Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סתם הצגות, אי אפשר ל׳עבור׳ למתחרה. אתה לא יכול להסתדר בלי חלפים לחיל האוויר ואף אחד לא יחליף ממשל שיש לך עליו מנוף לחץ, גם אם קטן (לובי יהודי/אוונגליסטים) בממשל דיקטטורי של איש אחד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, stx כתב:

זה סתם הצגות, אי אפשר ל׳עבור׳ למתחרה. אתה לא יכול להסתדר בלי חלפים לחיל האוויר ואף אחד לא יחליף ממשל שיש לך עליו מנוף לחץ, גם אם קטן (לובי יהודי/אוונגליסטים) בממשל דיקטטורי של איש אחד.

אני חילאוירניק בעברי, לא צריך להסביר לי את המשמעויות. ועדיין... קרו כל כך הרבה דברים בשלושים השנים האחרונות שלא האמנתי שייתכנו, אז אני כבר מוכן להאמין שהכל אפשרי.

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל אפשרי אבל הסיכוי שזה יקרה קטן יותר מהסיכוי שיקימו פה 2 מדינות לדתיים וחילונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

אם זה קורה, אני אורז דברים ועף מפה כמה שיותר מהר.

דבר שני, איפה שביעיית המופלאים היתה כאשר היתה ההצבעה על ביטול עילת הסבירות?

יפה שהם מדברים עכשיו אבל לא בדיוק עוזר לאף אחד שלא קיבלו את האומץ לא להצביע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

אולי כי אני לא רוצה להאמין שביבי עד כדי כך ציני ומרושע.

הממשלה שהקים, האפסים שהביא לליכוד, הכל מעיד על כך שהוא כזה. האיש שחקן מעולה וגם לי לפעמים הוא גורם לחשוב שהוא אולי לא כזה אבל אז אני נזכר שוב ושוב שמה שקובע אלו המעשים ולא הדיבורים וכל המעשים שלו מוכיחים שהאיש מוכן למכור את הכל תמורת השגת המטרות שלו. זה לא שהוא מאמין במה שלוין עושה, הוא גם לא סובל את המתנחלים, לא מאמין בלתת כסף לחרדים, אבל בסופו של דבר הוא עושה את הדברים האלו. רבים אומרים שזה רק בשל המשפט שלו, אבל כולם יודעים שהוא כבר יכל לסיים מזמן בעסקה כאשר "התשלום" היה רק הדחה מהחיים הפוליטיים אבל הוא בשלו, הוא באמת מאמין, גם בזכות תופעת הביביזם כנראה, שהוא זה המדינה והמדינה זה הוא. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, קורן בן אשר כתב:

אני חילאוירניק בעברי, לא צריך להסביר לי את המשמעויות. ועדיין... קרו כל כך הרבה דברים בשלושים השנים האחרונות שלא האמנתי שייתכנו, אז אני כבר מוכן להאמין שהכל אפשרי.

להפנות גב לארה"ב זה כבר חוק בסיסי במדריך להריסת הבית, זה בדיוק המתכון של החרבת בית ראשון ושני- התגרות באימפריה של התקופה וציפיה שאלוהיך יבוא לעזור מאיפשהוא,

רק מה שלא מבינים כל אלה שאוהבים להתגרות בארה"ב זה שתמיכת ארה"ב בישראל והקשר המיוחד בין המדינות זה הנס האלוהי הגלוי לא פחות.

• מעניין 1

פורסם
לפני 11 שעות, stx כתב:

מי יודע מה עובר בראש של אף אחד, בלורית סגולה אחת, וקוצב אחד.

לא מזמן מתניהו ניסה לפטר את שר הבטחון.   זוכר את התגובה ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, yb כתב:

להפנות גב לארה"ב זה כבר חוק בסיסי במדריך להריסת הבית, זה בדיוק המתכון של החרבת בית ראשון ושני- התגרות באימפריה של התקופה וציפיה שאלוהיך יבוא לעזור מאיפשהוא

לא קראת את הסעיף עד הסוף.

זה להתגרות ולריבעם האימפריה הכי גדולה, לחכות שהנשק שהיא נתנה לך יהיה פג תוקף ואז ללכת לאימפריה השניה ולהכניס לה אצבע בתחת.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, yb כתב:

להפנות גב לארה"ב זה כבר חוק בסיסי במדריך להריסת הבית, זה בדיוק המתכון של החרבת בית ראשון ושני- התגרות באימפריה של התקופה וציפיה שאלוהיך יבוא לעזור מאיפשהוא,

רק מה שלא מבינים כל אלה שאוהבים להתגרות בארה"ב זה שתמיכת ארה"ב בישראל והקשר המיוחד בין המדינות זה הנס האלוהי הגלוי לא פחות.

