Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקבל צריכת דלק כזאת כי היבואן השכיל לייבא לארץ גירסא היברידית. אם צ׳מפיון היו מייבאים בלומושן/TDI אני בטוח שהיה פה בסיס להשוואה.

האוריס יותר מתאימה לתמהיל נסיעות אשר בו מרכיב החלק העירוני הינו משמעותי. בכביש המהיר 99 כ"ס אינם כה מרשימים ובוודאי שיהיו נחותים לעומת מנוע ט"ד מודרני. לכן בהחלט גרסאות ט"ד חסכוניות יכולות להיות מאוד אטרקטיביות. כל זאת כמובן בתנאי שהממשלה הייתה נותנת לטובת האזרח משקל גדול יותר אל מול טובת המדינה, במערך השיקולים שלה, עת באים ויוצרים שיטת מיסוי חדשה/מחודשת (המס הירוק).

היא ממש לא נראית מרגשת לדעתי. די משעממת אפילו. האינטריור לעומת זאת נראה איכותי ועמיד (ודי בטוח שהוא כזה).

היא משעממת מבחוץ ופונצקיונלית מבפנים וככה, בגדול, אמורה להיות גולף. אחרת הם עוד עלולים להבריח חלק מהלקוחות (המשעממים והפונצקיונליים :-)).

מי שציפה למשהו נועז, כרגיל "חי בסרט".

הכל שאלה של אלטרנטיבות.

אם בזכות חסכון ברב חיבורי היא תהיה במחיר נכון יחסית למתחרות - סבבה.

אם לא, יש פה אובדן אחד הצידוקים למחיר גבוה.

כמובן שזה לא מנותק מפרמטרים נוספים.

לגבי המתלה האחורי של הMBQ (לצורך העניין: גולף, לאון וA3), קראתי מספר מבחני דרכים בעיתונות הגרמנית* ובעניין זה נאמר כי אמנם המתלה המקדם יותר, פעולתו מורגשת, אך למרות זאת הפער בין הרגיל למתקדם אינו תהומי. בנוסף, בהתחשב בכך שבכל מקרה אין מדובר על מערך מתלים ספורטיבי, היתרונות של המתלה המתקדם פחות משמעותיים (אם כי קיומו מבורך, בעיניי לפחות).

נ.ב. גם כאשר הרכב מצויד במתלה המתקדם יותר, התוצאה הסופית פחות ספורטיבית מאלפא ג'ולייטה לדוגמא, מבחינת תחושה וביצוע (למה דווקא אלפא? כי זה מה שהגרמנים לקחו כבסיס להשוואה).

* http://www.Auto-Motor-Und-Sport.de

---

לדעתי האישית, דווקא דור 7 הוא סוג של מהפך או שיפור גדול לטובה.

הגלגול החדש של דגמי הגולף/לאון/A3 מביא עמו בשורה במספר תחומים:

- פלטפורמת MBQ משותפת אשר מוזילה עלויות ולפחות תיאורטית הלקוחות ירוויחו באבזור וגימור.

- משקל הרכב ירד - דווקא אחרי תקופה בה הרכבים שלנו השמינו והשמינו, כיום אנו עדים ליותר ויותר דגמים חדשים אשר דווקא משילים ממשקלם - מעולה!

- מנועים, תיבות הילוכים: אמנם ספקולציה, אך אני נוטה להאמין שהסיפור של הDSG7 ומנועי הTSI לא יחזור על עצמו, ולכל הפחות בהיקף נמוך משמעותית. אגב, את כפול המגדשים ואת ה1.8 ט' מחליף 1.8 ט' חדש ומרשים.

http://www.vwvortex.com/artman/publish/vortex_news/article_3038.shtml

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, על פניו זה די נראה כמו הIPHONE 4s של פולקסווגן.

מבחינה חיצונית, וגם מבחינת פנים הרכב, לא נראה שם שינוי משמעותי.

במידה והייתי בעל גולף VI, אני לא בטוח שהייתי מתלהב לשדרג.

פורסם

מבחינתי הגולף תמיד הייתה כמו כיסוי הצלחת במסעדות גורמה (ראה תמונה), הרי זה לא ממש משנה אך היא נראית מבחוץ; מה שחשוב זה מה נמצא מתחת למכסה הסולידי ! 8)

הפעם המנה מורכבת ממשקל נמוך יותר, פלטפורמה חדשה, גימור מוקפד ואיכותי ויחידות הנעה מתקדמות- ממממ...טעים :yum: !

Dinner-Cover-Plate.jpg

זמין 8)

פורסם

מה שי.ל. (יניב נכון?) צילם זה גרסת הבסיס, לפי התמונות הפלסטיק נראה קצת מבאס בגלל הגוון וגם כי המסך קטן יותר.

בגרסאות יותר מדוגמות המצב שונה. אני ממש סקרן לראות ולשבת ברכב במציאות, כמובן שגם לנהוג :-P

על דור 6 (הרגילה, לא GTI) לא הייתי ממליץ למי ששאל אותי בגלל ענייני מנוע/גיר. פה הבעיה נפתרה לגמרי ויש גם פלטפורמה חדישה.

לפי המבחנים שראיתי הגולף מקיימת בדיוק את מה שנהג ממוצע צריך מרכב. לא פחות ולא יותר. עושה הכל כמו שצריך.

