Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 56 דקות, DubelBoom כתב:

נראה לי ששאול אמסטרדמסקי מבטא יפה מה שהרבה מאיתנו רוצים להגיד. בעיקר האנלוגיה למנעד של דמוקרטיה כמו בכשרות.

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-27-07-23/m04.html

(הטקסט המצוטט פה מהפייסבוק שלו, זה הקישור לכתבה המלאה)

אני חושב שהדמוקרטיה למהדרין כפי שהוא קורא לה, מבואת את הצורך של ההגנה שכבר לא מובנת מאליה,  שהכמות תנסה לבלוע את האיכות במדינה כל כך קטנה לאורך הזמן,

לכן מה שהיא צריכה אני אקרא לו בצורה כוללת "קיר הברזל הדמוקרטי".

חייבים להפסיק את הזלזול והניצול של הציבור הכללי על ידי קבוצות לחץ קיצוניות.

מהיום אומנותי תורתי.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, DubelBoom כתב:

נראה לי ששאול אמסטרדמסקי מבטא יפה מה שהרבה מאיתנו רוצים להגיד. בעיקר האנלוגיה למנעד של דמוקרטיה כמו בכשרות.

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-27-07-23/m04.html

(הטקסט המצוטט פה מהפייסבוק שלו, זה הקישור לכתבה המלאה)

יש פה בעיה עקרונית.

המערכת החרדית העצמאית התאפשרה בזכות ערכי הדמוקרטיה, הגנה על המיעוט והחלש אפשרה להם לקיים את אורך חייהם וקהילה סגורה גם כאשר לא היו מפלגות חרדיות בממשלה, למשל כשליברמן החליט לקצץ להם קצבאות בג"ץ נתן לו ברקס תוך שימוש בעילת הסבירות.

עכשיו כשהחרדים, המשיחיים והמושחתים חותרים תחת ערכי הדמוקרטיה כל אחד עם הסיבות שלו. אתם חשובים שהם יאפשרו את קיומן של מערכות נפרדות עם ערכים שונים?
בלי דמוקרטיה כל הרעיון הזה לא אפשרי.

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

עכשיו כשהחרדים, המשיחיים והמושחתים חותרים תחת ערכי הדמוקרטיה כל אחד עם הסיבות שלו. אתם חשובים שהם יאפשרו את קיומן של מערכות נפרדות עם ערכים שונים?
בלי דמוקרטיה כל הרעיון הזה לא אפשרי

נגמר הזמן של עיוותים שכאלה בין קהילות,   אי אפשר לשבת ולחכות ולמרחח את האמת כי אחרת אם לא יהיה פתרון מהותי ויסודי, אז יבואו עוד סיבובים נוספים בשנים הבאות ואז באמת כבר לא יעצרו וידרסו עד הסוף.  

הכי גרוע זה למרוח משהו ליד במקום את העניין עצמו  ואז ללכת לישון שוב לכמה שנים.

פורסם
לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

יש פה בעיה עקרונית.

המערכת החרדית העצמאית התאפשרה בזכות ערכי הדמוקרטיה, הגנה על המיעוט והחלש אפשרה להם לקיים את אורך חייהם וקהילה סגורה גם כאשר לא היו מפלגות חרדיות בממשלה, למשל כשליברמן החליט לקצץ להם קצבאות בג"ץ נתן לו ברקס תוך שימוש בעילת הסבירות.

בלי דמוקרטיה כל הרעיון הזה לא אפשרי.

ברור שלא.

לדעתי הרעיון פה הוא לפנות לדתיים והמסורתיים, שרוצים רפורמה במידה מסוימת, ובעיקר לא מבינים למה מבחינתנו החוקים האלו הם סיבה מספיק טובה לשבור את הכלים (''כולה עילת הסבירות, מה כבר כל כך חשוב בזה?'').

אנחנו - חילונים, דתיים, מסורתיים עדיין הרוב, ונהיה לשנים הקרובות עד שהמשיחיים והחרדים יהיו רוב. אם נצליח לעורר הבנה בצד המסורתי והדתי על מה אנחנו נלחמים ולמה זה כל כך חשוב לנו, גם אם להם זה לא חשוב, עוד יש לנו סיכוי להצליח לעגן פה בחוק דברים כאלה.

