Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

ארה"ב לא עד כדי כך צריכה את ישראל (אם כי טוב לה שכן נצטרך), אבל אנחנו? תלויים בארה"ב, לא פחות מזה. לא רוצה לדמיין מצב שבו אנחנו כבר לא עושים ל"ג בעומר ביחד, המקום הזה יגרר עשורים אחורה.

אחרי שבועיים בערך לפרוץ מלחמת יום כיפור נוצר מחסור בתחמושת.  התותחים שבתו. פתאום למזלנו(התפללנו חזק) הגיעו מטוסי גלאקסי עם אספקה טריה.

מלבד ציוד צבאי אנחנו מקבלים הצבעות ווטו מידי פעם, 

גם שווה משהו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה לא רק מה ישראל מקבלת, זה גם מה המדינות האחרות מסביב לא מקבלות, 

היתרון האמריקאי על כל ישות אחרת בעולם שלנו כל כך גדולה שזה לא נתפס.

סין אמנם צברה הר מזומנים ואפילו ידע נכבד בתור בית החרושת של אמריקה , אבל העתיד שלה כל כך בר השגה לארה"ב, רק אולי בגודל וכמויות שום דבר אחר, האוכלוסיה שלה מזדקנת והצמיחה הגדולה מאחוריה. 

הרמיזה של ביבי עם הספר הסיני מראה כמה אנחנו לא אימפריה אלא דג רקק שרק יכול לעשות רעש וצילצולים.

ברור שקשרים בין מדינות זה אינטרסים, אבל היחסים שלנו עם ארה"ב, עד היום לפחות , בחמישים שנה האחרונות, זה חיבור שהוא מעבר לצורך בסיסי, חיבור תרבותי יותר עמוק. 

לא צריך להיות גם כל כך פסימי עדיין כלום לא קרה ואנחנו לא יודעים לאיזה כיוון יתגלגל הגלגל

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

גם ברק העריך שאסד ייפול תוך שנתיים, וכל העולם חשב שרוסיה תכבוש את קייב בשבוע.

להעריך זה החלק הקל.

אחחחח, אין כמו לעוות את המציאות.

פורסם
לפני 4 שעות, yuvalganim כתב:

הם לא דיברו כי גם הם מבינים ש"עילת הסבירות" זה לא הדבר החשוב.

הדברים החשובים לא עברו עדיין.

ביבי העביר את עילת הסבירות כדי למסמס את כל השאר (לפחות ינסה למסמס).

כל הצדדים מבינים שעילת הסבירות זה דבר שולי מאוד ולא ישנה מהותית שום דבר.

הם לא דיברו כי הם שפנים שמפחדים על הכיסא 

גלאנט למשל פרפר בהיסטריה כדי להשיג פשרה וכולם ידעו מה הנזק שבחוק.

פשוט בחרו בכיסא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע, גם אני במקום של גלנט יושב בשקט ושותק. מחכה למשהו יותר מהותי ומתנגד עם כמה נוספים. אם הוא המתנגד היחיד יפטרו אותו ולא השיג דבר. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, Nemesis כתב:

שמע, גם אני במקום של גלנט יושב בשקט ושותק. מחכה למשהו יותר מהותי ומתנגד עם כמה נוספים. אם הוא המתנגד היחיד יפטרו אותו ולא השיג דבר. 

רתה יכול לשרוד כאפס שמכר את ערכיו או לשלם מחיר ולא למכור אותם. 

אני תמידבוחר באופציה השניה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצד שני כל המטרה זה להשפיע ואם מפטרים אותך אתה לא יכול להשפיע. יש היגיון בלשרוד כדי להילחם יום נוסף במקום למות על העקרונות שלך.

אבל זה לא באמת נראה כאילו מנסים למרוד בביבי מתוך הליכוד. הכל אחיזת עיניים כמו שאנחנו כבר רגילים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אף אחד לא יעז להיות הראשון שימרוד בביבי- מי שמורד עף מיד ומאבד את מקומו בקרבות הירושה.

האם חברי הליכוד שכן יושב שכל בקודקודם (ברקת, אדלשטיין, דיכטר וכדומה) תומכים בקטסטרופה שמתרחשת שם כרגע? האם הם עדיין מעריכים בכלל את ביבי? סביר מאוד להניח שלא.

ועדיין, הם לא יהיו הראשונים שירימו ראשם, פן יעשו להם גדעון סער.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די ברור שהם נשארים עם ביבי כי הוא לבד מביא בערך שליש מהקולות של הליכוד אם לא יותר. בלעדיו הם יודעים שזו תפסיק להיות מפלגת שלטון, ומי לא רוצה להישאר בשלטון?

פורסם

הם לא באמת מורדים. מורד זה לפני ההצבעה לא אחרי שהצבעת עם הממשלה.

