Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו תמיד אז גם הפעם אני מביא לכם את הפולקסווגן גולף החדשה, היום היה יום השתלמות עבור הסוכנים על הדגם החדש ואיתו תמונות של הרכב שאר הפרטים לגבי מחירים מנועים ורמות גימור יהיו בהמשך.

גולף 1.jpg

גולף 2.jpg

גולף 3.jpg

גולף 4.jpg

גולף 5.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משער שזה הדגם הפשוט.

יש משהו מאכזב בתמונות האלה.

פשוט ואינטואיטיבי זה נהדר. אבל יש פה משהו ריק.

המסך LCD קטן מדי...

החומר הפלסטי המבריק מתכתי - דורש "עיכול". הוא שולט ביותר מדי שטח...

העובדה שה"שעונים" הקטנים (מכווני הדלק והטמפ') בלוח המחוונים נמצאים בתוך ה"שעונים" הגדולים, משאיר מראה פשוט וריק מדי.

אני בטוח שאילו הייתי מריח את הריח החדש וחש את החומרים...הדעה שלי הייתה יכולה להיות אחרת...

יחד עם זאת, פולקסווגן לא נופלים לטעויות של האחרים - יציאות המזגן במקום הנכון. ההגה נראה מזמין. הכל פשוט והגיוני. לטובה.

מאוד מעניין לשמוע פרטים נוספים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נראית מעולה מאחורה. אני בטוח שגם איכות החורים והנוחות מעולים. סה"כ ממשיכה להיות מכונית טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה בדיוק מזמין ברכב הזה ?

הפורטה נראית הרבה יותר מזמינה מאשר הגועל נפש הכסוף הזה , וזה בהתיחס לפורטה הישנה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מבחוץ, משעממת עד מוות. פחות נאה מ-MK6.

מבפנים, איכותית ומזמינה.

לסיכום: כמצופה.

בקושי הבחנתי שזה MK7

הליאון החדשה , לדעתי, יותר יפה ומשדרת יותר יוקרה!

אבל האוטו נראה איכותי ומושקע.

יהיו גירסאות טורבו דיזל או רק TSI?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נייס.

הדבר היחיד שלא אהבתי זה התא המעוגל למטה. מזכיר לי את הקונסולה של וולוו שאני פשוט שונא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין ספק שי.ל1 הוא אחד מיקירי הפורום; תמיד מצליח להיות ראשון עם סקופ מקומי. סחתיין.

אפרופו, הבטחת עדכון בנושא מחירי הג'נסיס. יש חדש?

ולעניין הגולף; צפויה, לכאורה מכובדת ומשעממת כמו פולנייה זקנה מרמת אביב (ולפני שתתחלנה הצעקות, יש לי גם גנים פולניים, אז מותר לי :lol:). המשטחים הכסופים על הדשבורד - המוצעים רק בדגמים הזולים - מ י ו ש נ י ם! בדגמים היקרים יותר יש גימור שחור מבריק ואטרקטיבי יותר.

מבחוץ, גרסת ה-3 דלתות מוצלחת יותר. מחומשת הדלתות משמימה לחלוטין.

ולכל חסידי הלאון החדשה, תנוח דעתכם. עד כמה שהגולף משמימה, גם הלאון החדשה צפויה וסתמית(ונראית כמו איביזה מוגדלת).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מה בדיוק מזמין ברכב הזה ?

הפורטה נראית הרבה יותר מזמינה מאשר הגועל נפש הכסוף הזה , וזה בהתיחס לפורטה הישנה..

יש מאות רכבים על הכביש, מאות רמות גימור, סוגים שונים ומשונים ובכל זאת אתה משווה אותה ל...פורטה?

הפורטה נראית רע יותר בכל פרמטר.

לגבי העיצוב החיצוני. הוא לא משעמם, הוא חדשני יחסית לגולף ושמרני יחסית לשאר. כל עוד הרכבים שלנו עוד לא טסים לחלל עדיף גם שלא ייראו כך (ע״ע עיצובים יפניים בומבסטיים ומוגזמים)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

למגיב מעליי - כל אחד וההעדפות שלו. צריך לראות אותה במציאות כדי לגבש דעה, כי הנוכחית (דור 6) נראת דיי טוב חיצונית (כשהיא לא עם טאסות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...