Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, RK כתב:

אתה ממשיך בראש הפסול שעוולה אחת מצדיקה אחרת. היא לא.

צודק לגמרי רומן.

בגלל זה אם המתפללים שמו מחיצה לא חוקית, זה לא מצדיק פיזור התפילה וקריאות אנטישמיות על ידי מפגינים.

*שלא ישתמע - אין לי שום תמיכה בזעירא, אבל הוא משחק על הגבול החוקי. תתמודדו.

עריכה:

גם חסימות כבישים לא חוקיות בפראות במחאה על הרפורמה/הפיכה משטרית זה עוולה לא מוצדקת נכון?

כי לא ראיתי אותך יוצא נגד זה באופן מוחץ.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה לא נרגע :)

תהנה.

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, RK כתב:

אתה לא נרגע :)

תהנה.

אתה לא מוכן להודות שמה שנוח לך זה בסדר ומה שלא זה נורא.

אני הולך תמיד עם אותו קו. תעשה משהו לא חוקי - תקבל בראש (מהרשויות).

תעשה משהו חוקי שאני לא אוהב - כל היין.

חג שמח.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

יש בתל אביב 430 אלף תושבים, מפלגות הקואליציה קיבלו 27 אחוז שזה 117 אלף תושבים.

נוסיף עוד כמה אלפים שהם דתיים ממפלגות האופוזיציה ותקבל סביבות 125 אלף אזרחים תל אביביים שבסבירות מאוד גבוהה תומכים באירועים.

אפשר לראות את תוצאות הבחירות פר ישוב.

430 אלף זה לא בעלי זכות ההצבעה.

לא כול מצביע ליכוד תומך בשיט שואו שמתרחש.

אז בוא נסתכל:

הנה תוצאות הבחירות בתל אביב יפו:

https://votes25.bechirot.gov.il/cityresults?cityID=5000

אני זורם איתך על אחוזים כי אני לארג. בלי הליכוד, הדתיים מקבלים: 9.63 אחוז מכלל הקולות בתל אביב (שס, סמוטריץ ויהדות התורה).

יותר אנשים בתל אביב הצביעו מרצ. או עבודה.

לא יודע למה החלטת שמצביעי הליכוד תומכים במתרחש. על בסיס מה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

אז החל מעכשיו פסטיבל ערד יאורגן רק על ידי תושבי ערד והופעות בפארק הירקון רק על ידי תושבי תל אביב.

אנלוגיה מוזרה. מארגני פסטיבל ערד טענו שהם באים לערד לשנות את צביונה של העיר?

אתה גם טיפה מתפזר. אמרת ש"אין טענות" או משהו, זוכר? אבל יש. הנה. זו אחת. זעירא מדבר שני קולות, כשמצד אחד הוא מקדם הדתה, ומצד שני משקר שהוא שם רק למען תושבי העיר שאין להם מקום בבית כנסת. אז הנה טענה: הוא משקר. וזה הוכח כמה פעמים. גם בכיפור. גם אתמול.

לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

מי זה זעירא בחייאת ראבק?? עד שלא הפכתם אותו לגיבור ההפיכה אף אחד לא שמע עליו. כולה יושב ראש של איזה ארגון מושתן.

תהליכים, חבר. וכעוד דוגמא, לצערי, באמת לצערי, אני חושש שאתה כמילואמניק קרבי, אם אני זוכר נכון, תפגוש את זה יותר בשנים הקרובות. השיח משתנה. צפה לזה שחילוניים ואולי גם מסורתיים יפסיקו להגיע למילואים לא רק אצל הטייסים מישראל הראשונה. כי אזרחים נורמטיבים, שעד עכשיו התעלמו מזה, מתחילים להתעורר. ולהבין מה קורה סביב. בזכות המהפכה המשפטית או לא רק. והזכרתי את סוכות באותו הפוסט עם זעירא ודי, כי מדובר באותם האנשים בדיוק. ומאחל גם לך להבין שעבורם גם אתה רק בשר תותחים. 

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

ושוב - "איראן יהודית", סיסמא. כן, כל מי שלא בעד פיצוץ תפילות הוא בעד חיג'אב לנשים, הפרדה באוטובוסים ותליית אוכלי חזיר.

אני יכול למצוא ציטוט שלך פה מודה שהדתה ויחסי דת מדינה וכו' זה לא הדבר שהכי מטריד אותך, ואיכפת לך יותר משקט ומשילות.

תפיסה לגיטימית לחלוטין. זכותך. זה לא אומר שאתה בעד הפרדה באוטובוסים ותליית אוכלי חזיר. זה אומר בדיוק מה שזה אומר. וכדאי לדבר על זה בכנות. ולזכור שמי שרוצה לתלות את אוכלי החזיר -או בשלב הראשון, לפחות להבטיח שלא יהיה איפה לקנות חזירה - בינתיים מצליח לקדם את האג'נדה שלו בזכות אנשים כמוך פעמיים. פעם אחת בזכות זה שאתה מצביע להם לכנסת, ומוכר אותי ואת דומיי תמורת הבטחות ריקות מתוכן למשילות. פעם שניה בזכות שאחרי שאתה כבר מבין ששיקרו לך, אתה ממשיך להאחז בסימטריות כוזבות, אלוהים יודע למה.

