Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שם את זה פה.

https://news.walla.co.il/item/3597208

יאיר נתניהו מאיים בתביעת דיבה ודורש שני מיליון שקלים: פרסום שקרים על היעדרותי מהארץ

נתניהו הגיש את המכתב נגד עורך הדין גונן בן יצחק ודוקטור אבשלום אליצור, שלדבריו, פרסמו דברי לשון הרע "ברף חמור ביותר". בנוסף לתשלום, הוא דורש מהם להסיר את הפרסומים ולהפיץ מכתב התנצלות בנוסח שיהיה מקובל על ידו: "למרשי ולשמו נגרם נזק עצום מהפרסום".

הריבית בארצות הברית. עלתה ל 5.5%.

https://www.ynet.co.il/economy/article/sjqx9ac5n

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני כשעה, GTאי כתב:

אלשיך דתי, אי אפשר להחשיב אותו כימני.

האם הכוונה שברוך הגביר, שבן גבר, שהרב כהנא הם ימנים ?

(לא, הם קיצונים)

ובעקרון, בעלי תפקידים בכירים(פוליטיים), רצוי שיהיו מהמרכז, ע"מ לשרת את מרבית הציבור.  השכבות החלשות נתמכות כמו בכל מדינה סוציאלית.

ברגע שקיצונים תופסים את השלטון אתה לא יודע לאן ההגה מופנה.

ז"א אתה יודע, לפי רשימת החוקים שבדרך.  

.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 50 דקות, GTאי כתב:

אתה מכיר את ההלכה היהודית כדי להכריע שזו תוספת ללא השפעה? לפי הגישה שלך, בתוך 4-5 דורות כמעט כולם פסולי חיתון.

זו חתיכת תוספת שאתה כנראה לא מבין את המשמעות שלה.

ומה הבעיה עם זה? מי שמכם לקבוע לי מה אני רוצה להיות ואיך אני רוצה לחיות?!

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

חבל שגלי לא ראשת ממשלה.
אשת ברזל.
נסראללה היה חוזר למחילה והאיראנים היו סוגרים את התוכנית.
במקום זה אנחנו תקועים עם ברווז צולע שקרן וזקן שלא מפנה אוהל שהציב לו האוייב בחצר האחורית ורק עסוק בהרס המדינה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

...אנחנו תקועים עם ברווז צולע שקרן וזקן שלא מפנה אוהל שהציב לו האוייב בחצר האחורית ורק עסוק בהרס המדינה.

זה קצת אכזרי. 😄

מאז מכת השמש הוא לא חזר לעצמו.

מי שדוחף את העגלה הם אחינו שרה פיתות, לוין, רותרמן.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

דמוקרטיה אומרים לכם: ראיתם בחדשות את הסעיפים של הרפורמה של הד"ר המהבול קרעי? ועדה שלו תקבע אם החדשות מאוזנות או לא והיא גם תוכל לקבוע קנסות במיליונים אם תהיה הפרה. בקיצור, או שתאמרו את מה שאנחנו רוצים או שתחתפו חזק.

הוא בסך הכל הופך את זה לשקוף שהחדשות זה כלי להנדסת תודעה, ושעדיף שהשלטון יכתיב מה לשדר.
מה שיהיה זה שערוצי החדשות שמשדרים פרופגנדה של מישהו אחר יכשלו כלכלית ויצאו מהמשחק, רק הפרופגנדה של הראיס קרעי תשודר ויהיה ברור לכולם שהחדשות זה אמת לאמיתה בדיוק כמו שהיה בברית המועצות.
מהלך דבילי ב2023 שלכל אחד יש אינטרנט ביד, אבל יכול להיות שלצנזר את האינטרנט זה הצעד הבא.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה באינטרנט תמצא את האמת?

מדינות זרות משתמשות ברשתות חברתיות כדי להפיץ פייק.

חברות הטק קובעות לך מה פייק ניוז ומה לא, מה לקדם ומה להסתיר ואין עליהם שום פיקוח.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 40 דקות, Supertigre כתב:

ומה הבעיה עם זה? מי שמכם לקבוע לי מה אני רוצה להיות ואיך אני רוצה לחיות?!

בפעם השלישית. המדינה נולדה לתוך זה ואתה רוצה לשנות את זה.

זה לא קשור ל"מי שמכם". אתה לא רוצה שיגידו לך = אתה משנה את המציאות.

