Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קל שכן.

700 יום חקירה ודווקא כשהפצרית נחקרת זה נחשף? בחייאת..

זה לא ספציפי להגן עליה, זה מסוג הדברים שמישהו שקשור למישהו אומר "וואלה טוב לחשוף את זה עכשיו".

בדיוק כמו החקירה של הניצב, שבוע אחרי שהוא מבקש לחקור את הפצרית חוקרים אותו?

אגב הניצב - לפי התגובה הוא מסר את הפלאפון עם הקוד בניגוד לזאת שהלכה לטייל בים ושתקה בחקירות.

התנהגות של קצין ישר מול עבריינית במדים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אולי.

אולי התנהגות של פושע מקצועי שיודע שחשוב להשאיר את הטלפון שלך בלי ראיות עליו כי זה הדבר הראשון שמחפשים בו. אני לא יודע.

בכל מקרה, זכותך לחשוב מה שבא לך, 

אבל הייתי חושב פעמיים לפני שאני יוצא בהצהרות שכולם מטומטמים.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

אני לא אתייחס לשאר הדברים ה "לא מדוייקים" שכתבת כי הציטוט הזה מספיק.

אתה מודה ב 15 מקרים של עבירה. צריך להמשיך?

אל תכתוב במה שאתה לא מבין.

אין 15 מקרים של עבירה כי 15 מקרים הם לא הענות חריגה.

מה שכתבתי מדויק להפליא מוזמן להפריך אותי ולא לכתוב סיסמאות.

ולגבי מה שכתבת על השבכ - שהוכח שזה לא נכון. הבעיה שירון אברהם חושב שאנחנו מטומטמים, כי אם השבכ התריע והריע... אז איך המתקפה של חמאס באה לו בהפתעה?!

בעצם לא באה לו בהפתעה כי הוא ידע על הסימים וכוננות רק לא עשה אם זה כלום

ולמה לא התריע לרמטכל שחייבים כוננות על הגבול?

כאילו השבכ חושב שאנחנו לא אינטליגנטים?

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

שבוע אחרי שהוא מבקש לחקוק את הפצרית עוצרים את ראש להב 433 לחקירה.

יום אחרי שהפצרית נעצרת חושפים פרשה גדולה של ההסתדרות.

אם אתם עדיין חושבים שהצד של "רק לא ביבי" שונה בהתנהלות שלו מהליכוד אתם מטומטמים. אין לי משהו אחר להגיד.

שוב - הם כולם זבל, וזה לא מדנה כבר אם מי שדופק אותנו הוא ליכודניק או איש יש עתיד.

מי זה הם? הרי הרשימה הולכת ומצטצמת כל הזמן.

היועמשית, אהוד והארון ברק?

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

קל שכן.

700 יום חקירה ודווקא כשהפצרית נחקרת זה נחשף? בחייאת..

זה לא ספציפי להגן עליה, זה מסוג הדברים שמישהו שקשור למישהו אומר "וואלה טוב לחשוף את זה עכשיו".

בדיוק כמו החקירה של הניצב, שבוע אחרי שהוא מבקש לחקור את הפצרית חוקרים אותו?

אגב הניצב - לפי התגובה הוא מסר את הפלאפון עם הקוד בניגוד לזאת שהלכה לטייל בים ושתקה בחקירות.

התנהגות של קצין ישר מול עבריינית במדים.

בוס, אותו הקצין שנחקר הוא זה שאחראי על היחידה שחוקרת את פרשת השחיתות של הליכוד. אם הוא מואשם במשהו, זה בסך הכל מספק פלטפורמה לביביסטים לספר שהנה, גם המשטרה לא בסדר. רק המלך ביבי זכאי וצח כשלג.

די עם תאוריות קונספירטיביות. הן לא מתכנסות לשום דבר הגיוני.

אתה חי במדינה דפוקה שבה כולם חושבים שהכל בסדר ולגיטימי, כל עוד לא תופסים אותך. וזהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

התנהגות של קצין ישר

קצין שבשנה וחצי קופץ שתי דרגות, מתת ניצב לניצב וליקק את דרכו לתפקיד, לשר שהבטיח לך משילות ולראש השב״ס שבעצמו נמצא תחת חקירה כרגע.

