Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

א זה מה שקרה היא מטומטמת על סטרואידים.

מקבל שראתה חרדי מבקש ממנה לעבור ונדלקה בלי לחשוב אבל רבאק, חצי דקה אחרי שה צריך כבר ליפול לך האסימון ואת צריכה להתנצל על התגובה ובטח לא לסלף ולהפיץ אותה.

גם לי קרה פעם שכשהייתי בשיחה די חשובה נדנדו לי בממתינה ממספר לא מוכר ובגלל שחששתי שזה משהו דחוף מגוף כמו משטרה, מדא וכו' עברתי כדי לגלות שזו מתרימה מבית חבד. התגובה האינטינקטיבית שלי היתה לצאת עליה שהיא חצופה שהיא מנדנדת ככה ולטרוק את הטלפון אבל מיד כשניתקתי הבנתי שהגזמתי. לקח לי פחות מ 10 שניות לחור למספר ולהתנצל על ההתנהגות שלי (ודווקא בתי חבד ויד שרה אלה הגופים הדתיים היחידים שאני מקפיד לתרום להם בשוטף).

כולנו טועים לפעמים ומגיבים לא נכון אבל במקום לנסות להצדיק את התגובה שלנו צריך פשוט לבוא ולהתנצל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

טוב, האנדרואיד אוטו עשה בעיות היום אז נאלצתי לשמוע רדיו, נפלתי על גלי ישראל.

היה שם גמור אחד שראיין את טלי גוטליב, שטענה שהיא לא מבקרת את הצבא אלא את המפקדים שלו.

אחר כך חזרתי לאיזה מונולוג שלו על זה שגם טבח מ"אחים לנשק" יכול לקבל 30 מנדטים כי כולם שם שמאל קיצוני.

נשבע שירדו לי איזה 6 נקודות IQ בחצי שעה נסיעה הזאת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אסור לצרוך תכנים של אקטואליה במדינה הזאת. למה אתה חושב קרעי רוצה ברפורמה שלו לחזק את הז'אנר הזה? כדי לטמטם את כולם שיהיו npcים מפגרים ויהיה להם קל לשלוט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה כנראה היחיד מבין המאזינים שלהם שיכול לתרום 6 נקודות IQ בלי להיכנס למינוס.

פורסם
לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

הסיבה שבן גביר וסמוטריץ קיבלו 14 מנדטים זה כי הייתה לאנשים כמוני אמונה שיעשו משהו טוב. קיבלו את כל מה שרצו וזרקו לפח.

גם גרמנים שהצביעו להיטלר רצו משילות וסגרו עיניים על מי האיש ומה קורה מסביב. לא כולם היו נאצים.

ציטוט

תחילה הם באו ולקחו את הסוציאליסטים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט;

ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;

ואז הם באו ולקחו את היהודים –
ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי;

ואז הם באו ולקחו אותי –
וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי.

"לא השמעתי את קולי"  מרטין נימלר

רוסים רבים תומכים היום בפוטין כי רואים בו מנהיג חזק ורוצים משילות. יש לו מעריצים גם בארץ. דרך אגב ישנם היום ברוסיה מלא מעריצים לסטלין מאותה סיבה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אז מתברר שהיא שיקרה, היה בינה לבין האדם המבוגר מקום שבו ישב חבר של הבן שלו, הוא ביקש ממנה להחליף כדי שישבו ביחד והיא התחילה לצרוח כמו תרנגולת ראתה כיפה.

יכלה לסרב כמו בן אדם בוגר אבל למה לא לשקר כדי לקבל קצת רייטינג?

או שכן את או שלא.

לפני שנה חזרתי בטיסת בריסל איירליינז מבריסל. לצערי טייסי אלעל פתחו בשביתה פראית באותו יום (יום העצמאות, העיקר החברה "הלאומית"). 

בכל מקרה, העבירו לטיסה שלנו איזה 30-40 בחורי ישיבה עם הרב שלהם, אשתו ועוד כמה נספחים. 

מה דעתך, הם ישבו במקומות שלהם בזמן ונתנו למטוס להמריא? לא. 

הם התחילו במשחקי הכיסאות שלהם, בינם לבין עצמם ועם נוסעים אחרים. 

כמובן שהדיילות ניגשו אליהם הרבה יותר מפעם אחת, ועד שהטייס הראשי לא יצא אליהם פעמיים ואיים עליהם, זה לא נגמר. 

כמעט והפסדנו את הסלוט שלנו. 

אז מקרה ועוד מקרה ועוד מקרה, ואתה מבין שזה לא אנדקוטה אלא תופעה. 

הכי גרוע שבמטוס יושבים אנשים ממדינות אחרות, ונצרב אצלם בזיכרון שהיו בעיות בטיסה בגלל "היהודים" האלה. 

אבל היי, אולי גם אני משקר. 

נ.ב

יכול להיות שהבחור החרדי ביקש ממנה להתחלף באמת בגלל שרצה לשבת עם הבן שלו ולא בגלל שהיא אישה. 

