Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הקטסטרופה הנוכחית היא תוצאה של הזנחה של 2 עשורים בכל הנוגע לבעיה העזתית, ומחשבה לקויה שפעם בתקופה ניכנס לעשות שרירים והכל יהיה בסדר.

חלק נכבד מהסיפור הזה שייך ל "מר בטחון", אבל בהחלט לא רק. 

לגבי התגובה בעולם- אנחנו, כמדינה וישות שצרה על ישות אחרת (מבולגנת ומונהגת ע"י טרוריסטים ככל שתהיה) לא השכלנו להחליט מה לעזאזל אנחנו רוצים, השארנו הכל במצב ביניים לא ברור, ודעת הקהל שהייתה בהתחלה מאוד מאוד בעדנו כרגע נוטה לצד השני כברירת מחדל.

אני לא טוען לרגע שזה תקין, אבל אני כן יכול להבין למה זה קרה.

אחרי שהאסון הזה יגמר, אני מקווה שכולם, מראשי המערכת הפוליטית ועד לאזרח הפשוט בביתו, יבינו שהגיע הזמן גם לחשבון נפגש וגם לפעול בצורה החלטית, לא עוד חזרה ל "סטטוס קוו" שברירי.

אגב, הרבה פייק ניוז רץ כרגע בטלגרם וכו'- שמקורו בעזה ובארצות ערב התומכות. טרור מגיע בהרבה דרכים וזו אחת מהן. חלק מהסרטונים מקורם בסוריה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

הבדל גדול, יש לתקוף עמדות מבוצרות ומאובטחות ויש לפשוט על ערים ולירות באזרחים.

לא הבנת, אולי הייתי לא ברור.

מבחינת ההתקפה החוצה מהרצועה זה היה נראה אותו דבר אולי אפילו גרוע יותר, פשוט לתוך ההתנחלויות.

ההבדל הוא שבדרך היום הם נתקלים מדי פעם בבסיס.

לפני 20 שנה, הם היו בלי שום בעיה מכתרים בסיסים. את כל הבסיסים. מפקדת אוגדה, מפקדות חטיבה. כמו כלום.

אבל לפני 20 שנה לא היה להם האומץ. זה ההבדל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

"סטטוס קוו"

עם מי אפשר יהיה לחזור לסטטוס הזה? עם אויב שפושט על ערים וטובח באזרחים ולוקח אותם בני ערובה?

אני חושב שגם למצרים ולשאר המתווכים ברור שמה שהיה כבר לא יהיה. גם אם נתעלם מכל מה שעולה בטלגרם ונתבסס על הדיווחים של הרשויות בלבד מדובר באחת המתקפות המשמעותיות על אזרחים שישראל חוותה בעת האחרונה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

יש תמונת זוועה של אמא עם שני ילדים קטנים ומסביבה מחא מחבלים. מה נסגר עם הצבא ולמה אין אף אחד בקיבוצים? אנשים מתקשרים מהממד לחדשות כדי שיקראו לצבא כוסעמ ק מה נסגר.. איזה יום נורא הרגו אותי התמונות האלה.

• מבאס 2
פורסם

עיתונאי עזתי שנכנס לישראל במסגרת איחוד משפחות מדווח מהשטח ככתב הבית של החמאס ומסתובבים עם הטרוריסטיםב בקיבוץ ישראלי בין רצח לרצח.

זהו.

• מבאס 2
פורסם (נערך)

עזה לא במצור רק על ידי ישראל, יש לה גבול עם מצרים ללא נוכחות של חייל ישראל אחד.

תושבי עזה יכולים לקבל כל מה שירצו דרך הגבול המשותף שיש להם עם אחיהם המצרים.

מצרים היא מדינה ריבונית חזקה ואם המצרים ירצו הם יכולים לפתוח את הגבול המשותף שלהם עם עזה למעבר אנשים וסחורות בלי שום הגבלות ומכסות, בלי קשר לדעה של ישראל בנושא.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

עם מי אפשר יהיה לחזור לסטטוס הזה? עם אויב שפושט על ערים וטובח באזרחים ולוקח אותם בני ערובה?

אני חושב שגם למצרים ולשאר המתווכים ברור שמה שהיה כבר לא יהיה. גם אם נתעלם מכל מה שעולה בטלגרם ונתבסס על הדיווחים של הרשויות בלבד מדובר באחת המתקפות המשמעותיות על אזרחים שישראל חוותה בעת האחרונה.

