Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחיזוי תוצאות בחירות עתידיות זה אכן בולשיט אבל זה מראה מה הלך הרוח בציבור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

לפי הסקרים היא וחבר שלה לא עוברים את אחוז החסימה.

כנראה שהדתיים עשו טעות, אבל הם גם למדו ממנה.

היא חושבת שכל מי שיש לו כיפה על הראש שותף לאמונה המעוותת שלה, והדברים שלה מדברים בעיקר למי שיושב בבית ומגרבץ ולא גייסו אותו כי הוא יותר מדי קרימינל, מפנטז כל היום על חיסול ערבים, כמו שר האוצר ושר לביטחון לאומי. זה הציבור האמיתי שלה.

ממש למדו, מצביעים בנגביר במקום. מה אני אמור ללמוד מזה? הלך הזרזיר אצל העורב?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

חשבתי על זה גם, ולא מסכים איתך.

ה"מגזר שלה", אלה שלכאורה היא מנסה לקנות את הקול שלהם, נמצא כעת בעזה ובגבול הצפון, נלחם ביחד עם שמאלנים, ליכודניקים, קיבוצניקים וחילונים. הוא יודע שחיל האוויר תומך בו ומפציץ כל מה שמאיים עליו. 

היא יודעת בדיוק למי היא פונה וזה בדיוק מה שהקהל שלה חושב. אני לא אשכח את הנאום של קצין המילואים חובש הכיפה, על מדים, מול נערים במכינה או משהו כזה, שאמר שלהוציא את הטבח זה החודש הטוב ביותר שלו בחיים כי מבחינתו החל התהליך לכיבוש ויישוב כל חלקי ישראל בעין המשיחית. האקסטזה המשיחית הזו היא בדיוק סטרוק וזה הקהל שלה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

ממש למדו, מצביעים בנגביר במקום. מה אני אמור ללמוד מזה? הלך הזרזיר אצל העורב?

שמע, אם לא למדנו כלום מכל הסיפור הזה, זה יקרה שוב ושוב ושוב.

עד שנלמד. או עד שניגמר, מה שיהיה קודם.

פורסם
לפני 44 דקות, farkash7 כתב:

תראה אני לא סובל את ביבי. אני לא מסוגל לראות אותו מדבר. הוא גורם לי לבחילה בשילוב עם כעס. משאלת ליבי היא שהוא יעלם מחיינו, זה יכול להיות פרישה למקלט המס האהוב עליו או מוות טבעי, אין לי העדפה ספציפית פרט לכך שהוא יעלם כמה שיותר מהר כי האיש הזה מסוכן לישראל יותר מכל אוייב.
אני גם חושב שהוא מזמן איבד את טיפת הלגיטימציה להמשיך לנהל את זה עד תום הקרבות, ועדיף להחליף אותו עכשיו, תוך כדי המלחמה. במיוחד עכשיו כאשר צריכים לקבל החלטות ולאיש אין יכולת לקבל החלטות שאינן נוגעות לאינטרס האישי שלו, ובשילוב עם קואליציה שהיא המיץ של הזבל מדובר בסכנה אמיתית לכל מה שהשגנו עד עכשיו.
אחרי שפרקתי כי הייתי חייב לפרוק וגם כי לא רציתי שמישהו יחשוד שיש לי איזה סימפטיה לנתניהו אני מוכרח לומר שאני לא מסכים עם הניתוח שלך.

קודם כל לא מדובר ב3 חודשים. כמה זמן עבר עד שהתחיל התמרון הקרקעי? כמה זמן היינו בהפסקת אש? בלחימה תכלס אנחנו בערך חודשיים, לא יותר.
צריך לזכור שמדובר בצבא טרור שבמשך כ-15 שנים עם מימון של ביבי בנה מערך אדיר של ביצורים, פיקוד ושליטה. לצפות שבתוך חודשיים כל המערך הזה יעלם זה אולי רק בחלומות.
מה זה מיטוט? דה פאקטו הוא לא שולט כבר ברוב שטח הרצועה. דה פאקטו הצבא נמצא כבר ברוב שטח הרצועה. כמובן, יש עדיין התנגדות, אבל להזכירך עברו "3 חודשים".
בתחילת המבצע דיברו על שנה+, זה יקח זמן אין מה לעשות. כמובן שסדרי הכוחות ירדו ויעברו לפעילות יותר ממוקדת לאחר שישיגו שליטה כמו בצפון הרצועה באזורים שהחליטו אבל הלחימה ופירוק תשתית הטרור שם תימשך שנים...

לגבי החטופים זו נקודה כואבת. אף אחד לא יגיד את זה, אבל מאיך שאני קורא את התמונה הם בעדיפות שניה מבחינת הממשלה. היא לא מוכנה להפסיק את המלחמה ואני לא רואה את חמאס משחרר אותם במצב הזה. הממשלה גם מעבירה דלק וזו טעות ענקית. אין חטופים? צריך לחזור למה שהיה לפני ההסכם הראשון.
לדעתי מה שיוביל לעוד עסקה הוא אחד משני דברים:
לחץ על הקטארים. כל הנהגת חמאס נמצאת בקטאר ובהחלטה של רגע יכולים להיות מגורשים משם. אני חושב שהקטארים חשופים ללא מעט תביעות על תמיכה בטרור.
אם יגיעו לסינוואר והוא ישתמש בהם כדי למלט את עצמו מעזה. 

