Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המלחמה הייתה צריכה להגיע, זאת השורה התחתונה, השורה לפני זה היא מתי.

אם נאמין לכץ שזה הוקדם, אפשר להבין שהתכנון היה לקראת אמצע בקיץ, ואז היית אומר שזה בגלל הבחירות.

אם נאמין (ואני אישית מאמין שזה נכום פשוט כי זה התלבש לביבי מאלוהים) שזה הוקדם בגלל המחאה באיראן והתגובה של טראמפ, ההקדמה של הבחירות זה המהלך הנכון *מבחינת ביבי* - יותר קל מול איראן, מעיף את החוק של הגיוס מהשולחן ומציג ניצחון.

גם אחרי כל זה - הוא אחראי ל1200 נרצחים ביום ויהודיות שנאנסו על ידי מחבלים מזוהמים, אז שיעוף הביתה.

תגןבה לאסיקס.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 14 דקות, teyal כתב:

סבתא שבכתה לגלנט שכל נכדיה מתו

מתי זה קרה? 

אני לא מעודכן בשיט 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

ואני אישית מאמין שזה נכום פשוט כי זה התלבש לביבי מאלוהים

בדיוק.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

המלחמה הייתה צריכה להגיע, זאת השורה התחתונה, השורה לפני זה היא מתי.

, אפשר להבין שהתכנון היה לקראת אמצע בקיץ, ואז היית אומר שזה בגלל הבחירות.

אם נאמין (ואני אישית מאמין שזה נכום פשוט כי זה התלבש לביבי מאלוהים) שזה הוקדם בגלל המחאה באיראן והתגובה של טראמפ, ההקדמה של הבחירות זה המהלך הנכון *מבחינת ביבי* - יותר קל מול איראן, מעיף את החוק של הגיוס מהשולחן ומציג ניצחון.

גם אחרי כל זה - הוא אחראי ל1200 נרצחים ביום ויהודיות שנאנסו על ידי מחבלים מזוהמים, אז שיעוף הביתה.

תגןבה לאסיקס.

המלחמה הייתה אמורה להסתיים ביוני 2025. לא סיימנו את העבודה. אפשר לומר בגלל טראמפ. אני אומר שרצו להשאיר את אירן על אש קטנה.

שווה ערך ל"חמאס זה נכס".

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אם נאמין לכץ שזה הוקדם

גדול. אם נאמין לכץ. כץ הפולטיקאי? זה שלא העביר תקציב כדי לדאוג לביבוש או זה שנכנס לנעליים של גלנט כדי שגלנט לא יפריע לביבוש עם חוק הגיוס?

לא מאמין לאף פולטיקאי אבל פוליטקאים מהליכוד שמוכרים עקרונות בשביל ה"מנהיג העליון"? איך אפשר להאמין להם?

ביבי זיהה מומנטום אצל טראמפ והלך לנדנד לו בבית הלבן. חוק הגיוס יושב לו כמו עצם בגרון מבחינת הבייס וגם מועד הבחירות המקורי לא בא לו טוב ( אחרי אוקטובר. לא חודש טוב לבחירות).

להגיע ליוני בלי הישגים? צריך לבוא עם משהו. ואם טראמפ חם על אירן, זה עוד יותר טוב. נחמם אותו עוד קצת, ונבוא לבחירות עם הישגים.

חושב שהפעם יסיימו את העבודה? עזוב מה יצהירו. אתה חושב שיהיה לנו שקט מאירן ל 5 שנים לפחות? אני בטוח שלא.

התרגלנו לטפטופים מעזה, עכשיו מתרגלים אותך על רטוב עם אירן.

איפה הנצחון המוחלט שאמרו לנו? חיזבאללה שוב משגע אותנו ואחרי 8 חודשים שוב אנחנו בתוך אירן.

העיקר יצא בהצהרות שהחזרנו אותם דורות אחורה ושיהיה לנו שקט כי הרסנו להם את הטילים הבליסטיים.

בינתיים גילינו הבטחות בלי כיסוי. מי אמר שעכשיו יהיה כיסוי להצהרות שיבואו?

תפנים שאת העתיד שלך כבר מכרו. תרצה או לא תרצה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גם אחד כמוני שלא סובל את ביבי והביביזם לא חושב שהמבצע קשור לבחירות, אלא יותר לניצול הזדמנות שנוצר יחד עם ההפגנות באירן ובעיקר הדיכוי האכזרי שהתלווה להן. זה שהוא אדם לא ראוי ומנצל דברים כאלו לטובתו האישית וברור שהוא גם יעשה את זה עכשיו? זה כבר משהו אחר. 

