Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, edward כתב:

בשלב זה שהמלחמה באריתראה נגמרה זה כבר לא רלוונטי.

פליט זה סטטוס זמני, זו לא תוכנית כבקשתך לכל החיים.

אתה מביא כתבה מ 2015 בטענה שההחלטה לא נכונה כי המלחמה נגמרה ב 2018?

זה שמלחמה נגמרת לא מפסיק את הפליטות של אדם. מה זמפסיק אותה זה זהוא יכול לחזור הביתה בלי להיות נרדף או בסכנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

באיזו מדינה מבקש צקלט נכלא ל 12 חודשים ללא משפט ובלי בדיקה של הבקשה שלו?

במדינה בה בגצ חוסם את האפשרות לגרש אותו אז יש שתי אופציות - או שהוא יעשה לך ברדק אצל האזרחים או שאתה מכניס אותו לכלא.

לא מבין על מה יש לנהל משפט - הוא נמצא בארץ ללא אשרה או סטטוס פליט מאושר ממדינה שלישית. זה משפט של שתי דקות של האם אדוני נוכח? כן. יש לאדוני אשרה? לא. יש סטטוס פליט? לא. אז גירוש או כלא. 

אין גירוש כי בגצ מאוד הומניים? אז כנראה שכלא. אה רגע, לפי בגצ גם כלא אסור.

טוב, אז כנראה שאני מקווה שהבנות בדרום תל אביב אוהבות גברים שחורים.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אתה מביא כתבה מ 2015 בטענה שההחלטה לא נכונה כי המלחמה נגמרה ב 2018?

זה שמלחמה נגמרת לא מפסיק את הפליטות של אדם. מה זמפסיק אותה זה זהוא יכול לחזור הביתה בלי להיות נרדף או בסכנה.

ביקשת כמה דוגמאות לפסילת חוקים אז הבאתי. 

לגבי המלחמה באריתראה האום כבר שחרר מספיק החלטות שבטוח שם ואפשר לזרום, אבל אצלינו בבגצ יותר צדיקים מהאפיפיור.

האתר שלי: long.co.il

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, edward כתב:

לא קיבלתי את הפרוטוקול של הישיבה הקודמת :)

תבקש מזיקני ציון.

שאלתי אם כול הסיפור הוא השמונה חודשים אקסטרא כליאה שבגצ אסר.

זה ההתערבות המטורפת שלו?

כי זאת הדוגמא שהבאת...

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

תבקש מזיקני ציון.

שאלתי אם כול הסיפור הוא השמונה חודשים אקסטרא כליאה שבגצ אסר.

זה ההתערבות המטורפת שלו?

כי זאת הדוגמא שהבאת...

לא, יש אינספור בעיות עם נושא המסתננים. התערבו בתנאי כליאה, התערבו בשאלה אם מותר לגרש ולאיזו מדינה, התערבו בהסכם חתום עם מדינה שלישית, בקיצור במה בגצ לא נגע שם. 

הכתבה רק מזכירה חלק מהדברים כי ביקשת דוגמא אז נתתי ככה בשלוף.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אתה תתבאס עלי.

לא יודע.

אין לי דעה מגובשת לגבי איפה צריך לשים את הגבול בהפגנות. נוטה להגיד שצריך לפנות בכוח, אבל יכול להשתכנע גם לכיוון השני או לטעון למשהו באמצע.

אם תמכת (או תומך) במעצרים בזמן ההתנתקות או בהפגנות החרדים ופה אתה מתלבט אז זה צביעות לשמה (איפה יבגני זה בשבילו).

כל מי שפוגע באדם חף מפשע אחר צריך לשלם על זה.

זרקת אבן? לא משנה אם קוראים לך מוחמד או מוישה, אתה חייב לחטוף ובמקום.

חסמת כביש? זה לא מעניין אותי אם אתה במחאה הכי צודקת בעולם (אתיופים, להטב, נשים, נכים, רפורמה, לא יודע מה), אין לך שום זכות לפגוע באנשים שלא קשורים. אנשים חולים בדרך לבתי חולים, אנשים בדרך לטיסות, סתם בן אדם שעבד יום שלם ורוצה להגיע הביתה למשפחה.

קיפול הצידה.

לפני שעה, Night Driver כתב:

כן.

10 דקות חסמתם סבבה. עברו 10 דקות ואתם לא מתפנים אז לשטוף אותם מהכביש.

תאמין לי אני ואתה הרבה יותר קרובים בדעות ממה שאתה חושב.

למרות שאני ימני קיצוני משיחי ואתה 0מאלני..

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תמכת (או תומך) במעצרים בזמן ההתנתקות או בהפגנות החרדים ופה אתה מתלבט אז זה צביעות לשמה (איפה יבגני זה בשבילו).

קשה אם הבנת הנקרא אני מבין...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, edward כתב:

התערבו בהסכם חתום עם מדינה שלישית

איזה הסכם? זה שביבי רצה לחתום עליו אבל אז קיבל צעקות בבית וחזר בו?

