Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

מעט נתונים על העסקת חרדים מ 2019, המגמה של שילוב חרדים בתעסוקה במגמת עליה בכל שנה ושנה

נכון להיום אחוז הגברים שלא עובדים זה בסביבות ה50%. זה יפה שיש עלייה בהעסקה שלהם עם השנים אבל צריך להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית - המצב לא טוב. וזה לא קשור רק לעבודה אלא גם לרמת הכנסה ועוני. תוסיף על זה את תרבות יהיה בסדר בעזרת השם שזה תרבות הסמוך הישראלית על סטרואידים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 23 דקות, CX25GTI כתב:

ראיתי את אירופה משתנה והופכת להיות עוינת ליהודים , וזו לא רק האבחנה שלי.

יש לך דוגמא למקרים שקראו *לך*?

אגב איך מזהים שאתה יהודי? כיפה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, CX25GTI כתב:

אני מרשה לעצמי להסיק עובדות די מהמנות על סמך 25 שנות טיסות וביקורים כמעט בכל העולם מלבד המזרח הרחוק.

ראיתי את אירופה משתנה והופכת להיות עוינת ליהודים , וזו לא רק האבחנה שלי.

צריך להיות בת יענה רצינית כדי להכחיש את הנושא.

תראה אני לא יכול לענות לך שוב את אותה תשובה. גם אם תטוס 150 שנים, זה חסר משמעות סטטיסטית, בטח כדי להחליט איפה יותר בטוח ליהודים. 

הדבר היחיד שרלוונטי מההודעה שלך הוא התחושה שלך. לא משהו אמפירי. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני גר ליד בני ברק ורואה כל יום חרדים שנוסעים במכוניות יוקרה חדשות. זה אומר שלחרדים אין בעיה של עוני ואבטלה?

פורסם

לא משהו אישי נגד אף אחד - אבל איך לא נמאס מהאפולוגטיקה הגנרית הזו?

גוים = אנטישמים

חרדים = אחים על מלא. 

מי שמצביע על בעיה בישראל = גזען.

נתונים = ללוזרים.

אנקדות פרטניות על חוויה אישית = האמת כולה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 שעות, MadCat_LE כתב:

יש פה בעיה בסיסית של ממשלה שמחליטה לשנות את חוקי המשחק (עד כמה שמתייחסים לחוקי יסוד ככאלו) לפי אינטרס יחיד - הישרדות הקיסר.

במקרה זה, בג"ץ ניסה להגיד שחוקי המשחק לא נועדו להשתנות כל חודשיים כדי להתאים את המדינה לצרכי הקיסר.

אגב, בוא לא ניתמם - אף אחד לא יבחר, או לא יבחר, בביבי או במישהו אחר בגלל שינויים שנעשו בחוק כלשהו. המצביע הממוצע לא זוכר את זה ולא חושב על זה. אתה צריך גוף עם סמכות בזמן אמת להגיד לממשלה או לכנסת לא לעשות קיצורי דרך, או להשתמש בחוקי יסוד כמו בנייר טואלט/גלידת פיסטוק או כל דבר אחר שצריך.

בסופו של דבר גם בית המשפט מקבל את כוחו מחוק יסוד. אני מניח שאם הכנסת ממש רוצה, מחר בבוקר אפשר להעביר תיקון שאין יותר בג"ץ אלא ריאליטי Battle Royale. 

אני רק שאלה - הצעת חוק שנועדה למנוע מביבי קבלת מנדט, היא לא לשנות את חוקי המשחק כל חודשיים כדי להתאים את המדינה לצרכי גוש השינוי?

בטח שכן.

אבל מילא זה, הכנסת פה בפנים גם את כל כחול לבן, כלומר כל כחול לבן שהצביעו בעד פשרת האוזר, הם כולם התיישרו לפי אינטרס של הישרדות הקיסר.

זמן אמת = כמעט שנה? (מ-24 באוגוסט 2020 עד אתמול).

לפני 5 שעות, Gal Atun כתב:

איזה הבדל לקרוא דיון פוליטי בפורום ולא ברשתות החברתיות... זה נהיה בלתי נסבל. 

למה תוכנית טראמפ קבלה כל כך הרבה התנגדות מהציבור הערבי? חילופי אוכלוסיות זה לא משהו רע בהינתן המצב, וזה הסעיף שקיבל את רוב (אם לא כל) הזעם. 

ככל הנראה זה דובר ב1 מ1000 העמודים בשרשור, אבל נראה לי עדיין רלוונטי לדבר על זה. 

כי עם כל הפוזה, יש סיבה שכל הערבים מסביב קוראים לערבים ישראליים "ערביי השמנת".

לפני שעתיים, Avatar Schnitzel כתב:

לא כיף להיות יהודי גם בארץ. חכה עד שבוני הטריבונות המהוללים שלנו יהפכו לרוב.  חילונים יעמדו יחד עם פלסטינים בתור בסוכנות הפליטים של האו"ם.

לא תופס, יש הגדרה לכל הפליטים בעולם (כולל יהודים) למעט פלסטינים.

והגדרה אחרת רק לפלסטינים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי הארץ.

בדיוק סיימנו שבועיים שבהם ירו עלי ועל המשפחה שלי טילים כי אני יהודי.

בלוד ובעכו יהודים פחדו ללכת ברחובות, ספגו מכות ונזק לרכוש, כי הם יהודים.

לא רואה איך אני כיהודי אמור להרגיש יותר בטוח פה מאשר אחותי שגרה כיהודיה בLA.