זה הכל תכנון של ביבי. כאילו מאלצים אותו ללכת לפשרה ולאפשרה לו למרוח זמן כמו שהוא אוהב.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 28.7.2023 בשעה 10:28, PinkDolphin כתב:

אבל זו היתה אחת ממטרות הציונות. למחוק את הדת בתור הדבק של העם, ולהחליף את הדת בחתיכת קרקע. מטרה מפורשת, כדי שנהיה ״עם ככל העמים״.
וזו הסיבה אגב למה רוב המחתרות והתנועות הקשורות אליהן -- כולל בית״ר -- דיברו על ״מדינה עברית״, לא ״מדינה יהודית״.
הנסיון להפיס את הדתיים ע״י השימוש במושג הגלותי ״יהודי״ במגילת העצמאות היתה שגיאה מאד גדולה.
אני לא מוכן לקרוא לעצמי ככה, וגם לא רבים אחרים.
מדינה ציונית היא חילונית בהגדרתה. מאפשרת אמונה חופשית לכל אדם, אבל לא באופן שכופה משהו על אזרח אחר. ללא הגבלות על תחבורה ציבורית בשבת (גם לא בבני ברק, כי זו קרקע ציבורית של המדינה ולא פרטית). ללא חוקי חמץ לבתי חולים. ללא רבנים או דיינים שמקבלים משכורת מהמדינה. ללא שום שירותי דת מהמדינה או סיבסוד של שירותי דת אחרים. ללא פטור מארנונה לבתי תפילה.
לכל צורך רשמי (ירושה וכו׳), רק נישואים אזרחיים תקפים. מי שרוצה (והרבה ירצו) יעשה טקס דתי -- ללא תקפות רשמית. זה המצב בצרפת ומכסיקו, מדינות מאד קתוליות.

מי שלא מתאים לו, זה אומר שהוא לא ציוני. אין לו מה לחפש כאן.

רגע, אז ההפגנות הם על מדינה חילונית? למה לא אמרתם את זה קודם?

הייתי בטוח שאנחנו מדברים כל הזמן על עילת הסבירות.

למה שלא תחליפו שלטים ותפגינו על מה שאתם רוצים? יש פחד להגיד את זה בקול?

בכל מקרה, זה לא משנה כלום ממה שרשמתי - מנסים לשנות כאן סדרי עולם, גם אם יש טעות ביסודם.

אני מציע לכם לקרוא את מה שאמר איזנקוט במהלך סופ"ש - "המאבק הוא לא רק על הרפורמה - אלא על פניה של המדינה"

ציטוט משם:

"אנחנו נאבקים באיזו מדינה אנחנו רוצים לחיות: במדינה יהודית־דמוקרטית־ליברלית ועוצמתית ברוח מגילת העצמאות - או אולי במדינה אחרת, שתיראה כפי שחלק מהמפלגות בקואליציה מתארות אותה; מדינה יהודית־שמרנית עם רעיונות משיחיים - כמו שמבטא את זה סמוטריץ', שהוא האיש החזק בממשלה."

אז מה אתם אומרים, שנחליף נושא ל"האם רוצים כאן מדינה מדינה יהודית־דמוקרטית־ליברלית ועוצמתית ברוח מגילת העצמאות" ונתחיל מחדש?

פורסם

בהחלט מאבק על דמותה ותוכנה של המדינה.

המהפכנים מנסים ליצור כאן מדינה דתית שמרנית מפגרת, המוחים מתנגדים לכך.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתקלתי בזה.

"פיטרו אותי כדי להחליש את המאבק בגזענות": הבכיר שפוטר ע"י אמסלם מדבר (ynet.co.il)

"פיטרו אותי כדי להחליש את המאבק בגזענות": הבכיר שפוטר ע"י אמסלם מדבר

עו"ד אווקה זנה, ראש היחידה לתיאום המאבק בגזענות, שמח כשהשר אמסלם הגיע למשרד המשפטים: "חשבתי, סוף–סוף מישהו שמדבר על גזענות, נוכל לעשות דברים מופלאים ביחד". אלא שדווקא הוא בעט אותו החוצה. בראיון ראשון מאז הדחתו ועתירתו לבג"ץ הוא טוען: "הפיטורים הם בגלל שהשם שלי הופיע ברשימה השחורה של מפלגת נעם. לא באתי להיות אתיופי מחמד, וזה מה שרצו".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

הם לא באמת מורדים. מורד זה לפני ההצבעה לא אחרי שהצבעת עם הממשלה.

זה הכל תכנון של ביבי. כאילו מאלצים אותו ללכת לפשרה ולאפשרה לו למרוח זמן כמו שהוא אוהב.

סה"כ זה סימן טוב, הוא מחפש סולם לרדת מהעץ אבל מסתיר את זה.

• תוכן חדש...