Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

בניגוד לישראל שבלי יותר מדי משאבי טבע הכניסה אוניברסיטאות לרשימות המובילות בעולם.

הקשר בין ישראל של בן גוריון (לא תהיה ספרטה) לזו של נתניהו (סופר ספרטה) זה הקשר בין תנועה ציונית שהקימה את מכון ויצמן ואמרה כן לתוכנית החלוקה לישראל שמונהגת על ידי מי שאביו גייס כסף וביצע פובליציזם נגד הקמת המדינה, זו שאחרי שהביאה להרס של המכון מטיל איראני הנציגים שלה בתקשורת חגגו את נצחון הקב"ה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אבל אין בהן משטרים יציבים שפונים לעתיד. סעודיה והמפרציות משקיעות סכומי עתק. מבחינת אקדמיה הן מקימות בשטחן שלוחות של המוסדות המערביים המבילים ומשלמות למדענים ברמות הגבוהות ביותר. כך הן בונות את עתידן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במזרח התיכון יש תאוות בצע כוח
כל מי שעולה לשלטון יודע שימיו ספורים. 

ולכן לעולם לא יהיו לך משטרים יציבים אלא אם הם תלויים בארה"ב לחלוטין כגון איחוד האמירויות. 

לכן זה לא מפתיע לראות מנהיגים מפגינים אכזריות יותר מקודמו. 

גם אם השליט לכאורה ישלוט במשך 30 שנה בסוף הוא יפול. 

וזו לא השערה, זה עובדות. 

העולם הערבי שונא את כולם אבל את עצמו יותר. 

פורסם

בתנאי שיעמדו בכשירויות הנדרשות, בהצלחה.

בסוף זה צבא חובה ואנחנו ב2025. אתה כנראה תומך בזה שיעשו התאמות לגיוס לוחמות, אז שיעשו גם בשבילם.

מה שמעניין אותי בסוף זה המשימה.אם יעלה בזמן לשמירה שיעשב מה שבא לו בזמן הפנוי.

וכן, בקטע הזה אני זורם עם הקיצוניים יותר - בוא נתחיל צעד צעד. אם גם על זה אתה תלחם כולם יפסידו.

פורסם

בנושא גיוס חרדים יש לי שאלה שאשמח לתשובה עליה.

הבנים החרדים צריכים ללמוד ויש עליהם כל מיני איסורים. למה הבנות החרדיות לא מתגייסות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הן צריכות להכנס להריון.

אולי יסדרו חדרי התייחדות?

• מצחיק 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

בנושא גיוס חרדים יש לי שאלה שאשמח לתשובה עליה.

הבנים החרדים צריכים ללמוד ויש עליהם כל מיני איסורים. למה הבנות החרדיות לא מתגייסות?

למה בנות חילוניות משרתות רק שנתיים?

יש דברים דפוקים שמישהו החליט לפני 70 שנה ואנחנו מקבלים את זה כמובן מאליו. לך תבין.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

תראה לי את זה מקטאר.

קטאר בנתה את מכונת התעמולה המשומנת ביותר בעולם, זו שכבר בלילה של ה-7 באוקטובר החלפה לפעול ולשנות את הנרטיב, זאת לעומת ביבי שהרס את כל מערך ההסברה ויחסי החוץ כי זה או הוא או כלום. אז מי יותר חכם תגיד לי? 

דרך אגב, אנחנו בהחלט בדרך להיות מדינה ערבית, הצמחנו כאן שתי כתות, חרדים וציונות דתית, שלחילונים אין יותר מדי קשר אליהם והמצב הזה יצור בסוף מדינה נכשלת. המדינה הזו הצליחה והקימה את כל מה שאתה מתאר רק בזכות הזרם החילוני הציוני, זה משהו שפשוט לא קיים בשתי הכתות, בטח שלא בכת החרדית שאין לה בכלל מקום במדינה מהסוג של ישראל מוקפת האיובים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

עשו קופי פייסט ממשמרות המהפכה.

image.thumb.png.c680bcf540990d5a059ada77a59e4d4b.png

המיליציות החדשות, חזרנו ל-1948, בדרך לאלטלנה.

פורסם

הסמכויות שיינתנו לרבנים ו״יושעי הלכה״ - בקיצור, כפיפות דתית, במקרה הטוב לצד ובמקרה הרע מעל, סמכות ממלכתית.

אני סקרן מה יקרה כאשר מי מאותם חיילים ייצא לקורס קצינים. חעשו סטריליזציה גם לבה״ד 1?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

מה הקשר? 

כתבתי - מיליציה. מחר יקבלו הנחיות מהרבנים שעשויות להיות שונות מן הפקודות — למי יישמעו? אז מקימים גם יחידות קיבוצניקים? הגנה, לחי, אצל?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...