Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

עניין את מי הימין עכשיו יאשים בבגידה חמורה

בטוח שאת דורון קדוש.

בכל אופן לא הייתי ממהר לקרוא לזה אלאור עזריה 2 כי לא ברור מה קורה שם. אחד מהם שולח יד לתוך המכנסיים שלו, השני חוזר במהירות פנימה, לא רואים מה קורה בפנים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

זו לא הנחה על בסיס מיקום. זו הנחה על בסיס מיקום של מצביעי הימין.

בדיוק כמו שמוסיפים עכשיו הנחה בארנונה למי שיש בבית שלו נכה. בשביל שאם קיים איזה חרדי ברחובות שאני עוד לא מממן לו את הארנונה, שיצטרף לחגיגה.

——

אלאור עזריה 2:

חיילים מוציאים להורג, לכאורה, שני מחבלים שנכנעו.

אפשר לנחש שהנזק הבינלאומי יהיה קצת יותר גדול מזה של הפצרית.

מעניין את מי הימין עכשיו יאשים בבגידה חמורה.

אין לי בעיה "מוסרית"* עם הסרטון הזה אלא בעיה עם צהל שעדיין חי ב6.10:

חצי שעה אחרי שהסרטון הזה יצא היו צריכים לפרסם את הסרטון מהקסדות של הלוחמים, ולהפוך את האירוע ל"הם ברחו חזרה למבנה וניסו לירות על הלוחמים".

*בהנחה כמובן שלא בוצע הוצאה להורג סטייל חמאס מה שלא נראה מהסרטון כי הם התעסקו בכיסים ונכנסו חזרה למבנה, למה?

אם מישהו חרג מהנהלים סתם לכיף שלו שיענש.

פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

בכל אופן לא הייתי ממהר לקרוא לזה אלאור עזריה 2 כי לא ברור מה קורה שם. אחד מהם שולח יד לתוך המכנסיים שלו, השני חוזר במהירות פנימה, לא רואים מה קורה בפנים.

על פניו זה יותר גרוע מהמקרה של עזריה. הלוחמים ככל הנראה מורים להם להכנס למבנה, ואז יורים בהם.

ניחוש פרוע שלי - זה קו 300 של 2025. הלוחמים התכוונו להרוג אותם בין כה וכה ולספר אחר כך איזה סיפור, ופשוט לא ידעו שהם מצולמים. אם היו יורים בהם מחוץ למבנה זה היה עלול להיות חשוד מדי.

פורסם
לפני 20 שעות, פריג'י כתב:

https://news.walla.co.il/item/3797367

לאן הגענו.

השופט עמית אמור יהיה, אולי, להכריע בסוף כל שרשרת הערעורים התיאורטית בגורלך כנאשם.

הוא לא המאשים. זו הפרקליטות הצבאית.

הוא עוד לא גזר עליך כלום. קודם אם תורשע זה יהיה בכלל בבית דין צבאי.

רק על זה מגיע לו על העלבת עובד ציבור ועל ביזיון של בית המשפט לעוף לכלא לקיבינימט לכמה שנים. אנרכיסט מטומטם.

ראיתי את אנשי כוח 100 עוד כאשר הם תקפו שוטרים צבאיים, ואת חבריהם שפרצו לבסיס בהנהגת חברי כנסת ובעקבות קריאות ברשתות של אותם אנשי כוח 100. כבר אז היה צריך לשפוט את כל המעורבים בגין המרדה. לאחר מכן צפיתי בראיון עם אחד מאנשי היחידה, שדיבר על הרכב היחידה והאנשים בה. אלו אינם אנרכיסטים, אלא אנשי ימין קיצוני.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 48 דקות, MiniMiz3r כתב:

ניחוש פרוע שלי - זה קו 300 של 2025.

בישראל 2025 לאף אחד לא יהיה אומץ לחקור את זה כמו שצריך ולהעניש את החיילים במידה וירו ללא סיבה. 

הימין על מלא מלא ניצח ניצחון מוחלט בהקשר הזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

בישראל 2025 לאף אחד לא יהיה אומץ לחקור את זה כמו שצריך ולהעניש את החיילים במידה וירו ללא סיבה. 

