Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

זה לא שאני לא מסכים איתך, זה שלא יעזור בכלום להפציץ ריכוזי אזרחים. בזבוז תחמושת.

בניגוד אלינו, אם תפציץ שם אזרחים- זה לא שחמאס יסיט כוחות לעזור לאזרחים. אין לזה שום משמעות טקטית או אסטרטגית.

זה אם אני שם בצד את העמדה שאני אישית תומך בה של לנסות לצמצם פגיעה בחפים מפשע, ובוחן את זה בעין תועלתנית נטו.

אני לא טענתי שצריך להתחיל לשחוט ילדים ואזרחים תמימים רק כנקמה או כדי להרוג כמה שיותר.

מה שכן טענתי זה שצריך להפציץ כל גורם עויין פוטנציאלי, בלי אזהרות ובלי שיקולי נזק היקפי.

זה לא הומני, זה לא מוסרי ועוד אלף ואחד דברים, אבל רק ככה תנצח אויב שאין לו ערך לחיי אדם ושמשתמש באוכלוסיה אזרחית כמגן.

אני גם ממש לא רוצה לספח את עזה או לשלוט עליה, אבל לאור מה שקורה היום נראה שאין מנוס מלכבוש את הרצועה ולטהר אותה ברמה של בית בית. אין פתרונות קסם או פתרונות סטריליים, יש רק פתרונות כואבים, וזה כנראה הכי פחות כואב לטווח הרחוק.

אם מישהו חושב שיש פתרון לא צבאי לסכסוך הזה אז הוא חי בסרט רומנטי. מה שרואים היום זה לא מאבק צבאי בכיבוש או מאבק לאומני, זה השמדה של יהודים רק בגלל שהם יהודים.

יכול להיות שהפתרון הצבאי גם ייסדק בסוף, כמו שקורה לאחרונה בשטחים, אבל מה שבטוח זה שזה הפתרון היחידי שיש לו סיכוי להצליח.

• אהבתי 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עניין של נקמה, זה החזרת ההרתעה.

אחרי דבר כזה, אי אפשר להחזיר את ההרתעה עם הפצצות מהאויר כמו תמיד אלא אולי אם יחליטו להפציץ שם עד שיראו את הפיצוצים מהחלל החיצון.

מהסרטונים שמפיצים אי אפשר לדעת מה אמיתי חוץ מה לא אבל מה שבטוח זה לא נראה טוב בכלל. האויב גידל ביצים, עכשיו זה הזמן שלנו לחתוך אותן.

לא ינצלו את ההזדמנות הזו, הם חותמים על עוד אזרחים וחיילים הרוגים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אני רק אגיד משהו - נקמה לצורך נקמה לפעמים זה גם בסדר.

אולי, אבל אנחנו לא עברנו אפילו את השלב של נקמה לצורך הרתעה או לצורך מניעה.

במה נגמרו כל המבצעים הקודמים, חוץ מההצהרות על זה שצה"ל השיג את מטרותיו ושהחמאס הורתע?   שהיום מסתבר שאלו היו הצהרות ריקות.

הנושא פה הוא לא רק הנרצחים והחפים מפשע שנפגעו, או התעוזה והחוצפה של החמאס שעליה הוא צריך להיענש, אלא בעיקר איך יראו את זה גורמים יותר מסוכנים כמו איראן וחיזבאללה.

אם אנחנו לא נגיב בצורה מאוד חריגה, כזאת שתזעזע פה את על האיזור, מתקפה כזאת עלולה להיות רק הפתיח.

• אהבתי 2

פורסם

אני יודע שזה ניסיון עם סיכוי קלוש אבל יש מצב שלפחות עד שנבין את גודל האסון נתאפק עם צריך להשמיד, x אזם, y אשם ושאר הריקוד על הדם? 

אני בטוח שאני לא היחיד כאן שאיבד היום חברים ובטוח שיש עוד שאפילו לא יודעים שאיבדו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא צריך לתקוף אוכלוסיה אזרחית, צריך לעשות מה שעשינו ב 2006 (כמו במערכון של הגשש). להרוס תשתיות. כל מיכל דלק ,כל תחנת דלק,כל גנרטור, כל מצבור מזון,  כל גשר וכו'. להביאאת הרצועה למצב שכבר הם לא חושבים על איך ואיפה לתקוף או להתגונן אלא איך מצליחים לחיות בכלל. 

פורסם (נערך)

הדיווחים על דחיית משחקי ליגת העל מרגישים כמו הטרלה של חוסר מודעות… את מי זה בכלל מעניין…

מרגיש שכול הבוקר הם התעסקו בלמצוא שם למבצע. ״חרבות מרגרינה״ אולי…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

מרגיש שכול הבוקר הם התעסקו בלמצוא שם למבצע. ״חרבות מרגרינה״ אולי…

דווקא בגלל זה אני עוד יותר מוטרד.

כששקט או מדברים על דברים אחרים, זה אומר שאין משהו טוב להגיד. בדיוק כמו עם רוסיה-אוקראינה. כשפתאום התעמולה האוקראינית משתתקת זה אומר שהרוסים נותנים בראש, ככה אני חושש שגם פה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ברגעים כאלו אין אופוזיציה וקואליציה.

כולנו צריכים להתאחד ולזרוק את החבורה הכושלת הזו שקוראת לעצמה ממשלה.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המצב הרבה יותר גרוע ממה שמתואר בחדשות. 

להערכתי אך אחד אחד עוד לא מבין עד הסוף איפה יש לחימה, מה המצב של כל האזרחים/חיילים הנעדרים.

לצאת לכבוש את עזה זה נחמד כזה כתוב באתר אינטרנט, כמה חיילים הרוגים/חטופים אנחנו מסוגלים להכיל כחלק מלחימה?

המצב מאד מורכב 

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

נכון. רק שהממשלה הזו תגיש לך אותו הדבר רק ממקום של למה מגיע להם להשאר בשלטון.

אף אחד שם לא ישלם את המחיר ובטח לא המלך 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה הרגע לעשות בעזה דברים משוגעים ובלי פרופורציה, מי שמתעסק עם ישראל צריך להבין שהוא יריח את פרחים רק מהלמטה של האדמה.

לא מעניין אותי שהאירנים יזמו את זה כדי לפגוע בשלום עם סעודיה ומחירים נוספים.

מעבר לפשלה הצבאית שעוד תתברר, כל העניין של ההחלת טפטופים מעזה, להראות שיש מי שחשוב יותר ומי שפחות, אנחנו משלמים על זה ביוקר מאוד היום.   מבחינתי אדם עיקרי של כל הפוילישטיקים האלה זה ביבי. 

דרך אגב, ביטוי אחד לשטויות האלה זה לשים את האגם הכי פחות מתאים בראש מערכת/תפקיד שר , רק בכדי שחליחה לא לאיים... פשוט רקוב

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

נשמע שיש מספר חסר תקדים של חטופים, ואני מקווה שזה לא ירסן תגובה הולמת של הצבא. עם כל הצער שבדבר, ואני לא לא יכול לתאר לעצמי על לעמוד במצב הזה, אי אפשר לתת להם לסחוט אותנו ככה. זה קלף המיקוח שלהם והוא צריך לאבד קצת מהערך שלו. אני אומר את זה עם הרבה צער (ומעט בושה כי מי אני בכלל) אבל זה הזמן לגלות חוזק ולהכות באויב בכל הכוח

עריכה אחרונה על ידי GaT
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תוכן חדש...