מצידי תחיה איך שאתה רוצה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Coro כתב:

חברות הטק קובעות לך מה פייק ניוז ומה לא, מה לקדם ומה להסתיר ואין עליהם שום פיקוח.

אף אחד לא אומר את האמת וכולם מחרטטים כדי לנסות להשפיע עליך, אבל ככה יש לך מגוון של שטויות שאתה יכול להשוות בניהן ולגבש דעה בעצמך ולא רק שטות אחת שהממשלה קובעת שאתה צריך לדעת וזהו.
איזה פיקוח על חדשות אתה רוצה, מה זה יתן לך? למי שמפקח אין אינטרס להאכיל אותך בפרופגנדה שלו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

איפה אמרתי שאני רוצה? וואלה אולי באמת אתה צריך מישהו שיתווך לך את המציאות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי באמת. ככה אני אבין סוף סוף על איזה אליטה אשכנזית אתה מתלונן כל הזמן.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

לטוב ולרע, מי שמשנה סדרי עולם אלו אנשים עם סולם ערכים "מודרני יותר" או "כזה שמתקדם עם הזמן", האנשים האלו בישראל מכונים "שמאל" ע"י הימין. הם יכולים לקרוא לעצמם בכל שם שיבחרו אבל זה לא ממש ישנה את המהות.

לפי הגדרה

ציטוט

תנועת החֵרוּת (ובקיצור חֵרוּת) הייתה מפלגת ימין ליברלית

איפה ה"ליברלי" אצל ליקוד של היום? בלי לדבר על חרדים, ש"ס, סמוטריץ' ובן גביר. קצבאות ותלושי מזון זה "ימין"? מה שיש לך שם היום זה תערובת של חמאס וקומוניזם. וזה ממש משנה את המהות. 

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

נישואין:

מה לעשות שלפי התורה צריכים נישואים של יהודים בשביל לשמר את ה"יהודי". לדתי זה נושא שאינו נתון לפרשנות.

מה לעשות שחילוני לפי הגדרה הוא חסר דת ו"יהודי" בשבילו זה לאום. ואם לדתי זה נושא שאינו נתון לפרשנות, אז אף אחד לא מפריע לו להמשיך להתחתן ברבנות. אבל תהיה ותן להיות. 

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

נוצר מצב שבו המודרניים משנים סדרי עולם שמתנגשים עם הדת, זה לא שהדתיים באו ואמרו נכפה עליכם נישואין ברבנות, או נכפה עליכם לבטל את ההכרה בלהט"ב. לדבר הזה המודרניים קוראים ברוב הפעמים כפיה דתית.

הם כן כופים וזה כן כפיה דתית. 

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

בעצם, משפט כמו "למדינה לא אמור להיות עיסוק בדת" הוא שינוי של הסטטוס קוו שנוצר לפני 75 שנה. אפשר להסכים שצריך לשנות אותו וזה בסדר, אבל זה שינוי.

נכון, זה שינוי. אז?

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

בשורה התחתונה - באים המודרניים (השמאל) ומשנים את כללי המשחק (ככה רואים את זה מהצד השני), וכשמוסדות השלטון זורמים עם זה (בג"צ) או התקשורת, זה גורם להם להרגיש שגונבים להם את המדינה, שהם נחותים ועוד ועוד. הצד המודרני אפילו לא עושה ניסיונות לשדר אחרת או לתת תחושה שהוא מוכן לעצור לפעמים להקשיב. על זה היתה ההצבעה בכנסת.

פספסתי משהו, ישנם כבר חתונות אזרחיות בארץ? רסמי, לא בשושו? אנסו איזה דתי להתחתן בחתונה אזרחית? סגרו את הרבנות רחמנא ליצלן? 

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

אז נכון, למדינה אולי לא אמור להיות עיסוק עם דת אם אתה בצרפת, אבל כאזרח מדינת ישראל שדת היא חלק היסטורי ממנה, אתה יכול לבחור אם לזרום או לשנות סדרי עולם.

דת זה חלק מהיסטוריה של כל המדינות כולל צרפת. באיטליה מפלגה נוצרית דמוקרטית שלטה יותר מ-40 שנה אחרי המלחמה. בטופס 107 של מס הכנסה שלהם אתה יכול לסמן שחלק מהמסים שאתה משלם ילך לכנסיה. וכאשר אפיפיור תוקע נוד כל איטליה מריחה את זה. אבל אם אתה רוצה אתה יכול להתחתן בעירייה ולהיקבר בטקס אזרחי.

