Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

אם הייתי רוצה להתחיל חיים במקום שפוי הייתי עוזב כבר לפני עשור.

אני בטוח וזה נכתב בהומור.

הרי גם אני חי פה מבחירה ומרצון חופשי. למרות שמעולם ובשום מקום אני לא מסתיר את היותי יהודי ישראלי ומעולם לא הרגשתי מאויים בגלל זה עדיין רק פה אני מרגיש בבית.

לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

עזוב יבגני.

תצא כבר מהטוויטר 

אנשים שהצביעו לו ויצא לי לדבר איתם הצביעו לו כי הוא יכסח את הערבים ויחזיר משילות. בפועל הוא מכסח סמאלנים ומחסל את המשילות.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אין קשר ללגטימי. תשאל למה הצביעו לו. גם אנשים לכאורה "רגילים" בעינך שלא שונאים ערבים ולא רוצים להרוג את כל הערבים הצביעו לו

מה זה לכאורה ״רגילים״ בעיני? אתה חושב שאני חי בבועה ולא דיברתי בחיי עם מישהו שהצביע לו?

מכיר אנשים שהצביעו לו. גם בקרב משפחה וחברים ואנשים שאני מחבב מאוד.

כולם אומרים בפה מלא שהם לא אוהבים ערבים ולא רוצים לחיות עם ערבים והם קנו את הסיפורים של בן גביר, שרק ״ימין חזק״ יביא משילות וביטחון ליהודים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסיסמה הזאת לשעצמה נכונה.

אבל הסוציאל פופוליזם שלהם זה לא ימין, ראש הממשלה שלא מסוגל להחליט וליזום ורק מתקפל הוא ההפך מחזק והם לא מסוגלים למשול בשום דבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

מה בן גביר בא לייצג?

הבן אדם מייצג גזענות, אלימות, עליונות דתית, משיחיות. 

אני זורם איתך וגם אם כל זה נכון, זה לא מה שהוא מייצג עבור הציבור שהוא הצביע לו.

עבורם הוא מייצג שינוי בגישה ובהסתכלות על הניהול של המדינה ומגיע מתוך מיאוס במה שיש עכשו, קצוות עולים בגלל אירועים מסוימים ולא סתם.

כרגע הם על הגל, הציבור רוצה נקמה,אבל גם זה נשחק.

אם המלחמה הוא תימשך עוד שנתיים וחצי הציבור ישבור שמאלה בבחירות הבאות, אנשים יתעייפו ממילואים,מהרוגים,פצועים וחוסר היציבות ויגידו לעצמם "שייקחו את השטח שלהם ויעזבו אותנו בשקט,לא שווה לחיות ככה".

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

אנשים שאני מדבר איתם לא אומרים אני מצביע לבן גביר כי הוא גזען. אבל הם כן יגידו לך שזו מדינה יהודית והערבים צריכים להגיד תודה שאנחנו נותנים להם לחיות פה.

הם לא יגידו שבן גביר מייצג אלימות. אבל הם כן חושבים ש״צריך להראות להם״ ואסור להיות ״שמאלני יפה נפש״.

זה כן מה שהוא מייצג, רק במילים יותר רכות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אנשים שאני מדבר איתם לא אומרים אני מצביע לבן גביר כי הוא גזען. אבל הם כן יגידו לך שזו מדינה יהודית והערבים צריכים להגיד תודה שאנחנו נותנים להם לחיות פה.

הם לא יגידו שבן גביר מייצג אלימות. אבל הם כן חושבים ש״צריך להראות להם״ ואסור להיות ״שמאלני יפה נפש״.

זה כן מה שהוא מייצג, רק במילים יותר רכות.

יפה שאנחנו מסכימים על משהו ;)

זה בדיוק מה שרשמתי, רק במילים יותר ישירות.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, עדי-אל כתב:

עזוב יבגני.

תצא כבר מהטוויטר 

אני לא בטוויטר. 

הסיבה שבגללה חילוניים נורמטיבים הצביעו לבן גביר, זה שהם חשבו שהוא יבטיח להם משילות, דרך סט הכלים שימין קיצוני מתגאה בו - מכות לכל מי שנתפס כפוגע במשילות. זה כמובן ערבים, כולל עבריינים ומחבלים. אבל לא רק. ואתה יכול למצוא דוגמא מופתית לזה בפוסטים של יובל שפורסמו כאן בשנתיים האחרונות, אולי קצת יותר. זה בדיוק שם. כולל גם הסברים על זה שלא איכפת לו מהדתה, כל עוד תהייה משילות.