תשמע יש לי נזילה בברז בבית, מה אתה אומר להחליף את הברז או להרוס את הבית?
אתה צועק פה על מהגרי עבודה שבג"צ לא נתן להעיף מכאן (שקר. הממשלה מפילה את זה על בגץ כי לא ידעה לתת פיתרון נורמאלי), אבל אתה לא מבין כמה המערכת הזו מגינה עליי ועליך. אנשים לא מבינים ולא מתייחסים לזה, זה קורה כל יום בשלל החלטות עוד הרבה לפני שזה מגיע לבג"צ.
המערכת המשפטית היא השכפצ שלנו ושל המדינה.

דרך אגב גם נתניהו חשב כמוני. תראה ראיונות שלו. למה נראה לך הוא הוציא את לוין מהפריזר?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בזמן ההתנתקות לבית המשפט לא הייתה שום בעיה לאשר מעצר של ילדות בנות 12 עד תום ההליכים. (יענו כלא לפני ותוך כדי שמתקיים בכלל משפט).

פה אני רוצה לראות שיזרקו לכלא ילדה מצפון תל אביב שחוסמת כביש. בחיים לא יקרה. 

וזאת כי אכיפה בררנית זה ה-DNA של המערכת המשפטית שלנו.

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

המערכת המשפטית היא השכפצ שלנו ושל המדינה.

בוא תקרא קצת על מה חוקרים והפרקליטות עשו לעדים ובני משפחתם במשפט נתניהו ותספר לי עוד על כמה הגנה אני מקבל פה. וזה כמובן רק יצא כי זה משפט עם זרקור עליו, יש אינספור מקרים כאלה אבל שם זה אזרחים קטנים ולא ראש ממשלה.

לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

למה נראה לך הוא הוציא את לוין מהפריזר?

אז כנראה שזה צירוף מקרים שיריב לוין נבחר במקום ראשון בפריימריז של הליכוד, כנראה זה ביבי סידר לו.

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

קשה אם הבנת הנקרא אני מבין...

אחרי שהגבתי חשבתי על איך זה יובן אבל לא היה לי כוח לערוך (עכשיו צריך להסביר אז בעצם עשיתי עבודה כפולה).

בגלל זה רשמתי בהתחלה "אם". לא יודע אם תמכת או לא באופן אישי (אז לא הפנתי אלייך באופן ישיר).

רק אומר שכל מיני אנשים שדורשים לצאת ולחסום כבישים לפני כמה שנה דרשו לעצור ילדות שהפגינו נגד ההתנתקות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, edward כתב:

וזאת כי אכיפה בררנית זה ה-DNA של משטרת ישראל שלנו.

תיקנתי לך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

תיקנתי לך

לא רק משטרה שבוחרת מה לחקור ומה לא, יש לך גם פרקליטות שבוחרת עם איזה תיקים ללכת ועם איזה לא. זו אותה מערכת, הם אוכלים ביחד ארוחות צהריים ומתאמים גירסאות. 

פורסם
לפני 1 דקה, edward כתב:

לא רק משטרה שבוחרת מה לחקור ומה לא, יש לך גם פרקליטות שבוחרת עם איזה תיקים ללכת ועם איזה לא. זו אותה מערכת, הם אוכלים ביחד ארוחות צהריים ומתאמים גירסאות.

הכל מתחיל ונגמר במשטרה. הפרקליטות עובדת עם ראיות שהמשטרה מביאה ולפעמים אין לה מספיק ולכן לרוב הכל נסגר בעסקאות טיעון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

הכל מתחיל ונגמר במשטרה. הפרקליטות עובדת עם ראיות שהמשטרה מביאה ולפעמים אין לה מספיק ולכן לרוב הכל נסגר בעסקאות טיעון.

מה זה הרוב, בבתי משפט השלום רק 7% מהתיקים מסתיימים בכלל במשפט מלא והיתר נסגרים בעסקאות טיעון. כלומר אם הרגל שלך דורכת בבית המשפט כנאשם, אתה יודע שבין אם אתה זכאי או אשם זה לא כזה משנה, הזכויות שלך יידרסו אז למה לך להאריך את הסבל.

הסיבה לעיסקת טיעון היא לוא דווקא חוסר בראיות אלא פשוט ראייה מפוכחת של עורך הדין שלך את המערכת שאין מה לעשות, היא כל כך יעילה שכמעט כל מי שמגיע אליה יוצא אשם.

https://www.themarker.com/law/2012-05-15/ty-article/0000017f-dc53-df9c-a17f-fe5b2dd50000

עריכה אחרונה על ידי edward

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

כן.

10 דקות חסמתם סבבה. עברו 10 דקות ואתם לא מתפנים אז לשטוף אותם מהכביש.

למה 10 דקות? 

כבישים זה לא בשביל הפגנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, edward כתב:

בזמן ההתנתקות לבית המשפט לא הייתה שום בעיה לאשר מעצר של ילדות בנות 12 עד תום ההליכים. (יענו כלא לפני ותוך כדי שמתקיים בכלל משפט).

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3124997,00.html

פסקה שלישית, שורה רביעית. מעצר זה לא מאסר, מעצר מתבצע על מנת למנוע ממבצע העבירה לשבש הליכי חקירה, בריחה וכו'.
במקרה הזה נראה שגם ההורים שלהן לא רצו אותן בבית.
אבל אני זוכר את התקופה, הילדים קיבלו הנחיות מאוד ברורות לא לשאת תעודה מזהה ובשום אופן לא להזדהות מול שוטרים, גם לאחר מעצר.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...