Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון.

אייפון 4S עובד חלק יותר ומהיר יותר מNOTE2 ומS3

ביץ' פליז.

יש לי פה ביד 4S וגם מוטורולה רייזר מקס.

נחש מי יותר מהיר, גלילה חלקה, מריץ בקלות כמה אפליקציות במקביל ? לא זה עם התפוח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצחיק שאנשים אוהבים להתווכח גם אם אומרים שהראיות עומדות פה מול העיניים.

הוא אומר לך שיש לו את שלושת המכשירים מול העיניים. הוא אומר לך תוצאות בזמן אמת.

מה יש פה להתווכח ?

למעשה, הוא מסכים איתך לחלוטין. שים לב לתגובה שלו. בואו נימנע מריבים מיותרים ( או מריבים בכלליות )

בנוגע לדואליות של המערכת- איפה היא בדיוק? מה שמותאם למחשב ממש לא ירוץ על הסמארטפונים של wp8.

הייתי רוצה שהמערכת תצליח כדי שתהיה בשוק יותר תחרות, שזה תמיד טוב לצרכן, אבל בצורתה הנוכחית, wp8 זה מקרה של מעט מדי ומאוחר מדי.

מייקרוסופט צריכה לעשות שינוי פאזה ולנסות להציף את השוק במכשירי ווינדוס זולים של כל היצרניות, במקום מגוון של מכשירי נוקיה לא משתלמים וקצת מכשירי פרימיום מיצרניות אחרות.

ומעל הכל- זריקת חדשנות ומרץ למערכת, עד כמה שהיא נחמדה כרגע היא מאוד משעממת ולא הכי פרקטית למי שלא רוצה את השרותים של מייקרוסופט באינפוזיה לוריד.

פורסם
ביץ' פליז.

ביץ' פליז, מערכות האנדרואיד שונות בין שני היצרנים (למעט נקסוס, בכל דבר אתה מקבל תוספות זבל)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ביץ' פליז.

אל תצחיקני לעת זיקנה 8)

יש לי בבית אייפון 3GS ולזוגתי S3. גם אם תמרח ווזלין על המסך של ה-S3 עדיין הגלילה באייפון טובה ונוחה יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה שמערכות ההפעלה נראות אותו דבר לא אומר שהן אותו דבר.

זה לא שגירסה שפיתחת ל-Windows Store תעבוד גם על טלפונים ניידים ללא כל מאמץ מצידך.

אתה אפילו צריך לשלם "developer license" שונה לכל אחת מהפלטפורמות Windows Store וה-Mobile Store.

זה אני ואתה יודעים, המשתמש הפשוט יודע שיש חנות גם במחשב האישי וגם בטלפון, הוא לא עושה הבדלה ולכן המשתמש הפשוט יגיד שבמחשב יש המון אפליקציות בחנות וכנראה זה ידרבן אותו לחשוב יותר אל סלולרי עם מיקרוסופט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ביץ' פליז, מערכות האנדרואיד שונות בין שני היצרנים (למעט נקסוס, בכל דבר אתה מקבל תוספות זבל)

המערכת לא שונה במאומה. הדבר היחיד ששונה הוא הלאנצ'ר של היצרנית, הידוע גם כ customized UI, או בעברית ממשק צד שלישי. אלא אם היצרנית חירטשה בגדול את הקרנל שלה, מה שקורה פעם בירח כחול, מכשירים בעלי חומרה דומה יעבדו במהירות דומה.

*הרגע עלתה בי התובנה שלרוב המוחלט של האנשים בשרשור הזה יש מכשירי אנדרואיד שנרכשו ברשתות בארץ, ולכן מגיעים עם הרום הגועלנפש של חברות הסלולר הישראליות, מה שמסביר הרבה מהדעות לגבי "מכשירים איטיים" ומה לא.

עשו לעצמכם טובה וכמה שיותר מוקדם- עדכנו את גרסת המכשיר לגרסה בינלאומית, זה יחולל פלאים.

פורסם

לא גרסא בינלאומית ולא נעליים. אנדרואיד נקי ועדיף כמה שיותר מהר.

הוא עובד מ-ה-ר וחלק .מהר יותר או פחות מאייפון? מעניין לי את הפיפי. מהר מספיק בשבילי, זה מה שחשוב. אייפון פותח את ספארי 0.01 שניות מהר יותר? שיהיה לו בכיף.