סבב נוסף עם איראן היה דבר בלתי נמנע, זה שזה נעשה במשותף עם ארה"ב זה בונוס יוצא מן הכלל. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

גם אחד כמוני שלא סובל את ביבי והביביזם לא חושב שהמבצע קשור לבחירות, אלא יותר לניצול הזדמנות שנוצר יחד עם ההפגנות באירן ובעיקר הדיכוי האכזרי שהתלווה להן. זה שהוא אדם לא ראוי ומנצל דברים כאלו לטובתו האישית וברור שהוא גם יעשה את זה עכשיו? זה כבר משהו אחר. 

סבב נוסף עם איראן היה דבר בלתי נמנע, זה שזה נעשה במשותף עם ארה"ב זה בונוס יוצא מן הכלל. 

בול.

מה עדיף לי, מבצע עם 200 מטוסי קרב ו3 מטוסי תדלוק ישנים או מבצע עם 200 מטוסי קרב ישראלים, עוד 300 אמריקאים, 2 נושאןת מטוסים על כל כוח המשימה שלהם ןעשרות מטוסי תדלוק שמשייטים באוויר כל רגע נתון?

וכמובן היכולת לכתוש באמת את איראן עם המפציצים האמריקאים.

אסיקס, מבלבלים לך את המוח ברק רביד וחבריו שהאמריקאים מדברים עם האיראנים, ורגע אחרי אומרים שהם לא עונים להם.

אל תאמין לכל הבלבולי מוח, הם יודעים בדיוק כמוך ואפילו פחות. תחכה חודש ואז נדע אם מכרו אותנו או לא.

עם כלביא עשה דבר אחד וזה מנע מהם גרעין בטווח המיידי+טיפול במערכות נמ ורוב מערך השיגור הרלוונטי אלינו. זהו.

פורסם
לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

התכנון המקורי כמו שהורדוס כ"ץ ברוב חוכמתו השנייה רק להוד רוממותו קרעי חשף היה ועוד איך קשור למועד הבחירות. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

אם אתה טס שים בצד עוד 15 אלף ליתר ביטחון, או שתשאר בארץ.

התגובה שלי הייתה על כך שיוצאים פה נגד אנשים שטסים לחו"ל "בזמן מתיחות". היא לא קשורה לכסף 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 27.2.2026 בשעה 14:44, falou כתב:

כשאתה מריץ את ניסוי הקומוניזם שוב ושוב ושוב, בתרבויות שונות מתגלה טבעו האמיתי. זו תיאוריה למימוש רצח המוני בקנה מידה גלובלי. 

כל דבר אחר זה דיבורים שמכסים על הטבע האמיתי של תיאוריה המוטיבציה של מאמיניה

מעולם לא טענתי או חשבתי שקומוניזם הוא דבר חיובי. אין צורך להטיף לי על כך. עם זאת, קיים מרחק רב בין עובדה זו לבין התאוריות שלך. דרך אגב, מדובר במקבילה מדויקת לכל דת מונותאיסטית אחרת.

עשה חיפוש על מקורם ומצבם של יתומים במדינות קומוניסטיות

ליתומים אין משפחה, איך זה קשור? 

הקומוניזם המקורי פעל באופן ברור לפירוק התא המשפחתי, עידוד יציאת נשים מהבית לעבודה, חיים קומיונאלים, גירושים קלים והפלות נגישות.

מאיפה הבאת את השטויות האלו? האם יציאת נשים לעבודה נחשבת בעיניך לפירוק המשפחה? נראה לי שבמערב וגם בארץ המצב זהה לחלוטין. נשים יצאו לעבוד כי היה קשה להתקיים ממשכורת אחת, אך אם הגבר היה מביא די כסף הביתה, איש לא הכריח את האישה לצאת לעבוד. סבתא שלי הייתה עקרת בית כל חייה. נושא ההפלות לא היה שונה מהמצב בארץ, ובנושא הגירושים, אני מעדיף את מה שהיה שם או במדינות מערב נאורות מהגועל נפש שהולך בארץ.

אם העדר קורא לעצמו ימין, אז הוא הימין.

ואם עדר פשיסטים קורא לעצמו ליברלים, האם הם אכן ליברלים?