בשום מצב אחר אני לא רואה אותם משוחררים.

לא מקבל את זה. גם אם חמאס לא שולט בכל השטח הוא עדיין השליט הבלעדי באזור מבחינת העזתים. עצם זה שלא גרמנו לו אחרי 3 חודשים להתחנן להפסקת אש אחרי שבמאי היה מבצע צבאי וראש הממשלה התהדר " ששינינו את המשוואה" רק מוכיח שהכח היה חלש מדי. 

את המלחמה הזאת מנהל מישהו שלא יודע לנהל דבר כזה והתוצאות היו צפויות מראש. ביבי לא יודע לנהל מלחמות צבאיות ויסלחו לי כל חסידיו. הוא יודע לדבר אבל לא יודע לבצע ובטח שלא יודע לנהל. 

לגבי זמן של "שנים" למיטוט החמאס - קודם כל , אין זמן מוגדר. אידאולוגיה לא תעלם. המלחמה שלנו איתם היא מלחמה ללא הגבלת זמן. הבעיה שמגדירים זמן ארוך נובע מאינטרסים של ראש הממשלה שלא יתחילו לדון בהחלפתו כי זה זמן מלחמה.

דה פקטו, נושאת מטוסים אמריקאית עוזבת, חטיבות יוצאות מעזה, תושבים רבים לא יכולים לחזור לביתהם, החטופים לא בראש סדר העדיפויות, הממשלה מתחילה להתעסק בנושאים שלא קשורים בלחימה ומה אני צריך להסיק כשמחברים את כל הנקודות האלה ביחד?

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

חשבתי על זה גם, ולא מסכים איתך.

ה"מגזר שלה", אלה שלכאורה היא מנסה לקנות את הקול שלהם, נמצא כעת בעזה ובגבול הצפון, נלחם ביחד עם שמאלנים, ליכודניקים, קיבוצניקים וחילונים. הוא יודע שחיל האוויר תומך בו ומפציץ כל מה שמאיים עליו. 

אלה לא המגזר שלה.

היא מתחרה על קולות נערי הגבעות והאנרכיסטים המשיחיים. אלה לא בצבא ולמען האמת אני לא מבין למה הם מחוץ לבתי החולים הפסיכיאטריים בלי השגחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אלה לא המגזר שלה.

היא מתחרה על קולות נערי הגבעות והאנרכיסטים המשיחיים. אלה לא בצבא ולמען האמת אני לא מבין למה הם מחוץ לבתי החולים הפסיכיאטריים בלי השגחה.

כמה הם? הם כמו הביביסטים.

היא נכנסה לכנסת, לצערי, על קולות כמו שלי שלא ראו אופציה אחרת.

היום אנחנו רואים אותה כאופציה אחת אחרי האחרונה, כשחד"ש ובל"ד לפניה. שתלך להציב קרוואנים על גבעות.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

על קולות כמו שלי שלא ראו אופציה אחרת

שחשבו שמי שאומר X יעשה Y. בפועל זה הרבה יותר פשוט. מי שאומר X, עושה X. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה שהנבלות האלה ממשיכים לשרת את איראן כאשר במקביל אנחנו נלחמים בזרועות שלה בעזה ובצפון.

מצב לא הגיוני. האנשים האלה מעדיפים לסכן הכל, העיקר להישאר במוקדי הכח. 

למה המוסד לא משתיל להם בבית חבילות קוקאין או משהו כזה כדי שישבו במעצר לפחות לתקופת המלחמה...

פורסם

בן גביר נבחר כדי להילחם בפשע ולהחזיר את המשילות. כלומר היו מספיק כאלו שחשבו שהוא מסוגל לעשות את זה.

בפועל, ב2023 נרצחו יותר אנשים מאשר ב2021 וב2022, ביחד!! (בלי נרצחי ה7.10, רק רצח פלילי)

אבל הוא כרגיל מתעסק בעיקר, שזה הרגלי התזונה של מחבלי הנוח׳בה.

image.thumb.png.2ff3f2f7e44e6f920402a530b4863fa0.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה צריך לרדוף אחרי החלומות שלו ולהיות דיאטן הליצן הזה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

פורסם
לפני 22 דקות, RK כתב:

שחשבו שמי שאומר X יעשה Y. בפועל זה הרבה יותר פשוט. מי שאומר X, עושה X. 

גם זה לא מדוייק. מי שאמר שיעשה x  עושה במקרה שלהם 5x

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום שמעתי את אבי בנייהו מדייק את ביבי, הסיבה שהוא לא רוצה לדון ביום שאחרי היא כי הוא שומר את זה למסע הבחירות, אז יוכל לחזור להפחדה שלו עם פתחסטן וחמאסטן, הנבלה כמובן לא יאמר מה כן אלא רק יאמר מה יקרה אם לא תבחרו בי. 

• תוכן חדש...