Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

בסוף, איך שלא מסתכלים על זה, היא דפקה את המערכת שהיא צריכה לשרת.

אתה אופטימי שהם צריכים תירוץ להתייחס כך או אחרת למערכת, הם עדיין בבגידה, ביבי לא אשם בכלום והוא עדיין אחראי לעשור הבטוח ביותר אבל לא לטבח הכי גדול, אם נגד מדליף זה בסדר כל עוד זה לצד שלהם ואם מישהו אחר מדליף זה לא בסדר. 

פינדר תיאר בצורה נקייה ומדויקת את המקרה המדובר כך שגם אם הסרטון לא היה מודלף, הכל היה נשאר בדיוק אותו הדבר - הפרקליטות הצבאית נוח'בה, רודפים חיילים, מותר להתעלל.... 

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

ככל שהזמן עובר אני מתחיל להרגיש שאתה איזה בן 70 שכועס על זה שאין לו יותר את הקומבינות של מפאי

בחיית זום זום, עוד לא נודלתי כאשר היה שלטון מפא"י, אני מרוקאי בן מרוקאי (לא סתם אני עצבני כאן) ולא סובל את מרבית המרוקאים הביביסטים בסגנון אמסלם ושות'. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נכון, היא עשתה נזק, אבל אני לא חושב שזה משנה משהו לאנשים שמדקלמים פה ססמאות על סרטון מבושל.

זו הכתבה שלגביה נטען שבושלה. כל אדם בוגר בעל ראייה תקינה, רואה שמדובר בשתי זוויות משתי מצלמות. בכל מקרה מראים פה כמה שניות בלבד, כי כנראה באותו זמן חשבו שמספיק להגיד שיש הקלטה ואין צורך להראות את כולה, כמו שנעשה אחר כך בעובדה.

בהתחלה הציבור בכלל לא ידע מה העבירה ועל מה נעצרו החיילים, אלא רק ידעו ששוטרים צבאיים הגיעו ועצרו באופן מבזה (שכנראה לא היה במקום), חיילים שנרדפים על ידי הפצרית ושאר הבוגדים מהפרקליטות.

והנה אנחנו חודשים אחרי האירוע ואנשים עדיין נאחזים בטענות על בישול.

https://www.mako.co.il/news-law/2024_q3/Article-967f4d28f782191027.htm

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חבורה של פסיכופתיים מהגבעות, מתעללים בטלאים. סרטונים קשים (אזהרת צפיה). הבנתי שגם עקרו עיניים עם סכינים לטלאים.

אפס עצורים. אחר כך יגידו שמכפישים אותנו בחו״ל עם סרטונים מבושלים.

https://x.com/nurityohanan/status/1984137621015261329

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, MiniMiz3r כתב:

שאנשים שחושבים שהפעולות הפליליות של הפצ"רית הן חמורות מאוד, בהכרח תומכים במעשים האלה

הטענה שלי היא על מה שקורה פה. על זה שאירועים כאלו קורים כמעט כל יום בחודשים האחרונים ואין עצורים ואין גינויים וכמעט שלא תשמע על זה בתקשורת הסמולנית כביכול.

על זה שבסוף אנשים ילכו להצביע בבחירות ויהיו בטוחים שהם שמים פתק למפלגה שתטפל במושחתים מהפרקליטות שרודפים אחרי חיילים מסכנים ותופרים להם תיקים שמבוססים על סרטונים מבושלים, כי זה מה שטוחנים להם פה יום וליל.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, madmaxx כתב:

אתה אופטימי שהם צריכים תירוץ להתייחס כך או אחרת למערכת, הם עדיין בבגידה, ביבי לא אשם בכלום והוא עדיין אחראי לעשור הבטוח ביותר אבל לא לטבח הכי גדול, אם נגד מדליף זה בסדר כל עוד זה לצד שלהם ואם מישהו אחר מדליף זה לא בסדר. 