יסלח לי כבודו, אבל למי הצבעת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא תופס, יש הגדרה לכל הפליטים בעולם (כולל יהודים) למעט פלסטינים.

והגדרה אחרת רק לפלסטינים.

אתה אדם כל כך מתיש. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יסלח לי כבודו, אבל למי הצבעת?

וזה קשור כי?

מאז קום המדינה ועד היום יהודים אוימו, הותקפו, נרדפו והומתו, פה בארץ הקודש, רק כי הם.. יהודים.

הנקודה שלי היא, שאולי יותר נוח להיות יהודי דווקא פה, אבל זה לא בהכרח יותר בטוח. בטח לא לכל יהודי. ויש יהודים שגרים במקומות יותר בטוחים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

כל הכבוד על הניסיון הלא מוצלח לחזור ברברס, חלק לא קטן מעולי הרגל למירון הם דתיים לאומים אשר עשו שירות צבאי לא פחות ממך וממני, אבל זו טיבה של הכללה ,אתה מנסה להכליל ציבור שלם כדי להצדיק את הדעות החשוכות שלך על כלל הציבור.

אוי, החושך, החושך. מצטער שאני מציין את המובן מאליו. לא דיברתי על העולים לרגל אלא על משפחות הפשע החרדיות ששולטות במתחם הזה. ההזנחה, הטינופת, השחיתות, גזירת קופון על עדר המאמינים שנדחס שם כל שנה. כל המחדלים האלה לא טופלו כי אף אחד לא רצה להתעסק איתם. בדיוק כמו המחדל עם הטריבונות. כולם מעלימים עין מההתנהלות של הציבור הזה. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 4 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

אתה אדם כל כך מתיש. 

תודה, מקווה שלא בנית על התעודת פליט

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

וזה קשור כי?

מאז קום המדינה ועד היום יהודים אוימו, הותקפו, נרדפו והומתו, פה בארץ הקודש, רק כי הם.. יהודים.

הנקודה שלי היא, שאולי יותר נוח להיות יהודי דווקא פה, אבל זה לא בהכרח יותר בטוח. בטח לא לכל יהודי. ויש יהודים שגרים במקומות יותר בטוחים.

קשור, אתה לא רואה את הקשר בין מי שאתה מצביע לו, לבין זה שכיהודי אתה יכול להיות מותקף בלוד, עכו או יפו?

אני הבנתי את הפואנטה שלך, לגבי ביטחון יהודים בצרפת הכתובת היא ממשלת צרפת וחברי הפרלמנט הצרפתים, לגבי ביטחון יהודים בגרמניה הכתובת היא ממשלת גרמניה וחברי הפרלמנט הגרמנים.

לגבי ביטחון יהודים במדינת ישראל, הכתובת היא ממשלת ישראל וחברי הפרלמנט הישראליים.

עכשיו אין לך זכות הצבעה בצרפת או בגרמניה (ככל הנראה), אז קשה לבוא בטענות למי שאתה לא יכול להצביע לו.

אבל יש לך זכות הצבעה פה, ולכן לגיטימי לשאול למי הצבעת, כשאתה מתלונן על ביטחון יהודים במדינת ישראל.

ואז נוכל כולנו להסתכל על ההצבעה שלך, והאם הציפיה שלך לביטחון של יהודים במדינת ישראל, עולה בקנה אחד עם הפתק ששילשלת לקלפי או שאתה כמו הזקן שהתלונן שהוא לא זכה בלוטו, רק אף פעם לא מילא טופס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטענה הזאת מצחיקה כי אולי חוץ מאיזו מפלגה ערבית קיצונית וקקיונית אף אחת המפלגות שהתמודדו לא היו *בעד* לפגוע בביטחון של יהודים בישראל. זה הכל עניין של פרשנויות ודעות איך מייצרים ומתחזקים את הביטחון הזה, אבל אף אחד שם לא פועל במטרה שיהודים יסבלו מחוסר ביטחון.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי העולם.

איך יידעו אם אני יהודי או לא?

יש לי חזות מזרח אירופאית, מבטא רוסי, ואני לא מחובר ליהדות בשום צורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

הטענה הזאת מצחיקה כי אולי חוץ מאיזו מפלגה ערבית קיצונית וקקיונית אף אחת המפלגות שהתמודדו לא היו *בעד* לפגוע בביטחון של יהודים בישראל. זה הכל עניין של פרשנויות ודעות איך מייצרים ומתחזקים את הביטחון הזה, אבל אף אחד שם לא פועל במטרה שיהודים יסבלו מחוסר ביטחון.

א. זה לא רק בל"ד, אלא גם תע"ל, גם רע"מ (לכל הפחות תנועת האחים המוסלמים שמאחוריה), רוב אם לא כל חד"ש.

ב. אתה מדבר רק על אקטיבית. מה עם מי שעשה דמוניזציה לתושבים יהודים במקומות מסוימים? ומה עם מי שראה ולא עשה כלום? פסיבי לחלוטין.

מה עם מי שלא היה בעד פגיעה בבטחון של יהודים, אבל היה אדיש כלפי פגיעה כזו?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 40 דקות, vadim6385 כתב:

איך יידעו אם אני יהודי או לא?

יש לי חזות מזרח אירופאית, מבטא רוסי, ואני לא מחובר ליהדות בשום צורה.

תסלח לי על השאלה , מה אתה עושה פה ?

הרי חיים טובים יותר אתה יכול למצוא לשיטתך בארה"ב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...