פורסם

זה טור סאטירי.

הרי גם בארץ נהדרת כשעוד הייתה טיפה חדה עשו מערכון על החילונים הבודדים שעוד מגיעים לצה"ל שהוא צבא דתי, ויש חילוני צבאי ראשי שדואג לזכויות שלהם בתור מיעוט ושאר שטויות כאלה.

אבל עצם הקיום של רוב דתי קנאי כזה, בהגדרה, לא ייאפשר את קיומם של "כופרים".

פורסם

זה רעיון נחמד, אבל צריך פוליטיקאים מוכשרים שיוציאו אותו לפועל וינצחו בשביל הציבור שלהם.

לא כל מני אנשי בידור ותקשורת שנכנסו לפוליטיקה בגיל 40 ולא מבינים איך הם כל הזמן מפסידים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אל תצפה לשום דבר כאשר ציבור דתי חש מורם מהעם ועצם הקיום שלו בתור דתי, זה מה שהופך אותו ליותר טוב. 

תשב בשיעור רנדומלי מסוים בבית כנסת, בסוף זה יגיע גם לאנחנו בתור אנשים, עצם הדת אנחנו יותר טובים משאר האנשים.

זה לא משהו שנתקלתי מ2 אנשים אלא לאורך כל החיים שלי, זה היה משהו סיסטמטי.

היחידים שעוד איכשהוא נתנו כבוד בסיסי, היו אלו שגדלו לתוך הדת ולא חב"תים, שאצלם הכל קיצוני יותר מסתם הדתי שגדל לתוך זה.

המחבת"ים הם אלו שמקשים אלינו אבל זה מנורמל כל כך, שהמיעוט החילוני פה יתאדה לאורך השנים ועכשיו קיבל בוסט רציני.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יודע אם זה כבר היה.

https://www.ynet.co.il/news/article/h1zynwboh

ההצעה ההזויה שתאפשר לקואליציה לפסול כל מפלגה מהתמודדות בבחירות.

חבר הכנסת ניסים ואטורי רוצה שוועדת הבחירות המרכזית, שנהנית מרוב של הקואליציה, תוכל לפסול מפלגות ומועמדים בלי כל פיקוח של בג"ץ. אחר כך הסביר שמדובר בהצעה שהגישה ישראל ביתנו בעבר: "לא אנחנו הדיקטטורים. רק הצבתי מראה". למרות זאת, ההצעה עדיין לא נמשכה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

משהו רוצה סלטים?😁

20230728_204544.thumb.jpg.62a6d970be09d8cac60db564a141fb5d.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

לא כל מני אנשי בידור ותקשורת שנכנסו לפוליטיקה בגיל 40 ולא מבינים איך הם כל הזמן מפסידים.

בגלל זה ביבי הושפל 4 פעמים?

פורסם

ניתוח מעניין.

לא בטוח שאני מסכים עם הכל, אולי כי אני לא רוצה להאמין שביבי עד כדי כך ציני ומרושע.

הכותב מפרט את כל הצעדים האחרונים של הממשלה ואיך הם מתאימים לתהליכים שקרו במקומות אחרים.

בכל מקרה המצב מסוכן והפוסט שווה קריאה.

https://www.omerdank-strategy.com/?p=4769

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני גם לא בהכרח מסכים עם הכל, אבל בטוח שביבי עד כדי כך ציני ומרושע. בכל אופן, אין ספק שההפיכה הזו היא בדיוק לפי "מדריך לרודן המתחיל 101". אם נתניהו יצליח, עוד חמש שנים האידיוטים השימושיים שלו (גם כאן בפורום) יצטרכו לאכול את הכובע, כי זה בערך מה שיהיה לאכול.

אגב, לפני יומיים נתניהו צולם עם הספר של שי ג'ינפינג, כמעין מסר לביידן. אך לא מזמן כתבתי כאן על האפשרות, ההזויה לכאורה, שנתניהו יחליט להפנות עורף כליל למערב, ו"לעבור למתחרים". אם זה ייקרה, תזכרו איפה קראתם את זה קודם...

חזיר דיזל

• תוכן חדש...