גם אם תמרח ווזלין על המסך של ה-S3 עדיין הגלילה באייפון טובה ונוחה יותר.

no youtube video- it didn't happen

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פיקא, יש הבדלי ממשק בין יצרנים, שלא מתבטאים רק בלאונצ'ר של המכשיר.

מוטובלור, טאצ'וויז ושאר מריעין. רום מקורי של יצרן לא יתן ביצועים זהים לרום AOSP נקי. יכול להיות שהיום, עם התעצמות החומרה, ההבדלים ירדו.

מעלה באוב אמירה מלפני שני דפים, שיש אפשרות למצוא מכשירים בגודל נורמלי.

איזה? ONE V פרימטיV?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מוטובלר, טאצ'וויז, סנס, טיימסקייפ וכו'- אלו לאנצ'רים. לא בדיוק לאנצ'רים, אלא CUI.

ולמרות שאנדרואיד ונילה טיפל'ה מהיר יותר מרוב הלאנצ'רים, יש שם הרבה פחות eye candy, פחות אנימציות, והרבה, הרבה פחות פונקציונליות.

ברמת המערכת אין הבדלים אלא אם הם קשורים לחומרה ייעודית שהיצרן בחר לשים (למשל הדיגיטייזר המיוחד של סדרת הנוט והפונקציונליות הנוספת של ה S-pen)

לגבי מכשיר בגודל נורמלי- תגדיר "גודל נורמלי", בעיקרון אין גודל מעל 3.7" שאי אפשר למצוא בו מכשיר חזק מהדור האחרון.

פורסם
פיקא, יש הבדלי ממשק בין יצרנים, שלא מתבטאים רק בלאונצ'ר של המכשיר.

מוטובלור, טאצ'וויז ושאר מריעין. רום מקורי של יצרן לא יתן ביצועים זהים לרום AOSP נקי. יכול להיות שהיום, עם התעצמות החומרה, ההבדלים ירדו.

מעלה באוב אמירה מלפני שני דפים, שיש אפשרות למצוא מכשירים בגודל נורמלי.

איזה? ONE V פרימטיV?

מכשיר מעולה ואכותי בגודל נורמאלי- XPERIA P.

גוף אלומיניום ומסך הבהיר בעולם- מצויין לישראל שטופת השמש שלנו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא בדיוק המכשיר החזק בקטגוריה שלו, מסך שיש לו רק בהירות ושום דבר אחר- הצבעים דהויים ומגעילים למדי במצב RGBW, ורק בינוניים במצב RGB, למרות הפטנט הזה של עוד סאבפיקסל התצוגה לא קרובה מספיק לזכוכית והתוצאה היא השתקפות, ככה שלמרות ההבטחה המסך לא פנומנלי בשמש. לך, כגרפיקאי, המצב של המסך אמור להיות לא פחות מזוועת עולם לעיניים.

בנוסף, זמן הסוללה קצר להחריד, הספיקר חלש (גם עם Xloud), והמחיר שלו גבוה למדי.

אין שום סיבה בעולם לקחת את המכשיר הזה. בסדרה ההיא של סוני, ה U חמוד זול ומשתלם, ה S מצוין מכל בחינה רק היה טיפה יקר בהשקה, ה P? פלופ רציני.

פורסם

יש המון הבדל בין המערכות הפעלה באנדרואיד הרבה מאוד מעבר ללאנצ'ר.

ההבדל ביציבות ואפילו באיך קומפוננטות מאוד בסיסיות (ניקח לדוגמא אפילו את נגן הוידאו שזה העולם שממנו אני בא, או קומפוננטת הדפדפן - המנוע כן , לא המראה) מתנהגות עם שינויים תהומיים.

זו אחת הסיבות שבגללן לעולם - S3 יתנהג מעפן לעומת גלקסי נקסוס שהוא מכשיר נחות ממנו בכל פרמטר חומרתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשו לעצמכם טובה וכמה שיותר מוקדם- עדכנו את גרסת המכשיר לגרסה בינלאומית, זה יחולל פלאים.

איך עושים את זה?

נמאס לי מהשטויות של פלאפון שאי אפשר למחוק מהמכשיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...