זה רק אומר שהחרדים בנו לעצמם כזה מוניטין מפוקפק, שאף אחד לא מאמין שיש בהם עוד תמימות או רצונות שלא מוכתבים משילוב של הלכה הזויה ו OCD. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • רעיון טוב! 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אז מתברר שהיא שיקרה, היה בינה לבין האדם המבוגר מקום שבו ישב חבר של הבן שלו, הוא ביקש ממנה להחליף כדי שישבו ביחד והיא התחילה לצרוח כמו תרנגולת ראתה כיפה.

כשאני חושב על זה השאלה היא אם חייבו אותה להחליף מקום. אם כן אז היא צודקת בכעס שלה.

פורסם

כנראה היא יצאה פיתה..

עכשיו לכל השופרות יהיה משהו לנפנף בו, למרות שהתופעה קיימת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

כשאני חושב על זה השאלה היא אם חייבו אותה להחליף מקום. אם כן אז היא צודקת בכעס שלה.

לפי התמונה שהיא העלתה היא ישבה באותו מקום והחרדים התעסקו בעניינים שלהם.

גם הטענה שהעלו נגדה זה שהיא ישר צעקה "אפליה" והדיילת אמרה בסך הכל שאם יש פה בלאגן הטיסה לא תמריא, לא שהטיסה לא תמריא בגללה.

בכל מקרה מאז היא נעלמה והפסיקה להגיב לגבי זה. כנראה השקר תפס ואפשר לנוח.

לפני 29 דקות, SurfHigh כתב:

או שכן את או שלא.

לפני שנה חזרתי בטיסת בריסל איירליינז מבריסל. לצערי טייסי אלעל פתחו בשביתה פראית באותו יום (יום העצמאות, העיקר החברה "הלאומית"). 

בכל מקרה, העבירו לטיסה שלנו איזה 30-40 בחורי ישיבה עם הרב שלהם, אשתו ועוד כמה נספחים. 

מה דעתך, הם ישבו במקומות שלהם בזמן ונתנו למטוס להמריא? לא. 

הם התחילו במשחקי הכיסאות שלהם, בינם לבין עצמם ועם נוסעים אחרים. 

כמובן שהדיילות ניגשו אליהם הרבה יותר מפעם אחת, ועד שהטייס הראשי לא יצא אליהם פעמיים ואיים עליהם, זה לא נגמר. 

כמעט והפסדנו את הסלוט שלנו. 

אז מקרה ועוד מקרה ועוד מקרה, ואתה מבין שזה לא אנדקוטה אלא תופעה. 

הכי גרוע שבמטוס יושבים אנשים ממדינות אחרות, ונצרב אצלם בזיכרון שהיו בעיות בטיסה בגלל "היהודים" האלה. 

אבל היי, אולי גם אני משקר. 

נ.ב

יכול להיות שהבחור החרדי ביקש ממנה להתחלף באמת בגלל שרצה לשבת עם הבן שלו ולא בגלל שהיא אישה. 

זה רק אומר שהחרדים בנו לעצמם כזה מוניטין מפוקפק, שאף אחד לא מאמין שיש בהם עוד תמימות או רצונות שלא מוכתבים משילוב של הלכה הזויה ו OCD. 

שמע, במצב כזה אם מישהו יתחיל לבלבל לי את השכל על הכיסא אני גם אזרוק לו משהו לראש, זה מקרה אחר לגמרי לדעתי ממישהו שכולה מבקש החלפה פרטנית.

היו מקרים שביקשו ממני החלפה, כשהסתדר אמרתי כן, כשלא הסתדר אמרתי לא. זהו. מפה ועד לפתוח טוויטר ולבכות שזה בגלל שהיא אישה?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

איזה סתומה, המפלגה שלה ככל הנראה בכיוון של להצביע בעד חוק שפוטר את החרדים מגיוס אז על איזה סרבנות בדיוק היא מתלוננת? 

או שבעצם הסתומים פה זה אנחנו, שהבאנו את עצמנו למצב שאלה המנהיגים שלנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אז מתברר שהיא שיקרה

איפה זה התברר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

היי, זה נראה שאפילו פה יש עוד כאלה :)

סתם שאלה באמת, יצא לי לנסוע כמה ימים בתח"צ חילוני מובהק ועשה לי רושם שאפעס, גם אצלכם מודעים לאיזה רגישות בנושא - לא ראיתי גבר מתיישב סתם ליד אישה ולהפך אם הוא לא היה חייב. בגדול האוטובוס היה מסודר כמעט כמו בחרדים.

אז באמת אני שואל, נניח שביקשו ממנה להחליף מקום בגלל שהיא אישה - מה מעליב פה? כי היא אישה? כי לא רוצים לשבת לידה? זה קטנוני תופת.

פורסם

השטן בפרטים.

בו נניח שהיא ישבה במקום שהיא מעדיפה ודרשו (להבדיל מביקשו) ממנה לזוז, זה דבר אחד. 

אם ביקשו ממנה לזוז והיא ישר קפצה למוד אגרסיבי, זה דבר אחר, ואז אתה צודק, זה קטנוני.

אין בעיה עם עצם הבקשה.

עדיף באמת להפריד כי ... פעם הושיבו לידי מישהי בטיסה (הסתבר מאוחר יותר שלבקשתה) וזה נגמר כמה שבועות אחרי זה בצימר מול האח הבוער בשיא החורף ו... טוב, לא משנה. לא דוגמא טובה.

• מצחיק 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...