Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

די נו הרכיבו אותו על אופנוע. מי ישמע

זה לא שהוא הגיע לבצע משהו משמעותי ועל הדרך הרכיבו אותו. הרכיבה והתמונה הם מהות האירוע. שים לב לחליפה המבצעית שהוא לובש. הגיע בשביל להצטלם ולהעלות לרשתות, בזמן שהפשע חוגג. ועכשיו, כצפוי, הפשעים כבר לא מוגבלים לישובים ערבים, אלא מתרחשים לאור יום בלב ערים כמו אופקים ובאר שבע.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

די נו הרכיבו אותו על אופנוע. מי ישמע.

הרבה יותר חמור בעיניי שסמוטריץ משנה את תקרת המס על הייבוא כאילו המדינה בעודף תקציבי. 

זה מגוכח ביותר. חמור זה לא, אבל זה בדיחה על חשבוננו. 

סמורטיץ יותר נואש ממנו וההתנהלות בהתאם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

B1Kyk00Nbbe_0_0_316_345_0_x-large.jpg

השקעת בתמונה, הבאת צלם, שוטר, אופנוע. עשית מעל ומעבר. מדידה של הלבוש שאתה שם עלייך, לא תשקיע כמה שעות בשביל שזה יראה נורמלי?

זה מגוחך עוד יותר כשהוא לא השקיע מספיק בשביל להתלבש כמו שצריך למאורע.

גם על המלתחה שלו הוא לא מצליח להשליט משילות..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

דווקא יותר מעניינת אותי דעתו המקצועית של @BoazB11

על מה, על הלבוש או על הסיטואציה?

מקצועית הלבישו אותו פרפקט. מיגון מלא כמו שצריך.

לגבי הסיטואציה, לאור החיבה המועטה שלי לפרסונה,

הייתי יותר משועשע אם היה עולה ככה 👇 על האופנוע...

U223ntitled.jpg

• מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

נניח שאתה צודק. איך זה משנה את התמונה?

אז השרים ולשכת ראש הממשלה ״רק״ מעודדים ומוחאים כפיים ועושים כבוד, למי שמטריד אנשי אופוזיציה ועיתונאים.

באיזה עולם זה נראה לך תקין?

זה נראה יותר מטומטם מאשר דבר לא תקין (וזה לא תקין ולא נורמלי)

המשותף לו ולממשלה שהדבר שהם הכי מוצלחים בו זה להכניס אצבע לעין

הם חוסמים אז אנחנו חוסמים אותם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

גם על המלתחה שלו הוא לא מצליח להשליט משילות

ראית פעם איך נערי גבעות מתלבשים?

לידם הוא מתלבש כמו איטלקי ממילאנו.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 12 שעות, mikyl כתב:

לא כל הגרמנים שהצביעו להיטלר היו חברי מפלגה, הם פשוט רצו משילות, לא משנה באיזה מחיר. בדיוק כמוך ושאר מצביעי בן גביר

אני לא היסטוריון אבל אוהב ללמוד היסטוריה. 

נראה לי שאנשים שהצביעו להיטלר כי רצו משילות זאת נטו פרשנות שלך

היו סיבות כמו חוזה ורסאי, החלפת ממשלות בקצב מסחרר, משבר כלכלי ועוד 

פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

יובל, אתה פה?

אני זקוק לקצת סימטריה:

B1Kyk00Nbbe_0_0_316_345_0_x-large.jpg

מה אתה מחפש בדיוק? אביא לך מהמחסן

לפני 12 שעות, David32 כתב:

הרבה יותר חמור בעיניי שסמוטריץ משנה את תקרת המס על הייבוא כאילו המדינה בעודף תקציבי. 

בול.

לכאורה אני מרוויח מהפטור הזה, אבל הוא מבצע פעולה משמעותית שעוזרת לתדמית שלו ובמקום שיהיה רשום משרד האוצר הוא מציג את זה כפעולה של הציונות הדתית כאילו הם אלה שמחלקים לי כסף.

פורסם
לפני 20 שעות, mikyl כתב:

לא כל הגרמנים שהצביעו להיטלר היו חברי מפלגה, הם פשוט רצו משילות,

הם הצביעו לו כי הוא הבטיח להחזיר להם את הכבוד האבוד אחרי ההפסד הצורב והמגבלות שהוטלו עליהם.

די דומה לכל שולי החברה שלא הצליחו להגיע לכלום וה"ימין" מבטיח להם שהם ישלטו בכל עמדות המפתח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, David32 כתב:

נו תהייה רציני. אם היתה עשייה מהכיוון שלו, ירידה בפשיעה, מספרי נרצחים, פרוטקשן וכו' - לאף אחד לא היה איכפת שהרכיבו אותו על אופנוע.

אבל אין. והרכיבה במדים, שוב, כאילו היה ילד מיוחד, היא חלק מהסיפור. כי זה מה שהוא עושה. מגיע למקום, מתנהג כמו שהוא מתנהג, מצטלם, נראה כמו שהוא נראה. וזהו. ממשיך הלאה. והבעיות? נשארות שם. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיות לא רק שנשארות, הן מתעצמות.

