Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי אמר שיש פתרון שיעבוד?

אי אפשר לגרש אותם. אירופה לא מצליחה לגרש את ה"פליטים" שלה, אז אנחנו נצליח לגרש מפה את כל הפלסטינים? לאן? את העובדים הלא חוקיים מאפריקה אנחנו לא מצליחים לגרש מפה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לחסל את היטלר והחבר׳ה זה בסדר. לחסל את כל אזרחי גרמניה ולגרש את אלו שנותרו בחיים, פחות בסדר.

עצוב שצריך להגיד את זה.

רק שכאן החבר'ה לא מסתכמים במפלגה אחת קטנה

פורסם

אתם לא מבינים איזה צונמי הולך מחוץ לישראל. החמאס ניצח והשיג את מה שרצה. עכשיו השאלה רק כמה זמן יקח לישראל להבין. וזה הולך להיות קשה וכואב, גם לישראלים בישראל, גם לישראלים בחו״ל וגם לסתם יהודים שלא קשורים לישראל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 44 דקות, hans כתב:

ואיך פיתרון מדיני יעבוד?

סבבת, עשית צעד בשחמט, אבל לוח המשחק הוא דמקה.

לגירוש אתה תגיע בכל מקרה.

כאן ועכשיו אנחנו בהתחלה של התקופה הספרטנית אוטרקית. כמה זמן אתה חושב שנוכל להחזיק מעמד?

https://tech.walla.co.il/item/3783275?push=true?Source=Generalshare&Medium=sharebuttonapp&Content=item&Campaign=socialbutton

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ישראל תבין כי יאנסו אותה. אבל נתניהו לא. זו האישיות שלו. מבחינתו כל העולם אשם, הוא לא, ולכן גם לא יוותר על הכיסא. אחרת היה מתנהל אחרת כבר בדצמבר 23.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בינתים נראה שהפתרון של ביבי וה"ימין"  הוא הפתרון למען הפלסטינאים, ונגד ישראל. לתקן את הנזקים שה"ימין" גורם ייקח לפחות 40 שנה, וגם זה בתנאי שלא יהיה לנו עוד ביבי ובוודאי לא דתיים קיצוניים עם מדינית "בעזרת השם"..

ביבי היה נותן להם מדינה אם הוא היה יכול.

להזכירך הוא החזיר את חברון ב 99 וב 2009 אמר שהוא בעד מדינה בשבילם עם תנאים שוליים כמו בלי זכות שיבה ובלי נשק (דעה שלא רחוקה מיוסי שריד ומוסי רז) 

פורסם
לפני 11 דקות, garicho כתב:

אתם לא מבינים איזה צונמי הולך מחוץ לישראל

אתה חווה את זה בשיחות עם קולגות/חברים?

מלבד הרמה הפוליטית, שכן נוגעים בה, אני עדיין לא רואה שינוי גדול לרעה. לא בקטע של להמעיט, אבל בדיוק היום חשבתי שלעומת תחילת המלחמה, עכשיו זה קצת תפס צד אחר שכרגע יותר קשה לי לתאר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הוא היה יכול. אבל כל ההתנהלות שלו היתה רק לטובת עצמו ולא לטובת המדינה. כל הלוליינות הפוליטית, אי ביצוע הסכמים קואליציוניים, 4 מערכות בחירות יקרות בשנתיים, ההתעלמות מהמשבר הכלכלי שהוא יוצר (נתקלתי היום במספר חצי טריליון שקל כאומדן עלויות המלחמה המתמשכת) והתעלמות מכל האזהרות הביטחוניות והמדיניות. הצונאמי שהזכיר גאריכו התחיל לפני מספר חודשים והיה ברור שעם המדיניות של נתניהו יטביע אותנו. עכשיו מדברים על חוסר ציוד בצבא. איך הוא מצפה להגן על המדינה. אבל ראש ממשלה של ימין חזק שנכנע לבן גביר וסמוטריץ׳ ועוד חושב עצמו למושיע.

אגב, סיפור נתיב הטיסה היום הזוי לגמרי. לא טס מעל צרפת. כאילו שאם היתה תקלה הוא היה נוחת באלג׳יריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 56 דקות, hans כתב:

ואיך פיתרון מדיני יעבוד?

סבבת, עשית צעד בשחמט, אבל לוח המשחק הוא דמקה.

לגירוש אתה תגיע בכל מקרה.

עוד עשור, שניים, שלושה...

אני לא מבין את האנלוגיות על שחמט ודמקא. זה קצת מזכיר לי את הטענות על חוסר הבנה במזרח התיכון. אני באמת לא יודע איך הסכסוך כאן שונה מכל סכסוך אחר.

לגבי הפתרון: אני חושב שאופציה שבה קואליציה צבאית ערבית או מוסלמית כלשהי נכנסת לעזה (במהשך אולי גם ליו"ש), עם ערבויות וניהול כלשהו מארה"ב או המערב יכולה לעבוד. שזה בעצם להבנתי מה שעומד כרגע על הפרק. ומאחורי זה יש מספיק מדינות מוסלמיות שמוכנות ורוצות לכונן איתנו יחסים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

מלבד הרמה הפוליטית, שכן נוגעים בה, אני עדיין לא רואה שינוי גדול לרעה. לא בקטע של להמעיט, אבל בדיוק היום חשבתי שלעומת תחילת המלחמה, עכשיו זה קצת תפס צד אחר שכרגע יותר קשה לי לתאר.

