Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, oryo כתב:

הלעג להתמוטטות של יפעת תומר־ירושלמי אכזרי במיוחד אבל אינו יוצא דופן. כך בדיוק מתייחסים נתניהו ותומכיו לכולנו – אזרחים שבורים ומיואשים שנרמסים יום־יום תחת רגליה של ממשלה שמתעבת את עצ ם קיומם.

אני רק שאלה.

כשהורים של ביביסט מתגרשים הם נשארים בני דודים?

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 54 דקות, oryo כתב:

אנחנו לא רוצים שאף אחד יצליח להתאבד, בוא ניישר פה קו בעניין הזה

ואז הם מדברים שעתיים על איזה כיף היה אם היתה מצליחה להתאבד, כמה היא גרועה ושהיא צריכה לנסות שוב עד שיצליח לה.

ככה מלבינים היום דברי הסתה, ולא רק אצלנו אלא זה תופעה עולמית במערב.

-אני כמובן לא קורא לאלימות, אבל הקפלניסטים האלה הם תומכי חמאס וצריך להתייחס אליהם כמו למחבלים.

-קודם כל, אין לי שום דבר נגד יהודים. יש לי מלא חברים יהודים. אחרי שאמרתי את זה, מעניין מאד למה היטלר ניסה לחסל אותם, אולי הם עשו דברים רעים מאד לגרמנים.

-אני ראש ממשלה של כל האזרחים מכל העדות ומכל הדתות ללא משוא פנים, אבל חייב לציין שהערבים נוהרים באוטובוסים לקלפיות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

הלעג להתמוטטות של יפעת תומר־ירושלמי אכזרי במיוחד אבל אינו יוצא דופן. כך בדיוק מתייחסים נתניהו ותומכיו לכולנו – אזרחים שבורים ומיואשים שנרמסים יום־יום תחת רגליה של ממשלה שמתעבת את עצ ם קיומם.

זה הרבה יותר גרוע מזה. הם מנסים לקבע דרכה את הנרטיב כאילו האליל שלהם נכשל בגלל מערכת המשפט. 

הבסיס זה השקר הגס שהיא המציאה סיפור על חיילי צהל והפיצה אותו בעולם כי שמאלנים זה אנשים רעים, והיא בטח שמאלנית.

מזה אפשר לרוץ והגיע למסקנה שבטח גם השופטים של ביבי לא אמינים מאותה הסיבה, ובכלל כל מי שעוסק בשיפוט ומשפט בישראל. חוץ מאולי החברים בבתי דין רבניים - לא יודע.

את זה כמובן אפשר להרחיב להסבר למה אין מקום ולעדת חקירה ממלכתית וכו'.

וכרגיל, הבעיה הכי גדולה היא שאין עם מי לדבר. כנס לכל פוסט אקראי של כל שופר של הביביזם, או נספחים מסוג של עמית סגל. זה האמת של האנשים האלו. ו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

הם מנסים לקבע דרכה את הנרטיב כאילו האליל שלהם נכשל בגלל מערכת המשפט. 

אכן, לפני שתי דקות ראיתי בטלביזיה את חבר הליכוד עמית הלוי אומר שלמערכת המשפט חלק משמעותי בכל מה שקדם ל-6 באקטובר ולכן היא לא יכולה להרכיב את ועדת החקירה, חוץ מזה שביבי בעצמו הצהיר כי לא תקום כזו. אמר את זה כתגובה לכך שביבי מכריז בפה מלא שהוא לא יקים ועדת חקירה ממשלתית ושוב השתמש במשפט הכי ביביסטי שיש "רוב העם"... 

עכשיו מתגלה עוד משהו, היועצת המשפטית של משרד המשפטים היא מקורבת של לוין (בעלה משהו בליכוד או משהו כזה, צפתי ברפרוף) לכן ברור מדוע היא שלחה הודעה ליועצת המשפטית לממשלה שהיא צריכה להרחיק עצמה מחקירת הפצ"רית. 

פורסם
לפני 15 שעות, madmaxx כתב:

במשפט הכי ביביסטי שיש "רוב העם"... 

בואו ננטרל את זה. 

אני מציע לפנות לבג"צ, במסגרת העתירה הקיימת על הקמת וועדת חקירה ממלכתית, ולבקש להוסיף ביצוע משאל עם. 

זה יכריע את הסוגייה, אם "רוב העם" בעד המתווה המוצע או לא. 

יצטרכו להמציא ספין אחר אחרי זה. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היוש, אני רק שאלה. 

כבר הספקתי לשכוח. 

מה קורה עם חקירת "קטארגייט"? 

