Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחירות של סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לרכוש רכב, חפשתי חפשתי ונראה לי שסיאט לאון 1.2 טורבו עונה על כל הקטגורוית. מאוובזרת, חזקה, חסכונית, מספיק גדולה לילד או שניים והכי חשוב לא מאוד יקרה. עם תקציב של 100 ומשהו + מבצע אפשר לקנות כזו חדשה.

יש לי רק ספקות לגבי הסחירות של הרכב הזה. אני חושב גם לקנות כזאת יד שניה ולפי מה שהולך בלוחות יד שניה נראה לי שמי שמנסה למכור כזה ממש מתקשה, במיוחד את החדשים יותר. כמה שוק יש לרכבים האלה? יש דרישה? יהיה אפשר למכור אותם עוד שנה שנתיים שלוש?

אשמח לקצת אור בנושא.

פורסם

מכרו אותה חדשה מהחברה ב 102K אם אני זוכר נכון, באה עם כל התוספות ( מולטימדיה וכו' ) הדבר היחיד שהחסירו ממנה זה סאן רוף וחבל.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
מכרו אותה חדשה מהחברה ב 102K אם אני זוכר נכון, באה עם כל התוספות ( מולטימדיה וכו' ) הדבר היחיד שהחסירו ממנה זה סאן רוף וחבל.

כן אני יודע, זה אחלה מחיר ביחס לתמורה. השאלה שלי האם יהיה קל למכור אותה אחר כך...

פורסם

טחנו את הנושא הזה עד עפר ועד הדיסקיות. אי אפשר לחזות את השוק של המשומשות שלוש שנים קדימה. מי שאומר לך שאפשר הוא בין שקרן לשרלטן.

תקנה רכב לפי הצרכים ומגבלות התקציב שלך במקום לקנות אחד כזה שלא מתאים לך רק בגלל שתוכל למכור אותו יותר בקלות עוד איקס שנים.

פורסם

אם תשמור עליו לא יהיה לך צורך למכור אותו.

כי הוא פשוט עונה על כל הצרכים שלך.

אלא אם כן אתה מתכנן על יותר מ3 ילדים (;

ובכללי פשוט נמאס מזה שבבחירת רכב המרכיב העיקרי הוא שמירת ערך הרכב וכמה קל יהיה למכור אותו בעתיד.

רכבים שמאבדים הרבה מערכם או שקשה למכור אותם פשוט מחזיקים אותם יותר זמן וככה "ההפסד" הוא קטן יותר כי כל הרכבים המתחרים שלו איבדו מערכם.

בהצלחה!

They are trying to ban me...

פורסם

הסחירות טובה, יש התעניינות ערה אבל כמובן שמכוונים אותך מתחת למחירון.

אני בכלל לא בטוח שיש כזאת במלאי. ע"פ הזכרון שלי כרגע נמכרת רק גרסת ה-1.8 DSG.

פורסם
הסחירות טובה, יש התעניינות ערה אבל כמובן שמכוונים אותך מתחת למחירון.

אני בכלל לא בטוח שיש כזאת במלאי. ע"פ הזכרון שלי כרגע נמכרת רק גרסת ה-1.8 DSG.

אני לא מבין את הקטע הזה, למה אין במלאי. הם לא רוצים למכור?

פורסם

מביקור קצר ביד-2 עולה כי יש לא מעט רכבים מסוג לאון (על כל דגמיהם) למכירה משנת 2011 ואפילו 2012.

מה הסיבה למכור רכב חדש כל כך?!

האם זה נובע בגלל האחריות הקצרה, או אולי עקב אופי הרוכשים אשר אוהבים להתחדש?

אני פוסל הנחה כי זה עקב בעיות בגיר מאחר וישנן לא מעט לאון ידניות חדשות למכירה.

כמו כן, בדגמים החזקים המצב אפילו גרוע יותר, כאשר מוצעים למכירה רכבים חדשים יחסית (4-5 שנים על הכביש) עם כ 3 עד 5 ידיים.

מוזר..

פורסם

זה דגם וותיק שעבר מתיחת פנים ובלי מחלות ילדות. גם עם היצע המנועים המצויין אי אפשר לטעות.

