Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

עם החוקים של הפורום כמו שהם היום? יש מצב שזה נכון :lol:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

עזוב כן גלצ לא גלצ.

אתה חושב שתקשורת חופשית זה דבר חיוני בדמוקרטיה?

אתה יכול להסביר איך הפעולות של הממשלה הזו מקדמות את התקשורת?

כן. תקשורת חופשית זה דבד חשוב

לגבי הרפורמות אני לא יודע אם הם מקדמות או לא.

פורסם

ספויילר. הן לא. לא לכיוון של תקשורת חופשית, בכל מקרה. 

ממה שמפורסם, רואים את זה בקלות- הדגש הוא על כך שמי שיעבור על ההנחיות שיקבל, ייענש. הממשלה היא זו שקובעת את ההנחיות. 

קו די ברור. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

האמת, כבר לא יודע כמה זה נכון ב2025.

אנחנו חיים בתקופה שאין יותר "מבוגר אחראי", לא בתקשורת ולא בממשלה. תראה מה הולך בעולם. בארה"ב אנשי תקשורת מרכזיים מנסים להלבין ניאו נאצים. הbbc הודו שהם משקרים בכוונה להשפיע על בחירות. גם פה, מפיצים כל דבר העיקר שיהיה וויראלי לעוד חצי אחוז ברייטינג. ועל מעללי הממשלה לא צריך להוסיף...

מניח שאתה מדבר על קלרקסון-קטאר, אין ספק שכאשר אורבך אמר את זה הוא לא דמיין עולם תקשורת פרוע כפי שיש כיום עם שלל פלטפורמות אבל כנראה שזה עדיין עדיף שיהיו יותר ערוצי תקשורת פתוחים וחופשיים מאשר מספר מצומצם שנשלט ע"י השלטון. כל זה בזמן שאנחנו עדיין מצליחים להבחין מה נוצר ב- AI, מה יקרה כאשר כבר לא נוכל להבחין? מצד שני אני דווקא חושב שבעידן ה- AI בו אנשים כבר לא יוכלו להבחין מה אמיתי או לא, לערוצי תקשורת מסורתיים תהיה עדנה כמקור אמין. 

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

קראת את הרפורמה והשוות אותה למצב היום או שמעת אנשים מוטים מסיבות שונות (פוליטיות,  תקציביות וכו')?

אתה מוזמן לקרוא בעצמך.

https://www.tazkirim.gov.il/s/legislativeworkactivity/a133Y00000K4M5xQAF/הפצה-להערות-ציבור?language=iw

כן, זה מתיש ומנוסח בשפה משפטית וקשה להבין מה מסתתר שם.

בגדול בין הדברים שמסתתרים שם, הם איוש המועצה לפיקוח על התקשורת באנשים שממונים על ידי שר התקשורת או נציגים אחרים של הממשלה, כך שלממשלה יש תמיד רוב בועדה.

ובקשר לקנסות, שים לב לסעיף 87 ב׳, שהוא מה שמתכנתים מכנים hook ושאר העם קורא לו ״הכנה למזגן״. השר, בהסכמת החברים שלו מהקואליציה, יכול בכל רגע לשנות את ההגדרה של ״הפרה״ ולהטיל קנסות גבוהים על הגוף המפר את ההוראות.

image.thumb.png.d702afedc57632457a1932f1c4c2943b.png

אבל אני סתם משחית את זמני ואני בטוח שזה לא ישכנע אותך, ואתה תמשיך להגיד לעצמך שאלו רק אנשים מוטים ורל״ביסטים שמפיצים שקרים וקרעי הוא נשמה טובה שבאמת ובתמים מאמין בתקשורת חופשית וסתם משמיצים אותו.

הרי מדובר באדם שבטוח שדמוקרטיה זה ״מה שראש הממשלה קובע״, בתנאי שקוראים לו בנימין נתניהו כמובן.

image.thumb.png.fa1a69760d720fbc41120f82bb3e7f4d.png

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אתה מוזמן לקרוא בעצמך.

https://www.tazkirim.gov.il/s/legislativeworkactivity/a133Y00000K4M5xQAF/הפצה-להערות-ציבור?language=iw

כן, זה מתיש ומנוסח בשפה משפטית וקשה להבין מה מסתתר שם.

בגדול בין הדברים שמסתתרים שם, הם איוש המועצה לפיקוח על התקשורת באנשים שממונים על ידי שר התקשורת או נציגים אחרים של הממשלה, כך שלממשלה יש תמיד רוב בועדה.

