Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

בן גביר נבחר כדי להילחם בפשע ולהחזיר את המשילות. כלומר היו מספיק כאלו שחשבו שהוא מסוגל לעשות את זה.

בפועל, ב2023 נרצחו יותר אנשים מאשר ב2021 וב2022, ביחד!! (בלי נרצחי ה7.10, רק רצח פלילי)

אבל הוא כרגיל מתעסק בעיקר, שזה הרגלי התזונה של מחבלי הנוח׳בה.

image.thumb.png.2ff3f2f7e44e6f920402a530b4863fa0.png

כי זה מה שהבייס שלו מתחבר אליו. "איי, הערבים האלה אוכלים טוב ולומדים לתארים בכלא, בוא נדפוק אותם". אז הנה, הוא דופק אותם. שר הטיקטוק, במלוא המהות.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, RK כתב:

לא חסר לה שום בורג במוח. השאלה מתוסרטת היטב, ומתיישבת נפלא עם הנראטיב של הממשלה הנוכחית ותומכיה. היא לא ירתה מן המותן, היא שיחקה את התפקיד שלה לפי התסריט, באופן מושלם.

בדיוק כמו שאלות של ערוץ 14 במסיבות עיתונאים של ביבי.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ה"מגזר שלה", אלה שלכאורה היא מנסה לקנות את הקול שלהם, נמצא כעת בעזה ובגבול הצפון, נלחם ביחד עם שמאלנים, ליכודניקים, קיבוצניקים וחילונים. הוא יודע שחיל האוויר תומך בו ומפציץ כל מה שמאיים עליו. 

לא רואה איך היא משיגה פה משהו חוץ מעוד שנאה כלפיה וכלפי המפלגה שלה, גם ובעיקר ממחנה הימין שהצביע להם.

מלחמה תגמר, אנשים יחזרו הביתה. הם יהיו לויילים כלפי אלה שהיו איתם בנגמ"ש, אבל לא מעבר לזה ולא ישנו את דעתם. מי שבשבילם היה שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים יישארו שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים. 

לפני כשעה, Supertigre כתב:

היא יודעת בדיוק למי היא פונה וזה בדיוק מה שהקהל שלה חושב. אני לא אשכח את הנאום של קצין המילואים חובש הכיפה, על מדים, מול נערים במכינה או משהו כזה, שאמר שלהוציא את הטבח זה החודש הטוב ביותר שלו בחיים כי מבחינתו החל התהליך לכיבוש ויישוב כל חלקי ישראל בעין המשיחית. האקסטזה המשיחית הזו היא בדיוק סטרוק וזה הקהל שלה. 

רב צבאי, קצין עמיחי פרידמן בבסיס ההכשרות של נח"ל. 

"החודש הכי משמח בחיים"

""עוד דבר אנחנו מבררים בימים האלה וזה דבר חשוב מאין כמוהו, הארץ שלנו! כל הארץ! כולה! כולל עזה, כולל הלבנון, כל הארץ המובטחת, אנחנו נחזור, גוש קטיף ..."

לפני 27 דקות, פינדר כתב:

בן גביר נבחר כדי להילחם בפשע ולהחזיר את המשילות

גם היטלר. אבל להבדל הוא הצליח.

• אהבתי 1
פורסם

"תפריט עשיר ובשרי"

אני בטוח שבן גביר יודע שזה לא תפריט עשיר, כי הוא עצמו אוכל תפריט עשיר. אם בן גביר יעבור לתפריט המצויין בכתבה בטמקא, הוא יהיה shredded מהר מאוד. בן - six pack - גביר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

מלחמה תגמר, אנשים יחזרו הביתה. הם יהיו לויילים כלפי אלה שהיו איתם בנגמ"ש, אבל לא מעבר לזה ולא ישנו את דעתם. מי שבשבילם היה שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים יישארו שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים

אתה באמת חושב שחוץ מכמה רעשנים הבנאדם הנורמלי חושב ככה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

מלחמה תגמר, אנשים יחזרו הביתה. הם יהיו לויילים כלפי אלה שהיו איתם בנגמ"ש, אבל לא מעבר לזה ולא ישנו את דעתם. מי שבשבילם היה שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים יישארו שמאלנים, פריבילגים ואנאכיסטים. 

יש לי חברים טובים שעדיין תומכים בבן גביר ואפילו בביבי. אתה חושב שזה עושה אותנו פחות חברים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

כמה רעשנים זה כמה? ואיך אתה מגדיר בן אדם נורמאלי? כבר שמאתי שטייסים עשו קורס טייס על חשבון המדינה וכל מיני דברים אחרים. 

לפני 36 דקות, Night Driver כתב:

יש לי חברים טובים שעדיין תומכים בבן גביר ואפילו בביבי. אתה חושב שזה עושה אותנו פחות חברים?