בחיי, אין לך מינימום של מודעות עצמית? את השר הכושל והמסוכן הזה שמפרק את המשטרה, אתה הבאת עלינו במו ידיך. מאיפה יש לך את החוצפה לבלבל במח על ״רלביסטים״?

• אהבתי 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אתה חי במדינה דפוקה שבה כולם חושבים שהכל בסדר ולגיטימי, כל עוד לא תופסים אותך. וזהו.

עם דגש על המילה כולם.

ימין שמאל למעלה למטה, יןעמשית ראש ממשלה פצרית, שומרי סף ושומרי רף.

לפחות אני השלמתי עם זה והפסקתי להיות מושקע עבור אחד הצדדים. שיישרפו כולם.

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

קצין שבשנה וחצי קופץ שתי דרגות, מתת ניצב לניצב וליקק את דרכו לתפקיד, לשר שהבטיח לך משילות ולראש השב״ס שבעצמו נמצא תחת חקירה כרגע.

בחיי, אין לך מינימום של מודעות עצמית? את השר הכושל והמסוכן הזה שמפרק את המשטרה, אתה הבאת עלינו במו ידיך. מאיפה יש לך את החוצפה לבלבל במח על ״רלביסטים״?

ודווקא עכשיו זה מתפוצץ? אתה באמת לא מבין.

רל"ב.

• אהבתי 1
פורסם

יש רק 365 ימים בשנה. תוריד שבתות וחגים. תראה שעבור כל יום חול אפשרי, בשנתיים וחצי האחרונות היתה לך סיבה להגיד שזה קרה דווקא עכשיו. ככה זה כשבוחרים בכאוס ובחדלי אישים מושחתים וגזענים.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

אל תכתוב במה שאתה לא מבין.

אין 15 מקרים של עבירה כי 15 מקרים הם לא הענות חריגה.

מה שכתבתי מדויק להפליא מוזמן להפריך אותי ולא לכתוב סיסמאות.

ולגבי מה שכתבת על השבכ - שהוכח שזה לא נכון. הבעיה שירון אברהם חושב שאנחנו מטומטמים, כי אם השבכ התריע והריע... אז איך המתקפה של חמאס באה לו בהפתעה?!

בעצם לא באה לו בהפתעה כי הוא ידע על הסימים וכוננות רק לא עשה אם זה כלום

ולמה לא התריע לרמטכל שחייבים כוננות על הגבול?

כאילו השבכ חושב שאנחנו לא אינטליגנטים?

אתה כתבת מתוך x מקרים יש "רק" 15. אתה צביןצשכשאתה מקבל טובות הנאה כנגד אז גם אחד זה יותר מידי?

ולגבי השבכ זה ממוסמך.

ומזכיר לך את נאומי ליברמן ולפיד שלאננפנפו את בעלי המקצוע והתריעו מפני מערכה רב זירתית בטווח הזמן המיידי רק שבועיים לפני ה 7.10.

להזכיר לך את סרטון התעמולה של ביבי שתיאר אחד לאחד את מה שקרה?

מה נעשה בנדון?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נותרו 3 חטופים חללים, אני מקווה שביבי יהיה חכם ולא יעשה שטויות שיערבבו את הקלפים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

שבוע אחרי שהוא מבקש לחקוק את הפצרית עוצרים את ראש להב 433 לחקירה.

יום אחרי שהפצרית נעצרת חושפים פרשה גדולה של ההסתדרות.

אם אתם עדיין חושבים שהצד של "רק לא ביבי" שונה בהתנהלות שלו מהליכוד אתם מטומטמים. אין לי משהו אחר להגיד.

שוב - הם כולם זבל, וזה לא מדנה כבר אם מי שדופק אותנו הוא ליכודניק או איש יש עתיד.

מי שחושב שחקירת ראש להב 433 נפתחה כדי להגן על הפצ"רית, הוא מטומטם.

מי שחושב שחשיפת הפרשה בהסתדרות קשורה לחקירת הפצ"רית,  הוא מטומטם.

