Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

לא יודע באיזה צבא שירת, אבל אם בצה"ל לא הבנת כלום. נוהל וידוי הריגה נועד לוודות שבמהלך הקרוב לא תשאיר אויב חי שתסכן אותך מאחרי הגב. אבל אסור לך (לפי הנוהל) להרוג אויב שהרים ידיים.

נכון, אבל יש רגעים בחיים, ובטח שבחיי אומה, שבהם חובה לצאת מהקופסא. אם סינוואר, דף וכל חבורת הזבל הזו מרימה ידיים, אין שום סיבה שהם לא יגמרו עם כדור בראש, מבחינתי זה לא מוסרי כלפי האנושות להשאיר אנשים מסוג זה בחיים. 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, om2 כתב:

סתם מניח את זה כאן.

המספרים המלאים: 40 אחוז מהנופלים ברצועה – בוגרי מוסדות הציונות הדתית.

יש לי שני דברים להגיד על זה בערך.

1. עצוב לי על כל אחד שנהרג. בטח כשמדובר בילדים בני 18 - 20, שלא הספיקו לעשות שום דבר בחיים שלהם.

2. הנתון הזה מוצף עכשיו על ידי לא מעט דתיים. אני לא ככ בטוח מה אני אמור לעשות איתו. אחוז הדתיים ביחידות השדה (שיש לו הסבר סוציולוגי מעניין בפני עצמו) לא יגרום לא לי ולא לאף חילוני אחר להפסיק לראות בתהליכים שהציונות הדתית מקדמת, ובנבחרי הציבור שלה, איום יותר קטן עלינו ועל אורח החיים שלנו. ובניסוח אחר, גם כשהמלחמה תגמר, אני לא ארצה שכיכר דיזנגוף תהפוך לבית כנסת וכו'.

• אהבתי 6
  • משעמם 1
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, om2 כתב:

סתם מניח את זה כאן.

המספרים המלאים: 40 אחוז מהנופלים ברצועה – בוגרי מוסדות הציונות הדתית.

סתם מניח את זה כאן.

המספרים המלאים: 60 אחוז מהנופלים ברצועה - בוגרי מוסדות חילונים.

100 אחוז מהחיילות שנפלו ב7.10 בוגרות מוסדות חילונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תשמע.

בוא נניח סתם בשביל הדיון שהמספרים נכונים ומדויקים וכו'.

היחס בין אוכלוסיית הציונות הדתית לנציגיה בכנסת

דומה ליחס בין האוכלוסייה החרדית לנציגיה בכנסת.

במציאות היומיומית האנשים שאתה פוגש פנים אל פנים הם לרוב בסדר ומאוזנים ויש עם מי לדבר או לפחות להגיע לאי-הסכמה סבירה, בשני המגזרים.

הנציגים הפוליטיים, לעומת זאת, אללה ירחמו.

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

לפי איזה חוק יש דדליין? 

חוק בתי המשפט

לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

רשום "שופט שהחל בדיון". מי קבע שחייבים לזרז את התהליך ולהתחיל את הדיון לפני הפרישה שלה? שאלה אמיתית. נשארו לה חודשיים, שהמחליפים ינהלו דיון. 

אם הולכים לפסול פה חוק יסוד, לפחות שיבצעו את זה בצורה יסודית.

כי משהו את המשפט כאורך הגלות ומי משך?

מי אמר שכואב לו הכוס?

לפני 7 שעות, farkash7 כתב:

רוני דניאל ז"ל

רוני ידע להיות משני הצדדים, גם פרופוגנדה אבל גם להיות זה שיתן להם מכה על היד כאשר הם היו עושים משהו רע.

מניח שרוני היה מעלה לדיון שוב ושוב את המקרה עם המחבלים בזיקים, כדי שלא יקרה חס וחלילה מה שבאמת קרה.

זו היתה העליונות שלו, להיות כזה שמדבר בת'כלסיות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, hans כתב:

במציאות היומיומית האנשים שאתה פוגש פנים אל פנים הם לרוב בסדר ומאוזנים ויש עם מי לדבר או לפחות להגיע לאי-הסכמה סבירה, בשני המגזרים.

