Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

אתה מציב את גבולות "המשיחיות" בגבולות 67 (או בערך) כאילו יותר מזה זה משיחי ופחות מזה זה רציונל. 

לא. אני מציב את הגבול בין אנשים שיהיו מוכנים להתפשר על שטחי מולדת לו ידעו שזה יבטיח שלום, לבין כאלו שלא, ובהתאם, באמת רואים בחמאס נכס (אלא אם כמובן יתאפשר להם לטרנספר או להשמיד את כל הערבים, חוץ מאולי אלו שיחתמו על זה שהם מוכנים להיות סוג ב׳ בחוק).

והנקודה שאתה מסרב להתייחס אליה, היא שמי שנמצא מהצד השני של הגבול שאני מציב, זה לא בטחוניסטים ומה שמוביל אותם זה לא שיקולים בטחונייםולכל הצעה שלהם על עתידה של ישראל או שטחי עזה ויהודה ושומרון יש להתייחס בחשדנות בהתאם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 שעות, SlowRide כתב:

את הליגיטימיות להגן על עצמנו לא חיסלנו, את זה תמיד יש לנו. זאת גם ההצהרה הרשמית של בעלות הברית שלנו.

זה שהתקשורת צריכה לספק דופמין לצרכנים שלה עם זיוני מח מפה ועד הודעה חדשה לא שייך, ואם אנחנו צריכים אישור מאיזה חברת חדשות כדי להצדיק את עצמנו מגינים על האזרחים שלנו, אפשר לחלק לכולם גלולות ציאניד ולסגור את המדינה.

אנשים שיושבים בבית ומחוברים לצריכת חדשות חייבים את ה"נחשף" הזה אחרת הם ישתעממו ויעשו דברים אחרים. 

בפועל הצבא ממשיך להתקדם, כנראה לא בקצב שמספק אותך אבל זה מה שיש. 

לדעתי זה די תמים להאמין שעל כל הישג הם רצים לדווח כמו ילד שעשה קקי בסיר בפעם הראשונה והרבה דברים מספרים שבועות אחרי שהתרחשו, ככה שאין לנו מושג מה הולך שם.

תגדיר "להגן על עצמנו". כשמישהו תוקף אותנו אני בעד להיכנס לו באמ-אמא בצורה של אש גיהנום על המקום ממנו ירה וחיסול המטרה הספציפית.

מפה ועד שיטוח קומפלקסים שלמים של בנייני מגורים? זה לא רק נראה רע מאוד, זה רע מאוד. זה לא שהאמריקאים פתאום התחילו לחבב את העזתים, זה שאנחנו כותשים בלא מעט מקרים מה שאין טעם לכתוש. זה לא להגן על עצמנו.

לא מזיז לי מה התקשורת אומרת, הנקודה היא שמבחינת בערך כל בנאדם בעולם, מה שאנחנו עושים כבר רחוק מלהיות לגיטימי. גם דעתם של אלו שבהתחלה מאוד תמכו בנו. כאילו שלא היינו במצב גרוע מספיק עם הוואנאבי-פוטש משפטי של ממשלת ה "כן אנחנו ימין תאמינו לנו הנה אין לערבים יותר פיתות בכלא" על מלא, כרגע הסנטימנט השלילי לגבינו גולש מדעת ציבור ליחסים אישיים לעסקים. יש אנשים שכרגע מורידים פרופיל לגבי הקשר שלהם איתי כי הם חוטפים אש ממכרים שלהם. כאמור, גם בנוגע לעסקים, המצב נהיה מסובך יותר. היה את "לא אוהב את ישראל" הכללי, אבל כרגע? אנחנו מוקצים בצורה שאני לא מכיר.

לגבי אנדגיים- זה לא משנה אם יהיה שלום עם הפלסטינים או לא. אני מגדיר אנדגיים בתור המקום אליו אנחנו שואפים להגיע.

כרגע לישראל אין כזה למעט הצהרה כללית "למוטט את חמאס" , וזה הדבר הכי גרוע שיש (זה גם לא אנדגיים. אתה ממוטט את חמאס ויוצא החוצה? מזל טוב, השארת ואקום ליצירת סופר-חמאס. וזה יקרה.)