אתה גם יכול לשאול אם אתה קורא לעצמך פרה ובאים לחלוב אותך, האם זה אומר שאתה פרה?

כלומר, שימוש באבסורד שלא מעוגן במציאות אפשרית כניסיון לקרוא תגר על הגדרה שמעוגנת בעובדות, זו פרקטיקה משעשעת.

אבל העובדה היא שאף אחד לא יכול לקבל כסף לאורך זמן כמכונאי על זה שהוא מערבב שמן עם מים.

השתמשתי בדוגמת המכונאי כי אנחנו ב"קארספורום", אבל מה שכתבתי מעוגן במציאות וההגדרות שלך לא מעגנות בשום עובדות. בתחום שלי יש המון "מכונאים" כאלה שמתפרנסים יפה מאוד. בשביל זה צריכים להתקיים שני תנאים:

1. בורות של הלקוח בנושא המדובר.

2. יכולת שכנוע של ה"מכונאי" ופרסום יעיל.
זה הכל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

מתי זה קרה? 

אני לא מעודכן בשיט 

מזמן

כשעוד היה שר ביטחון הגיע לסיור בעוטף עזה, מישהי סיפרה לו שכל הנכדים שלה נרצחו והוא עמד וספג את זה בדממה.

בניגוד לשאר הליצנים שלא העיזו להתקרב לאיזור.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, teyal כתב:

לדעתי יותר הגיוני שהם רפררו לסבתא שבכתה לגלנט שכל נכדיה מתו

מסתבר שההסבר ההגיוני (עד כמה שיש פה הגיון) הוא שבקרב ההארד קור ביביסטים וימנים בורים וגזענים, יש תפיסה שהאשכנזים, ובמיוחד הקפלניסטים, הם נכדים או צאצאים של נאצים, או אפילו של היטלר עצמו, שהגיעו לארץ אחרי השואה.

זה ממשיך קו שבו האשכנזים הם ערב רב, כוזרים, לא יהודים וכו׳.

זה גם מתאים למה שכתבה החברה שצילמה את הסרטון.

image.thumb.png.51688de0350990f19706194e689c16bd.png

ופה יש עוד הרבה דוגמאות (שרשור מ2022)

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לשייחים נמאס. ערוץ הבית של השלטון הקטארי, אל ג'זירה, מתחיל לחמם את דעת הקהל נגד אירן ומשנה טון בכתבות אנטי אירניות שמבליטות את פעולות משמרות המהפיכה נגד מדינות באזור ומפמפמות את האפשרות לתגובה צבאית נגד אירן מצד מדינות המפרץ.

https://aje.news/sg9rkf
Qatar’s IRGC cell arrests strain Iran relations
The arrests will cause a deep rift in Iran’s relationship with Qatar, one of its closest interlocutors in the Gulf, analysts say.

IMG_20260305_134112.thumb.jpg.9b57f65af7fdd8c4852bd4773e80689d.jpg

• מעניין 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מסתבר שההסבר ההגיוני (עד כמה שיש פה הגיון) הוא שבקרב ההארד קור ביביסטים וימנים בורים וגזענים, יש תפיסה שהאשכנזים, ובמיוחד הקפלניסטים, הם נכדים או צאצאים של נאצים, או אפילו של היטלר עצמו, שהגיעו לארץ אחרי השואה.

זה ממשיך קו שבו האשכנזים הם ערב רב, כוזרים, לא יהודים וכו׳.

זה גם מתאים למה שכתבה החברה שצילמה את הסרטון.

image.thumb.png.51688de0350990f19706194e689c16bd.png

ופה יש עוד הרבה דוגמאות (שרשור מ2022)

איזה אנשים מלח הארץ.

הם יכולים להופיע בפרסומות לאמצעי מניעה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

העולם משתגע.

בשוודיה ממליצים לאזרחים לאגור כסף מזומן שיספיק לשבוע של דברים חיוניים כמו מזון ותרופות, למקרה של מלחמה.

Sweden’s central bank, Sveriges Riksbank, advised adults to keep about 1,000 kronor (~$110) in cash at home, enough for a week of essentials like food and medicine in case of war, cyberattacks, or other crises. The guidance comes as Sweden prepares for possible disruptions amid rising security threats in Europe.
Source: Bloomberg

HCpUJ05bsAAopFN.thumb.png.877f42d953705a6a316edff9c515d91e.png

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...