יכילו. תראה שזה בדיוק מה שיקרה. גם כשהטיל הראשון פגע באשקלון בזמנו חשבו שזהו, הקו האדום נחצה. גם הטיל הראשון שפגע בתל אביב. תהיה בטוח שהפוליטיקאים (ביבי בתכלס) ימצאו דרך לשוב בדיוק לסטטוס קוו שהיה עד עכשיו. כן, התגובה נגד עזה כנראה תהיה קשה יותר ממבצע שומר החומות, עם יותר נזק, יותר הרוגים, אולי איזו הברקה טקטית פה ושם, חיסולים איכותיים. אבל גם זה בסופו של יום יהיה מבצע נקודתי שבסופו נחזור לנקודת ההתחלה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

אתה תראה ששום דבר משמעותי לא יקרה. שאני אומר משהו "משמעותי" אני מתכוון לצעד שיקדם אותנו לפתרון, או אפילו צעד שיביא יציבות זמנית ארוכת טווח.

נחזור בדיוק לאותו השיט שהיה לפני זה, עד הקטסטרופה הבאה. יושב על ההגה כרגע אדון "להחליט שלא להחליט".

לפני 7 דקות, MZN כתב:

יש תמונת זוועה של אמא עם שני ילדים קטנים ומסביבה מחא מחבלים. מה נסגר עם הצבא ולמה אין אף אחד בקיבוצים? אנשים מתקשרים מהממד לחדשות כדי שיקראו לצבא כוסעמ ק מה נסגר.. איזה יום נורא הרגו אותי התמונות האלה.

הם צריכים גם להגיע לשם. זה לא שהם קופצים על הטויוטה ומתניעים. צריך ציוד, צריך לבסס שרשרת אספקה, צריך לשנע כלים.

אין כרגע אף אחד שם כי תפסו אותנו לגמרי עם המכנסיים למטה, אף אחד לא התכונן לתרחיש כזה או דומה.

פורסם (נערך)

יש סרטונים עם טנדרים שמובילים חיילים חטופים. אפשר להמשיך ולהגיד שלהכנס לסרטונים זה לא נכון, ואפשר להסתכל למציאות בפנים…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 17 דקות, Pika007 כתב:

הרבה פייק ניוז רץ כרגע בטלגרם

לא צריך פייק ניוז, התמונות שרואים שהן בבירור מישראל מספיק גרועות. אירוע נורא, נראה שחיל המודיעין כשל כמו שהוא לא כשל לא ביום כיפור ולא באף אירוע אחר.

היום הזה יהיה יום שיזכר לדורות, השאלה מה ישתנה אחרי שיסתיים הבלאגן הזה.

• מבאס 1
פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

יכילו.

לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

אתה תראה ששום דבר משמעותי לא יקרה.

קשה לי להמר על זה. אני מאמין שיהיה צעד משמעותי. ההנהגה שלנו לא יכולה להרשות לעצמה (פוליטית) לא להגיב ולהביא לשינוי עמוק.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 2 דקות, Ooga כתב:

נראה שחיל המודיעין כשל כמו שהוא לא כשל לא ביום כיפור ולא באף אירוע אחר.

לא רק. כל האוגדה ופיקוד הדרום נפקדים מהאירוע. 

כמה כסף נשפך על בניית ה"פרימטר" והחומות והחיישנים בגבול הזה, זה פשוט לא ייאמן. 

• מבאס 1
פורסם (נערך)

איך אפשר להכיל! יש צילומים של חמולה של ערבים שמוציאים חיילים(כנראה גופות) מטנק. צילומים של ירי בראש לאזרחים…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)

זה ברור שיש פה יד מכוונת, ברור שזה גם מגיע בסיוע של אירן.

האם לא נחצה פה קו אדום שאומר שהגיע הזמן להגיד לאייטולות ולמשמרות המהפיכה שהם לא יכולים לתקוף את ישראל במלחמת פרוקסי ולישון בלילה בכיף בטהרן?

האם לא הגיע הזמן ליצור משוואה חדשה ששליחת מתקפות על ישראל בהכוונת טהרן תענה בתקיפת מטרות באירן?

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מעניין 1
פורסם

לפי מה שאני מבין באולפן יש כמות גדולה של חטופים / שבויים, במדינה כמו שלנו שמחזירים אלף ומשהו מחבלים על חייל חטוף, מה יקרה? זה ישפיע מאוד על התגובה של הצבא. נשמע כאילו מדובר במספר תלת ספרתי.. אי אפשר ״לשטח את עזה״ במצב כזה.

• תוכן חדש...