חג שמח!

• אהבתי 3
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אז עכשיו מכעס על תפילה בהפרדה בתל אביב החילונית עברנו לכעס על מגפון בתפילה?

מה השלב הבא? כעס על סידור ותפילין?

ממתי יהודים מתפללים עם מגפון? 

מה זה, אלטיזכן? ביחיאת זה ברור כשמש שבאו להפגין נוכחות ולעצבן את מי שזה מפריע לו. 

זה באמת מתחיל להימאס, הם מדברים על קירוב לבבות ומה שהם עושים זה מציתים שינאה למורשת של העם הזה. פשוט גועל נפש.

אף אחד לא ביקש את המסיון הזה ומי שמעוניין להתקרב ליהדות, אין שום דבר שמונע ממנו.

אולי באמת צריך לפזר דוכנים של הסברה חילונית בשכונות דתיות. לחלק לילדים ממתקים וללמד אותם מה קרה במדינות עם שלטון דתי. להראות להם קצת אומנות ומדע וספרות שלא עוברים צנזורה של הרבנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

לא יודע למה החלטת שמצביעי הליכוד תומכים במתרחש. על בסיס מה?

כמובן, כדאי להוסיף על זה את עניין החלוקה לשכונות, וזה מסוכם נהדר פה עי עיריית תל אביב.

הדתיים התל אביבים, שכמהים לאהבה מזעירא וחיבוק חם מהמרטיר די, לא כל כך חיים ליד דיזנגוף. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה הולך לקיצון חבר.

שום קיצון. פשוט ישנם דברים שלך לא איכפת ואז מבחינתך זה קיצון. אנסה כדי שתבין. מה דעתך שבמדינת ישראל יהיה אפשר להתחתן רק בכנסיה? וכדי להתחתן תצטרך לעבור טבילה? להיקבר רק בבית קברות נוצריים/מוסלמיים או מעורבים? שבתי חולים יגישו בארוחת בוקר רק בייקון או פרושוטו? בפסח לחם ופסטה? שלא יהיה תח"צ ביום ראשון? שנוצרים או מוסלמים יתחילו להשתלת על המרחב הציבורי? איך לדעתך דוסים יקבלו את זה?

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אם אתה רוצה עם גרזן תוכל להוריד לליאו די את כל הראש, לא רק את העיניים.

בינתיים אין צורך. אבל אם וכאשר ...

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אז החל מעכשיו פסטיבל ערד יאורגן רק על ידי תושבי ערד והופעות בפארק הירקון רק על ידי תושבי תל אביב.

פסטיבל ערד והופעות בפארק הירקון נעשים כדי לתקוע אצבע בעין לתושבי ערד ות"א?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז מי תמים פה שזה נגד הפרדה ולא נגד יהודים דתיים?  יכול למכור לך אוויר במיכלים של 100 ליטר אם אתה רוצה.

לי אישית על הז*ן כל ההפרדה. גם אין לי שום דבר נגד יהודים דתיים, היו וישנם כאלה בין החברים שלי ואפילו במשפחה. אבל אני מתנגד כאשר מנסים להכניס לי את הדת בגרון. וזה מה שהיה בת"א, התפילה עצמה היא בסה"כ כלי. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

*שלא ישתמע - אין לי שום תמיכה בזעירא, אבל הוא משחק על הגבול החוקי. תתמודדו.

הוא לא משחק על הגבול, הוא עבר את החוק.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

חג שמח.

ומה עושים כשמשנים את החוקים תוך כדי המשחק? מה עושים כשהשלטון מכשיר דברים שהיו לא לגיטימיים לדברים לגיטימיים בחסות הדת?

את האמת, כאדם מסורתי, כל התהליכים, כל החזירות של העסקנים החרדים, כל הקיצוצים לשאר האוכלוסיות במדינה שאינה דתית גורמת לי לסלידה מהדת ומהמייצגים אותה. התחושה היא שהם משתינים מהמקפצה וזוללים מכל הבא ליד וראש הממשלה שאמור להיות של כולם הפך לראש ממשלה של רק מי שתומך בו ומחלק חופשי את הכסף.