פינדר תיאר בצורה נקייה ומדויקת את המקרה המדובר כך שגם אם הסרטון לא היה מודלף, הכל היה נשאר בדיוק אותו הדבר - הפרקליטות הצבאית נוח'בה, רודפים חיילים, מותר להתעלל.... 

בחיית זום זום, עוד לא נודלתי כאשר היה שלטון מפא"י, אני מרוקאי בן מרוקאי (לא סתם אני עצבני כאן) ולא סובל את מרבית המרוקאים הביביסטים בסגנון אמסלם ושות'. 

בגלל שאתה כועס על אמסלם אתה רוצה לרצוח אלפי ישראלים?

אתה מתחיל עם השכן מהקומה הראשונה או השכן מהקומה העליונה? שמעתי שמלמעלה זרקו לך לכלוכים למרפסת תתחיל איתו

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

הטענה שלי היא על מה שקורה פה. על זה שאירועים כאלו קורים כמעט כל יום בחודשים האחרונים ואין עצורים ואין גינויים וכמעט שלא תשמע על זה בתקשורת הסמולנית כביכול.

על זה שבסוף אנשים ילכו להצביע בבחירות ויהיו בטוחים שהם שמים פתק למפלגה שתטפל במושחתים מהפרקליטות שרודפים אחרי חיילים מסכנים ותופרים להם תיקים שמבוססים על סרטונים מבושלים, כי זה מה שטוחנים להם פה יום וליל.

השאלה למה הסרטונים האלה לא מתפרסמים בתקשורת הישראלית. דרך אגב לדעתי הם לא מתפרסמים גם בתקשורת המיינסטרים הבינלאומית. 

למען הפרוטוקול, האנשים שצולמו בסרטון הזה, מבחינתי, צריכים להיות בכלא או בקבר. 

לגבי החלק השני, השתלשלות העניינים שתיארת קודם היא לא מדויקת. החשדות המקוריים נגד החיילים היו עבירות מין (שלא קרו), משם הגיעה הטענה ש"תופרים להם תיק". 

לצערי (באמת לצערי), התנהלות הפצרית בפרשה הזאת גרמה ותגרום נזק אדיר לכל מי שתומך בהיותה של ישראל מדינת חוק כי היא פשוט לקחה את כל תאוריות הקונספירציה שהיו סביבה, והוכיחה שהן נכונות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, MiniMiz3r כתב:

החשדות המקוריים נגד החיילים היו עבירות מין

כי העציר הגיע לבית חולים עם פציעה קשה ברקטום.

ואני מזכיר שמי שהעלה את הפרשה לכותרות והפיץ את ההאשמות הם אנשי הממשלה והשופרות שלהם.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, MiniMiz3r כתב:

השאלה למה הסרטונים האלה לא מתפרסמים בתקשורת הישראלית

לא כול כך מפרסמים דברים כאלה לרוב, בטח לא ככותרת.

... והנה זה הגיע גם לתקשורת.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

לצערי (באמת לצערי), התנהלות הפצרית בפרשה הזאת גרמה ותגרום נזק אדיר לכל מי שתומך בהיותה של ישראל מדינת חוק כי היא פשוט לקחה את כל תאוריות הקונספירציה שהיו סביבה, והוכיחה שהן נכונות. 

מה שהשמאל/מרכז/אנשי רק לא ביבי לא מבינים זה שפעם אחר פעם הם פורציפ זכר כי הם *בטוחים* שזה הדבר הנכון ולא מבינים שזה יפגע בהם ובנו בעתיד.

המחאה נגד הרפורמה חוסמת כבישים? גם החרדים יחסמו כמו השבוע.

המחאה נגד הרפורמה מאיימת במרד בצבא? גם הציונות הדתית תאיים בזה בעתיד.

אפשר להדליף מחדרי החקירות כמו חקירות ביבי/סרטום ערוך? הימין יכניס אנשים שלו לפרקליטות שיעשו אותו דבר.

וגם פה, אנשים מנסים לתרץ בשביל הפצ"רית בלי להבין שהם גם חלק מדרדור המדינה לתהום, הכל בשביל מה שנכון להם באותו רגע.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

גם החרדים יחסמו כמו השבוע.

