Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

המלך נואם היום ב20:30. מעניין מה יגיד. "הנחתי את חיילי צהל לא לירות בחטופים אם יראו כאלו ברחובות עזה"?

משהו אומר לי שאם הם היו מוחזרים בחיים, הוא היה נואם עוד אתמול.

• רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בעיקר יש תחושה עגומה מאוד של החמצה, היינו כפסע מחילוץ שלושה חטופים בחיים, מעבר לדבר עצמו זה היה מצטייר כהישג מבצעי ומורלי משמעותי מאוד. אבל ככל שזה נורא, אסור שהלחימה תיעצר בגלל זה.

לי הדבר מזכיר תקרית דומה ממלחמת יום כיפור. https://he.wikipedia.org/wiki/שלמה_ערמן

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, ALÞћÃ כתב:

משהו אומר לי שאם הם היו מוחזרים בחיים, הוא היה נואם עוד אתמול.

הוא היה נואם מעזה ב10:30.

לפחות למדנו משהו (טוב לא היה כזה קשה לנחש) לפעם הבאה שתהיה כותרת בטלויזיה של "דובר צה"ל בהצהרה מיוחדת".
דובר צה"ל יוצא בהצהרה דרמטית -> מישהו מת.
נתניהו יוצא בהצהרה דרמטית -> משהו טוב קרה (בזכותו) או שלמישהו במשטרה יש יומהולדת והזמינו ליצן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני לא מקנא באף חייל שצריך להילחם עכשיו בעזה, זה ככל הנראה אזור הלחימה הקשה ביותר בעולם ובאזור כזה אין ספק שלאחר חודשיים אתה כבר עם חושים כהים מאוד בכל הקשור לאצבע על ההדק. יחד עם זה, ברור לי גם שיש חיילים שיורים בלי חשבון ובמבחינתם כל אחד בעזה הוא בן מוות, זה ברור לי שיש חיילים כאלו וכנראה שהחטופים נפגשו עם אחד כזה. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

ונגיד תודה לקרעי האפס המסריח שלא סגר עדיין את אלגזירה בהוראת האפס הראשי ונותן להם להמשיך לשדר סרטוני סנאף של חיילי צהל.

שישרפו כל הממשלה הזאת.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Mikelt89 כתב:

התקרית יוצרת כעוס וזה מה שהחמאס רוצה, אני חושב שלעצור עכשיו פעילות היא טעות ותוביל רק לעוד הרוגים בצד שלנו, צריך להגיע לראש הנחש ולכרות אותו, חיסול החמאס כמה שיותר מהר הוא הכרחי לא פחות משחרור החטופים, כתזכורת למשפחות החטופים עם כל הכבוד, גם לחיילים למילואניקים וכיוצא בזאת יש משפחות שמחכות להם בבית. 

לא מבין מה אתה רוצה מהמשפחות הללו.
קודם כל מותר להם להגיד מה שהן רוצות ולעשות מה שהן רוצות.
דבר שני מדובר באנשים סופר סבלניים וסופר מנומסים באמת. אם אני נזכר בטרלול שהכניסו את המדינה הזו בתקופת גלעד שליט ומשווה למצב היום מה יש להשוות בכלל?
פה מדובר באזרחים שהמדינה בגדה בהם, רצחו להם בני משפחה וחטפו אחרים כשהם היו בבית שלהם במיטה ואף אחד לא בא להציל אותם.
לא חייל שיצא מטנק עם ידיים למעלה במקום להילחם (לא ביקורת ספציפית עליו עכשיו, לא הייתי בנעליו אבל אלו העובדות).
באמת שאני מסתכל על המשפחות ורואה אנשים נדירים. 

מספרים סיפורים כאילו זה מעלה את המחיר. בסופו של יום מי שמחליט מה לשלם זו הממשלה והיא צריכה לקבל את ההחלטות בהתאם לאינטרסים של המדינה.
המשפחות? שיעשו ויגידו מה שהן רוצות, זה מה שנשאר להן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, קורן בן אשר כתב:

בעיקר יש תחושה עגומה מאוד של החמצה, היינו כפסע מחילוץ שלושה חטופים בחיים, מעבר לדבר עצמו זה היה מצטייר כהישג מבצעי ומורלי משמעותי מאוד. אבל ככל שזה נורא, אסור שהלחימה תיעצר בגלל זה.

אל תדאג היא לא נעצרה לרגע. היו פעילים הרבה לפנות בוקר

אנשים שוכחים שזה מקרה ראשון נראה לי מאז מלחמת יום הכיפורים שצריך להתעסק בהשבת חטופים תו"כ לחימה פעילה או לפחות לצפות לכזה דבר שיקרה וכמובן להיות מוכנים לזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

ונגיד תודה לקרעי האפס המסריח שלא סגר עדיין את אלגזירה בהוראת האפס הראשי ונותן להם להמשיך לשדר סרטוני סנאף של חיילי צהל.

שישרפו כל הממשלה הזאת.

