Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

לא מצאתי שום עדות לכך שרוב אנשי היס"ר, ובוודאי לא כולם, הם חרדים או אפילו דתיים, או שקיימת דרישה כזו (למעט תפקידים מסוימים)

אה, טוב, אם לא מצאת זה כנראה לא נכון. פגשתי עשרות (אולי מאות?) אנשי יס"ר בשנתיים האחרונות, אבל איש יס"ר חילוני לא פגשתי אף פעם. הם לוחמים גם ברמת ההכשרה שלהם וגם במשימות שהם עושים בפועל.

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

תותח ראיתי רק במילואים.

כנראה שהיית תותחן כמו שמי שנמצא במיתר הוא "תותחן" או מי שמפעיל זיק הוא "תותחן".

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 29 דקות, MiniMiz3r כתב:

כנראה שהיית תותחן כמו שמי שנמצא במיתר הוא "תותחן" או מי שמפעיל זיק הוא "תותחן"

בתקופה שלי בשנות השמונים לא היו לא מיתר ולא זיק. פשוט חיל התותחנים הוא לא רק תותחים וירי זה לא רק להוציא פגז אלא להביא אותו גם למטרה.

היום זה בעיקר מכמים אבל אז אנחנו היינו העיניים בצד של המטרה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

אה, טוב, אם לא מצאת זה כנראה לא נכון. פגשתי עשרות (אולי מאות?) אנשי יס"ר בשנתיים האחרונות, אבל איש יס"ר חילוני לא פגשתי אף פעם.

אתה ממשיך לזבל, אנחנו מדברים על חרדים ולא על דתיים. לא מעניין מי פגשת. תראה בפקודות מטכ"ל איפה כתוב שביס"ר יכולים לשרת רק חרדים או דתיים, ושמפקדים חייבים להיות דתיים.אפילו GEMINI הבין את זה, והתשובה שלו:

ציטוט

המחקר לא מצא אינדיקציה לכך שקיים תנאי רשמי לפיו כל אנשי המערך חייבים להיות חרדים או דתיים.

אבל אם אתה כזה חכם, בוא נראה את הסימוכין שלך. 

פורסם
לפני 11 שעות, mikyl כתב:

תראה בפקודות מטכ"ל איפה כתוב שביס"ר יכולים לשרת רק חרדים או דתיים, ושמפקדים חייבים להיות דתיים

מה זה משנה, אם בפועל משרתים שם רק דתיים או חרדים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה נותן לנו לתקוף את המשט לעזה, כמו שהם טוענים לכאורה שקרה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לא מלווה אותם ספינת חיל הים עם baby shark בפול ווליום לאורך כל המסע?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

נסיון "אנונימי" לשבש ולמנוע מחלק מהספינות להגיע, אני מניח.. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי קצת מיותר לא? גם ככה הם לא תיכננו באמת לעגון בעזה. המטרה שלהם זה להעצר, להתפרסם ולהיות מגורשים הביתה.

המפגרים האלה עכשיו יקבלו ליווי צבאי מאיטליה וספרד.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

מה נותן לנו לצאת נגד כל העולם ולהאשים באנטישמיות את מי שמדבר על זה שבטחונה של ישראל חשוב לו?

מה נותן לנו לספר שאי אפשר לעשות שלום עם מוסלמים, ובאותה נשימה לדבר על הרחבה של הסכמי אברהם?

מה נותן לנו עוד סבב בעזה?

מה נותן לנו סיפוח זוחל ביו״ש, כולל איומים על אחד רשמי כזה - שימנע כנראה, בע״ה, על ידי הדוד טראמפ?

לישראל אין מדיניות הגיונית ואין יחסי חוץ הגיוניים שאתה יכול להסביר ברציונל כלשהו. אנחנו נלחמים בכולם כי כולם אנטישמים, כולל בריטניה ואוסטרליה שמסתבר שתמכו בכלל בנאצים במלחמת העולם השניה, עפי ד״ר ניסים וואטורי. ובסוף ננצח ניצחון מוחלט וגם יבוא המשיח.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש רציונל להאשים את כל העולם ואשתו באנטישמיות לצרכי שימור השלטון, להגיד תראו כולם שונאים אותנו ואני עומד מולם. המפגרים קונים את זה.

אבל ספציפית זה, למה זה טוב? זה לא תורם לקמפיין, הרי לא קיבלנו אחריות על התקיפה. זה לא תורם למאמץ המלחמתי, זה רק מחזיר את הליצנים האלה לכותרות כמו אז שהם תקפו את עצמם עם זיקוק. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אבל ספציפית זה, למה זה טוב?

לדעתי? משמר אצל מי שמאמין בזה את התחושה שהנה, כולם נגדנו ואנחנו נלחמים בכל העולם. בטח כשמצטרפות לזה כותרות דרמטיות על ספינות איטלקיות וספרדיות שילוו את המשט

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

מה זה משנה, אם בפועל משרתים שם רק דתיים או חרדים?

איך אמרת?

ציטוט

אה, טוב, אם לא מצאת זה כנראה לא נכון.

אז אני מבין שאין פקודת מטכ"ל שקובעת שביס"ר מיועד אך ורק לחרדים או לדתיים? אבל גם זה לא העיקר. אתה מעמיד פנים כאילו אינך מבין את ההבדל בין דתיים לחרדים. גם אני מכיר לא מעט דתיים, חלקם חברים שלי ואף שירתי לצידם. הם מעולם לא דרשו תנאים מיוחדים, ולא הייתה להם כל בעיה לשבת סביב מדורה עם כוס קפה יחד עם פקידה פלוגתית.

אבל ההבדל החשוב במקרה שלנו הוא אחר, דתיים לא נשמעים בעיניים עצומות לרבנים, ולא נגררים אחרי קו פוליטי אחד. הם מצביעים לכל רוחב המפה, מהימין המשיחי של סמוטריץ’ ובן גביר ועד לשמאל של העבודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

לדעתי? משמר אצל מי שמאמין בזה את התחושה שהנה, כולם נגדנו ואנחנו נלחמים בכל העולם. בטח כשמצטרפות לזה כותרות דרמטיות על ספינות איטלקיות וספרדיות שילוו את המשט

הלכתי לבדוק באתר של דוברות ראש הממשלה ולא ראיתי מילה על זה.

אולי זה שוב תאונת עבודה של הסתומים האלה ולא קשור אלינו.

פורסם

אפילו ג׳ורג׳יה מלוני האיטלקיה, שכל הימין פה היה מבסוט שנבחרה, שולחת ספינות להגן על המשט. וראש הממשלה ורעייתו החליטו להאריך את הטיסה לניו יורק, בהקפה של מערב אירופה, בגלל החשש שלהם ממעצר. ובקטנה, כמה להקות ואומנים מהעולם כבר לא זמינים לכם בשירותי הסטרימינג שלכם.

אבל מחר הוא ידבר באו״ם והמעריצים יזילו ריר מהאנגלית שלו ומאיזה טריק עלוב שישלוף הפעם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לטראמפ כיבו את המסך ועצרו את המדרגות הנעות, מה יעשו לו? ינעלו אותו שעתיים במעלית עם שרה?

• מצחיק 1

• תוכן חדש...