Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להיום, מספר הפעמים שהאפליקציה של אפל הובילה אותי לשום מקום ו/או נתנה הוראות שגויות: 0.

כמות הפעמים שוויז עשתה זאת: over 9000!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שהשד הרבה פחות גרוע ממה שהאינטרנט עושה אותו. סתם כיף לצחוק על זה :lol:

*דרך אגב, אני אשאל שוב: אין אפליקציית מפות של גוגל לWP?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש להם את המפות בינג המגעיל בחלונות 8 ל-PC, אם זה מה שיש גם לטלפון, אני מעדיף ללמוד ניווט לפי הכוכבים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איזה ניסיון יש לך כבר עם WP8 שאתה אומר שאין לה באגים?

כשתשחק עם מכשירים רציניים יותר ממה שיש לך (שנחשב למכשיר זול וחלש), עם אנדרואיד JB, תבין שלא צריך לפרוץ כלום ולא להתקין גרסאות שונות ולא מקוריות.

אצלי המכשיר עם תוכנה מקורית לגמרי ואיך שהיא ככה היא נותנת יותר אפשרויות מWP8 + IOS ביחד, הרבה יותר נעימה וכיפית, ולא נותנת לי סיבה לרצות להחליף אותה במשהו אחר.

WP8 לדעתי תהיה פשוט כישלון, ותבינו את זה סופית אחרי שנוקיה תעבור גם היא לאנדרואיד, והיא עוד תעבור. הם בעצמם אמרו שהם לא שוללים את זה.

אנדרואיד זה העתיד, ולפי המכירות לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להבין את זה (ברגע שהם משתמשים מכשיר אנדרואיד איכותי)

מכמכשיר זול ופשוט? כניראה אינך מכיר מקרוב.

זהו המכשיר היחידי שדומה לטלפון נייד טם כל הפיצ'רים של טלפונים יקרים יותר כולל מצלמה אכותית של סוני.מעבד מרובע ליבות לא יהפוף את האנדרויד לטוב יותר. האנדרויד היא קוד פתוח והוא אכן נראה כך. ולא טענתי שאין באגים לווינדוס, אמרתי שזה העתיד ובכיוון הנוחכי של אנדרואיד רק תיגרום היחלשות נתח השוק מול הווינדוס. הנגישות לאתרים. עיצוב התוכנות העלובה יחסית לאייפון ומארקט הגדול ביותר שמחציתו פשוט זבל ללא בקרת איכות ותאימות ומה לא. בקיצור עזוב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הכל ספקולציות של רוכשי WP שסובלים מדיסוננס קוגנטיבי ברמות גבוהות

קצר וקולע.

בחיאת זומזומיאדה, לא קונים מכשיר או כלי על סמך משהו שאולי יהיה לו בעתיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זהו המכשיר היחידי שדומה לטלפון נייד טם כל הפיצ'רים של טלפונים יקרים יותר כולל מצלמה אכותית של סוני.מעבד מרובע ליבות לא יהפוף את האנדרויד לטוב יותר. האנדרויד היא קוד פתוח והוא אכן נראה כך. ולא טענתי שאין באגים לווינדוס, אמרתי שזה העתיד ובכיוון הנוחכי של אנדרואיד רק תיגרום היחלשות נתח השוק מול הווינדוס. הנגישות לאתרים. עיצוב התוכנות העלובה יחסית לאייפון ומארקט הגדול ביותר שמחציתו פשוט זבל ללא בקרת איכות ותאימות ומה לא. בקיצור עזוב.

שטויות ברוטב שטויות.

המכשיר שלך, בין אם תרצה בכך או לא, הוא זול ופשוט. מדובר במכשיר שמבוסס על MSM8255 הותיק, מקביל לגלקסי S המקורי שהושק ב 2010. הממשק שהוא הגיע איתו הוא גרסה לא מוצלחת במיוחד של timescape, שופרה ב 4.0.4 שהושקה למכשיר, אבל זה עדיין לא זה- בעיקר כי המכשיר אינו עומד בסטנדרטים שדרושים כדי להריץ 4.0.4 עם כל ה eye candy שמסביב. אין מה לעשות, זו פריווילגיה ששמורה לכפולי ליבה או חדי ליבה עם 1GB RAM. המכשירים הפשוטים יותר קיבלו גרסאות מסורסות, וככה זה גם נראה.