כרגע מה שמציק לו זה התאגיד וערוצים 12 ו 13 שמעבירים ביקורת על המנהיג העליון ולא מיישרים קו עם ערוץ 14 בתשבוחות והלל למנהיג הדגול.

פורסם (נערך)

התבשרנו הערב לבשורות קשות על החטופה ענבל היימן שנרצחה על ידי חמאס..

היא למדה איתי בשכבה בתיכון. קשה מנשוא והלב נשבר.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • מבאס 10

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

כרגע מה שמציק לו זה התאגיד וערוצים 12 ו 13 שמעבירים ביקורת על המנהיג העליון ולא מיישרים קו עם ערוץ 14 בתשבוחות והלל למנהיג הדגול.

גם את ערוץ 14 צריך לשרוף.

פורסם

עם ישראל לא מבין  שהוא חייב להשתנות קודם כל. יש פה שנאה, יש פה ביקורת על החיילים שעושים עבודה מטורפת וסופר קשה ויש מנהיג שהוא מאד בעייתי ויש המון דברים שאנו גם לא יודעים ולא מבינים ולא נקבל עליהם תשובות. מעבר לעזה, האיום לא פחות גדול זה יהודה ושומרון ומשום מה אף אחד לא מעלה את הנושא. הם מתאמנים שם ללא הפסקה וזו אותה התנהלות של חמאס לפני 7.10 ויש התראות מהצד שלנו וממשיכים להתעלם מהם בדיוק כפי שהתעלמו אז בעזה. האם אנו קרובים להתקפה דומה מהגבול שהוא כמעט מחצית מהמדינה שלנו עם כמעט 3 מיליון בני שטן בצד השני? 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא מדויק. בניגוד לרצועה ולצפון יש פעילות מניעתית רציפה שהתגברה בימי בנט (שובר גלים). מה היעילות ? לא יודע. אבל לו נותנים למחבלים מנוח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, 98civic כתב:

עם ישראל לא מבין  שהוא חייב להשתנות קודם כל. יש פה שנאה, יש פה ביקורת על החיילים שעושים עבודה מטורפת וסופר קשה

יש פה ביקורות שלא נשמעים לפקודות! צבא וחיילים שלא ממלאים אחר פקודות אין להם עתיד, וכן זו ביקורת לגיטימית גם אם הם עושים עבודה קשה ושומרים על כולנו.
יש נוהל פתיחה באש. הוא לא נכתב סתם. הוא פקודה, פקודה חשובה מאוד.
עמידה בפקודה הזו היא תנאי לניצחון לא פחות. מעבר לעניין הערכי/מוסרי שלא יורים באדם שמרים ידיים ונכנע, בטח כשהוא לא מהווה איום אתה לא רוצה שהאוייב שלך יפחד להיכנע. אתה רוצה לעודד אותו להיכנע. אפשר להפיק לא מעט מאוייב שנכנע והאידיאל הוא שכולם יכנעו מחר בבוקר בלי שנצטרך להמשיך להילחם.
כמובן שיש גם את העניין של מניעת מקרים כמו שקרו, לא רק חטופים גם ירי כוחותנו על כוחותנו.

מה שהכי מזעזע בסיפור הזה ולא מתקבל על הדעת שלאחר שמפקד בכיר נכנס לאירוע והבין כנראה שצריך לבדוק טוב טוב עם מה מתמודדים וקרא לחיילים שלו לא לירות, עדיין היו שם חייל/חיילים שבחרו לירות בבנאדם שצעק "הצילו" ויצא בידיים מורמות לאחר שהחיילים קראו לו להיכנע.
זה מחדל על מחדל על האם אם אמא של המחדל. זה התנהגות על גבול הטירוף. אם יש שם חברה שלא עומדים בזה או לא מבינים מה המשמעות של פקודות (אירוני שהדיווח מדבר על חניכים בקורס מכי"ם) יאללה לשלוח הביתה.

אחד הדברים שמרתיחים אותי היום לאורך כל היום זה שאף אחד לא צועק את זה את מה שברור.
חיילים לא ממלאים אחר פקודות. חיילים מתעלמים מפקודת נוהל פתיחה באש. תגידו את זה. שהרמטכ"ל יגיד את זה. ששר הביטחון יגיד את זה. שהכתבים יגידו.
תגידו "לא מילאו את פקודות הפתיחה באש ובגלל זה החטופים מתו".
מספיק עם התירוצים על מחבלים שמתחפשים לפו הדב. מה שהוביל לטרגדיה זה אי מילוי אחר פקודות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

טרגדיה ידועה מראש. 

עצוב על ההרוגים, על משפחותיהם, ועל המוציא/ים לפועל. 

ניכר כי הלקח לא נלמד ולא יילמד. 

89l1w9.jpg.3110fda45e27cee8d1dcb89a7b719b39.jpg

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

הוראות פתיחה באש

בן גביר מוסר לך שמדובר בהמלצות הפתיחה באש, הוראות יש רק בתנ"ך

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...