Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

מצד שני, הגישה הזאת גם הביאה עלינו את האסון. אם לא היינו מרחמים על הטרור הפלסטיני לפני 15 שנה, 7.10 לא היה קורה. נכון, חוכמה בדיעבד, אבל מי שלא לומד מהעבר וזה...

אין קשר בין הדברים.

אסטרטגיה מדינית הרימה את החמאס, חימשה, בנתה ומימנה אותו.

לא אי מתן הכשר גורף לעבירות טוהר נשק (מילים מכובסות ל- אין אישור פורמלי להוצאה להורג של אנשים שבסבירות מאוד גבוהה לא מהווים סכנה, מרימים ידיים ונכנעים).

מה נהיה מאיתנו? 

אולי באמת לייבוביץ' צדק.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 58 דקות, פינדר כתב:

וכמובן שהם מתייחסים לפס״ד שעדיין לא ניתן בכלל.

להדלפה פוליטית לעיתונאי עם אג׳נדה פוליטית.

אבל כשפלג היה מקריא תמלילים מחקירות בתיקי נתניהו כולם שתקו. 

באמאשכם מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 49 דקות, Supertigre כתב:

כשאני הייתי לוחם, וידאו הריגה היה חלק בלתי נפרד מהנוהל לאחר הסתערות. אנשי חמאס הם לא לוחמי צבא, הם טרוריסטים חסרי כל מוסר וכל אחד מהם הוא בן מוות מבחינתי, עם נשק או בלי נשק, אני לא מרחם על אכזריים. אם אתה חושב שזה מה שמצדיק את הטבח של ה-7.10 (בשום מקום לא קראתי לטבח בכלל הפלסטינים) אז סלח לי, אבל אתה בדיוק כמו תומכי חמאס והפלסטינים בעולם המעניקים לגיטימציה חולנית לאלימות. 

גם אני לא מרחם עליהם ושמח על כל אחד מהם שנשלח לגלות שעבדו עליו עם הבתולות אבל לוחם לא מוציא להורג בשטח ללא סיבה מבצעית.

וידוא הריגה כולנו ביצענו כלוחמים אבל בקרב כצורך מבצעי ולא אחרי שנכנע.

אני לא זה שמצדיק אותם אלא אתה בזה שאתה טוען שבגלל שפגעו בי לגיטימי להוציא להורג ללא משפט. מה שאני טוען זה שאתה בשטח לא השופט, לא המחוקק ולא המוציא אל הפועל. תפקידך מסתיים בהסרת האיום ומשם הם עוברים לטיפול המשפטי שב"כי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה לא משנה. גם הם יכולים להגיד שאנחנו הבאנו אז זה על עצמנו.

גם אם תצא מעזה ואיו"ש, הם יגידו את זה. גם אם תצא מתל אביב, הם יגידו את זה.

גם אם נבצע התאבדות קבוצתית הם יגידו את זה בזמן שישרפו את הגופות.

די לחפש להם תירוצים.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

בגלל הגישה הזו שלושה חטופים חוסלו.

שלושה חטופים לא חוסלו, הם נורו בטעות במהלך קרב. תפסיק לדברר את חמאס כבר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

גם אם תצא מעזה ואיו"ש, הם יגידו את זה. גם אם תצא מתל אביב, הם יגידו את זה.

גם אם נבצע התאבדות קבוצתית הם יגידו את זה בזמן שישרפו את הגופות.

די לחפש להם תירוצים.

תשתכל שתי תגובות מעל. שם הסברתי בדיוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח שיש קשר. האסטרטגיה המדינית שהרימה את חמאס במקום למוטט אותו כשהוא קטן זה בדיוק לרחם על אכזרים.

אם כבר, אין שום קשר בין הכרת הצורך בהכנעת האויב כתנאי לקיום בטוח לבין רגשות עזים להרוג מחבלים בכל מחיר בגלל נקמה או מה שזה לא יהיה.

לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

אין קשר בין הדברים.