בטוח שלא. אבל למי הם יצביעו בבחירות הבאות? איך הם מתייחסים לאנשים שיצאו להפגין נגד "הרפורמה" (ברור חוץ ממך)? יש לנו קבוצה בוואטסאפ של פלוגה שלי בסדיר. לפני מספר שבועות מישהו זרק שם סרטון פוליטי. אני הגבתי בחריפות ובקשתי לא להכניס פוליטיקה לקבוצה. אחרי כמה דקות אדמין שהוא גם חבר שלי התקשר ואמר שסגר את העניין. בחור ששם את הסרטון מחק אותו והתנצל, אני הבהרתי שלא התכוונתי בדברי אליו אלא לתוכן של הסרטון עצמו. אחרי שבוע נפגשנו בנסיבות לא משמחות, הכל בסדר, חברים. אתה חושב שבן אדם שינה את דעותיו? "ביחד ננצח" זאת סיסמת מלחמה וסטרוקים מכינים כבר קרקע לבחירות.

פורסם

זה לא עניין של דעות. הממשלה נכשלת בכל תחום כמעט(אלא אם כן אתה נמצא בקבוצה שנתמכת כספית הרבה מעבר למה שמגיע לה ובשבילך זה win).

לא צריך שאנשים ישנו את דעתם, צריך שאנשים יבינו שכישלון של ממשלה לא צריך לעבור לסדר היום ואסור שממשלה כושלת תיבחר שוב(לא קשור לימין או שמאל) ושוב ושוב ושוב ושוב.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

"לא אתפלא אם תשאל אם טייסים יורים על כוחותינו"

"הבעיה שלנו זה לא השרה סטרוק, הבעיה היא שראש הממשלה שומע אותה אומרת דברים שבעצם מכפישים את טייסי חיל האוויר, הוא מוצא לנכון לנזוף באלוף טולדנו שאמר בצדק שהשאלה שלה היא נוראית"

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

הוא לא צריך לשנות את דיעותיו.

זה בדיוק מה שאמרתי. כל אחד נשאר עם דעותיו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממשלה שמפטרת את נציבת בתי הסוהר בגלל תפריט אבל לא מתפטרת בגלל שהתרחש אסון לאומי במשמרת שלה.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

"הבעיה שלנו זה לא השרה סטרוק, הבעיה היא שראש הממשלה שומע אותה אומרת דברים שבעצם מכפישים את טייסי חיל האוויר, הוא מוצא לנכון לנזוף באלוף טולדנו שאמר בצדק שהשאלה שלה היא נוראית"

מה אתה מצפה שהוא יגיד כשהשאלה נשאלה על דעתו?

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

קח, תמונה שעלתה באחד השרשורים בפייס. בדקתי תאריך, הייתי בטוח מזמן. אז לא, ביממה האחרונה:

May be an image of 7 people, the Western Wall and text

זאת התמונה שפותחת את השרשור שם:

May be an image of 1 person and text

פותח השרשור הוא הצל. שוב, ביממה האחרונה.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אישית, לא מסוגל להיות חבר של אנשים שתומכים באנשים כאלו. זה לא עניין של דעה, זה עניין של לתמוך באנשים שמבחנתי הם פשוט בני אדם לא ראויים (אני מנסה להיות עדין). 

• אהבתי 1
פורסם

זו זכותך אבל מבחינתי אדם הוא מכלול של תכונות. אם זה הדפקט היחיד שלו אז עדיין הוא יוצא אחלה בן אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ציטוט

יו"ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ' התייחס בישיבת סיעתו ל"יום שאחרי" המלחמה ברצועת עזה, ואמר כי "מי שחושב שהפיתרון בעזה יהיה דומה לפיתרונות שניסינו בעבר טועה. הפיתרון הנכון הוא עידוד הגירה מרצון של תושבי עזה למדינות שיסכימו לקלוט את הפליטים". סמוטריץ' הוסיף כי "לצד עידוד ההגירה, ישראל תשלוט באופן קבוע בשטח של רצועת עזה כדי להבטיח ביטחון באמצעות נוכחות קבועה על הקרקע של כוחות צה"ל, ובהקמת התיישבות יהודית שבסופו של דבר היא העוגן של הביטחון". (מורן אזולאי)

@יבגניפ "בחוף של עזה..." או "התיישבות מביאה ביטחון" 😕

--

מתסכל אותי החבוב הזה, אני מבין שהוא מדבר לבייס, אבל הוא גם שר בכיר בזמן מלחמה. על איזו התיישבות הוא מדבר? איזו הגירה מרצון?

אני מבין שיש לא מעט אנשים שמאמינים בזה, אבל למה הם צריכים לשבת על ההגה של מדינת ישראל?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הגירה מרצון יש בכל אזור מלחמה. מי משוגע להשאר במקום מופצץ בלי תשתיות ועם מחלות?

פשוט העזתים זה העם היחיד שלא רוצים לקלוט במערב.

העם היחיד שמדיניות האו"ם כלפי הפליטים שלו היא להנציח את מעמד הפליטות ולא לפתור אותו ע"י אזרוח מחדש.

רק כדי לשמר את העימות עם ישראל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...