Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

באיזה סרט אתה חי?   אולי ביבי גם אשם בכך שאין סד"כ רכבים לחלק מגדודי המילואים?

למה לפיד לא עשה את מה שאתה מציע?

ראש הממשלה לא אמור בכלל לרדת לרזולוציה כזאת. זה פאק של הצבא, לא יודע אם התצפיתניות שם ישנו או יצאו לפורום במקום להסתכל על המצלמות.

וכן, בוא נראה אותך מתחיל לדפוק כדורים בכל מי שמתקרב פחות מחצי ק"מ לגדר.

ההנחייה בעבר הייתה 300 מטר.

כל מי שהתקרב עפה לו הברך, זה אפשרי.

ראש הממשלה נתן לכולם אווירה של מדינה מתפרקת, אז כולם באים לחגוג, אזרחי הדרום נרצחים אחד אחרי השני כולל מקרים של בני ערובה, וחייל צהל נוסף נחטף לרצועה, מה שיוביל כנראה לכניסה קרקעית הכי גדולה מאז לבנון השנייה שאין לו ביצים להוביל.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, איציק נ. כתב:

מה שבטוח זה שראשים יערפו בצבא אחרי ה 7/10/2023, בואו נראה רק של מי יהיו הראשים האלו.

מחדל ביטחוני שגם בחלומות הכי שחורים של המדינה לא אמור לקרות, נקודה.

"יערפו" אתה מתכוון יקודמו? אני כבר רואה את מסיבת העיתונאים של חמישי הקרוב, כשכולם ילקקו לכולם מול המצלמות והמבצע ייעצר בשל הלחץ הבינלאומי/ארה"בי.

פורסם

התשובה היא סדרי העדיפות של ביבי. מתעסק עם הפטור האישי שלו ממיסים, בהפיכה ובמימון חרדים.

כל מי שעיניו בראשו ידע שמשהו מתרחש. כל ניסויי הכלים של החמאס בחודשים האחרונים. אבל בהחלט כשל של הצבא וכשל של תשומת הלב של המדינה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובינתיים מטחים על כמעט כל הטווח שהם מסוגלים להגיע אליו. 

ברור שיש פה מהלך שגדול מרק חמאס וגאפ. 

אני לא רואה שלישראל יש ברירה אחרת חוץ מלהכריז מלחמה, רק שלדעתי אז נקבל מחזיתות אחרות. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הפרובוקציות של חיזבאללה לאחרונה מתאימות לבדיקת השטח לקראת פעולה.

למה יש עדיין מים בעזה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי צריך לסיים עם האירוע אצלנו קודם.

אחר כך לתקוף.

מה שכן - אם יהיה התפרעויות של ערבי ישראל, יהיו להם מאות הרוגים לדעתי. זה לא יהיה שומר החומות 2.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

ההנחייה בעבר הייתה 300 מטר.

כל מי שהתקרב עפה לו הברך, זה אפשרי.

ראש הממשלה נתן לכולם אווירה של מדינה מתפרקת, אז כולם באים לחגוג, אזרחי הדרום נרצחים אחד אחרי השני כולל מקרים של בני ערובה, וחייל צהל נוסף נחטף לרצועה, מה שיוביל כנראה לכניסה קרקעית הכי גדולה מאז לבנון השנייה שאין לו ביצים להוביל.

מתי הייתה הנחיה כזאת?   אתה ראית את זה במו עינייך בשטח, שכל מי שמתקרב ל-300 מטר עפה לו הברך?

כי אני זוכר חקלאים ואזרחים "תמימים" אחרים בודקים את צה"ל והגדר עוד בשנים שאחרי ההתנתקות.

ואני אחזור שוב על השאלה - למה לפיד לא החזיר את ההנחייה, או שאתה טוען שביבי ביטל אותה?

שימו שניה את השנאה לביבי או לבן גביר בצד. יש פה מחדל של הצבא. נקודה. הצבא עסוק ב"להכיל", וזאת בדיוק הבעיה מול האויבים שלנו. התרחיש היחידי בו זה כן פאק של הדרג המדיני, כולל שר הבטחון, זה במידה והדרג הצבאי העביר אזהרה או מידע מודיעיני, והדרג המדיני התעלם או בחר שלא להגיב לו.

• רעיון גרוע 2

פורסם
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

ולא צריך לכעוס, אני כתבתי "תגובות", כך שלא התכוונתי לתגובה שלך בכלל. אז אם זה מה שהסקת זה הופך אותך למטומטם, או כזה שלא יודע לקרוא?

ציטטת אותי. הסברת שמדובר ב"תגובה הזויה". אם אתה לא יודע מה המשמעות של המילים שאתה משתמש בהן חזור ליסודי, ועזוב אותי.

לא צריך לכעוס? אז מה צריך? לנשק לביבי המלך את הידיים?

