Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד משהו - הפנטגון הודיע שיעבוד איתנו צמוד כדי לוודא שיש לנו את כל היכולות שדרושות לנו להגן על עצמנו,    המסר של ממשלת נתניהו לא לפני  הרבה זמן היה: ""מיינד יותר און ביזנס" , אז תזכרו מי החברים שלנו כרגע כשצריך אותם וכמה צריך להעריך אותם ולהתיחס אליהם בהתאם 

• אהבתי 2

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא נראה לי. המתקפה הזו מתוכננת היטב, מאורגנת ונראה שהתבשלה הרבה מאוד זמן. זו לא פעולה ספונטנית לא תכנון של החודש האחרון. 

מעניין אותי מה האנדגיים שלהם חוץ מכמה "תמונות ניצחון".

פורסם

רואה סרטונים בטלגרם העזתי ונשרף לי המח.

לא מובן לי איך חיל האוויר הטוב בעולם, לא מוריד כל מכונית וכל אופנוע שבתנועה וכל התקהלות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

לא נראה לי. המתקפה הזו מתוכננת היטב, מאורגנת ונראה שהתבשלה הרבה מאוד זמן. זו לא פעולה ספונטנית לא תכנון של החודש האחרון. 

היא יכולה להיות מתוכננת שנים, השאלה מה היה הטריגר לביצוע. לדעתי ההסכם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

לא מובן לי איך חיל האוויר הטוב בעולם, לא מוריד כל מכונית וכל אופנוע שבתנועה וכל התקהלות.

כולם ישנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

חשש לפגיעה בחפים מפשע, אלא מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ביבי לא גרם לחמאס להיות ארגון של פסיכופתים

ביבי רק ייצר להם את ההזדמנות, לאחר שבמשך קרוב לשנה כל שעסק בו זה שיסוע החברה הישראלית, עד לרמה שרפי שכל רבים מאשימים ויאשימו את "השמאל" / אופוזיציה /אזרחים מוחים ולא, חלילה, את הממשלה שכל עיסוקה הוא השתלטות עוינת על ביהמ"ש ושיסוע החברה הישראלית. 

אשתי בוכה פה בבית, מספרת שראתה וידאו של מישהי שמעידה על אבא של חברה שלה שנחטף, ואבא שלה ברקע צועק "זה הכל השמאל אשם". מדינה בהפרעה. 

דיאלוג עם הכלבה סיכם את זה יפה

Screenshot_20231007-074757.thumb.png.8275652dc68930369d731dd22d49611c.png

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

זה פשוט לא הגיוני. כל הטוויטר עבר מסרטונים של רחפנים מפילים רימונים על חיילים רוסיים, לרחפנים מפילים רימונים על טנקים וחיילים של צה"ל, אף אחד בצה"ל לא למד שום דבר מהמלחמה באוקראינה?

כי נראה שהחמאס כן.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

חוץ?

הניצחון שלהם היום זאת תקווה לעשרות שנים קדימה. 

אם לא להאמין למספר ''40'' ולהאמין לסרטונים שמופצים... הם הדגימו מה הם, אירגון מעאפן ללא ספק, יכול לעשות לנו, עם תקציב הבטחון היפה שלנו וכול הטכנולוגיה.

תאר לעצמך מה אירגון פחות מעאפן, או צבא.

זה מה שהם כבר השיגו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@oryo, אני רוצה להוסיף על מה שאמרת, שבנוסף לשנה האחרונה יש פה גם יותר מעשור של ניהול כושל של מערכות קטנות יותר. בזמן שחשבנו שהבסנו אותם, הם רק ניסו ללמוד מה נקודות החולשה ואיך לעבוד מולנו.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אשכרה פשטו על בסיסים, טנקים ורכבים. 

בית ספר.

זה ששת הימים של הפלסטינאים.

שידור חוזר של 2014, נראה כאילו מפקדת אוגדת עזה ריקה ! כל הכח שהיה בה נפגע . ופלסטינים בוזזים ציוד. 🥵

זה נקרא לא הופקו לקחים במשך כמעט עשור! 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בהחלט נראה שכולם ישנו שם ושאף אחד בצה"ל לא למד שום דבר מהמלחמה באוקראינה, כי נראה שהחמאס כן.

הנה עוד אחד. רחפן של החמאס מניח רימון על ארגז התחמושת של מקלע במוצב ישראלי. ויש עוד הרבה, כולל רחפנים מפילים רימונים על חיילים ואמבולנסים בלב שדרות.

https://x.com/clashreport/status/1710623679497875505?s=20

פלסטינים משתלטים על טנק מרכבה ונגמ"ש נמ"ר נטושים בתוך בסיס של צה"ל ומטיילים בכיף שלהם עם מצלמה ברחבי הבסיס.

https://x.com/clashreport/status/1710631327135825946?s=20

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

הזוי שעם כול התצפתניות, החישנים, לווינים, מרגלים, משתפ"ים, מזלטים ועוד אמצעים, אף אחד לא ראה ולא עצר את המחבלים מתקרבים לגבול.

היו צריכים להוריד אותם מיד אחרי הנגיעה הראשונה בגדר.

איך נותנים לטרקטור אזרחי לפרק את גדר הגבול ללא כול הפרעה???

מאוד מקווה שתהיה תגובה הולמת ללא השטויות של ה"קש בגג" או ירי טילים לחלון בית.

צריך כבר עכשיו להכריז על פינוי אזרחים עזתים לסיני ואחרי זה ירי מסיבי ממסוקים ומטוסי קרב. בניין אחרי בניין.

זאות השפה היחידה שהחיות האלה מבינות.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תוכן חדש...