כבר כתבתי יותר מפעם אחת. עובדים איתי אנשים דתיים לאומיים. חלקם מתנחלים. אחלה אנשים. חכמים. נחמדים. טובים ונעימים. וגם גזענים.

ולא מפריע להם לבחור בגזען כמו בן גביר לשר הממונה על המשטרה. ואין להם בעיה להגביל את הזכויות והחופש שלי, כי יש להם רוב. ולשלוח את הילדים שלהם ושלי למלחמות כי ככה אלוהים אמר.

לא יודע איך אוכל לחיות איתם לאורך זמן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

מרחמים? לא רצינו לשלם את המחיר. פלוס יהירות. כמה גדודים נוספים של חי"ר ושריון ב-7.10 היו משנים את כל התמונה.

ונשקיות ביישובים מלאות נשקים ארוכים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לנתונים האלה אין שום משמעות.

אם היו אומרים ש40% מהנופלים בעזה הם מהגדסר הבדואי, היית קונה לנדקרוזר ושם על אשתך חיג'ב?

בפועל, הנציג הראשי בכנסת של אותם נופלים לכאורה (כי אתה לא באמת יודע מה כל אחד הצביע) בכלל לא שירת בצבא. 

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הם לא סרבו לכנס את הועידה למינוי שופטים מאז שפרצה המלחמה?

לא.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

סמוטריץ' לא המשיך להעביר תקציבים לחברתו המיוחדת, שרוצה ללמד אותנו מה זה להיות יהודים?

זה לא שינוי.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הם הפסיקו לספסר במוות של צעירים דתיים, ולהאשים את כל מי שמתנגד להם באנטישמיות?

תבדיל בין פרשנות לעובדה. מה שכתוב למעלה זו פרשנות.

אין שום סיבה לעסוק בפסילת חוקי יסוד עכשיו, כשזה נושא כ״כ שנוי במחלוקת. אני אתבטא בעדינות: זו בושה. זה ניתוק. זו יריקה בפני הלוחמים.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

לא.

זה לא שינוי.

תבדיל בין פרשנות לעובדה. מה שכתוב למעלה זו פרשנות.

אין שום סיבה לעסוק בפסילת חוקי יסוד עכשיו, כשזה נושא כ״כ שנוי במחלוקת. אני אתבטא בעדינות: זו בושה. זה ניתוק. זו יריקה בפני הלוחמים.

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד, כולל ההדגשה בציטוט שלי.

המשיחיים לא זזו מילימטר בעמדה שלהם. לזה עכשיו מצטרפים אזכורי אחוז החיילים הדתיים שנהרגו בעזה.

למה ששופטי העליון יפסקו אחרת?

למה שאיש מאיתנו ישנה את דעתו על מפלגות ימין קיצוני דתיות ועל המניעים של מי שנבחר מטעמן לכנסת?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

המשיחיים לא זזו מילימטר בעמדה שלהם. לזה עכשיו מצטרפים אזכורי אחוז החיילים הדתיים שנהרגו בעזה.

מה זה קשור?

מה זה ״איזכורים״? מי מאזכר?

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

למה ששופטי העליון יפסקו אחרת?

שלא ייפסקו עכשיו

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

למה שאיש מאיתנו ישנה את דעתו על מפלגות ימין קיצוני דתיות ועל המניעים של מי שנבחר מטעמן לכנסת?

אתה יכול להחזיק בדעתך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, falou כתב:

אין שום סיבה לעסוק בפסילת חוקי יסוד עכשיו, כשזה נושא כ״כ שנוי במחלוקת. אני אתבטא בעדינות: זו בושה. זה ניתוק. זו יריקה בפני הלוחמים

אני אתבטא בעדינות, כל השיט הזה של עילת הסבירות מעניין ללוחמים את קצה הפופיק.

מה שמעניין אותם, זה איך לצאת בשלום מקן הצרעות ושלא יהיה להם קר בלילה.

העניין הזה מהודהד מעבר לכל פרופורציה ע"י אינטרסנטים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...