אני גם לא מבין מה אתה רוצה. אתה מכיר סיבה אחרת שבגללה הצביעו לו? זה נראה לי מתחבר לקושי אחר שיש לחלק ממגיבי הימין הקיצוני כאן. אתם לא מהססים לספר שאתם בעד טרנספר, רצח עם, מחנות השמדה, בורות הריגה, הפצצה מהאוויר של כל מה שזז, מחיקה של כל מה שזז, השמדה, הצפה, נגמרו לי התאורים. אבל אם מישהו יכתוב שבגלל זה אתם מצביעים לאיזה מועמד, או שזה מניע אותכם בבחירות פוליטיות - נורא תעלבו. למה? 

...

אגב משילות: אהבתי שהמשיחי מהמאחז הלא חוקי, רוטמן, עוקץ את מערכת המשפט ואומר שהנה, עבדו עלינו, היא לא מגנה עלינו מהאנטישמים. עכשיו באמת השתכנעתי בצדקת הדרך שלו וברפורמה שלו ושאר הליברלים הגדולים מהמאחזים ביו״ש.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

לא חיית חייב לצאת למלחמה ב4/10. מספיק שהיו בגבול עם עזה מספיק כוחות, יותר מ-2/3 גדודים ו-1.5 טנקים.

מספיק שהיו מודיעים באופן שקט לכל רבש"צי היישובים במועצה על המצב. כבר אז היה יותר קל להתארגן ולפעול.

יוצא לי מדי פעם לשמוע קטעים מתוך הרדיו, מבלי שיהיה לי יותר מדי קונטקסט לגבי מה הסיפור בכלליות.

אז שמעתי דובר אחד מספר לדובר שני על כך ש"כמות המפגינים יורדת כי מאוד קשה לכל המפגינים לבוא ולהפגין כי ההפגנות יוצאות נגד הממשלה/המדינה במהלך מלחמה. שמע יהיה הדבר מנוגד ערכית עבורם" (לא מילה במילה אבל זה הרעיון).

מפחדים להגיד הגירה אז ממציאים כל מיני שטויות. אחרת היו אומרים (וגם היינו רואים את זה במהלך סבבי לחימה קודמים) גם על סבבי לחימה קודמים.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא לשכוח שב-6.10 הצבא ישב בגדה ורץ לצפון. אין לדעת איזה אסון נמנע בצפון.

לא נמנע שום דבר, שרפו את חמאס ועכשיו לומדים את הלקחים עליהם..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תן לאנשים כמו קרעי לנהל את משרד התקשורת ואח״כ תתפלא למה בעולם לא מתייחסים אליך כאל דמוקרטיה.

שוטרים החרימו ציוד של סוכנות AP כי בין הצרכנים של הסטרימינג שלהם, נמצאת גם אל ג׳זירה.

image.thumb.png.38801078fde33268505541837ca65ff8.png

https://apnews.com/article/live-transmission-israel-associated-press-57e8f662907334ba3599156276381190

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

לאיזה תסריט? חדירה של 3/4/5 אנשים? אז צבא לא היה מוכן.

ממה שאני מכיר התו"ל היישובי היה של קבוצת מחבלים קטנה. כי תמיד היו חדירות מחבלים אבל הכמויות היו של בודדים. זכור לי מקרה של 3 מחבלים שהגיעו עד צאלים או גבולות.. היו עליהם סכינים/רימונים או משהו בסגנון. הרוב היו בודדים עם סכין או רימון

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני לא בטוויטר. 

הסיבה שבגללה חילוניים נורמטיבים הצביעו לבן גביר, זה שהם חשבו שהוא יבטיח להם משילות, דרך סט הכלים שימין קיצוני מתגאה בו - מכות לכל מי שנתפס כפוגע במשילות. זה כמובן ערבים, כולל עבריינים ומחבלים. אבל לא רק. ואתה יכול למצוא דוגמא מופתית לזה בפוסטים של יובל שפורסמו כאן בשנתיים האחרונות, אולי קצת יותר. זה בדיוק שם. כולל גם הסברים על זה שלא איכפת לו מהדתה, כל עוד תהייה משילות.

אני גם לא מבין מה אתה רוצה. אתה מכיר סיבה אחרת שבגללה הצביעו לו? זה נראה לי מתחבר לקושי אחר שיש לחלק ממגיבי הימין הקיצוני כאן. אתם לא מהססים לספר שאתם בעד טרנספר, רצח עם, מחנות השמדה, בורות הריגה, הפצצה מהאוויר של כל מה שזז, מחיקה של כל מה שזז, השמדה, הצפה, נגמרו לי התאורים. אבל אם מישהו יכתוב שבגלל זה אתם מצביעים לאיזה מועמד, או שזה מניע אותכם בבחירות פוליטיות - נורא תעלבו. למה? 

...

אגב משילות: אהבתי שהמשיחי מהמאחז הלא חוקי, רוטמן, עוקץ את מערכת המשפט ואומר שהנה, עבדו עלינו, היא לא מגנה עלינו מהאנטישמים. עכשיו באמת השתכנעתי בצדקת הדרך שלו וברפורמה שלו ושאר הליברלים הגדולים מהמאחזים ביו״ש.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

מה זה לכאורה ״רגילים״ בעיני? אתה חושב שאני חי בבועה ולא דיברתי בחיי עם מישהו שהצביע לו?