הספקתם כבר לשכוח איך אחרי כל פיגוע הוא היה מגיע לזירה להצטלם צועק על עומר בר לב? עכשיו מי יבוא ויצעק עליו?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

דוגמה מייצגת למה אנחנו נמשיך להיות תקועים. כתב בערוץ 12 (זה שהימין קורא לו אלג׳זירה), שאמור להיות ממלכתי לכאורה.

עבריינים שודדים צעירה. המשטרה סוף סוף מצליחה לבצע מעצר. אבל מי יהיה הרע בסיפור? בית המשפט..

הוא אפילו לא יודע אם ומתי ישוחררו ובאילו תנאים, אבל מטפטף את הרעל הימני נגד בתי המשפט.

לא הממשלה\כנסת שאמורה לחוקק ולקבוע הליכי מעצר. לא מחסור כרוני בשופטים ובאנשי פרקליטות, שזה שוב בידי הממשלה. לא ההזנחה רבת השנים שהביאה לפשיעה במגזר הבדואי. רק בית המשפט.

אני לא מכיר את כל ההליכים החוקיים, אבל בד״כ מה שקורה זה שהעבריינים יעצרו לכמה ימים. יחקרו עד כמה שאפשר במקרה הלא מסובך הזה. התיק שלהם יכנס לתור הארוך של מקרים לטיפול והמשפט יהיה בעוד הרבה זמן.

ואז הם ישוחררו בתנאים מגבילים עד המשפט, כי במדינת חוק דמוקרטית, לא מקובל להחזיק אנשים במעצר הרבה זמן ללא משפט (אלא אם הם שרפו פח ברחוב של ראש הממשלה). ככה זה החוק.

ואלמוג בוקר האהבל ימשיך להיות ימין חזק שמאשים את מע׳ המשפט בכל מה שרע פה.

וכמובן שיש הרבה מה לשפר ולתקן במע׳ המשפט, רק שהממשלה הזו לא מנסה לתקן משהו שקשור למקרים כאלו.

image.thumb.png.3ad7adcc22d36dadbcedc7be846d85d3.png

https://x.com/bokeralmog/status/1993927090110935107

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נו תהייה רציני

אני רציני. 

לא אמרתי שהוא מקבל ממני 65. אולי 15. אבל זה שהוא הולך להצטלם על אופנוע במדים זה הכי שטות.

עזוב, יכולם להגיד משהו על זה שהוא מגיע עם כוחות שיטור לעשות פוזות על הבדואים ולצעוק אני בעל הבית במקום לעשות משהו באמת, שזה גם, תחת סימן שאלה מבחינתי כי כן צריך לעשות משהו.

הלך להצטלם על אופנוע סה טו. לפחות זה לא עושה נזק.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לכאורה אני מרוויח מהפטור הזה, אבל הוא מבצע פעולה משמעותית שעוזרת לתדמית שלו ובמקום שיהיה רשום משרד האוצר הוא מציג את זה כפעולה של הציונות הדתית כאילו הם אלה שמחלקים לי כסף.

כן ולא. כן אתה מרוויח, אבל רק טיפה, לא יודע כמה זה באמת בסופו של דבר הכנסות ממיסים למדינה, אבל בפעם האחרונה שבדקתי המלחמה לא הייתה בחינם, וההחרמות שהתחילו בחול גם יפגעו כלכלית במדינה, בקיצור אין עודף כסף. פשוט אין. 

אז לבוא ולחלק עכשיו, בלי קיצוצים מטורפים במנגנונים, זה פשוט חטא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 שעות, עדי-אל כתב:

אני לא היסטוריון אבל אוהב ללמוד היסטוריה. 

נראה לי שאנשים שהצביעו להיטלר כי רצו משילות זאת נטו פרשנות שלך

היו סיבות כמו חוזה ורסאי, החלפת ממשלות בקצב מסחרר, משבר כלכלי ועוד 

משילות זאת לא רק ירידה בפשיעה, אלא גם יציבות כלכלית ופוליטית.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

הם הצביעו לו כי הוא הבטיח להחזיר להם את הכבוד האבוד אחרי ההפסד הצורב והמגבלות שהוטלו עליהם.

די דומה לכל שולי החברה שלא הצליחו להגיע לכלום וה"ימין" מבטיח להם שהם ישלטו בכל עמדות המפתח.

זאת אכן הייתה אחת הסיבות, אך לא בטוח שהנאצים היו מגיעים לשלטון ללא הכאוס הכללי, אלימות פוליטית משתוללת עם קרבות רחוב יומיומיים (בעיקר בין ה-SA לחזית האדומה), תקיפת עוברי אורח ופשיעה גואה. פלוס השפל הכלכלי הגדול שכלל אינפלציה, קריסת בנקים, אובדן חסכונות מעמד הביניים ואבטלה, המערכת הפוליטית המשותקת והפחד מהקומוניזם. במילה אחת, חוסר ביטחון אישי קיצוני.

לפני 17 דקות, David32 כתב:

אולי 15

אחרי כל הנזק שהוא עושה, יצאת אתו לארג'.

• תוכן חדש...