אם יש כוח וסבלנות לריב עם צ'מפיון הם יזמינו גם גימור שונה, צריך רק לחכות.

כמה תמונות של קומבינציות שונות, מעניין מה הם הביאו/יביאו:

2013-VW-Mk7-Golf-Interior-7.jpg

volkswagen-golf-7-interior-8.jpg

volkswagen-golf-7-interior-1-960x618.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שימו לב לגודל המסך...

מה שהערתי בתגובתי הראשונה.

ואגב...אני לא חובב גדול של מסכים. רק שפרופרציות צריכות להיות.

אין ספק שהתמונות של שמלוב מפתות יותר.

בהן, בנוסף לשילובי הצבעים השונים יש תוספות וגם כפתור התנעה ולא מפתח כמו בדגם בפתיחת השרשור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברור שהן מפתות יותר. הן תמונות ערוכות ודיגיטליות לחלוטין עם "תנאי תאורה וזוויות מושלמות".

גם התמונות של שמלוב היו מפתות הרבה יותר אם היו מצולמות עם מצלמה אמיתית וללא אור ישיר מהשמשה הקדמית.

התמונות האלו לא עושות עימה חסד ואני מקווה שלא בצדק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היא משעממת מבחוץ ופונצקיונלית מבפנים וככה, בגדול, אמורה להיות גולף. אחרת הם עוד עלולים להבריח חלק מהלקוחות (המשעממים והפונצקיונליים :-)).

זה אני :-)

(וכנראה שלא סתם אני במקצוע שלי :-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה שי.ל. (יניב נכון?) צילם זה גרסת הבסיס, לפי התמונות הפלסטיק נראה קצת מבאס בגלל הגוון וגם כי המסך קטן יותר.

בגרסאות יותר מדוגמות המצב שונה. אני ממש סקרן לראות ולשבת ברכב במציאות, כמובן שגם לנהוג :-P

על דור 6 (הרגילה, לא GTI) לא הייתי ממליץ למי ששאל אותי בגלל ענייני מנוע/גיר. פה הבעיה נפתרה לגמרי ויש גם פלטפורמה חדישה.

לפי המבחנים שראיתי הגולף מקיימת בדיוק את מה שנהג ממוצע צריך מרכב. לא פחות ולא יותר. עושה הכל כמו שצריך.

כמה תמונות של קומבינציות שונות, מעניין מה הם הביאו/יביאו:

2013-VW-Mk7-Golf-Interior-7.jpg

volkswagen-golf-7-interior-8.jpg

volkswagen-golf-7-interior-1-960x618.jpg

בינואר 2010 כשהזמנתי את הרכב שלי מצ'מפיון (שירוקו), התעניינתי בתוספות של סלון עור וקסנון מקורי.

על המושבי עור + חימום דרשו לא פחות ולא יותר מ-20k

ועל הקסנון 10k

כמובן שלא הלכתי על אף אחת מהאופציות. עם כל הכבוד הישבן שלי לא שווה השקעה של20 אלף שקל.

מעניין מה יהיה התמחור של האופציות האלה בגולף הבאה עלינו לטובה.

"יאללה בירי".

פורסם

כמובן שלא הלכתי על אף אחת מהאופציות. עם כל הכבוד הישבן שלי לא שווה השקעה של20 אלף שקל.

אני מכיר ישבנים ששווים אפילו יותר מ20... :-)

...

[/img]

1. בנוגע למשפט הראשון שלך, אני לא בטוח שהמהנדסים של VW יכולים לתת התחייבות כזאת ("נפתרה לגמרי"), אז אתה יכול?

2. זה לא ממש עניין של כח וסבלנות, זה עניין של כסף (רב בצורה לא פרופורציונלית), כמעט נטו.

3. התמונות שצירפת הן תמונות ש: א) ערוכות בפוטושופ. ב) רלוונטיות לאירופה וארה"ב אך לא לישראל, לצערנו.

זה אני :-)

(וכנראה שלא סתם אני במקצוע שלי :-) )

לדעתי הם צריכים להוציא גרסה לגולף שתקרא "1984", אבל זה רק אני...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Shmelov כן שמי הוא יניב, והתמונות צולמו מאייפון 5 מצטער על האיכות.

היום הוא היום השני להשקת הגולף בשאר הסוכנויות.

גולף 1.jpg

גולף 2.jpg

גולף 3.jpg

גולף 4.jpg

גולף 5.jpg

גולף 6.jpg

גולף 8.jpg

גולף 9.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עוד תמונות של הגולף MK7 ממה שאני יכול להגיד בינתיים עד שתצא הודעה רשמית, הרכב יגיע עם מנוע 1.4TSI/1.2TSI עם 122 או 140 או 105 כ"ס לגבי אבזור הרכב יגיע עם דיבורית BT אינטגרלית (במנוע 1.4), מערכת עצור וסע, בלם חנייה חשמלי.

גולף 1.jpg

גולף 2.jpg

גולף 3.jpg

גולף 4.jpg

גולף 5.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הג'אנטים האלה שהם הרכיבו "עלק" רמת איבזור גבוה פשוט ניראים עלובים, קטנים, ומביישים את הפירמה.

רק תיראו עד כמה הג'אנט משנה את כל התמונה:

volkswagengolf20131280xr.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...