והכי מטומטם הוא מי שממשיך לחזור על תעמולת ה"‏רק לא ביבי".

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

כל עוד לא תופסים אותך

גם זה כבר לא, כל מי שנתפס מהצד שמשרת את השלטון, זוכה לא רק לגיבוי מלא אלא לתואר "גיבורים". 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

עם דגש על המילה כולם.

ימין שמאל למעלה למטה, יןעמשית ראש ממשלה פצרית, שומרי סף ושומרי רף.

לפחות אני השלמתי עם זה והפסקתי להיות מושקע עבור אחד הצדדים. שיישרפו כולם.

אני לא מושקע באחד מהצדדים. בכל העולם יש בעיות של שחיתות. בארץ ספציפית יש תרבות גרועה בהקשר הזה, גם של חוסר אחריות, גם של חוסר ההבנה לפעמים - כך לפחותץ נראה - שהמדינה היא שלנו ואנחנו לא דופקים פה את הפריץ כל פעם שמעגלים פינות ועוד. אין לי איזה כבוד יוצא דופן לשופטי העליון או פרקליטים או וואטאבר. ובפוליטיקה האנשים היחידים שאני מניח שהם לא מושחתים נמצאים בקצוות - צבי סוכות כנראה לא יקח שוחד. סביר שגם לזימי וגולן לא. אבל הימין הקיצוני זה מבחינתי אנשים שכנראה היו מטרנספרים גם אותי ברגע שהיו מסיימים עם הערבים, אם זה היה מתאפשר.

במציאות הקיימת, מערכת המשפט גם עדיין מגנה עלי מהם. זה לא שכפץ מושלם. כנראה שגם זה יקרוס בקרוב. לדעתי השופטים מפחדים כבר היום. ביבי ושות' עבדו על זה יפה בעשור האחרון. 

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה שיפה במה שביבי עשה ובאיך שפוליטיקה רגשית-ישראלית עובדת אצל הרבה (רוב ה-?) אלקטורט, זה שגם כשאנשים קולטים שמדובר בבלוף - הם לא יכולים לצאת מהפוזיציה המחנאית המקורית שלהם, אז במקום להבין שהמלך עירום הם מאשימים את כל העולם וזהו.

כל יום ספין חדש, פרשה חדשה, חקירה חדשה, אשמים חדשים. אז זה היה מנדלבליט, ואז אלישיך, ואז חיות, ואז פצ״רית - וכמובן שדילגתי על איזה 50 שעירים לעזאזל בדרך כי זה בלתי אפשרי לזכור את הכל. מרוב שהטרילו לישראלים את הצורה הם כבר לא מסוגלים לעקוב אחרי כלום (״מרוב עצים לא רואים את היער״).

כלבים נובחים ושיירה עוברת.

השבוע ח״כ מכהן (אלמוג בוקר) הגיע לאוניברסיטת בן גוריון, חמוש במופגן (מה שנקרא אצלנו open carry), ופוצץ שיעור במדעי המחשב של סבסטיאן בן דניאל (״ג׳ון בראון״ במרשתת). בראון הוא סמולן ידוע, אמנם רק ברשת החברתית ולעולם לא במסגרת האוניברסיטאית, אבל זה לא שינה יותר מדי. המשטרה הגיעה למקום ופינתה את... בן דניאל. לול? לול.

אשכרה פוליטיקאי *מכהן* מגיע להטריד ולאיים על אזרח המרצה באוניברסיטה, עבור הפשע הקדמון של להביע את דעותיו ברשת החברתית, וכל זה בחסות המשטרה(!?). מיותר לציין שהן בוקר והן חבורת הזבל שבאה איתו חסינים מכל התערבות שיטורית, שכן את השיטור שומרים רק לצד הלא-נכון במפה הפוליטית.

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 52 דקות, oryo כתב:

אלמוג בוקר

השם של השר הוא אלמוג כהן

אלמוג בוקר זה עיתונאי של ערוץ 13 כמדומני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

שיעור במדעי המחשב

אם זה היה שיעור בסיבוכיות זה לגמרי לגיטימי :lol:

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...