הפואנטה שלי היא שאנחנו כבר לא מתקדמים לשום מקום, הנזק שאנחנו עושים שם תוך כדי הלא-התקדמות הזו קורע לנו את התדמית בעולם וגם כאמור, הגליש אותנו להיות חברה מיליטנטית בהרבה, ובנוסף אנחנו בכלל לא יודעים לאן אנחנו רוצים להתקדם. המלחמה הזו התחילה כאשר כולם חדורי מטרה ומוכנות להקריב, אבל זה לא נראה שיש כיוון כבר.

לפני 21 שעות, farkash7 כתב:

לא נמאס לך כבר מהחלום הזה? הרי עשינו ניסוי, "התנתקות", נתנו לעזתים את גורלם בידם, אפשר לומר שנתנו להם מדינה. מה הם בחרו לעשות?

החשמל? ישראל.
המים? ישראל.

אף פעם לא באמת עשינו התנתקות. עשינו 70% התנתקות, ואין יותר גרוע מזה. לא היה רגע אחד בו הם היו אדונים לגורלם. בין אם מדובר בתלות בתשתיות או בשליטה במרחב האווירי והימי שמעולם לא עברה לידיהם בכלל (גם לפני שחמאס עלה.)

זה כמו שאמא אומרת לילד שלה "טוב חמודי עכשיו אתה לבד" אבל כל פעם שמשהו לא נראה לה מתערבת.

כמובן גם כל מה שנוגע ליבוא/יצוא, מיותר להגיד.

שים לב, אני לא רומז שחופש מוחלט היה גורם שהם יבנו שם סינגפור. גם אני לא מאמין בזה. אבל התנתקות אמיתית, חומה מ 3 צדדים ולכן לפתוח את המרחב הימי/אווירי -שלהם- לשימושם היה מוביל להשתלשלות אחרת לחלוטין.

תרצו או לא, אנחנו ישות ש "אחראית" לרצועה. וזו טעות לדראון עולם.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

שאנחנו כותשים בלא מעט מקרים מה שאין טעם לכתוש. זה לא להגן על עצמנו.

הורסים מבנים שיש בהם סכנה לכוחות וכאלה שיורים מהם על ישראל. מה לעשות שכמעט כל בית שם זה מלכודת? 

זה לא נראה טוב בטלויזיה לכל מיני אנשים בצד השני של העולם? יופי באמת... 

אתה בטח מכיר את התמונה של ההוא שעובד בתוך בור וסביבו 10 אנשים עומדים ומעירים הערות.

לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

הפואנטה שלי היא שאנחנו כבר לא מתקדמים לשום מקום, הנזק שאנחנו עושים שם תוך כדי הלא-התקדמות הזו קורע לנו את התדמית בעולם וגם כאמור, הגליש אותנו להיות חברה מיליטנטית בהרבה, ובנוסף אנחנו בכלל לא יודעים לאן אנחנו רוצים להתקדם

אנחנו מתקדמים כדי להסיר את האיום מהגבולות כרגע. כשלא נהיה תחת איום על חיינו נתעסק בדברים כמו תדמית.

זה שיש לנו מנהיגות מתחת לכל ביקורת חסרת חזון, חסרת עמוד שדרה ומנותקת מהציבור, זאת בעיה גדולה מאד.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

הורסים מבנים שיש בהם סכנה לכוחות וכאלה שיורים מהם על ישראל. מה לעשות שכמעט כל בית שם זה מלכודת? 

רק שזה לא נכון. אנחנו במדינת ישראל, לכל בנאדם שני פה יש מכר במודיעין ומה לא, שאל את שלך. מה שאני שומע, גם מהחברים בפנים וגם מאלו שמאחורה, זו התחלה של סלידה ממה שאנחנו עושים ברגע זה. מבפנים! לא מאיזשהו מצקצק לשון שעומד בחוץ!

לא איכפת לי אם זה לא נראה טוב לכל מיני אנשים בצד השני של העולם.

איכפת לי אם כאשר אני צריך לצאת לנסיעת עבודה מתחילים להסתכל עלי אחרת, ובמדינות שבעבר לא היה איכפת להן ממה שהולך פה לעזאזל (גם בזמן מבצעים קודמים ברצועת עזה) אנחנו כרגע הבאד גאי.