לא, כי אני שומע שהחקירה של הפצ"רית היא משהו שקשור "לקודש הקודשים", וזה קצת תמוה בעיני. 

בין העונים נכונה תוגרל וועדת חקירה פריטטית עם נגיעות של פרמז'ן ועמבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז עכשיו יטילו על סילמן וקרעי לכתוב תפיסת ביטחון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוך כדי שאמסלם מתאם בניהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 10.11.2025 בשעה 19:12, madmaxx כתב:

אכן, לפני שתי דקות ראיתי בטלביזיה את חבר הליכוד עמית הלוי אומר שלמערכת המשפט חלק משמעותי בכל מה שקדם ל-6 באקטובר ולכן היא לא יכולה להרכיב את ועדת החקירה, חוץ מזה שביבי בעצמו הצהיר כי לא תקום כזו. אמר את זה כתגובה לכך שביבי מכריז בפה מלא שהוא לא יקים ועדת חקירה ממשלתית ושוב השתמש במשפט הכי ביביסטי שיש "רוב העם"... 

עכשיו מתגלה עוד משהו, היועצת המשפטית של משרד המשפטים היא מקורבת של לוין (בעלה משהו בליכוד או משהו כזה, צפתי ברפרוף) לכן ברור מדוע היא שלחה הודעה ליועצת המשפטית לממשלה שהיא צריכה להרחיק עצמה מחקירת הפצ"רית. 

א. החלטת בגצ בפתיחה באש בפרימטר.

ב. אפילו היועמשית לא טענה בבגצ שיועמשית המשרד בניגוד ענינים.

בגצ קבע היום שהיועמשית ופרקליט המדינה בניגוד ענינים מוסדי ולכן לא יפקחו על החקירה ולא ימנו מישהו אחר.

היות שהיועמשית היתה בניגוד ענינים מהרגע הראשון ולא ביקשה חוו"ד מיועמשית המשרד קודם העתירה האם אין כאן חשש לשיבוש?

למי מתלוננים?

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

היוש, אני רק שאלה. 

כבר הספקתי לשכוח. 

מה קורה עם חקירת "קטארגייט"? 

לא, כי אני שומע שהחקירה של הפצ"רית היא משהו שקשור "לקודש הקודשים", וזה קצת תמוה בעיני. 

בין העונים נכונה תוגרל וועדת חקירה פריטטית עם נגיעות של פרמז'ן ועמבה.

עד עכשיו לא הבנתי מה העבירה

לא מוסר אלא עבירה פלילית

• רעיון גרוע 1
פורסם

מאות אנשי בריאות הנפש במכתב תמיכה בנתניהו. 

ההסתה של חלקים מהעם נגדו במשך שנים, עלולה להביא לאסון.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

עלולה להביא לאסון?

זו ספקולציה.

לעומת זאת, נתניהו כבר הוכיח את יכולותיו המרשימות בהבאת אסונות. ברבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, - XM - כתב:

מאות אנשי בריאות הנפש במכתב תמיכה בנתניהו. 

ההסתה של חלקים מהעם נגדו במשך שנים, עלולה להביא לאסון.

לחצת על הלינק שלך?

זה מה שמקבלים.

image.thumb.png.68ed3f642ddac0e5c3fd96e69d9457fa.png

• מצחיק 3
פורסם

אין מספיק לול בעולם.

זה כאילו ביביסטים לא רק חיים במציאות מקבילה, גם יכולת הבנת הנקרא שלהם כבר התנתקה מהשפה העברית. תופעה אנושית מרתקת, והזויה ברמות שאם היינו צופים בסרט סאטירי היינו חושבים שזה לא מצחיק כי זה מוגזם 😅

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, stx כתב:

לחצת על הלינק שלך?

זה מה שמקבלים.

ברור, סה”כ ניסיתי להציב מראה. אנשים מסיתים נגדו שנים, בוגד, מושחת, וכו’ חשבתי שמאות אנשי בריאות הנפש התגייסו..

לפני שעתיים, oryo כתב:

אין מספיק לול בעולם.

זה כאילו ביביסטים לא רק חיים במציאות מקבילה, גם יכולת הבנת הנקרא שלהם כבר התנתקה מהשפה העברית. תופעה אנושית מרתקת, והזויה ברמות שאם היינו צופים בסרט סאטירי היינו חושבים שזה לא מצחיק כי זה מוגזם 😅

מהתגובה שלך נראה שזה שיש לו בעייה בהבנת הנקרא זה אתה, פספסת את הפואנטה. תקרא את ההודעה שלי שוב, בסוף האסימון יפול.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • מצחיק 2

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...