רוצה שיתייחסו לדעתך ברצינות? אני לא אגיד לך לקחת S3 או אחד ממכשירי ה high end של השוק-

תחיה שבוע אחד עם galaxy s2 או htc one s שמריצים גרסה 4 ומעלה, מובטח לך שדעתך תשנה כיוון ב 180 מעלות.

(סתם לדוגמה, מכשיר טוב כיום, למשל LG 4X שזול יותר מה S3 מריץ כרום עם 7-8 טאבים פתוחים במקביל בלי למצמץ, מאפשר מעבר חלק לחלוטין ביניהם, העברת הדפדפן לרקע וביצוע מטלות כבדות אחרות, הכל במהירות הבזק ובלי טיפה של איטיות)

בנוגע ל WP, היא כרגע תופסת טיפה (עם דגש על טיפה) נתח שוק על חשבון BB והמכשירים שאינם סמארטפונים בכלל, בעוד שאנדרואיד ממשיכה לתפוס נתח שוק על חשבון אפל.

למעשה, במציאות של היום, WP היא מערכת מיותרת לחלוטין, אני צופה שהיא תתייצב על איפושהו בסביבות ה 6-7% נתח שוק ותישאר שם, give or take אחוז או 2.

פורסם
תראה, לומר שWP8 זה העתיד זה בומבסטי ללא כיסוי. היו כבר אינספור מכשירים שנאמר עליהם שיהיו האייפון קילר הבא.

נחש מה? אף אחד מהם לא הצליח.

הגלאקסי הצליח. יש שיאמרו שאין אייפון קילר. העובדה היא, שהגלאקסי S3 נמכר בכמויות יפות מאוד ביחס לאייפון קילר. זה, לדעתי, אומר הכל. זו המשמעות של אייפון קילר. פלאפון שציבור רחב מעדיף אותו על אייפון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היה דיון דומה לפני שהאייפון נכנס לארץ ואנשים אמרו שהם מעדיפים סימביאן.

נוקיה נכנסו להרפתקה עם מיקרוסופט בגלל בכיר במיקרוסופט עבר לעבוד בנוקיה.

בינתיים יש להם עליה גדולה במכירות אבל הם עדיין מפסידים מאות מליונים בחודש.

הם לא יעברו לאנדריאיד, הם יסגרו אם LUMIA לא יצליח להם.

כול המחשבים החדשים במדינות נורמליות נמכרים עם WINDOWS8 (בארץ אנשים מתקינים מה שבא להם ובעיקר פרוץ אז זה לא נחשב)

אם יש לך טלפון שנראה אותו דבר, עובד אותו דבר, עם אותן אפליקציות וגם תואם לטבלט שלך אז זה יכול לעבוד.

תחשבו על זה, אם הטבלטים של מיקרוסופט יצליחו אז גם הטלפונים יצליחו. אם אחד לא יצליח אז גם השני לא יצליח.

מה שאומר שמיקרוסופט יקרסו אם הטלפון הזה לא יצליח.

אייל

פורסם

כן, זול ופשוט, אני מכיר את המכשיר הזה היטב. גם סוני ממתגים אותו ככזה.

המעבד חלש, המסך קטן מאד, כמות זיכרון ראם קטנה יחסית, ולא תומך בJB. תשתמש בS3 או נוט 2 עם JB ותבוא תגיד לי אם מרובע ליבה ויותר ראם לא עושים את המכשיר לטוב יותר.

באנדרואיד העדכני ביותר (JB) יש הכל ולא חסר כלום, הכל עובד מצויין והשימושיות כאן הרבה יותר טובה מכל אייפון או מכשיר WP אחר. והייתי בעל אייפון והשתמשתי מעט בWP8.

המרקט של אנדרואיד מלא בכל טוב, אם אתה רוצה לשלם על אותם הדברים שאתה מקבל באנדרואיד בחינם, או להיתקע עם מכשיר עם אפליקציות מעטות, קנה לך אייפון או WP8.

אבל תקנה מה שהכי מתאים לך, אני אישית לא מסוגל לשרוד עם השעמום הזה (IOS & WP), אולי לך באמת זה ירגיש כמו גן עדן ולא כמו גיהנום כמו שלי זה הרגיש.