אפשר להעמיד פנים ש "זה לא מזיז לנו" ולהתעלם מהעובדה שאנחנו בראש וראשונה מדינת יבוא-יצוא. 

ועוד 2 סיבות שאני כבר לא הכי בעד הכתישה המאסיבית הזו שסביר להניח שכבר לא באמת צריך (למרות שיש לי מקורות לא רעים- לא אדבר בנחרצות. אני לא יכול לטעון שמדובר בעובדות 100% מוצקות.)- 

1. זה עולה לנו ימבה כסף וכולנו הולכים לאכול אותה בענק ברמת החיים. ימשיך יותר? נאכל אותה יותר. מילא אם הייתה בזה תועלת של ממש, אבל אין.

2- גם בלי יותר מדי סימפטיה לעזתים, אתה קולט שכבר נהרגו שם 20 אלף איש? מהם איפושהו בסביבות ה 7000-8000 שבגדר "מטרות לגיטימיות", כלומר מעל 12 אלף שלא. זה די מחריד.

"מתקדמים להסיר את האיום מהגבולות" זה לא כיוון. זו בקושי מטרת ביניים. (מה שזה גם לא בדיוק קורה. ציינתי קודם- את חמאס לא תפיל, ואם תפיל אותו יגיע חמאס2. פתרון צבאי בלבד לא יהיה פה.)

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

אנחנו מתקדמים כדי להסיר את האיום מהגבולות כרגע. כשלא נהיה תחת איום על חיינו נתעסק בדברים כמו תדמית.

מתי זה היה בישראל?

אני מנסה להיזכר - אני לא זוכר. אבל אני ילד, אולי אתה זוכר, או אחר המבוגרים פה יכול להגיד מתי לא היינו תחת איום על חיינו מהגבולות שלנו.

לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

1. זה עולה לנו ימבה כסף וכולנו הולכים לאכול אותה בענק ברמת החיים. ימשיך יותר? נאכל אותה יותר. מילא אם הייתה בזה תועלת של ממש, אבל אין.

דווקא לזרוק פצצות זה לא כזה יקר, כול ה JDAM וזה, לא עולה כזה הרבה כסף. פחות מכנראה רוב ההוצאות האחרות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הפצצות זה לא מה שעולה כסף. להחזיק סד"כ כביר של כוחות, להרים מטוסים כל רגע וההפסדים ממיסים של כל האנשים היצרנים שכרגע נעדרים מעבודתם (פלוס תשלום הפיצויים לאותם אנשים)- זה ים כסף.

פורסם
לפני 46 דקות, Pika007 כתב:

מפה ועד שיטוח קומפלקסים שלמים של בנייני מגורים?

עושים את זה כאשר חייבים להגן על הכוחות בקרקע, לגיטימי לחלוטין. אחרת אבדות שלנו היו לא עשרות אלא אלפי לוחמים. ח"א כבר מזמן עובד על מינימום. גם אין לנו יותר מדי תחמושת.  ב-WWII בעלי ברית שיטחו ערים גרמניות שלא היה להם שום ערך צבאי רק כדי לשבור רוח של גרמנים.

לפני 53 דקות, Pika007 כתב:

מה שאנחנו עושים כבר רחוק מלהיות לגיטימי. גם דעתם של אלו שבהתחלה מאוד תמכו בנו

ידענו את זה מראש מהרגע הראשון. לא בגלל שעולם אנטישמי, אלא בגלל שאתה חזק נגד החלש. וככה יהיה תמיד. אבל עדיף ככה מאשר להפך.

פורסם
לפני 7 דקות, Pika007 כתב:

הפצצות זה לא מה שעולה כסף. להחזיק סד"כ כביר של כוחות, להרים מטוסים כל רגע וההפסדים ממיסים של כל האנשים היצרנים שכרגע נעדרים מעבודתם (פלוס תשלום הפיצויים לאותם אנשים)- זה ים כסף.

אתה דיברת על ההפצצות - אמרתי, הן לא אלה שעולות כסף. חיילי צהל בתוך הרצועה עולה גם בכסף וגם בחיי חיילינו

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Pika007 כתב:

רק שזה לא נכון. אנחנו במדינת ישראל, לכל בנאדם שני פה יש מכר במודיעין ומה לא, שאל את שלך. מה שאני שומע, גם מהחברים בפנים וגם מאלו שמאחורה, זו התחלה של סלידה ממה שאנחנו עושים ברגע זה. מבפנים! לא מאיזשהו מצקצק לשון שעומד בחוץ!

