Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

בארץ אין מהגרים מוסלמים אבל יש עולים ממדינות ערב ואפריקה, שגם רגילים לשלטון טוטאליטרי וכרגע אנחנו רואים את אותם אנשים צוהלים בשמחה למראה של תהליכים שהופכים את ישראל למדינה טוטליטרית.

העולים מארצות ערב מתו/בדרך למות/עלו לכאן בגיל 3.
הם חיו תחת משטר דמוקרטי 70 שנה.
אין להם שום רצון בשלטון מלוכני.
זה שרבים מהם בוחרים לעצמם "מלך" אשכנזי שלא שם עליהם ורק מנצל אותם זה עניין אחר.

לפני 18 דקות, yuvalganim כתב:

להגיד "יש לא מעט אנשים שחושבים אחרת כולל במערכת" זה רציני?

בכל מקרה לא הייתי לוקח אנשים מתוך המערכת כסימוכין למשהו, אף אחד לא אוהב שנוגעים לו בגבינה.

לפני 53 דקות, yuvalganim כתב:

פיצול תפקיד היועמש הוא צורך שיודעים עליו במערכת שנים.

😂

מוזמן לבדוק איך זה עובד בעולם ולחזור אליי.

תפסיק עם ההשוואות האלה לעולם. אנחנו לא העולם. אין כאן חוקה. אין כאן 3 רשויות. מספיק עם הקשקוש הזה.
אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן לקרוא. אל תכתוב פה טענות אישיות שלך בסגנון "עובדתי" ואחר כך תשלח אנשים להוכיח את ה"עובדות" שכתבת.
"השיקול המשווה קיבל בזמנו משמעות מטעה, בשל הטענה המושמעת בציבור הבלתי נכונה, לפיה אין אח ורע בעולם למצב הישראלי בסוגיה זו.6 מהמחקר המשווה החשוב של פרופ' גד ברזילי עולה כי בכשליש מתוך 57 המדינות שנבחנו, השיטה דומה לזו שלנו."
אתה כותב שטויות או עובדות/טענות ממשיות? אם אלו לא שטויות ומישהו מבקש ממך להסביר תסביר, אל תשלח אותו לגוגל, ואם אתה לא יודע להסביר/להביא סימוכין אז אלו שטויות.

אנשים רציניים דנו על הנושא הזה בעבר (וועדת שמגר) והחליטו שעדיף לא לשנות.
אנשים שמכירים את המערכת מבפנים ולאו דווקא כאלה שתחשוד בהם (ניזרי שלא מונה לתפקיד): "בעייתיות האנומליה של תפקיד היועמ"ש אינה נסתרת גם מעיניו של נזרי. "אני מסכים שיש מורכבויות וחסרונות במצב הקיים, אך לטעמי בסופו של יום היתרונות עולים על החסרונות, ובשיטת המשטר הקיימת בישראל נכון להשאיר זאת כך. מובן כי לא ניתן לומר שיש מניעה חוקתית או משפטית לכך שהכנסת תיצור הסדר חקיקתי אחר בנושא".

אפילו "המכון הישראלי לדמוקרטיה", ארגון "שמאלני" לכל הדעות כותב שאפשר לשנות, השאלה איך. הוא גם מציין מה חשוב מאוד שיקרה אם יהיה שינוי. ברור שזה לא יקרה כן? הרי המטרה היא לא לתקן, המטרה היא להחליש.
בהנתן שזו המטרה עדיף שלא יגעו בזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

מעניין אותי עד כמה התהליכים שאנחנו עוברים בארץ קשורים/דומים לתהליכים שעוברות מדינות באירופה שפתחו את שעריהן למהגרים מוסלמים.

המהגרים באירופה לא רגילים בתרבותם לחיות במדינה דמוקרטית וליברלית, לכן הם מנסים להפוך את המדינות האירופאיות למדינות איסלאמיות, תוך כדי שהם מנצלים את חולשות הדמוקרטיה לשם כך.

בארץ אין מהגרים מוסלמים אבל יש עולים ממדינות ערב ואפריקה, שגם רגילים לשלטון טוטאליטרי וכרגע אנחנו רואים את אותם אנשים צוהלים בשמחה למראה של תהליכים שהופכים את ישראל למדינה טוטליטרית.

Culture always wins

יפה לך הגזענות ..

משום מה שכחת לציין בפירוש את יוצאי ברה"מ אשר הגיעו ממדינות נוטפות דמוקרטיה רבת שנים ובחרת להתמקד באוכלוסיה ספציפית.

התהליכים היחידים שמתרחשים הם בין האוזנים שלך תוך השפעה ישירה של שטיפת המוח של התקשורת הישראלית. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ולהגיד "יש לא מעט אנשים שחושבים אחרת כולל במערכת" זה רציני?

בכל מקרה לא הייתי לוקח אנשים מתוך המערכת כסימוכין למשהו, אף אחד לא אוהב שנוגעים לו בגבינה.

מוזמן לבדוק איך זה עובד בעולם ולחזור אליי.

השכל הישר אומר שאין לוגיקה שאותו אדם הוא גם יועץ וגם תובע את הגוף שהוא מייעץ לו.

