Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

אני מוכן להגר גם בלי המענק, אבל מי יסדר לי ויזה? 

אכן כיף להיות יהודי בעולם כיום.

דרך צלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לא כיף להיות יהודי גם בארץ. חכה עד שבוני הטריבונות המהוללים שלנו יהפכו לרוב.  חילונים יעמדו יחד עם פלסטינים בתור בסוכנות הפליטים של האו"ם.

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

לא כיף להיות יהודי גם בארץ. חכה עד שבוני הטריבונות המהוללים שלנו יהפכו לרוב.  חילונים יעמדו יחד עם פלסטינים בתור בסוכנות הפליטים של האו"ם.

ברור, לא כיף לחיות עם גזענים אשר שונאים את השונה מהם ומכלילים את כל הדתיים לקבוצה אחת הומוגנית.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אני לא שונא את השונה ממני וממתי חרדי זה גזע? אני שונא אנשים שלא מבינים שכולם נמצאים באותו משחק. אנחנו בונים כאן מדינה בתוך מדינה במידה וזה לא היה ברור מאירוע הקורונה, מירון והטריבונות המאולתרות. למה מי אתה חושב ששילם על הדלק של מסוקי יסעור שהוזנקו לפינוי פצועים מפסגת זאב? הם? פחחח. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא הכללות, זה נתונים. 50% מהגברים לא עובדים. 45% מתחת לקו העוני. הסמכות שהם מכירים בה היא לא של המדינה אלא של הרבנים וראינו יפה מאד את המשמעויות של זה בקורונה.

וזה גם לא גזענות, זה פשוט הוקעה של תרבות קלוקלת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, CX25GTI כתב:

אכן כיף להיות יהודי בעולם כיום.

לא יודע מה איתך, אבל אותי חינכו להיות קודם כל בן אדם, ורק אחר כך יהודי/ערבי/רוסי/פולינזי/כושי לבקן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותי מעניין מה יהיה הגטיסבורג שלנו? פתח תקווה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

לא יודע מה איתך, אבל אותי חינכו להיות קודם כל בן אדם, ורק אחר כך יהודי/ערבי/רוסי/פולינזי/כושי לבקן

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי העולם.

פורסם
לפני 8 שעות, korola כתב:

ואם איזה עמותה תעתור לבג"ץ נגד החוק הזה של לבטל את בג"ץ?

ואז בג"ץ יקבל את העתירה ויחליט שביטול בג"ץ לא אפשרי ע"י הכנסת?

מה אז יקרה ? מלחמת אזרחים ?

ריאליטי Battle Royale.

איך נעשה את זה ?  כמו דויד וגוליית ?  
כל צד ישלח מישהו אחד לזירה , ומי שיוצא חי מהזירה מנצח?

כן, למה לא. אני רוצה לראות את גנץ vs ביטן או מיכאלי vs אמסלם.

• רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 14 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

אני לא שונא את השונה ממני וממתי חרדי זה גזע? אני שונא אנשים שלא מבינים שכולם נמצאים באותו משחק. אנחנו בונים כאן מדינה בתוך מדינה במידה וזה לא היה ברור מאירוע הקורונה, מירון והטריבונות המאולתרות. למה מי אתה חושב ששילם על הדלק של מסוקי יסעור שהוזנקו לפינוי פצועים מפסגת זאב? הם? פחחח. 

כל הכבוד על הניסיון הלא מוצלח לחזור ברברס, חלק לא קטן מעולי הרגל למירון הם דתיים לאומים אשר עשו שירות צבאי לא פחות ממך וממני, אבל זו טיבה של הכללה ,אתה מנסה להכליל ציבור שלם כדי להצדיק את הדעות החשוכות שלך על כלל הציבור.

אני מניח שאת אותה הכללה אתה מבצע גם על הציבור הערבי בארץ ?

לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

זה לא הכללות, זה נתונים. 50% מהגברים לא עובדים. 45% מתחת לקו העוני. הסמכות שהם מכירים בה היא לא של המדינה אלא של הרבנים וראינו יפה מאד את המשמעויות של זה בקורונה.

וזה גם לא גזענות, זה פשוט הוקעה של תרבות קלוקלת.

