Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

אתה מבלבל לי פה תקשורת עם חכי״ם, עם חקיקה תקציבית... סלט שלם שהתגובה לו היא בג״צ הסבירות?

מצטער, אני לא מצטרף לזה עכשיו. לדעתי זו יריקה בפנים של כל אלו שמצטופפים יחד בנגמש, בלי קשר לעמדתם הפוליטית.

כל החקיקה הדורסנית (כולנו צפינו בועדות ואיך הן התנהלו) כל הממשלה הבזויה הזו שגם עכשיו, אמסלם מחפש דרכים למצוא ג'ובים לחברים שלו וההוא שאמור להיות שר האוצר מחלק לאיזו מופרעת מאות מיליוני שקלים (כבר כמעט מיליארד שקל!!!) כי הוא יודע שזה עכשיו או לעולם לא, כל זה זו יריקה אחת ענקית בפנים של כל הציבור הישראלי. דווקא ביטול החוק זה להחזיר את הדברים למצב אפס, זה לומר למחוקק שדברים בעלי משמעות מכרעת על עתידה ובעיקר אופייה של המדינה חובה לבצע בהסכמה רחבה. 

אחרי ה-7 באוקטובר אסור שהדברים יחזרו למה שהיו, אם יחזרו, כל הדם שנשפך כעת נשפך לשווא. 

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מי שטוען שבגץ לא צריך לפסוק עכשיו בשם האלדות צריך באותה המידה לטעון שהקואליציה צריכה להתכנס ולהצביע על ביטול החוק.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא רואה? הם נלחמים על החיים שלהם. מה יעשו בלי השלטון, ילכו לעבוד?! 

מי יעסיק אותם? כל דבר שהם נוגעים הופך לחרא. 

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסוף אנחנו סובלים מאיכות מחורבנת של שירות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המלך בא לנאום לעם. אני לא צופה בו בלייב בערך מאז תחילת המלחמה. בא לי להקיא מכל הפוזה שלו וכל המשחקים המפגרים שלו. אבל מסתבר שהטרנד עכשיו זה להכין שאלות מראש מעיתונאיי החצר. בפעם הקודמת מופע גרוטסקי עם הדיסקית. הפעם דחקות עם אנשי ערוץ 14. ביבי מתכוון להתפטר? לא.. הוא מתכוון... להיפטר... מהחמאס! 

מעבר לquarduple facepalm שמגיע לו פה על בדיחות מביכות ברמה של הקומדי סטור, אני קרוב ללהתחיל להתפלל שגנץ יבין איפה הוא נמצא, יפתטר והממשלה הזו תעוף לפח.

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נאום של ביבי נשמע כמו ציטוט מהשיר של נושאי המגבעת, הבא בתור הוא סוס: 'אני ואני ואני ואני...' 

אפילו אהוד יערי, שלא ניתן לחשוד בו בסמולנות (או בנטייה להעיר על דברים שאינם שייכים ממש לתחום ידיעותיו), העיר על כך. 

האיש כ"כ מלא בעצמו שאי אפשר להקשיב למה הוא אומר 

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

You Either Die a Hero or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain

צריך לדעת מתי לפרוש.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

You Either Die a Hero or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain

צריך לדעת מתי לפרוש.

אני תמיד בעד הציטוט הזה, אבל נתניהו? מתי הוא היה גיבור? מההתחלה הוא היה נבל

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, aviaviavi כתב:

אני תמיד בעד הציטוט הזה, אבל נתניהו? מתי הוא היה גיבור? מההתחלה הוא היה נבל

הרבה נפלו בפח שהוא גיבור, בגלל זה היה בשלטון כל כך הרבה שנים. עכשיו ברור לכל מי שמסוגל לתפעל מח שהאיש חלול.

פורסם

קטע.

יש לי חבר, ימני על מלא אגב, שכבר ב-96' לטענתו, לא הצביע לביבי, כי הוא קלט שמשהו שם מזויף אצל הגיבור של הליכוד..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

בסוף אנחנו סובלים מאיכות מחורבנת של שירות.

זה בסופו של דבר גם הסיכום לאירועי ה7.10.
כל השירותים שהמדינה מספקת מדרדרים שנים, גם כשמשוקע כסף לא רואים תוצאות והכל בסופו של דבר מסתכם בניהול גרוע, פוליטי וקצר רואי.
תראו מה קרה לבטחון, עכשיו אנשים מסתכלים על צה"ל ושואלים את עצמם "איך זה שאין יותר טייסות מסוקים?", "איך זה שלא יכולים לנהל מלחמה בשתי חזיתות קרובות?", "איך זה שכל חימוש גם הכי בסיסי צריך לחכות לאמריקאים?"
להזכירכם צה"ל הוא פעם צבא שידע לנהל מלחמה מול כל צבאות ערב במקביל היום הוא לא מסוגל לנהל מלחמה במקביל מול חמאס וחיזבאללה.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

להזכירכם צה"ל הוא פעם צבא שידע לנהל מלחמה מול כל צבאות ערב במקביל היום הוא לא מסוגל לנהל מלחמה במקביל מול חמאס וחיזבאללה.

זו השוואה קצת לא הוגנת.

פעם מלחמות היו מוגבלות לקו החזית. היום אתה מתמודד עם ארגוני טרור, שבהשקעה זולה יחסית משתקים את העורף ויכולים להסב נזק כבד בכל נקודה בארץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...