Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבין אותי לא נכון, אני מסכים איתך לגבי עניין הבחירה והאינדיבידואליות. בחירה זה טוב

לגבי גדול או קטן, לא משכנע אף אחד. אני אומר מנסיון. בגלל זה אמרתי (בתור מישהו עם ידיים בגודל ממוצע):

כל מה שיותר גדול מזה, פשוט גדול מידיי לתפעול נוח ביד אחת לאנשים בעלי ידיים בגודל ממוצע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום כל שני וחמישי יוצא טלפון עם מעבד ארבע-ליבות ומסך בחצי אינץ' יותר גדול ואנשים רצים לקנות, כאילו יש פה מישהו בכלל שיש לו מושג מה זה ליבה ומה עושים איתה.

הגענו לשלב הבומבסטיות השיווקית האמריקנית, בדיוק כמו שהיה בעידן מעבדי המחשב הביתי, 3.8HT וכל החרטות של העבר. השוק הזה ביצע רגרסיה לטובת חסכון בחשמל, כי פשוט אין צורך במהירות שעון כזו. זה מה שאמרתי אז וכולם אמרו לי שאין לי מושג על מה אני מדבר והמעבדים ימשיכו לצמוח במהירות השעון שלהם. נוקיה היו תמימים ונשארו בעידן ה600MHZ כשהקהל דרש יותר במספרים על הנייר, בלי קשר לביצועים בשטח. עוד נושא, החפירות האלו על האפליקציות, חסרות כל תכלית. כל פעם מישהו נותן פה דגש על כמות האפליקציות בחנות X, כאילו אתם משתמשים ביותר מwaze ו whatsapp, אולי עוד אפליקציה או שתיים. לא 100,000 ולא חצי מליון. אז לא לקנות WP8 כי "אין מספיק אפליקציות" זה משפט שצריך לחשוב עליו פעמיים... גם וייז יוציאו גרסה וגם בינג שיפרו את המפות בצורה ניכרת. מי שאוהב, קנו, מי שלא אוהב, אל תקנו. אם מחר גוגל יוציאו מכשיר 6" עם מעבד מתומן ליבות ולהגיד לחבר'ה שיש לכם יותר גדול זה האורגזמה שלכם, אז תהנו. רק כשאתם צריכים 4 שניות כדי להגיע מצד אחד של המסך לשני כדי לחייג לאמא או כשאתם צריכים להסתובב עם גנרטור נייד או קייס הטענה שמגדיל את הטלפון ב5 ס"מ אז תזכרו שאולי עדיף בפעם הבאה להתחשב קצת בפרקטיות.

פורסם
איזה אוסף של שטויות אתם כותבים פה על אנדרואיד.

בחנות של אנדרואיד יש אולי 10% מכמות האפליקציות שיש בחנות של אפל.

ואולי 10% מהאפליקציות מתאימות לטלפון שלכם בגלל חוסר האחידות שיש בגודל המסכים.

ותודה רבה אבל אני לא צריך ויברטור בחינם.

ומה זה השטות הזאת של לקנות טלפונים עם מסך יותר מ 5 אינץ'?

מה אתם עושים עם המפלצת הזאת? אתם מסתובבים עם תיק במיוחד בשביל הטלפון?

אתם יודעים למה לטלפונים עם אנדרואיד יש מסך יותר גדול מאייפון? לפי gizmodo זה בגלל שיש להם חרא של מסך וקשה לקרוא במסך קטן

שאני רואה מישהו עם טלפון כזה זה הדבר שעולה לי בראש:

[]

אתה יודע, אני לא נוהג להיכנס לויכוחים כאלו כי אני תמיד רוצה להישאר אובייקטיבי.

אכן, אני מחבב את אנדרואיד יותר משאר המערכות כי היא נותנת את הכי הרבה פונקציונליות מכולן ואני יכול להתאים אותה לצרכיי באופן מושלם, אבל אגיב מנקודת מבט של משתמש ממוצע, כי מטרת הפוסט הזה היא פשוט לתקן את השטויות שאתה פולט ל דפי הפורום בכמויות:

1- באפסטור נכון לינואר 2013 כ 770 אלף אפליקציות. בגוגל פליי כ 750 אלף.