אסטרטגיה מדינית הרימה את החמאס, חימשה, בנתה ומימנה אותו.

לא אי מתן הכשר גורף לעבירות טוהר נשק (מילים מכובסות ל- אין אישור פורמלי להוצאה להורג של אנשים שבסבירות מאוד גבוהה לא מהווים סכנה, מרימים ידיים ונכנעים).

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שלושה חטופים לא חוסלו, הם נורו בטעות במהלך קרב. תפסיק לדברר את חמאס כבר.

שניכם צודקים. הם חוסלו בטעות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

תשתכל שתי תגובות מעל. שם הסברתי בדיוק.

קראתי.

עזה נראת ככה בגלל חמאס, ומי שנתן לו לעלות לשלטון אשם.

להבדיל, אצלנו ממשלה נבחרת ניסתה לבצע משהו שהוא ספק חוקי ספק לא (נחכה להחלטה הסופית של בג"צ), ומאות אלפי אזרחים יצאו להפגין נגד זה. 

אם העזתים היו יוצאים להפגין מול חמאס, לא היינו במצב הזה. בעיה שלהם.

והמחבלים שחוסלו ב-10.10 קיוו להגיע לבית ישראלי עם ילדים, אז מבסוט שירו בהם.

אם כבר, יש את הסיפור של רפול שבטוח אנשים פה מכירים, עם הקצין שנעמד אחרי מבצע ואמר "קצין ולוחם ירו במחבלים שהרימו ידיים", אז רפול שאל "למה נתתם להם מספיק זמן להרים ידיים?", זאת הגישה שצריכה להיות כרגע. כשנפרק את חמאס תחזרו להיות הומניים.

• אהבתי 2
פורסם

הם עשו וידוי הריגה אחרי שהם וידאו שהם מחבלים. טוהר הנשק זה לא איזה חוק על מוסרי זה כדי לוודא שלא יפגעו אנשים שלא עשו כלום. גם אנשי מוסד בעבר חיסלו כל מיני מחבלים ללא משפט, גם יעלון אמר באיזה ראיון

גם להשוות בין קסטלמן לשלושת החטופים עושה עוול לחיילים בעזה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

תפסיק לדברר את חמאס כבר.

זו כבר פעם שניה או שלישית בזמן האחרון שאתה מגדיר אותי כדובר חמאס או מצדיק את חמאס או משהו כזה.

או שתבין שהחיים מורכבים ולא כל מי שלא מסכים איתך הוא תומך חמאס, או שתפסיק לצטט אותי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

באמת סמוטי? לא מקדמת חוקים במחלוקת? מה עם התקציב הבזיוני

תקציב חייבים להעביר

לפני כשעה, farkash7 כתב:

באמת שמחה? מה עם הבזיון שעשית בתהליך העברת חוקי ההפיכה

זה היה לפני המלחמה, כמדומני. 

בנקודה הזו סמוטש צודק לדעתי. כל שאר ההתייחסות לאשפה, לא ממש מוסיפה לרלוונטיות הדיון 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

קראתי.

עזה נראת ככה בגלל חמאס, ומי שנתן לו לעלות לשלטון אשם.

להבדיל, אצלנו ממשלה נבחרת ניסתה לבצע משהו שהוא ספק חוקי ספק לא (נחכה להחלטה הסופית של בג"צ), ומאות אלפי אזרחים יצאו להפגין נגד זה. 

אם העזתים היו יוצאים להפגין מול חמאס, לא היינו במצב הזה. בעיה שלהם.

והמחבלים שחוסלו ב-10.10 קיוו להגיע לבית ישראלי עם ילדים, אז מבסוט שירו בהם.

אם כבר, יש את הסיפור של רפול שבטוח אנשים פה מכירים, עם הקצין שנעמד אחרי מבצע ואמר "קצין ולוחם ירו במחבלים שהרימו ידיים", אז רפול שאל "למה נתתם להם מספיק זמן להרים ידיים?", זאת הגישה שצריכה להיות כרגע. כשנפרק את חמאס תחזרו להיות הומניים.