אתה חושב אחרת? כנראה שההיגיון שלנו שונה

אפשר לבטל את התובע והנתבע, ניתן את זה לעו"ד אחד שיעשה את שני התפקידים ונחסוך ים כסף...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

אולי זה דווקא טוב כי זה יגרום להרבה אנשים להבין שחדשות זה רק תעמולה של הממשלה וישתחררו מההתמכרות לצריכת תכניות חדשות ואקטואליה. ימצאו דברים אחרים להתמכר אליהם, אולי אפילו יעברו לספרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, sperial כתב:

דיי דומה לרוסיה. גם פוטין התחיל מבתי משפט, אחר כך תקשורת וגופי משטרה (מזכיר משהו?). אבל לו לקח קרוב ל10 שנים. עכשיו נראה אם חסיד שלו יותר מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 37 דקות, CX25GTI כתב:

משום מה שכחת לציין בפירוש את יוצאי ברה"מ אשר הגיעו ממדינות נוטפות דמוקרטיה רבת שנים

הם מתחלקים לשניים לדעתי:

כאלה שפחות מפריע להם שלטון דיקטטורי

כאלה שמאוד מאוד מפריע להם שלטון דיקטטורי.

מה שכן משותף להם לדעתי זה חוסר אמון במערכת ובממשלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה דעתכם?

May be an image of text

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

אפשר לבטל את התובע והנתבע, ניתן את זה לעו"ד אחד שיעשה את שני התפקידים ונחסוך ים כסף...

אפשר גם לבטל את העם.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 8 שעות, arturkopit כתב:

מדוע זה שינוי סדרי עולם?זה קיים מאז שחר האנושות.

זה שקשה לך להתמודד עם זה, זאת אך ורק בעיה שלך. 

בפעם הרביעית, במדינת ישראל, מאז קום המדינה זה לא משהו שהיה בקונצנזוס.

תקרא את מה שאני כותב במקום לענות מה שאתה רוצה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

המדינה קמה כיהודית אבל גם כדמוקרטית וכדמוקרטית מי אתה שתקבע כמה אני יהודי ואיך היהדות שלי נראית?

אני יהודי חילוני וההלכה של היהודים החילוניים מאפשרת נישואין אזרחיים, מאפשרת משכב זכר ומאפשרת נסיעה והדלקת אש בשבת.

אני? אני אף אחד.

יהודים מאז ומעולם היו קבוצה אתנית דתית, הם צאצאים של אברהם, יצחק ויעקב.

הם קיבלו את התורה בהר סיני.

התורה הזו מאז נתונה לפרשנות, יש זרמים שונים ורבנים שונים עם צורות רבות להבנה של הטקסט.

"ההלכה של היהודים החילוניים"  - בוא רק נגיד שיש לך סתירה לוגית (חילוני והלכה). אל תנסה להמציא.

תחייה את חייך איך שאתה רוצה, אתה יכול להיות יהודי חילוני, רק שאם תבין שההיסטוריה של העם היהודי היא כקבוצה דתית ואתנית, אתה בעצם בא ואומר שאתה רק קבוצה אתנית, כי דתי אתה לא (אתה רשמת חילוני).

האם העם היהודי היה מתקיים ללא השייכות הדתית אלפי שנים? כנראה שלא.

האם יהיה לו קיום בעתיד הרחוק? לפי הפוסטים כאן זו שאלה טובה. אגב, יכול להיות שבאמת אין צורך בקיום שלו, אבל אם זה המצב בואו נגיד את זה בקול ולא ננסה להחיות גופה.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

ליהודית ישנם 2 משמעויות, דת ולאום. רבים בין מקימי המדינה היו חילוניים שדיברו על עבודה עברית (ולא יהודית). גם חוק השבות לא מבדיל בין דת ללאום. לכן אי אפשר להגיד שמדינה קמה על בסיס של דת.

המדינה לא קמה כמדינה דתית, אבל לדת היה הרבה משקל בעיצוב שלה.

• רעיון גרוע 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, Shmulik_Miata כתב:

מה דעתכם?

May be an image of text

זה בחיים לא יקרה כי כדי להקים 2 מדינות יהיה יצריך לזרוק המון אנשים מהבתים שלהם, רק על זה תהיה מלחמת אחים.

אם כבר, יש תכנית שמחלקת את ישראל לקנטונים בדומה לשוויץ. אולי זה באמת הפיתרון, למרות שגם זה יגרום ללא מעט אנשים לנדוד.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, GTאי כתב:

הם קיבלו את התורה בהר סיני.

לא.

חלקם מאמינים שהם קיבלו את התורה בהר סיני.

וחלקם לא.

אם תפנים את זה, תחסוך מאיתנו את כל ה״הסברים״ המופרכים שאתה שופך פה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כל הדת מבוססת על אמונה, רק מפני שקשה להוכיח דברים כל כך עתיקים אמפירית.

אבל, אין חולק על כך שהעם היהודי כעם שרד בזכות אותה דת.

אם כולם היו חילונים כנראה שלא היינו כאן היום.

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
ציטוט

בן גביר עלה להר הבית: "זה המקום הכי חשוב, צריך להראות פה משילות"

.

https://www.ynet.co.il/news/article/rkszbokj2#autoplay

כן נו, אם חשבתם שהדיבור על המשילות קשור למשהו פנים ארצי, עבריינים, בדואים במערב הפרוע, רציחות, פרוטקשן... לא.

הכי חשוב להראות את המשילות על הר הבית. זה שכול השאר רקוב זה לא חשוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...