2- גודל המסכים לא נכנס למשוואה, אלא הרזולוציה. מעל 90 אחוז מהאפליקציות בגוגל פליי תומכות בכל רזולוציות המסכים מ 480×800 ל 720×1280, מעל 70% תומכות גם ברזולוציה החדשה יחסית בשוק 1080×1920

אז הנה טיעוני ה 10 אחוז שלך הולכים לעזאזל.

מסכים גדולים מ 5"? בהחלט לא בשביל כולם, אבל בטח שלא דורש תיק נפרד ושאר הזיות. כל עוד אתה לא עם סקיני ג'ינס גם מכשיר כמו הנוט 2.

ולנקודה האחרונה, חרא מסכים? אולי גם תקרא מה רשום בלינק שאתה עצמך הבאת. מסבירים שם בבירור ששיטת הרינדור באנדרואיד גורמת לכך שברזולוציות גבוהות מאוד האלמנטים במערכת ההפעלה עלולים לקטון בצורה לא נוחה, ולכן הפתרון הפשוט ביותר הוא הגדלת המסך.

אבל גם זו רק חצי תשובה, במהלך הלבשת הממשק של החברות על אנדרואיד, כל האלמנטים גם ככה עוברים עיצוב מחדש.

להבא, לבסס את מה זאתה כותב לפני שאתה פולט שטויות.

Max2005b

הפוסט שאתה הותב אולי חצי נכון בכיוון, אבל קיצוני מאוד.

ליבות זה לא הרעיון ושואו אוף זה לא הרעיון. שימושיות זה הרעיון. יש חלק קטן בשוק שאכן יקנה כל שטות חדשה שיוצאת בשוק, וגם לדעתי זה שגוי. אבל אי אפשר להכחיש שעד שמגיעים לרויה, למכשיר חזק יותר יש לרוב יתרון בשימושיות. החכמה היא לדעת לאזן בין הצרכים האמיתיים לרמת המכשיר שאתה לוקח.

לגבי 2 הדברים האחרים שאמרת, זו סתם טענה ריקה מתוכן. אם הידיים הממש לא גדולות שלי מסתדרות באופן מצוין עם שימוש ביד אחת בנוט 2, הידיים של כולם יכולות. ולגבי זמני סוללה- חפש ברשת את זמני הסוללה של droid dna ונוט 2, צמד מכשירי 5" פלוס, כנראה צפויה לך הפתעה.

רמז: הם הרבה יותר טובים מאלו של הלומיה או כל אייפון שקיים עד לנקודה זו.

פורסם
שטויות ברוטב שטויות.

המכשיר שלך, בין אם תרצה בכך או לא, הוא זול ופשוט. מדובר במכשיר שמבוסס על MSM8255 הותיק, מקביל לגלקסי S המקורי שהושק ב 2010. הממשק שהוא הגיע איתו הוא גרסה לא מוצלחת במיוחד של timescape, שופרה ב 4.0.4 שהושקה למכשיר, אבל זה עדיין לא זה- בעיקר כי המכשיר אינו עומד בסטנדרטים שדרושים כדי להריץ 4.0.4 עם כל ה eye candy שמסביב. אין מה לעשות, זו פריווילגיה ששמורה לכפולי ליבה או חדי ליבה עם 1GB RAM. המכשירים הפשוטים יותר קיבלו גרסאות מסורסות, וככה זה גם נראה.

רוצה שיתייחסו לדעתך ברצינות? אני לא אגיד לך לקחת S3 או אחד ממכשירי ה high end של השוק-

תחיה שבוע אחד עם galaxy s2 או htc one s שמריצים גרסה 4 ומעלה, מובטח לך שדעתך תשנה כיוון ב 180 מעלות.

