Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

לגבי הפתרון: אני חושב שאופציה שבה קואליציה צבאית ערבית או מוסלמית כלשהי נכנסת לעזה (במהשך אולי גם ליו"ש), עם ערבויות וניהול כלשהו מארה"ב או המערב יכולה לעבוד. שזה בעצם להבנתי מה שעומד כרגע על הפרק. ומאחורי זה יש מספיק מדינות מוסלמיות שמוכנות ורוצות לכונן איתנו יחסים.

תודה על ההסבר. זה לא בדיוק הסדר מדיני, כן?

אני לא אתפלא בכלל אם זה מה שטראמפ יכפיף עלינו, איתו הכול יכול להיות מכל הכיוונים.

אבל נניח שזה יקרה - מבחינת כמה-זה-יעבוד בפועל אני נותן לזה חודשיים. העזתים יטרפו מוסלמים אחרים כמו חיות - כמו שעשו מאז ומעולם עם משתפ"ים אמיתיים ומדומים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ואחרי הניצחון המוחלט של נתניהו לא תהיה לישראל לגיטימציה להגיב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

האמת, שכבר שמעתי טיפה על זה, והבנתי שזה קשור גם אליך, אבל לא רציתי לשאול ולדחוף אצבע בעין. 

מצד שני, לאור זה שאתה הרבה באיזור ובתערוכות בנושא, זה לא לגמרי שינוי פתאומי אלא לפי מה שאני מבין סנטימנט שהלך והתחזק עם הזמן

לא ככה?

זה היה בעיקר אצל היצרנים היפניים ששם הממשלה דרשה רשיון יצוא למכונות 5 צירים ומעלה שדרש הצהרה שלא ישמשו לנשק (כולל במכירה יד שניה. אתה נדרש להעביר פרטים והצהרה של הרוכש כדי לקבל היתר. הים הם גם יכולים להשבית את המכונה מרחוק). אבל עכשיו זה אצל הרבה יצרנים אחרים וגם לציוד יותר פשוט. יצרן גרמני של מכונות קונבנציונאליות סירב לתת לי הצעת מחיר כי אני מפעל ישראלי.

לי אישית זה לא מהווה בעיה כי אני צריך ציוד פשוט יחסית ותמיד אמצא מי שימכור (במקרה הכי גרוע קונה סיני).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, hans כתב:

טיעון איש קש, אין אף אחד, גם לא בגרועים שבימין, שדוגל בפיתרון עם הרג מקסימלי של אזרחים.

אני דווקא מכיר ולא מעט, ביניהם שרים בממשלה, חברי כנסת מהקואליציה, וגם כמה חבר'ה מהפורום שכתבו על כך בצורה מפורשת.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אגב, סיפור נתיב הטיסה היום הזוי לגמרי. לא טס מעל צרפת. כאילו שאם היתה תקלה הוא היה נוחת באלג׳יריה.

הניחוש שלי? שרה פשוט לא רצתה עוד אנשים (עיתונאים) על הטיסה. זה כמובן על החשבון שלנו. 

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

תודה על ההסבר. זה לא בדיוק הסדר מדיני, כן?

אני לא אתפלא בכלל אם זה מה שטראמפ יכפיף עלינו, איתו הכול יכול להיות מכל הכיוונים.

אבל נניח שזה יקרה - מבחינת כמה-זה-יעבוד בפועל אני נותן לזה חודשיים. העזתים יטרפו מוסלמים אחרים כמו חיות - כמו שעשו מאז ומעולם עם משתפ"ים אמיתיים ומדומים.

כן, אני חושב שזה יקרה בכפיה. אני מתקשה לדמיין פה תהליך מסודר שישראל מנהלת כרגע מול הפלסטינאים. זה הסדר. פשוט בכפיה.

שיטרפו מוסלמים אחרם כמו חיות. מה איכפת לך? במצב הכי גרוע אתה חוזר לנקודה שאתה נמצא בה היום, רק עם מוסלמים אחרים ששונאים את הפלסטינאים קצת יותר.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא לכל אחד יש חשבון לינקדאין. אפשר בבקשה לאמלק?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבקשה:

*כותב לי חקלאי מפתחת ניצנה:*

היי זיו,שבוע טוב.
שבת קודש מזעזעת עברה עלינו תושבי פתחת ניצנה בגבול מצריים. אנו מרגישים כמו התצפיתניות שאף אחד לא ספר ולא הקשיב להם.

עשרות רבות של רחפנים עוברים ביום ובלילה עמוסים בנשקים ואף אחד לא בשטח לעצור אותם. הם עובדים כמו קרטל ממומן ומסודר עם תצפיתנים וכלי שטח שמקשה על היחידות הסדירות להתמודד.

איפה שב"כ שידעו לחסל בכירים בכל פינה ולא מפנים משאבים לטפל באירוע חסר תקדים שכזה שעושה רושם שזה חוקי ולגיטימי לבצע סחר בין מדינות בצורה כזאת.

רק השבת ספרנו מעל באר מילכה 25 פעמים רחפנים מתועד. ומה עם אלה שעברו מתחת לרדאר..

*קומו עורו על החיים שלכם. איזה צורך יש להם בכמויות אדירות כאלה של נשק??? אנחנו באיחור ענק. הנשק הזה יפגוש אותכם ואת המשפחות שלכם ... עורו משנתכם ...... עוד אחד עובר כרגע..

‏אז רק בליל שבת האחרון הוברחו מעל באר מלכה 25 רחפנים שחצו מגבול מצרים היישר לידי ערביי ישראל.
אתם מדמיינים רחפן חמוד כזה שמעביר מקסימום 5 קילו סמים,
אבל לא מבינים שמדובר באכבר רחפנים, שכל אחד יכול לסחוב איתו אריות, או קופים, או 20 חתיכות של m16 ואולי גם חלקי טילים שמורכבים פה בארץ.

הנה בתמונה, דוגמא לרחפן אחד מיני אלף שנתפס ביולי האחרון. דמיינו כמה כאלה נכנסו עד אז ומאז.
ולאף אחד במערכת הביטחון אין שמץ של מושג כמה כאלה הוברחו השנה למשל,
מה הוברח בפנים,
לאן זה הוברח,
ואיפה הסחורה נמצאת עכשיו!
אתם מבינים את המשמעות?!
זה שכל הממשלה וכל מערכת הביטחון לא על הרגליים עכשיו מהאירועים האלה,
זה מחדל שאני מאוד מקווה שה7.10 לא יהיה קייטנה לידו.
תתעוררו כבר!!!
No alternative text description for this image
Activate to view larger image,

פורסם

זה כבר היה ב-n12 (או ynet) לפני כמה ימים.

פורסם

זה כל כך מטומטם, עד שאני מקווה שזה רק ספין שהוציאה הלשכה, בשביל לבטל ברגע האחרון ולהגיד שערוצי התבהלה ממציאים שטויות.

IMG_0644.jpeg

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התועלת זה שידברו עליו. פרסומאי מחורבן מנהל לנו את המדינה והעתיד כאילו מדובר בהשקה של איזה שיטקוין.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדכון:

זה לא ספין. אם הבן שלי היה משרת עכשיו בעזה, הייתי מבקש ממנו להיות עריק. לא רוצה לחשוב מה יהיה אם חייל יהרג בגלל השגעון הזה.

image.thumb.png.b9dce073c4d7d8db334d5ee9b735f5d3.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...