Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

באיזה סרט אתה חי?   אולי ביבי גם אשם בכך שאין סד"כ רכבים לחלק מגדודי המילואים?

מה? ראש הממשלה אחראי על זה שלצבא יהיה ציוד או אימונים או את מה שהוא דורש? עוד רגע יטענו שהוא אחראי על התקציב. הרי ברור שלא, הוא כבר מנע העברה שלו במשך איזה שנתיים בעבר.

ועם כל הכבוד, אי אפשר להשוות ממשלה שהייתה לא יותר מאתנחתא שפויה של שנה וקצת, לראש הממשלה עם הכי הרבה כהונות.

הוא אפילו לא טפלון כבר. הוא צלופח חלקלק שכלום לא יכול להידבק אליו, לפחות אצל חלק מעדת המאמינים.

עריכה: אם יש ספק, אני גם חושב שהצבא פישל פה, לפי המידע שזמין עד כה. אבל אי אפשר להסיר את האחריות מהדרג המדיני, בטח לא מזה שמוביל אותו כל כך הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 6
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

יש פה מחדל של הצבא

האחריות לשלומם של האזרחים היא של הממשלה וכוחות הביטחון. אני מסכים שיש מחדל של הצבא, אבל באותה מידה אני מצביע גם על הממשלה בתור האחראית, לא מתוך איזו שינאה לביבי או לבנגביר, אלא מתוך כך שהם קובעים את סדר העדיפויות, חלוקת התקציב ושאר המשאבים ובקיצור ״יושבים על ההגה״. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אני מאשים את הש"ג כי אני עושה מילואים ורואה איך דברים מתנהלים בצבא, ולכן אני לא מופתע שמחדלים כאלו יכולים לקרות. זה לא קשור לביבי או לפיד, זה קשור לתרבות וההתנהלות בצבא.

מי יבקר את הצבא אם רה"מ לא מכנס קבינט שהוא לא מאמין בו?
מי ישאל שאלות קשות בישיבות קבינט שקורות פעם באף פעם? בנגביר? סמוטריצ'?
אתה חושב שאפשר להרכיב צוות הנהלה מהאנשים הכי גרועים שיש וכל המערכות יתפקדו בצורה אופטימלית?
יש לזה מחיר. קח חברה הכי טובה שיש ותמנה לה דירקטוריון זבל מה יקרה?
צה"ל הוא לא צבא רע, אבל כל צבא צריך שיפקחו עיניים ויראו וישאלו ויבדקו ויתקילו וכן גם יתנו פקודות שונות ממה שהוא מציע או לא מציע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

האחריות לשלומם של האזרחים היא של הממשלה וכוחות הביטחון. אני מסכים שיש מחדל של הצבא, אבל באותה מידה אני מצביע גם על הממשלה בתור האחראית, לא מתוך איזו שינאה לביבי או לבנגביר, אלא מתוך כך שהם קובעים את סדר העדיפויות, חלוקת התקציב ושאר המשאבים ובקיצור ״יושבים על ההגה״. 

נכון, האחריות היא של נתניהו ובן גביר מעצם היותם על ההגה. אבל הפאק הוא של הצבא.

אני לשניה לא אומר שנתניהו הוא "מר בטחון" או שזאת הממשלה הכי טובה שהייתה פה, אפילו רחוק מכך, ואני לא מוריד מהאשמה שלהם בלא לעשות כלום במגוון תחומים חשובים, בדיוק כמו הממשלות הקודמות.

אבל מכאן ועד לרמיזות כאילו זה הכל רק בגלל שבן גביר וביבי בשלטון. אני בטוח שגם אם ליברמן, מר "נותן להנייה 48 שעות", היה שר הבטחון, לא מן הנמנע שהאירוע הזה היה מתרחש גם במשמרתו.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אתה ללא ספק אחד האנשים הכי מגעילים שנתקלתי בהם בעשור שאני בפורום.

אני מרחם על כל מי שנמצא בסביה הרעילה שלך, וצריך לספוג את מבחני הגבריות שבהם אתה מעמיד את כולם. לך לטיפול. עזוב אותי. נחסם. אין לי כח לביביסטים עם תסביכים לא פתורים מהילדות.

תודה. אני תמיד שואף להצטיין במה שאני עושה.

ולאחל לי רפואה שלמה או לכתוב שאני מטומטם זה לא רעיל, נכון?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

כנראה כי זאת התרבות כאן. אני באמת לא רואה אף מועמד אחר לראשות הממשלה שהיה נוהג בצורה אחרת, ועושה פה "מהפכה" בצבא ובבטחון.