(סתם לדוגמה, מכשיר טוב כיום, למשל LG 4X שזול יותר מה S3 מריץ כרום עם 7-8 טאבים פתוחים במקביל בלי למצמץ, מאפשר מעבר חלק לחלוטין ביניהם, העברת הדפדפן לרקע וביצוע מטלות כבדות אחרות, הכל במהירות הבזק ובלי טיפה של איטיות)

בנוגע ל WP, היא כרגע תופסת טיפה (עם דגש על טיפה) נתח שוק על חשבון BB והמכשירים שאינם סמארטפונים בכלל, בעוד שאנדרואיד ממשיכה לתפוס נתח שוק על חשבון אפל.

למעשה, במציאות של היום, WP היא מערכת מיותרת לחלוטין, אני צופה שהיא תתייצב על איפושהו בסביבות ה 6-7% נתח שוק ותישאר שם, give or take אחוז או 2.

המכשיר שלי הוא היחידי שאיכותי ומגיעה בגודל נורמאלי לכיס, זו הסיבה שלא קניתי מכשיר אחר- והמסך שלו פי אלף טוב יותר מכל אמולד בעל צבעים זוהרים ולא מדוייקים שבתור גרפיקאי אני לא מסוגל להביט בו יותר מכמה שניות.

אני מעצב גרפי ובעל הבנה גם בתחום התוכנה- ואני יודע על מה אני מדבר.

המרקט של אנדרואיד מעל 50% זבל ! גם בעיצוב, איכות והתאמה למכשירים השונים- נקודה.

אתם מסתכלים על כמות- אני מדבר על איכות.

האייפון (עד תקופתו של ג'ובס) - כל מה שעבד בו עבד ללא רבב ולא היתפשרו על פיקסל אחד- זה מה שחסר בעולם האנדרואיד החובבני.

היום- האייפון במגמת היתרסקות- בלי גובס זה כבר לא אותו הדבר.

ולגבי S3 וכו'- יש לי בבית גם S3 וגם S2 ואייפון 4S ודעתי לא השתנתה- מה לעשות כל אדם פשוט שלא בא מרקע של עיצוב/תוכנה יגיד שהאנדרויד מושלם, מי שמבין יגיד עד כמה הוא עדיין לא מלוטש.

ואולי לא הבנתם אותי - אני לא משווה חומרה אלא תוכנה בלבד, בתחום הזה האנדרויד עדיין ניראה כמו מוצר קוד פתוח ובעל החיסרונות והיתרונות בהתאם. גם 8 ליבות וכרטיס מסך מפלצתי ומסך FHD לא ישנו זאת- ואני עוד לא מדבר עד כמה המערכת הזו בזבזנית במשאבים! גם 8 ליבות לא יהיו יותר מהירות מ4 במערכת מיתחרה, לדוגמא נוקיה עם ה41MP - שאלו אותה מדוע לא הוציעו גירסת אנדרואיד- התשובה הייתה מיגבלת התוכנה, מה שעבד בקלות בסינביאן עתיק עם ליבה אחת ישנה- גם מרובע ליבות באנדרואיד היה מיתקשה. .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נראה כאילו גם אתה דלוק על אנדרואיד באוצה מידה.

לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה שנטנחו כבר עד מוות.

לגבי WP לא נדע עד שחנות האפליקציות שלהם תחזיק מספיק מסה כדי לשכנע את המשתמש הממוצע לעבור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היום כל שני וחמישי יוצא טלפון עם מעבד ארבע-ליבות ומסך בחצי אינץ' יותר גדול ואנשים רצים לקנות, כאילו יש פה מישהו בכלל שיש לו מושג מה זה ליבה ומה עושים איתה.