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

שחרר אחי, או שתענה ברצינות או שאל תענה.

אני עונה בכל הרצינות.

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

מה הקשר בין הליכוד והערבים למיכאלי ויאיר לפיד?

בדיוק אותו קשר,  אם ישנו אינטרס משותף. ביבי רץ עם לשון בחוץ אחרי עבאס ואם הייתה לו הזדמנות גם היה מכניס אותה בתחת. אבל לא הסתדר. הם גם הצביעו עם הערבים בעבר. מצד שני לפיד היה שר האוצר אצל ביבי ולא חושב שזאת אג'נדה של מיכאלי. גם חרדים הם חברים טובים של ערבים (לא שיש לי עם זה בעיה, פשוט עובדה).
אז עכשיו לפיד ומיכאלי התאחדו נגד אויב משותף, כמו צ'רצ'יל, רוזוולט וסטאלין נגד היטלר. זה הכל. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זאת אומרת שאפשר להתחיל להתכונן לחסימה של קיבוצים

כבר קיים מזמן ורק עכשיו עלה לכותרות בגלל ירית הפתיחה. אבל אל תדאג יש להם פתרונות יצירתיים, כבר שמעתי על רעיון להביא כברת דבורים.

, דריסה מסיבית של מפגינים

כאשר הייתי קצת יותר צעיר עבדתי במערכת אבטחה באירופה. פעם בתדריך לנו אמרו: "קודם כל תחזרו בחיים, עם עורכי דין נסתדר אחר כך". אז אני מניח שבמקרה של דריסה מכוונת אם יהיה במקום מישהו חמוש הוא ישתמש בנשקו. והפעם לא באוויר, בדיוק כמו בפיגועי דריסה.

ופינוי אלים שלהם על ידי תומכי רפורמה?

עד עכשיו חוץ מהמקרים בודדים ההתנגדות הייתה פסיבית. פינוי אלים? אז כמו שכתבתי, במלחמה כמו במלחמה. 

כאילו אין הבנה שאם ימשיכו בגישה הזאת המדינה באמת תתפרק?

יכול להיות, אבל תפנה לכתובת הנכונה.

ברגע שאתה מתייחס למאבק פוליטי כאל מלחמה אתה לא יכול לטעון אחר כך שהשתמשו נגדך באלימות.

טענתי? לצערי זה הכיוון. לא כולם ניידים. ורבים לא רוצים להיות ניידים. מצד שני לא רוצים להיות כמו באירן ורוסיה. אפילו לא כמו בטורקיה. וגם לא כמו בהונגריה  או פולין.

לפני שעתיים, הצילינדר השישה עשר כתב:

מילא מדינה כמו ארה"ב בה זוג הוא יחידה כלכלית לצרכי מס. כאן אין את זה.

אז למה כאשר אני עושה תיאום מס צריך להביא תלושי משכורת של אשתי?

פורסם
לפני 28 דקות, GTאי כתב:

המדינה נולדה לתוך זה ואתה רוצה לשנות את זה.

מה??? כאשר המדינה נולדה משכב זכר היה פשע, אז? חגירת חגורת בטיחות לא הייתה חובה....

לפני 36 דקות, Coro כתב:

האמת קיימת, זה שיש לא מעט כוחות שמנצלים את הרשתות להפיץ כזב זה לא חדש, ביבי והבן שלו מעולים בזה. לכל אחד יש את האפשרות לוודא, הבעיה היא בבורים שאוכלים כל זבל שמפיצים להם מבלי לבצע בדיקה של דקה אחת ברשת. חברות הטק לא עושות דבר, יש להן צנזורה לביטויים מסוימים, אבל הן לא יכולות לשלוט על כל שטות שמישהו מפיץ, אם שרים עושים את זה, מה יגיבו אזובי הקיר?!

פורסם
לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

מה??? כאשר המדינה נולדה משכב זכר היה פשע, אז? חגירת חגורת בטיחות לא הייתה חובה....

גם משכב זכר זו דוגמא לאותו דבר. אם אתה רוצה להפוך את זה למשהו לגיטימי ופומבי אתה משנה סדרי עולם שהיו מאז קום המדינה (זה דבר שבפועל כמובן נעשה כבר).

חגורת בטיחות לא קשורה להלכה היהודית (ואל תרשום ונשמרת, אין קשר בין הדברים,זה לא איסור) ולכן היא ממש לא קשורה לנושא.

• תוכן חדש...