לא מדבר פוליטיקה עם אנשים בעבודה. גם בארץ לא עשיתי את זה. לא רואה שום דבר חיובי בזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה בעצם שואל למה ישראל לא מסוגלת לבצע טרנספר, כשאין שום מדינה בעולם שתומכת בזה או מוכנה לקבל את הפלסטינאים, או למה לא לבצע רצח עם, כשישראל לא מסוגלת אפילו לנהל מלחמה בעזה שבה אומנם מבוצעים כנראה פשעי מלחמה, אבל לא רצח עם?

ברצינות, לא היית פה בשנתיים האחרונות?

הייתי פה ב +30 שנה האחרונות (עוד בתקופה שהיסטוריונים טוענים שלנתניהו שהכירו קראו יוני)

ובשנתיים האחרונות אנחנו קוטפים את מה שזרענו ב 30+ שנים האלו

עכשיו יש לך שאלה באמת טובה 

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה לא חושב שכדי לגרש צריך גם צד שני שיסכים לקלוט?

ואיך זה עובד אצלכם בראש, באמת?

נניח, גירשת.

מה אחר כך?

במה תעבוד? לא חושב שנצליח להתפרנס מויכוחים בשרשור פוליטי בקארספורום

יש לך שאלות טובות. אני מסכים שאנחנו בסיטואציה די מחורבנת.

כל ראש ממשלה שיהיה כאן אחרי תקופת נתניהו יצטרך להתמודד עם העבר וזה לא יהיה דף חלק.

אולי באמת הפתרון הוא זה להוריד את הראש ולהגיע להסכם כלשהוא, אולי הפיתרון הוא דווקא כן להמשיך במצב הנוכחי רק לסיים אותו הרבה יותר מהר, אולי להגיד לערבים ולצרפתים תקימו כבר איזה מדינה שבא לכם.

אני יודע שהפתרון שלי הוא לא אפשרי כרגע אבל גם לפתרונות מדיניים שאתה מציע הם מעשיים

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

לגבי גירוש - כל מה שצריך כדי להפוך את המושג הזה לחוקי הוא לחוקק חוק. כאילו, בחיאת... זה נושא טכני לגמרי...

זורם איתך. 

כל מה שצריך כדי לעשות שלום זה להחליט שאנחנו חברים.

לפני 35 דקות, David32 כתב:

אני נמצא עכשיו בגרמניה בתערוכת ציוד תעשייתי. יש יצרני מכונות שלאנמוכנים לייצא לישראל מכונות מסויימות שחכולות לשמש תעשיית נשק מתקדמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, garicho כתב:

לא מדבר פוליטיקה עם אנשים בעבודה. גם בארץ לא עשיתי את זה. לא רואה שום דבר חיובי בזה.

אז איך אתה חווה את זה?

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

אני נמצא עכשיו בגרמניה בתערוכת ציוד תעשייתי. יש יצרני מכונות שלאנמוכנים לייצא לישראל מכונות מסויימות שחכולות לשמש תעשיית נשק מתקדמת.

האמת, שכבר שמעתי טיפה על זה, והבנתי שזה קשור גם אליך, אבל לא רציתי לשאול ולדחוף אצבע בעין. 

מצד שני, לאור זה שאתה הרבה באיזור ובתערוכות בנושא, זה לא לגמרי שינוי פתאומי אלא לפי מה שאני מבין סנטימנט שהלך והתחזק עם הזמן

לא ככה?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, עדי-אל כתב:

הייתי פה ב +30 שנה האחרונות (עוד בתקופה שהיסטוריונים טוענים שלנתניהו שהכירו קראו יוני)

ובשנתיים האחרונות אנחנו קוטפים את מה שזרענו ב 30+ שנים האלו

אין לי כוח להתווכח על מה שהיה ב-30 שנים האחרונות כי ניהלנו פה מאות ויכוחים כאלו. אבל הנקודה היא שזה גם לא רלוונטי. השנתיים האחרונות הראו לך היטב את מגבלות הכוח של ישראל. טרנספר הוא לא רעיון ישים. אם היה כזה, הוא היה קורה באוקטובר נובמבר 2023.

לפני 43 דקות, עדי-אל כתב:

אולי באמת הפתרון הוא זה להוריד את הראש ולהגיע להסכם כלשהוא, אולי הפיתרון הוא דווקא כן להמשיך במצב הנוכחי רק לסיים אותו הרבה יותר מהר, אולי להגיד לערבים ולצרפתים תקימו כבר איזה מדינה שבא לכם.

אני יודע שהפתרון שלי הוא לא אפשרי כרגע אבל גם לפתרונות מדיניים שאתה מציע הם מעשיים

אני חושב שצריך להפריד את זה לכמה שאלות

האם הולכים לכפות עלינו בכל מקרה פתרון מדיני? כן. חד משמעית. די בטוח שזה אפילו יבוא מטראמפ

האם הוא יחזיק? זו שאלה אחרת. אני מניח שיש יותר סיכוי שכן אם תהייה פה נוכחות של חיילים מוסלמים ממדינות כמו אינדונזיה. אני מרשה לעצמי לנחש שאותם יהיה קצת יותר קשה לחמאס לזררוק מהגגות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

טרנספר הוא לא רעיון ישים. אם היה כזה, הוא היה קורה באוקטובר נובמבר 2023

אה, את זה דווקא כן יישמו בתקופה שציינת, פשוט על האזרחים של הצד הלא נכון.

• תוכן חדש...