הגענו לשלב הבומבסטיות השיווקית האמריקנית, בדיוק כמו שהיה בעידן מעבדי המחשב הביתי, 3.8HT וכל החרטות של העבר. השוק הזה ביצע רגרסיה לטובת חסכון בחשמל, כי פשוט אין צורך במהירות שעון כזו. זה מה שאמרתי אז וכולם אמרו לי שאין לי מושג על מה אני מדבר והמעבדים ימשיכו לצמוח במהירות השעון שלהם. נוקיה היו תמימים ונשארו בעידן ה600MHZ כשהקהל דרש יותר במספרים על הנייר, בלי קשר לביצועים בשטח כשעברתי מנוקיה C7 עם מעבד 670MHZ, זיכרון פנימי 256MB, וסימביאן ל-SGS1 עם 1GHZ, זיכרון 512MB ואנדרואיד (אפילו בגירסה 2.3 הצולעת עם השטויות של סמסונג וסלקום עליה) ההבדל היה מאוד משמעותי. עוד נושא, החפירות האלו על האפליקציות, חסרות כל תכלית. כל פעם מישהו נותן פה דגש על כמות האפליקציות בחנות X, כאילו אתם משתמשים ביותר מwaze ו whatsapp, אולי עוד אפליקציה או שתיים. לא 100,000 ולא חצי מליון. אז לא לקנות WP8 כי "אין מספיק אפליקציות" זה משפט שצריך לחשוב עליו פעמיים... גם וייז יוציאו גרסה וגם בינג שיפרו את המפות בצורה ניכרת. כשיוציאו וייז/TUNE-IN/שאזאם/גוגל כרום/טאפאטוק/יוטורנט/BSPLAYER/TEAMVIEWER/קורא ספרים נורמלי דוגמת ZXREADER/דרופבוקס אז נחשוב עליהםמי שאוהב, קנו, מי שלא אוהב, אל תקנו. אם מחר גוגל יוציאו מכשיר 6" עם מעבד מתומן ליבות ולהגיד לחבר'ה שיש לכם יותר גדול זה האורגזמה שלכם, אז תהנו. רק כשאתם צריכים 4 שניות כדי להגיע מצד אחד של המסך לשני כדי לחייג לאמא או כשאתם צריכים להסתובב עם גנרטור נייד או קייס הטענה שמגדיל את הטלפון ב5 ס"מ אז תזכרו שאולי עדיף בפעם הבאה להתחשב קצת בפרקטיות.

הערות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המכשיר שלי הוא היחידי שאיכותי ומגיעה בגודל נורמאלי לכיס, זו הסיבה שלא קניתי מכשיר אחר- והמסך שלו פי אלף טוב יותר מכל אמולד בעל צבעים זוהרים ולא מדוייקים שבתור גרפיקאי אני לא מסוגל להביט בו יותר מכמה שניות.

אני מעצב גרפי ובעל הבנה גם בתחום התוכנה- ואני יודע על מה אני מדבר.

המרקט של אנדרואיד מעל 50% זבל ! גם בעיצוב, איכות והתאמה למכשירים השונים- נקודה.

אתם מסתכלים על כמות- אני מדבר על איכות.

האייפון (עד תקופתו של ג'ובס) - כל מה שעבד בו עבד ללא רבב ולא היתפשרו על פיקסל אחד- זה מה שחסר בעולם האנדרואיד החובבני.

היום- האייפון במגמת היתרסקות- בלי גובס זה כבר לא אותו הדבר.

ולגבי S3 וכו'- יש לי בבית גם S3 וגם S2 ואייפון 4S ודעתי לא השתנתה- מה לעשות כל אדם פשוט שלא בא מרקע של עיצוב/תוכנה יגיד שהאנדרויד מושלם, מי שמבין יגיד עד כמה הוא עדיין לא מלוטש.

ואולי לא הבנתם אותי - אני לא משווה חומרה אלא תוכנה בלבד, בתחום הזה האנדרויד עדיין ניראה כמו מוצר קוד פתוח ובעל החיסרונות והיתרונות בהתאם. גם 8 ליבות וכרטיס מסך מפלצתי ומסך FHD לא ישנו זאת- ואני עוד לא מדבר עד כמה המערכת הזו בזבזנית במשאבים! גם 8 ליבות לא יהיו יותר מהירות מ4 במערכת מיתחרה, לדוגמא נוקיה עם ה41MP - שאלו אותה מדוע לא הוציעו גירסת אנדרואיד- התשובה הייתה מיגבלת התוכנה, מה שעבד בקלות בסינביאן עתיק עם ליבה אחת ישנה- גם מרובע ליבות באנדרואיד היה מיתקשה. .