הפוך - השמאל מלא מלא פירק בעצמו את המוסדות המשפטיים והפיל את האמון בהם ל0.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3
  • משעמם 3
פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

בישראל 2025 הלוחם הראשון שירה (זה שעומד בצד ימין) נמצא כרגע בחקירה במח"ש ואני מעריך שבסופה הוא ייעצר.

פורסם
לפני 33 דקות, MiniMiz3r כתב:

בישראל 2025 הלוחם הראשון שירה (זה שעומד בצד ימין) נמצא כרגע בחקירה במח"ש ואני מעריך שבסופה הוא ייעצר.

בוא נחכה לתוצאה. בינתיים אתמול הנאשמים בפרשת ההתעללות בשדה תימן הגיעו לבית המשפט לספר לנשיא העליון שהוא "זבל" ו"קאפו". מה נראה לך שיהיה פה?

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה הולך להצביע ביבי בבחירות הבאות, נכון?

רואים את זה מתקרב בצעדי ענק כבר זמן מה, אבל אתה כבר די שם.

בסדר, הפעם הוא יטפל בהכל וכולם. בהצלחה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

פירוק המוסדות המשפטיים הוא תוצאה ישירה של הסתה פרועה מצד הגואליציה, על רקע משפטי נתניהו. אני עוד זוכר היטב כיצד נתניהו נהג להתגאות בכך שיש לנו מערכת משפט מצוינת, רגע לפני שנפתחו החקירות נגדו.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, פינדר כתב:

בדיוק כמו שמוסיפים עכשיו הנחה בארנונה למי שיש בבית שלו נכה. בשביל שאם קיים איזה חרדי ברחובות שאני עוד לא מממן לו את הארנונה, שיצטרף לחגיגה

שאלה - בשנתיים האחרונות, מה לדעתך התווסף יותר: (א) חרדים שנעשו נכים או (ב) לוחמים שנעשו נכים?

גם אני, ככלל, לא בעד לעודד התנהגות פרזיטית. אבל קודם כל, אני לא רואה בנכים פרזיטים - לא משנה מה המגזר אליו הם משתייכים. ודבר שני, גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום, אז אולי ברח לשרה רגב משהו שהוא בסהכ טוב לשם שינוי?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, daniel.asu כתב:

שאלה - בשנתיים האחרונות, מה לדעתך התווסף יותר: (א) חרדים שנעשו נכים או (ב) לוחמים שנעשו נכים?

גם אני, ככלל, לא בעד לעודד התנהגות פרזיטית. אבל קודם כל, אני לא רואה בנכים פרזיטים - לא משנה מה המגזר אליו הם משתייכים. ודבר שני, גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום, אז אולי ברח לשרה רגב משהו שהוא בסהכ טוב לשם שינוי?

מגניב, אבל מה הקשר בין לוחמים שנעשו נכים, למירי רגב, ולחוק הזה?

וכנ.ב. קטן: אם רוצים לעזור ללוחמים - עושים חוק לנכי צהל. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@David32, אנסה לחדד את עצמי.

פינדר כתב:

לפני 23 שעות, פינדר כתב:

בדיוק כמו שמוסיפים עכשיו הנחה בארנונה למי שיש בבית שלו נכה. בשביל שאם קיים איזה חרדי ברחובות שאני עוד לא מממן לו את הארנונה, שיצטרף לחגיגה.

על זה כתבתי:

לפני 4 שעות, daniel.asu כתב:

רוצה לומר - סבבה שיש כמה חרדים נכים, אבל כנראה שהחוק הזה יטיב עם יותר נכי צהל חדשים: החלק באוכלוסיית הנכים שהוא נכי צהל גדל בזמן האחרון על חשבון יתר החלקים - ביניהם החרדים. אז כנראה שההטבה הזו לא מכוונת לחרדים כי הם ייהנו ממנה פחות מהטבות יותר ממוקדות.

הטענה של פינדר דומה לטענה ששיפוץ נתב"ג זו הטבה לחרדים כי הם נוסעים לאומן. הם בהחלט משתמשים בנתבג, אבל כנראה שלחלק שלהם מסך הנוסעים אין ייצוג עודף משמעותית, נכון?

על זה ענית:

לפני כשעה, David32 כתב:

מגניב, אבל מה הקשר בין לוחמים שנעשו נכים, למירי רגב, ולחוק הזה?