אין ספק שזו הביצה והתרנגולת ושאנחנו לא נהנים שעזה נראית ככה. אני פשוט מציג את הצד השני (זה לא שאני חושב שאנחנו אשמים).

לגבי הפגנות, אם 50% מהתושבים היו מפגינים נגד חמאס ברור שהיה לנו הרבה יותר קל מולו כי בעזה היו היום רק מיליון איש וכולם תומכי חמאס.

לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

הם עשו וידוי הריגה אחרי שהם וידאו שהם מחבלים. טוהר הנשק זה לא איזה חוק על מוסרי זה כדי לוודא שלא יפגעו אנשים שלא עשו כלום. גם אנשי מוסד בעבר חיסלו כל מיני מחבלים ללא משפט, גם יעלון אמר באיזה ראיון

גם להשוות בין קסטלמן לשלושת החטופים עושה עוול לחיילים בעזה

אם נכנעו אתה שובה אותם ולא מוציא אותם להורג.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

זו כבר פעם שניה או שלישית בזמן האחרון שאתה מגדיר אותי כדובר חמאס או מצדיק את חמאס או משהו כזה.

תבקש לשנות את הניק לאבו עוביידה.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

אני לא זה שמצדיק אותם אלא אתה בזה שאתה טוען שבגלל שפגעו בי לגיטימי להוציא להורג ללא משפט.

נשאל אותך משהו אחר, למרות שהתשובה כנראה ברורה. כל החלאות שנכנסו כדי לבזוז, אם אני הייתי בטיהור של אחד היישובים והייתי פוגש אותם, הייתי יורה בהם בלי לחשוב בכלל. אבל עזוב, אני מאלו שחושבים שאל ראשי משפחות פשע צריך להתייחס כאל ארגון טרור כולל ביצוע של חיסולים ממוקדים, כך שכנראה שלא נסכים לעולם. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אז רפול שאל "למה נתתם להם מספיק זמן להרים ידיים?", זאת הגישה שצריכה להיות

שלושה חטופים הרוגים וזאת עדיין הדעה.

שום דבר לא ישתנה אני מבין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

או שתבין שהחיים מורכבים ולא כל מי שלא מסכים איתך הוא תומך חמאס, או שתפסיק לצטט אותי.

כי זה מה שאתה עושה.

אתה מחפש תירוצים ללמה חיילי צה"ל ירו בחטופים, אתה מנסה להוכיח לכולנו שחיילי צה"ל הוציאו להורג מחבלים, אתה מנסה להוכיח שהרוח של בן גביר מובילה את המלחמה ושכולם פאשיסטים.

גם אם חיילי צה"ל טעו, תחכה

כמו שאפשר לחכות עם הקריאות להדחת רמטכ"ל וראש אמ"ן לאחרי המלחמה, ככה אפשר לחכות עם פרסומים שישמשו את BDS לאחרי יציאת כוחות צה"ל מעזה. כמו שאבו עלי ומורן T מפרסמים כתבות מאתרים פלסטינאיים, גם הם יכולים להגיע לאתרים שלנו ולהראות ש"הנה היהודים רוצחים", אבל ההבדל הוא שאנחנו נדבר על הכתבות האלה פה, הם ישתמשו בזה בשביל לפגוע בסטודנטים יהודים באוניברסיטאות. 

תמתין עם הרצון שלך לתקוף את הימין, יהיה לזה זמן.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

שלושה חטופים הרוגים וזאת עדיין הדעה.

שום דבר לא ישתנה אני מבין.

אם חיילי צה"ל היו מגיעים למחבלים, מוודאים שהם מחבלים ויורים בהם, אומר לך את האמת, לא היה אכפת לי.

זמן מלחמה, מתנהלים ככה. את התחקירים נעשה אחר כך.

תהיה הומני כשזה ייגמר. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...