בנוגע למסך- אם יש לך S3, אתה אמור להיות מודע לאפשרות לכוון את טמפרטורת הצבעים והרוויה, אם אתה מעדיף אותם יותר "פאנצ'יים" או מציאותיים ומדויקים יותר. בפועל גם בתור מסך LCD, לא חסרים טובים ומדויקים בהרבה ממנו. חוסר החיבה האישי שלך ל AMOLED יכול לשבת בצד כי לא מדובר באיזושהי עובדה אובייקטיבית.

בנוגע לתוכנה- אתה לא היחיד פה עם רקע בנושא, ואשמח לדעת מה באנדרואיד כ"כ נוראי. החל מגרסה 4 שבלי קשר לממשק ה governor של המעבד תמיד על on demand, יש ניהול טוב של הקצאות זיכרון, ובזמן הפעלת כמה אפליקציות במקביל ה background API's עשויים די טוב, צריכת המשאבים לא קופצת לשמים. את התוצאות אפשר לראות גם בשטח, מכשיר מודרני לא ממצמץ ולא מאט גם שאתה מפעיל 5-6 אפליקציות במקביל. אשמח לדעת איפה בדיוק הבעיה הכל כך נוראית ברמת התוכנה.

-אל תשכח גם שכל חברה משנה את הקרנל בהתאם לצרכים שלה, יכול להיות שקרנל אחד יהיה זבל גולמי והשני מצוין, אפילו אם שניהם לאותו מכשיר.

בנוגע למרקט והאפליקציות שבו- 50% זבל, חוסר התאמה, בלה בלה בלה, בלי בלי בלו...

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. מתי נתקלת באפליקציה שלא מתאימה למכשיר שלך, חוץ מהמשחקים הכבדים ביותר שהחומרה של המכשיר שלך פשוט לא מסוגלת להתמודד איתם?

אני אישית מסתובב עם NOTE2 ברזולוציה של 1280X720, ויש לי בבית גם מכשיר של מוטרולה ברזולוציה המוזרה 960X540

עדיין לא נתקלתי ולו פעם אחת באפליקציה כלשהי שלא מתאימה לשני המכשירים ביחד.

בנוגע לרמת האפליקציות- כן, יש הרבה זבל בגוגל פליי סטור. מתקרב אפילו ל 20% מתכולת החנות. אבל מפה ועד 50%? בחזרה למציאות בבקשה. גם את התלונות שלך על האיכות אני לא מבין ממש.

כמו בכל חנות (גם האפסטור הקדושה של אפל ירומם שמה וכו' וכו' וכו') יש בגוגל פליי אפליקציות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות.

כל הנקודה היא שאתה בתור משתמש יכול לבחור את המוצלחות יותר. ובוא נעזוב שניה מספרים, אי אף אחד לא מתקין 50 אלף אפליקציות על הסלולרי שלו- חנות יישומים יכולה להיחשב כמוצלחת אם 90% מהדברים שאתה מחפש קיימים בה. כלומר, אם אתה חושב על צרכים מסוימים ובמבחר הקיים יש אפליקציות מלוטשות שמספקות את הפונקציונליות הנדרשת ל 90% מהביקוש שלך- זו בהחלט חנות מוצלחת. וזה לא משנה אם לאפליקציה יקראו A, B או C.

זה למה החנות של אפל נחשבת למוצלחת, זה למה החנות של גוגל נחשבת למוצלחת, וזה למה החנות של WP כרגע לא נחשבת לכזו.