עזוב. אין לי על מה לדבר איתך. מאחל לך רפואה שלמה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

שימו שניה את השנאה לביבי או לבן גביר בצד. יש פה מחדל של הצבא. נקודה. הצבא עסוק ב"להכיל", וזאת בדיוק הבעיה מול האויבים שלנו. התרחיש היחידי בו זה כן פאק של הדרג המדיני, כולל שר הבטחון, זה במידה והדרג הצבאי העביר אזהרה או מידע מודיעיני, והדרג המדיני התעלם או בחר שלא להגיב לו.

ואללה? ישבת בדיוני סטטוס של הצבא? 

שמעת הערכות מודיעיניות יחד עם ביבי? 

כל הכבוד שדבר ראשון אתה מאשים את הש"ג. 

בראש ובראשונה יש כאן מחדל מדיני.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

ברור שיש פה פאק של הצבא ברור, אבל תגיד לי על מה אתה מדבר?
במה הממשלה הזו מתעסקת מאז שהיא עלתה לשלטון אם לא פילוג העם וריסוק הצבא?
במה ראש הממשלה הזה מתעסק חוץ מחופשות ולדאוג שאף אחד לא יפגש עם בני אדם בארה"ב לפני שהוא מקבל את התמונות שלו בבית הלבן?
במה מתעסק שר הטיקטוק ושר ביטחון 2 פרט לזה ש"תושבי גב ההר" היו נצורים כמה שעות?

התושבים בדרום צועקים שהם מופקרים כבר המון זמן. אתה עכשיו מדבר על לפיד? מי בשלטון לפיד?
למה נתניהו לא עשה ולא עושה כלום חוץ מלדאוג לכסא ולצוואר שלו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ArikM כתב:

ואללה? ישבת בדיוני סטטוס של הצבא? 

שמעת הערכות מודיעיניות יחד עם ביבי? 

כל הכבוד שדבר ראשון אתה מאשים את הש"ג. 

בראש ובראשונה יש כאן מחדל מדיני.

אני מאשים את הש"ג כי אני עושה מילואים ורואה איך דברים מתנהלים בצבא, ולכן אני לא מופתע שמחדלים כאלו יכולים לקרות. זה לא קשור לביבי או לפיד, זה קשור לתרבות וההתנהלות בצבא.

וכתבתי כבר שמחדל מדיני זה בהנחה והדרג המדיני קיבל התראה או מידע מודיעינ מדויק, אבל אם הצבא כל הזמן מוכר לממשלה שהחמאס מורתע או שהכל בשליטה, אז מה רוצים מביבי?

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

ציטטת אותי. הסברת שמדובר ב"תגובה הזויה". אם אתה לא יודע מה המשמעות של המילים שאתה משתמש בהן חזור ליסודי, ועזוב אותי.

לא צריך לכעוס? אז מה צריך? לנשק לביבי המלך את הידיים?

עזוב. אין לי על מה לדבר איתך. מאחל לך רפואה שלמה.

לא צריך לכעוס עליי, הרגשות שלך כלפי ביבי לא ממש מעניינים אותי.

ושמע אתה חייב להפסיק להיות כזה היסטרי. אני מבין שנבהלת כשרצת עם הדובי מהמיטה לממ"ד, אבל לא צריך להוציא את זה עליי.

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

ברור שיש פה פאק של הצבא ברור, אבל תגיד לי על מה אתה מדבר?
במה הממשלה הזו מתעסקת מאז שהיא עלתה לשלטון אם לא פילוג העם וריסוק הצבא?
במה ראש הממשלה הזה מתעסק חוץ מחופשות ולדאוג שאף אחד לא יפגש עם בני אדם בארה"ב לפני שהוא מקבל את התמונות שלו בבית הלבן?
במה מתעסק שר הטיקטוק ושר ביטחון 2 פרט לזה ש"תושבי גב ההר" היו נצורים כמה שעות?

התושבים בדרום צועקים שהם מופקרים כבר המון זמן. אתה עכשיו מדבר על לפיד? מי בשלטון לפיד?
למה נתניהו לא עשה ולא עושה כלום חוץ מלדאוג לכסא ולצוואר שלו?

זה שחלק מהממשלה מתעסק בשטויות במקום לעשות את העבודה שלו לא סותר את זה שזה פאק בעיקר של הצבא.

שוב, עם כל הטענות כלפי ביבי, הבעיות בצה"ל לא התחילו לפני שנה וחצי כשביבי עלה שוב לשלטון. יש פה הזנחה או התנהלות כושלת ארוכת שנים, בדיוק כמו עם התושבים בדרום או בצפון. 

למה נתניהו לא עשה כלום?   כנראה כי זאת התרבות כאן. אני באמת לא רואה אף מועמד אחר לראשות הממשלה שהיה נוהג בצורה אחרת, ועושה פה "מהפכה" בצבא ובבטחון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 3

• תוכן חדש...