וכנ.ב. קטן: אם רוצים לעזור ללוחמים - עושים חוק לנכי צהל. 

אז הקשר בין לוחמים שנעשו נכים לחוק הזה זה שהם נכים והם 'יהנו' מההטבה שהוא מביא איתו, בלי קשר לסיבת הנכות. לא כי זו המטרה שלו, אלא כי זו תולדה של מלחמה בת שנתיים. אפילו לא רמזתי שאני חושב שמטרת החוק היא לתמוך בנכי צהל (ואני גם לא חושב את זה וזו לא הייתה אפשרות עד שאתה כתבת את זה). השתמשתי בנכי צהל כדוגמה לאוכלוסייה שתהנה מההטבה ושכנראה שאין הרבה התנגדות לזה שהם ייהנו ממנה.

כל התכלית של ההודעה שלי היא לחדד שזה שיש חרדים נכים שייהנו מהחוק הזה - זה נכון. אבל זו לא תכליתו, כי כנראה שאין ייצוג עודף לעדה החרדית בקרב נכים. אם כבר הוא יותר יעזור לנכי צהל כי כאמור, כנראה שזו אוכלוסייה שהחלק היחסי שלה בקרב נהני ההטבה גדלה יותר בתקופה האחרונה.

במאמר מוסגר, אם היו רוצים להטיב עם החרדים, פשוט היו משנים את מבחני ההכנסה או מייצרים הטבה למשפחות מרובות ילדים. הרי זה לא שמפריע להם להשתין מהמקפצה. אם חוק הגיוס לא הרעיד את משכן הכנסת - אז מן הסתם שגם זה לא.

שוב, אולי נפלט למירי רגב ולממשלה הזו מהלך אחד טוב. קורה...

• אהבתי 1
פורסם

תגיד, לא בקטע רע, אבל קראת על החוק? אפילו קצת?

באמת שלא בקטע רע.

נוסח התיקון: https://fs.knesset.gov.il/25/law/25_lsr_9967832.pdf

(לא הצלחתי להעתיק כמו שצריך מהקובץ ואז גישתי לאתר הכנסת נחסמה (כנראה שהמיקום + זה שרציתי לראות קבצים הדליק איזו נורה אדומה).

בקיצקיצור - נכי צהל לא יהנו מההטבה, יותר מזה, ההטבה היא על מספרים נכים באותו הבית... שלא נדבר על זה שמדובר על נכות של ילדים.

ושוב, אני לא נגד החוק האמת, פשוט מי שמגיש פלוס העיתוי, מרגיש לי מוזר ושהולכים לנצל את זה איכשהו. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לנכי צה"ל יש כבר היום הנחה של 66 אחוז בארנונה עד גודל דירה של 70 מטר, או 90 מטר אם יש בדירה 5 נפשות ומעלה. 

https://shikum.mod.gov.il/housing/discount/property

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

תגיד, לא בקטע רע, אבל קראת על החוק? אפילו קצת?

באמת שלא בקטע רע.

נוסח התיקון: https://fs.knesset.gov.il/25/law/25_lsr_9967832.pdf

(לא הצלחתי להעתיק כמו שצריך מהקובץ ואז גישתי לאתר הכנסת נחסמה (כנראה שהמיקום + זה שרציתי לראות קבצים הדליק איזו נורה אדומה).

בקיצקיצור - נכי צהל לא יהנו מההטבה, יותר מזה, ההטבה היא על מספרים נכים באותו הבית... שלא נדבר על זה שמדובר על נכות של ילדים.

ושוב, אני לא נגד החוק האמת, פשוט מי שמגיש פלוס העיתוי, מרגיש לי מוזר ושהולכים לנצל את זה איכשהו. 

האמת היא שממש לא קראתי, התייחסתי רק למה שפינדר כתב בהודעה שלו. אם הייתי קורא, כנראה שלא הייתי מעלה את הנקודה עם נכי צהל.

ועדיין, אני לא רואה איך החוק הזה רע. גם אם יש משפחות של חרדים שנהנות ממנו - אפשר ספציפית במקרה הזה, של ילדים נכים, לנהוג בקצת יותר חמלה גם כלפי ציבור שלא אוהבים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...