עכשיו לעניין התאמת החומרה לתוכנה והתוצאה הסופית-

עובדתית וללא שום דרך לערער על זה, המכשירים החזקים ביותר כרגע בשוק האנדרואיד מהירים יותר מהאייפון 5 בכל מטלה, כולל דפדוף בממשק. תיכנס ל gsmarena, תיכנס ל slashdot, כל אתר שאתה אוהב ומתעסק בדברים האלו, וחפש את ההשוואה התורנית שלהם, כמעט כולם ערכו אחת.

זה עומד בסתירה מוחלטת לטענה שלך שגם 8 ליבות לא יהיו מהירות יותר מ 4 במערכת מתחרה.

-מה שגם זה לא קשור רק למספר הליבות, אלא גם לארכיטקטורה. האופטימוס G לדוגמה חזק לאין שעור מגלקסי S3 למרות ששניהם כפולי ליבה. פשוט הליבות ב S3 הן A9, וב G הן KRAIT.

הדוגמה של הנוקיה pureview תלושה מהמציאות. עיבוד התמונה כלל לא מתבצע במעבד, אלא בחלק ב GPU שאחראי על עיבוד וידאו ודו מימד!

אין קשר בכלל למערכת. במקרה של הנוקיה, מדובר בשבב Broadcom BCM2763, הוא די דרעק ברינדור תלת מימד ולכן הביצועים שלו בתחום זה לא מזהירים, אבל בוידאו? אלוף עולם. לא סתם הסדרה של השבבים האלו נקראת VideoCore.

הסיבה היחידה פחות או יותר שנוקיה לא שמה מערכת אחרת על המכשיר המאוד לא זול הזה היא שהוא היה מקרטע כאילו אין מחר תחת WP8, על אנדרואיד עם נוקיה אין מה לדבר, ו WP7.5 זו מערכת בלי עתיד. טוב, נו, מייקרוסופט טרחו להרוג אותה בחיתוליה תוך כדי זריקת לא מעט משתמשים לעזאזל.

-ולפני שתעלה את זה, כן, אני מודע לזה שהיא קיבלה עדכון רחמים בשם 7.8, זה לא ממש מעודד מישהו.

פורסם

רק הערה קטנה , S3 נתן לאייפון בראש במחירות?

איפה בדיוק?

http://www.macrumors.com/2013/02/01/apple-overtakes-samsung-to-become-largest-mobile-phone-vendor-in-u-s/

בא נחזור קצת למציאות. התקופה שבה הוא "נתן בראש" זה בזמן שהיה ה4S , הS3 רק הושק והאייפון 5 עוד לא הוכרז.

לגבי מס' האפליקציות ככה זה כשאין שום מגבלה מעבר ל25 דולר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עכשיו לעניין התאמת החומרה לתוכנה והתוצאה הסופית-

עובדתית וללא שום דרך לערער על זה, המכשירים החזקים ביותר כרגע בשוק האנדרואיד מהירים יותר מהאייפון 5 בכל מטלה, כולל דפדוף בממשק. תיכנס ל gsmarena, תיכנס ל slashdot, כל אתר שאתה אוהב ומתעסק בדברים האלו, וחפש את ההשוואה התורנית שלהם, כמעט כולם ערכו אחת.

זה עומד בסתירה מוחלטת לטענה שלך שגם 8 ליבות לא יהיו מהירות יותר מ 4 במערכת מתחרה.

-מה שגם זה לא קשור רק למספר הליבות, אלא גם לארכיטקטורה. האופטימוס G לדוגמה חזק לאין שעור מגלקסי S3 למרות ששניהם כפולי ליבה. פשוט הליבות ב S3 הן A9, וב G הן KRAIT.

לא נכון.

אייפון 4S עובד חלק יותר ומהיר יותר מNOTE2 ומS3

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי את 3 המכשירים האלו פה לידי.

S3 ו Note 2 בגרסת תוכנה 4.1 (ג'לי בין) עובדים מהר יותר בכל מטלה אפשרית מאייפון 4S, גם תחת IOS5 וגם תחת IOS6.

