Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

הם מתים לחזור לשגרה של השישי באוקטובר, אבל לישראל אסור לאפשר את זה.

בשיחת קולר עם הביביסט המשרדי, הוא ציין באהלן אהלן, "אם יפתחו חזית מול חיזבאללה", אז תיקנתי אותו ואמרתי לו זה לא צריך להיות "אם" אלא זה פשוט צריך לקרות, אין פה "אם". עובדה שקצת קשה לביביסטים לקבל. 

התרגלו לסבבים שרואים בטלויזיה, אזעקות מדי פעם ותלונות על השמאלנים שנמצאים בעוטף עזה. שהם הביאו אותנו למצב הנוכחי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעביר מזוודות ומיד אחרי זה סוגר דיל בקטאר לו ולשרה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

אני עדיין חושב שישראל יכולה להתמודד בשתי חזיתות, אתה צודק בהחלט בזה שזה פשוט יהיה פחות אופטימלי לעומת מה שהיה יכול/אמור להיות.

ישראל יכולה וצריכה לפעול בשתי החזיתות באופן פעיל. עזה פעילה אבל הצפון די שקט וחבל.

נכון יפלו פה הרבה טילים בעורף אבל זה צריך לקרות. אין מה לעשות. צריך לפעול כמה שיותר מהר ולא לשבת ולחכות.

צריך להפתיע אותם במכת פתע רצינית.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

מאיפה הקרצת את זה? 

אם הם היו רוצים להיראות מגני לבנון, לא היו יורים נ"טים על כוחותינו, לא היו מורידים לנו אמצעי תצפית, משגרים שיט לתוך מוצבים.... 

נו מה שכחת איך זה במזרח התיכון? לא משנה מי תוקף קודם ישראל אשמה וצריך להגן מפניה. יש להם שם כח פוליטי ותמיכה ציבורית. גם חמאס משחק אותה מגן הפלסטינים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך ללכת אחרי אירן, הם המקור לכל הצרות. אם תוקפים אותנו מסוריה/עזה/לבנון/תימן צריך להפציץ אוטומטית באירן.

ברגע שתהיה להם פצצה זה game over.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

שזה מה שהוא חושב.
אולי אם היינו קצת מקשיבים להצהרות של חמאס לפני המתקפה היינו מבינים שהוא פשוט אומר לנו מה הוא הולך לעשות.

אין ספק (לפי מה שידוע) שהערכת צה''ל לקתה בחסר, בפרט שאת התרגילים הפומביים שחמאס תכנן לא תרגמו להערכת מודיעין רלוונטית.

אבל אני לא חושב שיש לקחת ברצינות תהומית כל מה שטרוריסטים אומרים.

לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

אין צורך לזלזל ואין צורך להאדיר, יש צורך לבחון את הדברים כהוויתם. לא היה שום מימד טכנולוגי או חדשני בהתקפה שלהם, להוציא השימוש ברחפנים. כל השאר - אנשים עם קלצ'ניקובים, רימונים, מקלעים, RPG - בדיוק כמו לפני חמישים ושישים שנה. 
https://he.wikipedia.org/wiki/מתקפת_טט

הרחפנים היוו גורם משמעותי מאוד למשל פגיעה בעמדות רואה-יורה. בנוסף, מנהרות תקיפה רחבות שהגיעו כמה מטרים מהגבול ואפשרו לתנועה של הרבה לוחמים בו זמנית.

דווקא החוסר בטכנולוגיה וה"פשטות" היו יתרון, כי ההפתעה היתה גמורה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 22 דקות, asix כתב:

אז מה? מתקפלים?

image.thumb.png.2feba846d777a40a11f67de642c7cb0a.png

לא מתקפלים, עוברים לשלב הבא. מילואימניקים צריכים להתאוורר, צריכים לנסות להניע את הכלכלה קצת. גם רשום בהמשך הכתבה שנותנים להם חופש כדי שיחזרו בהמשך.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

תתחיל משאלה יותר פשוטה, האם יש לצה"ל 20 יסעורים מבצעיים שהוא מוכן להסתכן ולהטיס לעומק האוייב בלבנון עם חיילים וציוד? אני מהמר שלא.

אני כותב בתור אחד שהיה בעברו מכונאי מסוקים גם בסדיר וגם בקבע באחת מטייסות מסוקי היסעור. 

לדעתי אין שום בעיה להוביל חיילים עם ציוד לעומק לבנון עם מצבת היסעורים הקיימת.

המסוקים עברו מספר השבחות ובדיקות מקיפות במהלך השירות שלהם וזה כולל בדיקות אל הרס וגם בדיקות X-RAY בנקודות חולשה במבנה של המסוק והם יטסו ללא שום צל של ספק לכול משימה לעומק שטח האוייב

הסר דאגה מליבך ממסר (גיר) או גוף במסוק לא התפרק באוויר כי חרגו משעות הטיסה המומלצות של הייצרן.

גם ארה"ב מפעילה את מסוקי היסעור בתנאים קצת יותר קשים קרי המראה ונחיתה מנושאות מטוסים והם עדיין לא השביתו את כול מסוקי היסעור.

.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

היום הס' של נסראללה הודיע שבינתיים הם לא מרשים לישובי הצפון בישראל לחזור הביתה, מישהו עוד עושה חישוב מה נשאר מההרתעה שלנו? 