מניח שזה קשור לאופי הצרכן. אולי לכך שהרבה רכשו את הרכב במבצע וכעת מנסים להרוויח, בייחוד בתקופה שלפני יציאת הדור החדש.

גרסאות ספורטיביות בדר"כ מחליפות ידיים בתדירות גבוה, למרות שלא נתקלתי בקופרה\FR יד חמישית.

פורסם

מה זה הרבה יחסית/לא מעט (לאון למכירה...)?

האם אחוז הלאון יד 2 החדשות שנמכרות (מכלל הלאונים) גבוהים יותר מאחוז המכוניות האחרות באותו שנתון?

האם לאונים קיימים בליסינג?

האם האחוז הנמוך שלהן בליסינג הופך את הלאון לבעלת נוכחות גבוהה יחסית בפרטי?

האם מודעת ליסינג אחת שמאחוריה עומדות 500 מכוניות זהות, נספרת כמכונית אחת למכירה, בדיוק כמו מודעת לאון פרטית אחת?

למי יש נתונים רציניים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כן אני יודע, זה אחלה מחיר ביחס לתמורה. השאלה שלי האם יהיה קל למכור אותה אחר כך...

מדובר על רכב משפחתי בעל 5 דלתות, כנראה שיותר קל למכירה מספורטיבית שחוטה, ידנית, בעלת 2 דלתות ורמת שימושיות ששואפת ל-0.

אם זה לא מניח את דעתך, קנה משומשת, תפסיד הרבה פחות (וגם תקבל פחות, אבל נשמע שזה פחות רלוונטי) :wink:.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מה זה הרבה יחסית/לא מעט (לאון למכירה...)?

האם אחוז הלאון יד 2 החדשות שנמכרות (מכלל הלאונים) גבוהים יותר מאחוז המכוניות האחרות באותו שנתון?

האם לאונים קיימים בליסינג?

האם האחוז הנמוך שלהן בליסינג הופך את הלאון לבעלת נוכחות גבוהה יחסית בפרטי?

האם מודעת ליסינג אחת שמאחוריה עומדות 500 מכוניות זהות, נספרת כמכונית אחת למכירה, בדיוק כמו מודעת לאון פרטית אחת?

למי יש נתונים רציניים?

עכשיו בדקתי. סה"כ 76 מודעות לסיאט לאון דור 2 על שלל גרסאותיה.

מדובר על כל השנתונים החל מ-2007.

מעט מודעות מבלי להחסיר מודעות כפולות.

פורסם

כרגע יש במלאי רק 1.8 DSG7, שלנו בת פחות מחודש:

כל התוספות/שטויות (מקוריים מהיצרן): חיישני רוורס , קסנון, לדים מאחור, בקרת שיוט וכו', מגנזיום ושאר ירקות.

חבילת COPPA+ שזה רמת הגימור הכי גבוהה (מושבים יפים ועוד כמה חיישנים).

אחריות 5 שנים על תיבת ההילוכים.

ללא סאנרוף.

125,000 ש"ח על הכביש (אחרי רישוי ואגרות למיניהן).

מה שאני מנסה להגיד זה שהמחיר בכלל לא נורא למנוע היחסית שמנמן הזה.

Bimmer

פורסם
כרגע יש במלאי רק 1.8 DSG7, שלנו בת פחות מחודש:

כל התוספות/שטויות (מקוריים מהיצרן): חיישני רוורס , קסנון, לדים מאחור, בקרת שיוט וכו', מגנזיום ושאר ירקות.

חבילת COPPA+ שזה רמת הגימור הכי גבוהה (מושבים יפים ועוד כמה חיישנים).

אחריות 5 שנים על תיבת ההילוכים.

ללא סאנרוף.

125,000 ש"ח על הכביש (אחרי רישוי ואגרות למיניהן).

מה שאני מנסה להגיד זה שהמחיר בכלל לא נורא למנוע היחסית שמנמן הזה.

כמה קילומטר לליטר אתה מוציא ממנה? אחת הסיבות שאני רוצה 1.2 זה הדלק.

• תוכן חדש...