מכיר אנשים שהצביעו לו. גם בקרב משפחה וחברים ואנשים שאני מחבב מאוד.

כולם אומרים בפה מלא שהם לא אוהבים ערבים ולא רוצים לחיות עם ערבים והם קנו את הסיפורים של בן גביר, שרק ״ימין חזק״ יביא משילות וביטחון ליהודים.

בואו. זה לא שערבים סתם הפכו להיות מטרה

תראה לי תחום עבריינות שבה לא "מככבים" ערבים.

האמירות שלכם על גזענות מזכירה לי את האמירות על כל ביקורת על הציבור החרדי שישר מתויגות כאנטישמיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב ערבים רגע, הפשיעה - עלתה או ירדה תחת פיקודו של הליצן הזה?

עלתה.

האם יש משילות?

אין.

משהו מהבטחות הבחירות שלו קויים?

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

בואו. זה לא שערבים סתם הפכו להיות מטרה

תראה לי תחום עבריינות שבה לא "מככבים" ערבים.

האמירות שלכם על גזענות מזכירה לי את האמירות על כל ביקורת על הציבור החרדי שישר מתויגות כאנטישמיות.

אני די בטוח שלא השתמשתי במילה "גזענות" כבר די הרבה זמן. אני לא חושב שהמניעים של מצביעי בן גביר מהסוג של יובל זו גזענות. אני גם לא חושב שאמרתי איפשהו שאין בעיות עם המגזר הערבי. מה שאמרתי הוא שמצביעי בן גביר חשבו שהוא יביא פתרון לזה, דרך זה שהוא יגיד לשוטרים לדפוק לערבים וגם לסמולנים) מכות. ועוד אמרתי שאני לא מבין למה אנשים עם דיעות כמו שלך נכנסים למגננה בכל פעם כשמשהו כזה נאמר. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

הצבא היה בטוח שגדר מערכת רואה-יורה יספיקו 

אין ספק שהצבא היה שקוע בקונספציה וזה מה שגרם לחוסר המוכנות 

תמונות של ילדים זקנים חטופים ומתים וכל מה שראינו גרם לכולם גם בעולם להזדעזע ולקבל סוג של לגיטימציה.

עם כל הכאב חיילים הרוגים פחות "עושה את זה" לאנשים. זה היה גורם פחות לזעזוע 

ואיך כל זה קשור למה שכתבתי?

לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

עזוב יבגני.

תצא כבר מהטוויטר 

במקרה הזה הוא צודק ב-100%

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

הסיסמה הזאת לשעצמה נכונה.

במה היא נכונה? כאשר זרקו אותנו לג'נין לפזר את ההפגנות מח"ט גולני אמר בישיבת קצינים: " כדור ראשון באוויר שבריאות, ושני בראש. ואם ישאלו למה, תגידו שהם קופצים".  זאת הייתה רוח המפקד. ראש הממשלה דאז היה יצחק רבין. דרך אגב הוא גם אמר עוד כמה דברים בתקופת האינתיפאדה. אז רק הימין יכול?

לפני 3 שעות, Potato כתב:

עבורם הוא מייצג שינוי בגישה ובהסתכלות על הניהול של המדינה ומגיע מתוך מיאוס במה שיש עכשו, קצוות עולים בגלל אירועים מסוימים ולא סתם.

גם היטלר עלה ככה לשלטון. רק להבדיל משר הפיתות הוא גם קיים. 

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

מספיק שהיו מודיעים באופן שקט לכל רבש"צי היישובים במועצה על המצב. כבר אז היה יותר קל להתארגן ולפעול.

לא מכיר את הפרטים. אבל יודע איך נראה גבול עם מוצבים מוקפים בקונצרטינות ושדות מקשים עשרות מטרים עומק, כאשר בכל עמדה מאג או מק"ח עם כמות תחמושת מספיקה לנהל קרב מול צבא סורי, RPG, LAW, מרגמות 50 מ"מ', טלפון קווי ומ"ק שלא תלויים באינטרנט. עם חטיבת טנקים וסוללות תותחים מאחרי הגב. כאשר לפני אור ראשון כולם עולים לעמדות ונשארים שם עד שלא ברור מה קורה. כאשר משמעותו של חג זה כוננות. וקשה לי לתאר נוחבות על הטויוטות כובשים מוצב כזה בלי להישאר על הגדרות.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לא מצביע למפלגות הקואליציה בעד מיליון דולר מזומן בשטרות לא מסומנים.

אתה בטוח שאתה יהודי?! מוציא לנו שם רע. 

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...