בנוגע למכירות, בארה"ב האייפון היה ויהיה הנמכר מס' 1.

באירופה למשך תקופה ארוכה ועד לרגע זה ממש, נמכרים יותר מכשירים S3 מאייפונים, אני מחפש כרגע את הכתבה.

פורסם
רק הערה קטנה , S3 נתן לאייפון בראש במחירות?

איפה בדיוק?

http://www.macrumors.com/2013/02/01/apple-overtakes-samsung-to-become-largest-mobile-phone-vendor-in-u-s/

בא נחזור קצת למציאות. התקופה שבה הוא "נתן בראש" זה בזמן שהיה ה4S , הS3 רק הושק והאייפון 5 עוד לא הוכרז.

לגבי מס' האפליקציות ככה זה כשאין שום מגבלה מעבר ל25 דולר.

ליביו

לא יודע לגבי מכירות, כשאני כתבתי נותן בראש התכוונתי מבחינת מכשיר, לא מכירות. למרות שהיו כמה כתבות שS3 נמכר בכמה מיליונים טובים ואם אני לא טועה הוא עקף בעולם במכירות גם את האייפון 5, לא יודע מה המצב עכשיו.

לא נכון.

אייפון 4S עובד חלק יותר ומהיר יותר מNOTE2 ומS3

אם תמרח עליו שמן תינוקות ותחבר אותו לסוזוקי היאבוסה, אז הוא יהיה חלק ומהיר יותר מהם.

עד אז - NOT. או NOTE, איך שתבחר :lol:

פורסם

בא נגיד שלהתווכח מה יותר טוב זה די מגוכך כי השוני בין המוצרים מאוד משמעותי ותלוי באופי השימוש.

יש לי את שניהם ואני יודע שבתור מכשיר יחיד - אין סיכוי שהייתי בוחר אנדרואיד מאוסף סיבות ארוך מאוד.

בכ"א WP8 זו מערכת מאוד מאוד בחיתולים שעוד עושה טעויות דראסטיות שiOS ואנדרואיד כבר ממזמן לא עושות.

מייקרוסופט מאחורה - זה לא פלוס גדול או מרשים במיוחד ועד שהיא לא תתפוס Traction רציני תיהיה פה בעיה קשה.

בכלליות יש להם בעיה קשה מאוד להכנס לשוק כ"כ קשה עכשיו עם השם שיש להם במובייל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שמיקרוסופט עשו לטובתם זה יצאו עם מערכת הפעלה דואלית. גם אם בזמן הקרוב אנשים לא יקנו סלולרי עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט, זה לא יעצור את פיתוח האפליקציות כי כל מחשב PC היום עם חלונות וגם המשתמש הבייתי שאין לו אולי טלפון חכם, כן ירצה אפליקציה מהחנות וזה עוד צד לחיזוק החנות שלהם.

לגבי מכירות רבות יותר של S3, זה לא רציני כי הוא יצא מספיק זמן לפני אייפון 5 ככה שזה לא מדד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם תמרח עליו שמן תינוקות ותחבר אותו לסוזוקי היאבוסה, אז הוא יהיה חלק ומהיר יותר מהם.

עד אז - NOT. או NOTE, איך שתבחר :lol:

מצחיק שאנשים אוהבים להתווכח גם אם אומרים שהראיות עומדות פה מול העיניים.

הוא אומר לך שיש לו את שלושת המכשירים מול העיניים. הוא אומר לך תוצאות בזמן אמת.

מה יש פה להתווכח ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מה שמיקרוסופט עשו לטובתם זה יצאו עם מערכת הפעלה דואלית.

זה שמערכות ההפעלה נראות אותו דבר לא אומר שהן אותו דבר.

זה לא שגירסה שפיתחת ל-Windows Store תעבוד גם על טלפונים ניידים ללא כל מאמץ מצידך.

אתה אפילו צריך לשלם "developer license" שונה לכל אחת מהפלטפורמות Windows Store וה-Mobile Store.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...