האמת? זה לא באמת ישנה משהו.
ארה״ב לא באמת צריכה אותנו מאז סוף המלחמה הקרה, לפני 30 שנה.
לפחות חצי מהדמוקרטים בדעה שאנחנו מדינת אפרטהייד שאסור לעזור לה. רבע מיהודי ארה״ב חשבו כבר ב-2019 שצריך לפנות את כל יישובי יו״ש.
והם מאד לא אוהבים את היחס שהרפורמים והקונסרויבים -- הרוב המכריע בארה״ב -- מקבלים בארץ.
אני מעריך שתוך 3 שנים הסיוע הבטחוני האמריקאי יתחיל להצטמק (הם ירצו את הכסף לשקם את אוקראינה ולחדש את צבא ארה״ב) , ויעלם כמעט תוך שנתיים אחר כך.

• מעניין 2
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אם זה קורה, אני אורז דברים ועף מפה כמה שיותר מהר.

דבר שני, איפה שביעיית המופלאים היתה כאשר היתה ההצבעה על ביטול עילת הסבירות?

יפה שהם מדברים עכשיו אבל לא בדיוק עוזר לאף אחד שלא קיבלו את האומץ לא להצביע.

הם לא דיברו כי גם הם מבינים ש"עילת הסבירות" זה לא הדבר החשוב.

הדברים החשובים לא עברו עדיין.

ביבי העביר את עילת הסבירות כדי למסמס את כל השאר (לפחות ינסה למסמס).

כל הצדדים מבינים שעילת הסבירות זה דבר שולי מאוד ולא ישנה מהותית שום דבר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 8 דקות, PinkDolphin כתב:

אני מעריך שתוך 3 שנים הסיוע הבטחוני האמריקאי יתחיל להצטמק (הם ירצו את הכסף לשקם את אוקראינה ולחדש את צבא ארה״ב) , ויעלם כמעט תוך שנתיים אחר כך.

גם ברק העריך שאסד ייפול תוך שנתיים, וכל העולם חשב שרוסיה תכבוש את קייב בשבוע.

להעריך זה החלק הקל.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

וכל העולם חשב שרוסיה תכבוש את קייב בשבוע.

זה לא מה שהעולם חשב אלא רוסיה חשבה שהיא תוכל תוך שבוע לכבוש את אוקראינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 28 דקות, PinkDolphin כתב:

האמת? זה לא באמת ישנה משהו.
ארה״ב לא באמת צריכה אותנו מאז סוף המלחמה הקרה, לפני 30 שנה.
לפחות חצי מהדמוקרטים בדעה שאנחנו מדינת אפרטהייד שאסור לעזור לה. רבע מיהודי ארה״ב חשבו כבר ב-2019 שצריך לפנות את כל יישובי יו״ש.
והם מאד לא אוהבים את היחס שהרפורמים והקונסרויבים -- הרוב המכריע בארה״ב -- מקבלים בארץ.

ישראל עדיין שימושית לארה"ב כסניף מקומי באמצע כל הג'יפה של המזה"ת. לא מאוד, אבל מעין מקדונלד'ס נוחות.

כל מה שכתבת לא שגוי, אבל לא משפיע יותר מדי על יחסי ישראל- ארה"ב ולא ישפיע בזמן הקרוב אלא אם באמת נהפוך למדינת דת קיצונית או משהו כזה, לאמריקאים טוב שישראל על ציוד אמריקאי- כספי הסיוע הם בעצם תלושי קניה ל "חנות של דוד סאם" כדי לעודד את התעשיה הצבאית האמריקאית ולשמור אותה היצואן מס' 1  (ישראל מדינה קטנה, אבל עם צבא גדול ומאוד מאוד פעיל), והלובי היהודי בארה"ב רואה קצת מעבר לממשלה הקטסטרופלית שלנו.

כל עניין כספי הסיוע לא ישתנה במאומה בשנים הקרובות אם ישראל לא תשבור חזק לכיוון פו הדב.

ובהחלט, ארה"ב לא עד כדי כך צריכה את ישראל (אם כי טוב לה שכן נצטרך), אבל אנחנו? תלויים בארה"ב, לא פחות מזה. לא רוצה לדמיין מצב שבו אנחנו כבר לא עושים ל"ג בעומר ביחד, המקום הזה יגרר עשורים אחורה.

• תוכן חדש...