מעט נתונים על העסקת חרדים מ 2019, המגמה של שילוב חרדים בתעסוקה במגמת עליה בכל שנה ושנה:

https://www.themarker.com/1.7224147

אני בהחלט מסכים שהמדינה צריכה לפעול בחומרה יתרה בכל נושא של שלטון ומשילות לא רק בחברה החרדית אלא בכלל האוכלוסיות בארץ, 12 שנות ביב הביאו להתרופפות המשמעת והשילטון של המדינה באזרחים שלה, עבירות לא נאכפות , המשטרה חלשה ובתי המשפט הפכו לבית הילל ושופטים עברינים לקולא ולא לחומרא.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, CX25GTI כתב:

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי העולם.

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי הארץ.

בדיוק סיימנו שבועיים שבהם ירו עלי ועל המשפחה שלי טילים כי אני יהודי.

בלוד ובעכו יהודים פחדו ללכת ברחובות, ספגו מכות ונזק לרכוש, כי הם יהודים.

לא רואה איך אני כיהודי אמור להרגיש יותר בטוח פה מאשר אחותי שגרה כיהודיה בLA.

נוסף לזה, חלק גדול מאלו שאמורים להיות בצד שלי, בטוחים שיש להם זכות לדרוש ממני להיות יותר ויותר יהודי, ולכפות עלי לחיות לפי האמונות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

אתה כנראה מנותק מהמראות על תקיפות של יהודים עקב יהדותם ברחבי הארץ.

בדיוק סיימנו שבועיים שבהם ירו עלי ועל המשפחה שלי טילים כי אני יהודי.

בלוד ובעכו יהודים פחדו ללכת ברחובות, ספגו מכות ונזק לרכוש, כי הם יהודים.

לא רואה איך אני כיהודי אמור להרגיש יותר בטוח פה מאשר אחותי שגרה כיהודיה בLA.

צודק לחלוטין , 12 שנות שלטון של ימין חזק עלו לנו באובדן משילות אשר נדרשת להשבה בדחיפות.

המשטרה והשב"כ כנראה מבינים את גודל השעה ועל פי פירסומים ברשת החלו לעבוד בצורה אינטיסיבית, מקווה שבתי המשפט יצאו מהשאננות שבהם הם נמצאים ויענישו בכל החומרה את המתפרעים הערבים והיהודים.

וכן, אני מרגיש בטוח הרבה יותר בישראל מאשר בארצות העולם , וכאחד שעיסוקו הוא שיווק ומכירות בינ"ל ונמצא הרבה על קווי חו"ל אני בהחלט יודע על מה אני מדבר.

פורסם

לא יודע איפה אתה עובד בחו"ל, אבל לא בעיה למצוא בעולם מקומות יותר בטוחים ויותר נעימים, גם ליהודים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, CX25GTI כתב:

כאחד שעיסוקו הוא שיווק ומכירות בינ"ל ונמצא הרבה על קווי חו"ל

אני בהחלט יודע על מה אני מדבר.

אין קשר בין שני חלקי הטיעון. 

אתה אדם יחיד, שהיה במספר מקומות מוגבל ולו מעצם היותך יחיד. 

לבנות טיעון השוואה על בטיחות יהודים בעולם על סמך העבודה והתצפיות שלך - ואז עוד לגזור ממנו מסקנות - זה מאוד מאוד מאוד לא משכנע (בלשון המעטה). אני לא בא לתקוף או ליצור ויכוח חלילה, רק מציין שזה בערך הטיעון הכי חלש שאפשר לטעון. 

עשו עליו פעם מם:

FB_IMG_1536803505406.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 7 דקות, ניקו פ. כתב:

אין קשר בין שני חלקי הטיעון. 

אתה אדם יחיד, שהיה במספר מקומות מוגבל ולו מעצם היותך יחיד. 

לבנות טיעון השוואה על בטיחות יהודים בעולם על סמך העבודה והתצפיות שלך - ואז עוד לגזור ממנו מסקנות - זה מאוד מאוד מאוד לא משכנע (בלשון המעטה). אני לא בא לתקוף או ליצור ויכוח חלילה, רק מציין שזה בערך הטיעון הכי חלש שאפשר לטעון. 

עשו עליו פעם מם:

FB_IMG_1536803505406.jpg

אני מרשה לעצמי להסיק עובדות די מהמנות על סמך 25 שנות טיסות וביקורים כמעט בכל העולם מלבד המזרח הרחוק.

ראיתי את אירופה משתנה והופכת להיות עוינת ליהודים , וזו לא רק האבחנה שלי.

צריך להיות בת יענה רצינית כדי להכחיש את הנושא.

• תוכן חדש...