הם  חסמו כבישים עוד משנות ה60 נשמה.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

גם הציונות הדתית תאיים בזה בעתיד.

אתה מתכוון לסמוטריץ שקרא לציונות הדתית לא להתגייס בגלל ה״פרוגרס״ בצבא? או לאלו שקראו למרד וסרבנות בזמן ההתנתקות?

זה היה הרבה לפני ההפגנות בקפלן.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהשמאל/מרכז/אנשי רק לא ביבי לא מבינים

מה שהם מסרבים להבין זה שזה קרב אבוד. לא משנה מה יעשו אנשים כמוך יאשימו אותם, כמו שבדיוק עשית פה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהשמאל/מרכז/אנשי רק לא ביבי לא מבינים זה שפעם אחר פעם הם פורציפ זכר כי הם *בטוחים* שזה הדבר הנכון ולא מבינים שזה יפגע בהם ובנו בעתיד.

המחאה נגד הרפורמה חוסמת כבישים? גם החרדים יחסמו כמו השבוע.

אפשר להדליף מחדרי החקירות כמו חקירות ביבי/סרטום ערוך? הימין יכניס אנשים שלו לפרקליטות שיעשו אותו דבר.

וגם פה, אנשים מנסים לתרץ בשביל הפצ"רית בלי להבין שהם גם חלק מדרדור המדינה לתהום, הכל בשביל מה שנכון להם באותו רגע.

אתה הרי לא עולה חדש, נכון? או שהתעוררת רק עכשיו? רואה שפינדר כבר ענה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אחי, אתה עלה חדש?

חרדים חסמו פה כבישים לפני שנים. גם מתנגדי ההתנתקות, להם, בניגוד לערבים מתשדיר הבחירות של ביבה, היה מי שגם מימן אוטובוסים.

לא פעם ולא פעמיים יחידות עם מאסה של חיילים דתיים או ימניים מספיק איימו בסירוב פקודה, או סירבו לקחת חלק בפינוי מאחזים.

זה גם מתועד שזה היה שיקול בהתנתקות, כשהחליטו את מי לשלוח לעזה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הימין יכניס אנשים שלו לפרקליטות שיעשו אותו דבר.

על מה אתה מדבר? "הימין יכניס אנשים שלו". 

איזו התדרדרות יובל...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

אחי, אתה עלה חדש?

חרדים חסמו פה כבישים לפני שנים. גם מתנגדי ההתנתקות, להם, בניגוד לערבים מתשדיר הבחירות של ביבה, היה מי שגם מימן אוטובוסים.

לא פעם ולא פעמיים יחידות עם מאסה של חיילים דתיים או ימניים מספיק איימו בסירוב פקודה, או סירבו לקחת חלק בפינוי מאחזים.

זה גם מתועד שזה היה שיקול בהתנתקות, כשהחליטו את מי לשלוח לעזה.

כשהימין חסם כבישים בהתנתקות הוא קיבל מכות, כשסירב פקודה נזרק לכלא.

תפסיקו לסובב את זה איך שבא לכם.

וגם החרדים היו מקבלים מכות בחסימות, חפשו את הסרטון של המכתזית שהורידה זוג זקנים בתחנת דלק פז בכניסה לעיר או פינויים מכביש 4.

השבוע לא. היום מותר.

לפני 8 שעות, David32 כתב:

על מה אתה מדבר? "הימין יכניס אנשים שלו". 

איזו התדרדרות יובל...

ימין, פייק ימין, קרא להם איך שבא לך.

העובדה היא שכל הרק לא ביבי בכו על דוד זיני וקיבלו חשיפה של הפצרית תוך שבועיים.

• רעיון גרוע 1
פורסם

כתבת שהשמאל יוצר את התקדימים. הבנת שטעית, אז הפכת את זה לשאלה ״מי נענש יותר״ (וגם שם לא דייקת אבל ניחא). ואנחנו אלו שמסובבים את זה איך שבא לנו?

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...