איכפת לי אם כאשר אני צריך לצאת לנסיעת עבודה מתחילים להסתכל עלי אחרת, ובמדינות שבעבר לא היה איכפת להן ממה שהולך פה לעזאזל (גם בזמן מבצעים קודמים ברצועת עזה) אנחנו כרגע הבאד גאי.

אפשר להעמיד פנים ש "זה לא מזיז לנו" ולהתעלם מהעובדה שאנחנו בראש וראשונה מדינת יבוא-יצוא. 

ועוד 2 סיבות שאני כבר לא הכי בעד הכתישה המאסיבית הזו שסביר להניח שכבר לא באמת צריך (למרות שיש לי מקורות לא רעים- לא אדבר בנחרצות. אני לא יכול לטעון שמדובר בעובדות 100% מוצקות.)- 

2- גם בלי יותר מדי סימפטיה לעזתים, אתה קולט שכבר נהרגו שם 20 אלף איש? מהם איפושהו בסביבות ה 7000-8000 שבגדר "מטרות לגיטימיות", כלומר מעל 12 אלף שלא. זה די מחריד.

"מתקדמים להסיר את האיום מהגבולות" זה לא כיוון. זו בקושי מטרת ביניים. (מה שזה גם לא בדיוק קורה. ציינתי קודם- את חמאס לא תפיל, ואם תפיל אותו יגיע חמאס2. פתרון צבאי בלבד לא יהיה פה.)

להסיר את האיום מהגבולות זה לא מטרה? למה בכלל יצאנו למלחמה הזאת, בואו נתן להם לחסל אותנו עוד. לחיות עולה ימבה כסף...

מסכים שזה שאין לנו עדיין חזון ליום שאחרי, זה באמת עלוב. אבל ככה זה שחבורת עלובים מנהלת את העניינים במשך כל כך הרבה שנים.

אני עדיין חושב שזה ישתנה לטובה כי רוב הציבור מאס בזה.

שמע, אני עובד גם עם אנשים מחו"ל, אני לא מתבייש או לא מרגיש נח עם שום דבר שקורה מלבד עם התנהלות הממשלה המסריחה שלנו. כל מי שמדבר איתי על זה, אני מסביר לו שזה קרה בגלל שבחרנו בהנהגה רעה במשך שנים רבות. לא מבין מאיפה הדחף להתרפס ולהתנצל על זה שהמדינה שלך מעיזה לעשות את הנדרש ממנה, מה שלא היה לה אומץ לעשות לפני 15 שנה. באמת שלא.

חוץ מזה, בשום מצב לא נהרגו שם 20 אלף איש, אלא אם אתה מאמין למידע שמפיץ ארגון טרור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 49 דקות, Pika007 כתב:

איכפת לי אם כאשר אני צריך לצאת לנסיעת עבודה מתחילים להסתכל עלי אחרת,

עצרו את המלחמה!

לפיקה לא נאה שמסתכלים עליו אחרת כשהוא יוצא לנסיעת עבודה.

🥴

• מצחיק 5
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

את חמאס לא תפיל, ואם תפיל אותו יגיע חמאס2. פתרון צבאי בלבד לא יהיה פה

אל תגיד מה *לא* (יהיה).

בוא תציע מה כן.
אתה באמת חושב שאתה יכול להגיע להסדר מדיני עם אירגון טרור ? אם כן, אתה חי בסרט.

במידה ויש לך אופציה אחרת שלא חשבו עליה - then shoot dont talk. 
מצידי שימחקו את רצועת עזה עם אטום קטן ולא לספוג עוד אבדות בחיילים (אזרחים כבר ספגנו מספיק).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

להסיר את האיום מהגבולות זה לא מטרה? למה בכלל יצאנו למלחמה הזאת, בואו נתן להם לחסל אותנו עוד. לחיות עולה ימבה כסף...

חוץ מזה, בשום מצב לא נהרגו שם 20 אלף איש, אלא אם אתה מאמין למידע שמפיץ ארגון טרור.

"להסיר את האיום מהגבולות" זה ערטילאי.