אין באמת רצון לקרב לבבות לקבל את האחר. זה תמיד היה ותמיד יהיה. תמיד בהקשר של פגיעה ברגשות זה היה הרגשות של הדתיים. לחילוניים אין רגשות. איך אפשר לקרב לבבות כשצד אחד מתבצר בעמדות שלו בשם הדת? פעם לא הפריע לדתיים לשמוע אישה שרה, לא הפריע להם להיות בסביבת אישה, דתיים ידעו לדעת מה העיקר ומה התפל אבל בשנים האחרונות התחושה שכתבו את ההלכות מחדש ובצורה מוקצנת. מה שהיה ביום כיפור ובחג סוכות לא היה לשם קירוב לבבות. הוא נועד לקבוע עובדות בשטח. כשרוצים לקרב לבבות לא מתעסקים בדברים שמראש יגרמו לפיצוץ. מי שהיתה חשובה לו התפילה הולך לבית כנסת, בצורה מסודרת, למקום ממוזג. מי שלא חשוב לו, אבל אתה רוצה לעניין אותו ולגרום לו לחיבור למסורת, לא היה מפריע לך שהוא יושב עם אשתו לידו. היה יותר חשוב לך שהוא מרגיש שייך. וזה הפספוס של מה שקרה ביום כיפור. מעניין מה יעשה ראש הממשלה של חצי עם בנוגע לחוק הפטור מגיוס. חוק הפטור מגיוס ( שלדעתי יעבור) יפתח את מלחמת האזרחים.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

חבל שאין לי ציצים ואני לא נמנה על בנות המין היפה.
אם היו לי ציצים קטנים או גדולים והייתי נמנה על בנות המין היפה הייתי הולכת לחגוג בהקפות עם חזיה.

יובל אתה תמים כרגיל סטייל "צה"ל לא מטייח" ופושע תומך טרור יביא משילות כי כל מה שצריך זה "לתת הוראות".
אתה מסרב להסתכל על התמונה הגדולה ועל מה שקורה כאן ובמקום זה עסוק בכל מני משוואות מטופשות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מי זה זעירא בחייאת ראבק??

סתם מישהו שמצהיר שהוא רוצה שכולם יחזרו בתשובה ובשנה הבאה ידחוף תכנים בנושא לילדים שלך.

IMG_8384.jpeg

אתה הולך לקיצון חבר

פעם היית מר סימטריה, עכשיו הפכת להיות אדון אמצע הדרך.

אנחנו מתמודדים עם קיצונים. כן זעירא קיצוני. סמוטריץ קיצוני. בן גביר קיצוני.

לעזאזל, זה אתה בחרת באנשים הכי קיצונים שיש למשול בנו ועכשיו אתה פתאום יובל מהאו"ם? תסתכל במראה בבקשה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אין סיבה שמשיחיים מקדשי מוות מעפרת יגיעו לתל אביב. ואני נשבע לך ביקר לי מכל, שאני לא אבוא לעופרה, בטח לא להקים חנות לממכר בשר אחר בשבתות בבוקר.

קראתי איפשהו שמי שלא נלחם לשפר את הסיטואציה בשטחים ולהתעמת עם המשיחיים שלא יתפלא שזה יגיע לו בסוף לחצר האחורית, או לכיכר במרכז העיר. 

אולי זו קריאת ההשכמה שהציבור הכללי היה צריך כדי להבין שמה שהיה נגמר, וצריך לבנות הסדר חדש.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אז עכשיו מכעס על תפילה בהפרדה בתל אביב החילונית עברנו לכעס על מגפון בתפילה?

מה השלב הבא? כעס על סידור ותפילין?

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

החיים הם לא בינאריים, זה לא עובד ככה. גם פעולות של אנשים, קבוצות או ארגונים לא נופלות באופן מדויק להגדרות כאלו ואחרות. ועדיין, אם מסתכלים על מה שארגון ״ראש יהודי״ עושה (בדיזינגוף) ואומר (בכנסים, מפגשים וכו׳) מקבלים תמונה מאוד ברורה מה הם באים לעשות. מידי פעם מתפלקת להם האמת כולה בלי פילטרים.

--

אז העליון קבע שאין לעירייה סמכות ויהיו הקפות שניות, ללא הפרדה מגדרית. אבל הפרדה ״וולנטרית״ תתאפשר. יהיה מעניין לראות איך זה יתפתח.

אם היו למישהו ספקות לגבי האפשרות להתפצל או למעבר סמכויות מהשלטון המרכזי לשלטון המקומי, לפחות קיבל הצצה שקל זה לא יהיה.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

בתל אביב 430 אלף תושבים, מפלגות הקואליציה קיבלו 27 אחוז שזה 117 אלף תושבים.

נוסיף עוד כמה אלפים שהם דתיים ממפלגות האופוזיציה ותקבל סביבות 125 אלף אזרחים תל אביביים שבסבירות מאוד גבוהה תומכים באירועים

אתה רציני עם הספירה הזו? 

כל מי שהצביע לקואליציה תומך  וכל מי שדתי תומך בזה? 

יש לך את זה ביותר הזוי? 

ובקשר לליאו די, אנימלא כועס אלא טוען שמי שמגיע עם מגהפון לא בא להתפלת אלא להפגין ומי שמפגין שלא יעמיד פני מופתע שיש הפגנת נגד. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הכבוד. התרשמתי הבוקר מהימין על מלא. 

בטח יאשימו את צהל כרגיל. באגף המודיעין של נוער הגבעות לא היו מופתעים ככה בחיים.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...