כמה עולה לנו כל יום שאנחנו מושכים את זה?

כמה יקר יהיה המחיר כשיתקפו אותנו בדיוק דקה אחרי שישחררו את המילואים ונחשוב שחזרנו לשיגרה?

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

לא מתקפלים, עוברים לשלב הבא. מילואימניקים צריכים להתאוורר, צריכים לנסות להניע את הכלכלה קצת. גם רשום בהמשך הכתבה שנותנים להם חופש כדי שיחזרו בהמשך.

כן, כן. השלב הבא.....

מיטוט שלטון חמאס והחזרת החטופים......

איך מורידים רגל מהגז כאשר עדיין יש לנו שם חטופים?

לגבי מיטוט שלטון חמאס - מהתחלה אמרתי שזאת משאלת לב שלא ישימה אבל יש אנשים שמתלהבים שביבי אומר להם את זה.

90 יום יש תינוק בין 10 חודשים ( יותר נכון חוגג גיל שנה בשבי) והמדינה לא מצאה דרך להחזיר אותו. מה עושים? מורידים הילוך. אחחחח מר ביטחון. מעניין מה היה קורה עם ילד ז' היה שם......

מסיבת עיתונאים עם שאלות מוזמנות מערוץ הביביסטים. שלא ישים את הדיסקית ליד הקוצב לב כדי שחס וחלילה לא יהיו לו הפרעות בקצב הלב.

ועל הצפון אני בכלל לא מדבר. חיזבאללה מכתיב לנו מתי האזרחים שלנו יוכלו לחזור לבתים שלהם.

מעניין מה היה קורה אם זאת הייתה הוילה של שרל'ה. 

מדינה שעובדת לפי אינטרסים של דיקטטור.

• אהבתי 3
פורסם

אני מקווה שאתה מבין שחטופים לא מחזירים עם הפצצות מהאויר ועם שיטוח כל מה שנקרה לדרכך.

ולגבי הג'ינג'י, זה שמסמל הוא הפך לזה שלא מדברים עליו לא מעודד ולא מעיד על חדשות טובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אדבר ממבחן התוצאה - אם אחרי 3 חודשים לא מיטטנו את החמאס ( ואפילו לא קרובים לכך - שכמו שאמרתי שזה לא ישים אבל ההנהגה הצהירה וממשיכה להצהיר על כך אז מבחינתי זה אחד מהיעדים), לא החזרנו את כל החטופים, יוזמים סוג אתנחתא מצידנו בלי שהצד השני ילחץ על כך, ויש תושבים שלא יכולים לחזור לבתים שלהם כי המדינה לא מסוגלת להגן עליהם - זה כשלון של המדינה והעומד בראשה.

מילא היינו עומדים ב 2 מ 3 היעדים אבל 0 מ 3? ואנשים שמחים שסגול השיער מנהל את זה?

זה ביזיון ואין מילה אחרת לתאר את זה לאחר 3 חודשים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ראש הנחש איראן יושב בצד ומנשנש פופקורן כשהשלוחות שלו עובדות במרץ והוא עם כמה נפגעים בודדים, עד שלא יהיה אטום על טהרן זה לא יגמר. 

פורסם
לפני 47 דקות, asix כתב:

אני אדבר ממבחן התוצאה - אם אחרי 3 חודשים לא מיטטנו את החמאס ( ואפילו לא קרובים לכך - שכמו שאמרתי שזה לא ישים אבל ההנהגה הצהירה וממשיכה להצהיר על כך אז מבחינתי זה אחד מהיעדים), לא החזרנו את כל החטופים, יוזמים סוג אתנחתא מצידנו בלי שהצד השני ילחץ על כך, ויש תושבים שלא יכולים לחזור לבתים שלהם כי המדינה לא מסוגלת להגן עליהם - זה כשלון של המדינה והעומד בראשה.

מילא היינו עומדים ב 2 מ 3 היעדים אבל 0 מ 3? ואנשים שמחים שסגול השיער מנהל את זה?

זה ביזיון ואין מילה אחרת לתאר את זה לאחר 3 חודשים.

אבל שוב, אתה מסכם את המלחמה, ואנחנו לא קרובים לסוף. 

אל סינוואר צריך להגיע כוח משולב של שייטת 13 וסיירת מטכ"ל שידפוק לו כדור בראש, אתה לא יכול לעשות את זה עם F35 כי העכבר מתחבא במחילה.

זה נגד ההיגיון, אבל מה שטוב לנו זה שהמלחמה בעזה תרד מהכותרות בעולם ותוכל להמשיך לפרק שם תשתיות ומחבלים בשקט. כל יום שעובר מחוסלים עשרות מחבלים ונעצרים עוד כמה, עוד סמלי שלטון של עזה מצולמים עם דגלי ישראל ועוד שטח נכבש.

אם ימנפו את זה נכון, אם יתחילו לבנות את הפרימטר ויראו שהם מאבדים שטחים, עזה תתפרק לבד.

אם חיילי צה"ל יצאו מחר מעזה וילכו לעסקה אני אסכים איתך, אבל אתה לא יכול להחליט מראש על מה יהיה בעתיד.

המדינה מגינה עליהם, בגלל זה הם לא בקו ראשון ללבנון/עזה. זה תהליך.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...