אוסיף רק שעזריה יצא מזה סופר בזול. רק שנה ומשהו בכלא.

עכשיו שאלה לכל הימנים העילאיים והמתנשאים - איפה הבית משפט פה, שנשלט על ידי האליטה השמאלנית שאוהבת פלסטינים? למה הוא לא הושיב את הפשיסט הקטן מלח הארץ הזה ל20 שנה בפנים?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

מה עשיתי לך?

השופטים הם אנשי מקצוע ששופטים לפי ספר החוקים. מי שקובע את ספר החוקים היא הכנסת.

חשבתי שאולי יש לך בשלוף מהיר חומר לימוד לילדים באזרחות. ככה שמישהו יבין פה שהשופטים לא מייצגים את העם.

וגם שהכנסת שמייצגת את העם צריכה להיות עם בלם שיעצור אותה מלחוקק חוקים מסויימים.

אבל אחרי הקריאה של העמודים האחרונים, לא נראה לי שזה יעזור.

ושוב חוזר הניגון של אפקט עזריה. לא נמאס. 

לפני שעתיים, edward כתב:

מן הסתם על פי המצב המשפטי הקיים אלאור עזריה אשם ולכן מי שיורה על מחבל ובאופן כללי מתערב באירוע כזה לוקח סיכון שהוא יישב שנים בכלא.

כמה כאלה יושבים עכשיו בכלא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, avi 1234 כתב:

אתה מבלבל את המוח.

עילת הסבירות היא לא פרשנות של שום דבר

חוץ מדעתו של השופט.

בגצ לא פוסל חוקים בגלל עילת סבירות, עילת הסבירות נועדה לדון בנושאים מנהלתיים כגון גנב מורשע שממונה לשר האוצר.

בגצ פוסל חוקים, אך ורק בגלל שהם סותרים חוקי ייסוד.

אגב, פסקת ההתגברות + פולטיקאים לחיצים == חצי שנת מאסר ו 10,000 שקל על פגיעה ברגשות הציבור החרדי. קבלת preview (קדימון) בחינם.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני רוצה לראות את אלו שתומכים בתוכנית של הממשלה לשינוי השיטה, לאחר שהיא קורית ופתאום מגלים שזה חרא לגור פה עם שינוי השיטה ואז מחליטים לרדת מהמדינה מכל מיני סיבות הזויות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עם יד על הלב, אם לפיד ראש הממשלה והוא משתמש ברופורמה כדי לפסול קולות של כל מי שמצביע ימין, האם אתם תצא לרחובות להלחם בהרס הדמוקרטיה?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...