ובקשר לקנסות, שים לב לסעיף 87 ב׳, שהוא מה שמתכנתים מכנים hook ושאר העם קורא לו ״הכנה למזגן״. השר, בהסכמת החברים שלו מהקואליציה, יכול בכל רגע לשנות את ההגדרה של ״הפרה״ ולהטיל קנסות גבוהים על הגוף המפר את ההוראות.

image.thumb.png.d702afedc57632457a1932f1c4c2943b.png

אבל אני סתם משחית את זמני ואני בטוח שזה לא ישכנע אותך, ואתה תמשיך להגיד לעצמך שאלו רק אנשים מוטים ורל״ביסטים שמפיצים שקרים וקרעי הוא נשמה טובה שבאמת ובתמים מאמין בתקשורת חופשית וסתם משמיצים אותו.

הרי מדובר באדם שבטוח שדמוקרטיה זה ״מה שראש הממשלה קובע״, בתנאי שקוראים לו בנימין נתניהו כמובן.

image.thumb.png.fa1a69760d720fbc41120f82bb3e7f4d.png

איזה לקלקן.

פורסם

אני לפעמים מעדיף ללכת מהכיוון השני.

הולך לאתר של קוהלת לשמוע מה מנסים לפתור עם הרפורמה, רואה שהרוב המוחלט של הבעיות שהם מתלוננים עליהן הן לא בעיות בכלל אלא אם אתה מנסה להחליש את הדמוקרטיה. לדעתי כמובן.

בוא נסה בעצמך - בחר שלושה נושאים שהם מקטרים עליהם ותגיד לנו אם אתה חושב שהם מקטרים בצדק או שלא בצדק.

https://www.kohelet.org.il/article/כל-מה-שיש-לדעת-על-הרפורמה-הנדרשת-במערכת/

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, garicho כתב:

לקלקן.

הם כולם כאלו. מזמן העיפו את כל מי שלא משתחווה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עכשיו עוד שומר סף מושחת נחקר.

אבישי גרינצייג: מוזר. מעכבים לחקירה, גובים גרסה ורק לאחר מכן מוציאים הודעה לתקשורת עם צו איסור פרסום רחב. חשבתי שקודם מוציאים הודעה לתקשורת, מסירים את צו איסור הפרסום ורק לאחר מספר ימים מזמנים לחקירה, כשהטלפון הולך לאיבוד.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
Just now, avi 1234 כתב:

עכשיו עוד שומר סף מושחת נחקר

אתה מדבר על אחד המינויים של שר הפיתות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אתה מדבר על אחד המינויים של שר הפיתות?

אתה רציני?!

מי ממנה את ראש אגף חקירות?

ולשיטתך גנץ אשם במינוי הפצרית.

יותר מזה בן גביר לא מוכן לקדם את רינת סבן - מי שהעידה בבית משפט שבדקו הענות חריגה שהשבוע חבקין העיד שלא היה ולא נברא, מי נלחם עליה בבגצ? היועמשית. מי אמור לחקור בפרשת הפצרית את היועמשית? שוב לכאורה גברת סבן.

מאפיה

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

ומי מנסה להעיף את היועמשית בגלל התיקים שלו?

אתה מבין שאין סוף לתיאוריות הקונספירציה?

וכדי דתהיה רגוע כבר פורסם שזה לא נוגע לאף חקירה שמתנהלת היום.

עריכה: רק מזכיר שמי שחוקר אותו זה מחש ששייכים לפרקליטות. איזה באסה שכל כך מהר הלכה לך התיאוריה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

ומי מנסה להעיף את היועמשית בגלל התיקים שלו?

אתה מבין שאין סוף לתיאוריות הקונספירציה?

וכדי דתהיה רגוע כבר פורסם שזה לא נוגע לאף חקירה שמתנהלת היום.

עריכה: רק מזכיר שמי שחוקר אותו זה מחש ששייכים לפרקליטות. איזה באסה שכל כך מהר הלכה לך התיאוריה.

מה קונספירציה במה שאמרתי

השופטת וילנר אמרה אתמול שכנראה היועמשית תצטרך להיחקר ולכן היא בניגוד ענינים החוקרת היא רינת סבן שהיועמשית מגינה עליה כעת בבגצ כנגד החלטת השר

זה נראה לך נורמלי?!

חוק פיצול היועמש משאיר את מיארה בתפקיד התביעה.

במקום להצטער שככה נראית מערכת אכיפת החוק במדינת ישראל את רץ לפוליטקה.

למה?

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...