Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בעיקרון נועד עבור הסוכנים שאמורים למכור את האוטו, מלמדים אותם על התכונות של האוטו עם איזה מנועים הוא אמור להגיע מפרטים ומחירים.

ולגבי ההשוואה במידה ובא לקוח ואומר ברכב X,Y,Z יש דבר מסוים ופה אין "למה?", אז מסבירים את היתרונות לעומת חסרונות של הדגם האחר כמו כן הם עוברים נהיגה על מנת להכיר את הרכב וזהו בעיקרון.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

רכב מאוד אלגנטי ונקי, לי מפריע המחסור באבזור הצפוי בדגמים הפשוטים.

אגב קצת מצחיק שהביאו פוקוס ו-i30 ישנות כשהדגמים החדשים נמכרים כאן כבר לא מעט זמן.

לפי התמונות אני מבין שההשתלמות התבצעה במשארקה בעפולה.

פורסם

פעם ראשונה שאני אוהב דגם של טויוטה יותר מגולף. כמה אפשר לדרוך במקום? אוריס היברידית החדשה אוכלת את הגולף הזאת בלי מלח, מה גם שהיא מצטיינת (לפי ביקורות) בתחום שבו גולף תמיד הייתה עדיפה - הנדסת אנוש. באמת שעד כה טויוטה היו במבחינתי עגלות עלובות ליד הגולף, אבל שוב, VAG דורכים במקום (או אפילו הולכחם אחורה, דור 6 היה יותר טוב לדעתי), בזמן שהאחרים מתקדמים. גם באוריס אקבל צריכת דלק אמת 21-22 ק"ם לליטר, חשוב מאוד היום.

פורסם

אני חושב שעדיין מוקדם להגיע למסקנות גורפות כאלה.

אל תסתכל בקנקן...

הגולף עשתה דיאטה רצינית. המנועים מתקדמים כמו גם הגיר.

מאוד מעניין איך היא על הכביש ולא רק באולם התצוגה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כרגע זה מביקורות ונתוניםכאלה ואחרים. זה סה"כ רכב משפחתי, לא GTI נגד קופרה או משהו, כדי שיהיה חובה לנהוג על מנת להביע דעה. כמובן שחייבים לנהוג לפני הקנייה, אבל לפי הרשמים כרגע אוריס עדיפה.

עד שכתבתי את זה, שינית את תגובה, אני הגבתי להודעה המקורית שלך :)

פורסם
פעם ראשונה שאני אוהב דגם של טויוטה יותר מגולף. כמה אפשר לדרוך במקום? אוריס היברידית החדשה אוכלת את הגולף הזאת בלי מלח, מה גם שהיא מצטיינת (לפי ביקורות) בתחום שבו גולף תמיד הייתה עדיפה - הנדסת אנוש. באמת שעד כה טויוטה היו במבחינתי עגלות עלובות ליד הגולף, אבל שוב, VAG דורכים במקום (או אפילו הולכחם אחורה, דור 6 היה יותר טוב לדעתי), בזמן שהאחרים מתקדמים. גם באוריס אקבל צריכת דלק אמת 21-22 ק"ם לליטר, חשוב מאוד היום.

תקבל צריכת דלק כזאת כי היבואן השכיל לייבא לארץ גירסא היברידית. אם צ׳מפיון היו מייבאים בלומושן/TDI אני בטוח שהיה פה בסיס להשוואה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שוב אין ג'אנטים מגנזיום מקוריים?

אפילו ביונדאי נותנים

מה קורה ליבואן הזה? מביא רק את הגרסאות הכי בסיסיות?

ואז אנשים נאלצים - להתקין בגולף ג'אנטים סיניים-אבסורד!

בגרמניה מקבלים עם גג חשמלי, חיישנים הקפיים מסביב לכל הרכב וג'אנטים מגנזיום של בורבט או BBS

פורסם
תקבל צריכת דלק כזאת כי היבואן השכיל לייבא לארץ גירסא היברידית. אם צ׳מפיון היו מייבאים בלומושן/TDI אני בטוח שהיה פה בסיס להשוואה.

הנושא הזה כבר נכתב בכל מקום אפשרי שהמדינה לא מעודדת (במילים עדינות) יבוא של טכנולוגיות חסכוניות דוגמת הבלו מושן כי זה יפגע קשות בהכנסות שלה ממיסי הדלק ולכן מטילים מס גבוה על זה, מה שמייקר מאוד את מחירי המכוניות הללו והופך אותן ללא משתלמות לקניה.

פורסם
^ אני שמתי לב מיד. משום מה קראתי בהתחלה כ- "איכות החורים והתנוחות".

בקשר לכרב עצמו, לא אהבתי רק את הפלסטיקה הכסופה הזו.

אתה רואה, זה קורה לכל אחד...

ולגוף השרשור - אין ספק שמדובר ברכב משודרג לעומת הדור הקודם, השאלה אילו דגמים יגיעו לארץ.

ולשונאי המותג, לא משנה מה יכיל השדרוג, כל עוד מופיעות האותיות VW על הרכב, שום דבר לא ישכנע אותם.

פורסם

היא ממש לא נראית מרגשת לדעתי. די משעממת אפילו. האינטריור לעומת זאת נראה איכותי ועמיד (ודי בטוח שהוא כזה).

פורסם
אתה רואה, זה קורה לכל אחד...

ולגוף השרשור - אין ספק שמדובר ברכב משודרג לעומת הדור הקודם, השאלה אילו דגמים יגיעו לארץ.

ולשונאי המותג, לא משנה מה יכיל השדרוג, כל עוד מופיעות האותיות VW על הרכב, שום דבר לא ישכנע אותם.

נראה לי שהרכב השתרג רק רק אצל החובבים העיוורים של המותג ואצל מחלקות השיווק. הפנים של הגרסה שהגיע לארץ לא עולה משמעותית על משפחתיות אחרות ואפילו נראה פחות נעים מחלק מהן, בעבר זה היה בגדר NONSENSE. בגרסה שראינו בהשקה של הדגם עם המסך הגדול וקונסולה שחורה זה היה נראה טוב משמעותית.

פורסם

דווקא בתור חובב המותג, על סמך התמונות (אלה של ההשקה ובטח הגרסאות בשרשור) זה נראה לא טוב.

במקרה הטוב היא נראית כמו דריכה במקום לעומת גולף 6.

נראה אם בנסיעת מבחן תבוא ההארה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא הייתי קונה על סמך תמונות, אין טוב ממראה עיניים ומגע אצבעות וישבן (אני יודע שזה לא נשמע טוב ביחד).

בכל מקרה, הפחתה של 100 ק"ג זה לא משהו שרואים בתמונה.

פורסם

וחוץ מזה, התמונות מצולמות מפלאפון. הן באיכות גרועה עם תנאי תאורה הזויים.

בואו לא נסחף למסקנות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...