"ליצור הסדר ארוך שנים שיוציא את היכולת הצבאית של חמאס מהמשחק ויציב שם את [  ] בתור כוח שולט, ועל ידי כך להסיר את האיום מהגבולות" זו מטרה, למשל.

20 אלף איש זה לא מידע שמפיץ ארגון טרור, אלו המספרים שתראה בכל מקום, ממשרד הבריאות של חמאס ארגון הטרור- ועד לגורמים הבטחוניים של ישראל. אלו גם ההערכות של האמריקאים, ואני לא מתכוון לניו יורק פוסט שמפרסם על אוטומט את מה שחמאס מפרסם. 

בכלל, אם תחפש "20 אלף נהרגו בעזה" תמצא חדשות שגורמים בישראל טוענים ש 20 אלף היו כבר לפני חודש. למה ואיך? אין לי מושג, אבל אמרנו 20 אלף אז וזה בערך מה שאנחנו אומרים גם היום.

אם יש לך מקור טוב יותר שמורה על פחות- אשמח לראות. חיפשתי, אני לא מוצא אחד.

לפני 33 דקות, Ziv כתב:

עצרו את המלחמה!

לפיקה לא נאה שמסתכלים עליו אחרת כשהוא יוצא לנסיעת עבודה.

🥴

אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון במה שכתבתי. בטח שלא איכפת לי ש [    ] כבר לא מחייך אלי. 

לפני 19 דקות, איציק נ. כתב:

אל תגיד מה *לא* (יהיה).

בוא תציע מה כן.

מצידי שימחקו את רצועת עזה עם אטום קטן ולא לספוג עוד אבדות בחיילים (אזרחים כבר ספגנו מספיק).

הצעתי לפני כ 25 עמודים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 16 דקות, איציק נ. כתב:

אל תגיד מה *לא* (יהיה).

בוא תציע מה כן.

שאני אבין.

אנשים במשך שנים בוכים פה שביבי הורס הכול. 

קמה ממשלה אחרת, שלכאורה נראה שמציעה משהו חדש (למרות שלא בטוח). ביבי גורם להפלתה כנגד אינטרסים של מדינת ישראל כולה. 

פה אומרים "תפסיקו לבכות, זה המשחק הפוליטי. ביבי עשה כמו שצריך"

ואז ביבי עולה לשלטון, הורס עוד. 

לא רק שבוכים אלא מפגינים. 

מלחמה.

בוכים - אומרים "אסור לבקר עכשיו, תשאירו את זה לאחרי המלחמה".

ואז גם אתה שואל מה הוא מציע לעשות?

מר ביטחון הוביל אותנו לתהום, ועכשיו אנחנו צריכים להגיד לו איך לתקן. 

• אהבתי 2

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

יחס של 2:1 של בלתי מעורבים במלחמת גרילה מתוך אוכלוסיה אזרחית צפופה זה תקדים עולמי.

אין אף צבא בעולם שעושה מאמצים כמו צה"ל להמנע מפגיעה בחפים מפשע ואולי מפה יש איזה שנאה כי אנחנו מייצרים סטנדרטים שאי אפשר לעמוד בהם.

בעירק האמריקאים הרגו 7 אזרחים על כל חמוש.

בוא נגיד שבעזה גם ילדים משתתפים בשמחה במלחמה ע"י העברת נשקים ופצצות ממקום למקום. יחידים שתמימים שם אלו כלבים,חתולים וילדים מתחת לגיל 3.

תזכיר לאלה שמקטרגים את ישראל שבמלחה"ע ה2 נהרגו 10 אזרחים אמריקאים ע"י הנאצים וארה"ב הרגה מאות אלפי אזרחים גרמנים. יחס בלתי פרופורציונלי בעליל ועדיין, גרמניה הנאצית היא הרעה בסיפור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

מר ביטחון הוביל אותנו לתהום, ועכשיו אנחנו צריכים להגיד לו איך לתקן. 

נראה לי שהתבלבלת....

אנחנו באותו הצד.

אנחנו מבינים לא מאתמול ולא משלשום שביבי לא מסוגל לתכנן רבע צעד קדימה. לא חצי צעד וגם לא צעד שלם.

פניתי ל PIKA במטרה לראות מה יש *לו* להציע, לא רק לזרוק סיסמאות לאויר מה לא טוב.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...