זאת הבעיה, שאתה לא רואה את המציאות.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אני לשניה לא אומר שנתניהו הוא "מר בטחון" או שזאת הממשלה הכי טובה שהייתה פה, אפילו רחוק מכך, ואני לא מוריד מהאשמה שלהם בלא לעשות כלום במגוון תחומים חשובים, בדיוק כמו הממשלות הקודמות.

אבל מכאן ועד לרמיזות כאילו זה הכל רק בגלל שבן גביר וביבי בשלטון. אני בטוח שגם אם ליברמן, מר "נותן להנייה 48 שעות", היה שר הבטחון, לא מן הנמנע שהאירוע הזה היה מתרחש גם במשמרתו.

עם ערבים מתנהלים כמו ערבים (גם אם יש פה כמה שלא אוהבים את זה).

כשמחבל יורה צמוד לגדר על חיילים, הוא צריך לקבל טיל לפנים בלי לחשוב פעמיים.

אם צה"ל נכנס לג'נין וכלי טיס מזהה 30 מחבלים מתכנסים, מל"ט צריך לשלוח טיל נ"א שיהרוג את כולם ועוד כמה מהצד אם צריך, לא לפרסם את הצילום בגאווה "הנה זיהינו".

אם יש ירי תלול מסלול לישראל, הנייה צריך לקבל פצצה 3 טון על הבית שתחסל אותו ואת כל הילדים שלו אמן.

ביבי לוזר שלא דרש את זה, פגע בהרתעה והאזרחים סופגים.

הלוואי שלא יקום מחר בבוקר אולי יחליף אותו מישהו עם ביצים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, stx כתב:

זאת הבעיה, שאתה לא רואה את המציאות.

אז תציע מישהו כזה. מבטיח להצביע לו בקלפי.

ורק כדי לסבר את האוזן - אני לא הצבעתי לביבי ולא בחרתי בממשלה הזאת, אבל אני לא רואה אף אחד אחר שהיה עושה דברים אחרת (אולי רק בנט, אבל הוא כבר עזב).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

ביבי לא ממנה אנשי מקצוע ברמה גבוהה. זו עובדה.

אתה מזלזל בליברמן.

מי היה ראש הממשלה שמינה את ליברמן לשר ביטחון? 

אין הבדל תהומי בין למנות את ליברמן לביטחון ואת בנגביר לבט"פ. אין. זו אותה התנהלות כושלת עלובה של קודקוד ריכוזי שחושב שמשחו אותו למלוכה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, daniel.asu כתב:

מה? ראש הממשלה אחראי על זה שלצבא יהיה ציוד או אימונים או את מה שהוא דורש? עוד רגע יטענו שהוא אחראי על התקציב.

מאז צוק איתן שחיילי גולני נכנסו עם רכבים מנייר הבנתי עם מי יש לנו עסק. קונה צוללות במיליארדים באשמת איזה סוד בטחוני שאף אחד חוץ ממנו לא מכיר (אולי בן הדוד שגזר קופון מכיר?)..

עזוב, אין לי כח לאשמים ולפוליטיקה היום אפילו.. מחכה לראות מה הנזק שהנבלות גרמו, לא אופטימי.. וגם לא אופטימי לגבי אמינות המידע שזורם אצלנו, צנזורה עלובה.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

מה זה הביזיון הזה? איך זה קורה? איפה כולם? הלכו לבלות בסוכה כולם יחד?

סרטון ביוטוב של מרכבה 4 בלהבות שהעזתים עושים לידה סלפי באין מפריע-איך?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

ולכן אני מצפה שהמנהיגים ישאלו את השאלות הלא נוחות ויקבלו החלטות קשות כשצריך, ויבצעו שינויים בצבא אם נדרשים כאלו. ואני מצפה מהצבא לעשות את תפקידו נאמנה, בהתאם למשאבים שיש לו, ולפעמים כשאין לו.

אותי לא מעניינת הסימטריה, או ההשוואות לממשלות עבר. אתה על ההגה? אצלך הכוח? אז אצלך האחריות.

לא יודע איך הסקת שזה ״הכל בגלל ביבי ובנגביר״, זה ״גם״. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 1 דקה, hwgeek כתב:

מה זה הביזיון הזה? איך זה קורה? איפה כולם? הלכו לבלות בסוכה כולם יחד?

אמרתי כבר, הם  בהדממה (אני רציני, לא נכתב בציניות).

אם יש לך חברים בצבא (סדיר או אנשי קבע), אתה אמור לדעת.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 4 דקות, MZN כתב:

מחכה לראות מה הנזק שהנבלות גרמו, לא אופטימי.. וגם לא אופטימי לגבי אמינות המידע שזורם אצלנו, צנזורה עלובה.

הכל בטלגרם כבר. כמה עשרות הרוגים + חטופים (גם חיים וגם לא).

• מבאס 2
  • תוכן חדש...