Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/rjecfosea

הימור שלי - סוללים לו את הדרך להחליף את הזקן. שולחים אותו להשתפשף באנגלית כמו אבא שלו ( כדי שיאמרו איך הוא מדבר אנגלית) ובמקביל סוללים לו את הדרך עם ה"רפורמה" המשפטית כדי שלא יהיה מכשולים משפטיים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
ציטוט

לדוגמה, משרדנו טיפל בעבודות ההגירה לארה"ב עבור אינספור אנשים ובהם: מוטי גלעדי, צביקה פיק, שרית חדד, ארקדי דוכין, אסי כהן, צביקה הדר, דב גליקמן, חנוך דאום, שלמה ארצי, שני זמיר, גד אלבז, עדן אלתרמן ואבי גרייניק, ירדנה ארזי, אייל גולן, סאבלימינל, אמיר דדון, ערן זרחוביץ ועידן עמדי

צריך לקרוא בין השורות. אם לחנוך דאום יש גרין קארד, אז זה אומר דרשני לכל הישראלים הפשוטים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כאילו זה לא מצחיק, אבל מאוד מצחיק. 

איך יאיר נתניהו הוא משהו בלי אבא? 

רק שלא יתבע אותי, אבל וואלה איזה כישורים בדיוק יש לו ומה יש לו מלבד אבא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
ציטוט

בתצהיר שהגיש לאחרונה לבית המשפט הצהיר נתניהו באמצעות עורך דינו שפלורידה היא מרכז חייו כיום ושאינו מתכוון לחזור לארץ בזמן הקרוב.

ילדים, האם תוכלו להגיד מה קרה כשנתניהו האב, היה בארה"ב? איזה מאורע קרה?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

כל כך הרבה שנים, כל כך הרבה אירועים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 45 דקות, sperial כתב:

כל כך הרבה שנים, כל כך הרבה אירועים.

רמז: בין 82 ל88 בעת שירותו כשגריר באו"ם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מודה שלא חשבתי שהיום הזה יגיע ויגישו עתירה לבגצ לגבי מימון לימודים

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

זה מזעזע אבל בשם השיווין למה שזה לא יעבור??

אגב, בזמנו מי שהלך לעתודה, לא קיבל שקל מהמדינה השתתפות בלימודים.

אחכ זה השתנה מתישהו. אבל עדיין זה דרש 3 שנות קבע התחלתי לפחות.

עתודה אקדמית זה אומר שאתה עושה תואר, בקיצים מתחיל טירונות וכו ורק אחרי זה ממש מתגייס.

פורסם

אז אחרי המופע המוצלח של נוער הגבעות בת"א ביום כיפור, ואחרי שהעיריה התעוררה והתחילה להציב גבולות ברורים למשיחיים שרוצים להפוך את ת"א לאפרת, עוד כמה מהם הגיעו אתמול לעוד טקס בכיכר דיזנגוף. הטענה שלהם היא, כמובן, שהם באים להלחם על חופש דת לכולם. הם הרי, גדולי הליברלים, וכמו שכבר כתבתי פעם או פעמיים, אנחנו חייבים להם את הדמוקרטיה המודרנית ואת הליברליזם המערבי.

מילא, אני שם רגע בצד את הפסיכוזה ההמונית, ואת מה שנראה כאמונה כנה ואמיתית בזה שתנועה מסיונרית כוחנית מקדמת "חופש". ורוצה להתרכז בטקס ומי שהם הביאו כדי לעמוד בראש הטקס - ליאו די - עולה חדש, שגר באפרת, איבד את אישתו ושתי בנותיו בפיגוע, ועכשיו, אחרי ההצלחה בקידום ערכי הליברליזם שלו מול הערבים, בא להרביץ תורה גם בתל אביבים יהודים חילונים.

במהלך הטקס, שלא משך יותר מדי אנשים, די או מי מסביבתו התווכחו עם כמה מתנגדים להשתלטות משיחית על ת"א, וביניהם מיכאל ספרד - עורך דין שמאלני קיצוני מוכר יחסית. ספרד צולם עוזב את הכיכר, בעודו דוחף עם הכתף שלו את די. בכנות, אקט מכוער. אני לא בעד מכות ברחוב ולא בעד התנהלות כזו. עם זאת, ספרד עצמו פירסם ברשתות החברתיות את הגרסה שלו וסיפר שהוא נתקע בדי בסוג של טעות, כשניסה לעזוב את המקום, כשחש לא בנח בסיטואציה.

אין לי מושג. זה לא כזה משנה. נניח, כדי לרצות את כולם ולא לצאת ליאור, שספרד הוא ביריון אלים. אחרי שהאירוע נגמר, די עצמו לא התלונן. אבל זה לא הפריע לראש הממשלה היקר שלנו ועוד כמה מטורללים לנצל את ההזדמנות, ולפרסם פוסטים מתבכיינים על האנטישמים מת"א. כמובן, בכולם הזכירו שדי נפגע מהטרור הערבי ואיבד את בנותיו ואישתו. כאילו העובדה הזו אמורה להקנות לו פטור ולגיטמציה לכל התנהגות בריונית במרחב הציבורי, לא משנה מה, ולהפוך את המסיונריות המשיחית שלו למקובלת. קצת כמו עם חברתו לכת, לימור סון, שמחנכנת את הילדים שלה לרצות להרוג את הערבים ("הנכונים", כמובן), ומותר לה, כי בעלה נרצח בפיגוע.

וזה נראה לי חלק עצום מהסיפור כאן. אני לא רוצה לכתוב שוב - בטח כתבתי בעבר - מה אני חושב על בני אדם שלוקחים באופן מודע, מחושב ויזום, את המשפחות שלהם, עוברים לגור מבחירה באיזור שלכל הפחות אפשר להסכים שהוא איזור מלחמה, ומתגאים בזה שהם משמשים כ"שכפצים אנושיים" או משהו כזה לכולנו. נניח שזכותם לקדש את המוות, או לא להבין שזה מה שהם עושים. נניח.

אבל איך לעזאזאל אנחנו מגיעים למצב שבו השיח הציבורי בארץ כל כך מפגר, שאשכרה אפשר לנצל רצח של 3 בני משפחה של מישהו כזה, בצורה כל כך צינית, ולהשתמש בו כדי להמשיך ולהקים מאחזים גם בתל אביב, כדי לתקוע אצבע בעין למיעוט החילוני שחי שם, ולא רק לחשוב שהשכול מעניק לגיטמציה למיסיונריות - אלא אשכרה לקבל אותה מחלקים נרחבים מהעם וההנהגה שלו?

עצוב, הצד של די וחבריו מתבכיינים על "אנרכיסטים" וכו'. אבל יש משהו שהם לא יעבירו הזניה בשביל להרוס עוד קצת לערבים או לעגלות הריקות או שאר האנשים הרעים? כנראה שלא.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מי שבא לקרב לבבותלא בא להתפלל עם מגהפון. 

סורי אבל לא קונה את דברי ליאו די. 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המטרה היחידה כאן די ברורה: להפוך את כיכר דיזנגוף למתחם דתי, לתקוע אצבע בעין לחילונים ולהצהיר "אנחנו כאן, משתלטים על השטח". אותה המטרה בדיוק של הנוכחות של די וחבריו בשטחים. רק שאת הערבים מחליפות העגלות הריקות.

גם החזון בלונג טרם ברור. אין מקום לאורח חיים חילוני בישראל. אחרת איך יגיע המשיח?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...