שטויות ברוטב שטויות.

המכשיר שלך, בין אם תרצה בכך או לא, הוא זול ופשוט. מדובר במכשיר שמבוסס על MSM8255 הותיק, מקביל לגלקסי S המקורי שהושק ב 2010. הממשק שהוא הגיע איתו הוא גרסה לא מוצלחת במיוחד של timescape, שופרה ב 4.0.4 שהושקה למכשיר, אבל זה עדיין לא זה- בעיקר כי המכשיר אינו עומד בסטנדרטים שדרושים כדי להריץ 4.0.4 עם כל ה eye candy שמסביב. אין מה לעשות, זו פריווילגיה ששמורה לכפולי ליבה או חדי ליבה עם 1GB RAM. המכשירים הפשוטים יותר קיבלו גרסאות מסורסות, וככה זה גם נראה.

רוצה שיתייחסו לדעתך ברצינות? אני לא אגיד לך לקחת S3 או אחד ממכשירי ה high end של השוק-

תחיה שבוע אחד עם galaxy s2 או htc one s שמריצים גרסה 4 ומעלה, מובטח לך שדעתך תשנה כיוון ב 180 מעלות.

(סתם לדוגמה, מכשיר טוב כיום, למשל LG 4X שזול יותר מה S3 מריץ כרום עם 7-8 טאבים פתוחים במקביל בלי למצמץ, מאפשר מעבר חלק לחלוטין ביניהם, העברת הדפדפן לרקע וביצוע מטלות כבדות אחרות, הכל במהירות הבזק ובלי טיפה של איטיות)

בנוגע ל WP, היא כרגע תופסת טיפה (עם דגש על טיפה) נתח שוק על חשבון BB והמכשירים שאינם סמארטפונים בכלל, בעוד שאנדרואיד ממשיכה לתפוס נתח שוק על חשבון אפל.

למעשה, במציאות של היום, WP היא מערכת מיותרת לחלוטין, אני צופה שהיא תתייצב על איפושהו בסביבות ה 6-7% נתח שוק ותישאר שם, give or take אחוז או 2.

:mm_yeah:

הגלאקסי הצליח. יש שיאמרו שאין אייפון קילר. העובדה היא, שהגלאקסי S3 נמכר בכמויות יפות מאוד ביחס לאייפון קילר. זה, לדעתי, אומר הכל. זו המשמעות של אייפון קילר. פלאפון שציבור רחב מעדיף אותו על אייפון.

לא רק שהS3 הצליח, הוא הצליח לתת בראש חזק לאייפון 5. ולדעתי הS2 גם היה טוב יותר מהאייפון 4.

אבל אז הגיע הנוט 2 שהצליח ביותר ענק. אני חייב לציין שהאייפון 5 פשוט נראה מצחיק לידו.

שלא נדבר על המכשירים החדשים שיצאו ועומדים לצאת שתומכים ברובוט הירוק..

פורסם

המרקט של אנדרואיד מלא בכל טוב, אם אתה רוצה לשלם על אותם הדברים שאתה מקבל באנדרואיד בחינם, או להיתקע עם מכשיר עם אפליקציות מעטות, קנה לך אייפון או WP8.

..

איזה אוסף של שטויות אתם כותבים פה על אנדרואיד.

בחנות של אנדרואיד יש אולי 10% מכמות האפליקציות שיש בחנות של אפל.

ואולי 10% מהאפליקציות מתאימות לטלפון שלכם בגלל חוסר האחידות שיש בגודל המסכים.

ותודה רבה אבל אני לא צריך ויברטור בחינם.

ומה זה השטות הזאת של לקנות טלפונים עם מסך יותר מ 5 אינץ'?

מה אתם עושים עם המפלצת הזאת? אתם מסתובבים עם תיק במיוחד בשביל הטלפון?

אתם יודעים למה לטלפונים עם אנדרואיד יש מסך יותר גדול מאייפון? לפי gizmodo זה בגלל שיש להם חרא של מסך וקשה לקרוא במסך קטן

שאני רואה מישהו עם טלפון כזה זה הדבר שעולה לי בראש:

cel1.jpg

אייל

פורסם
איזה אוסף של שטויות אתם כותבים פה על אנדרואיד.

בחנות של אנדרואיד יש אולי 10% מכמות האפליקציות שיש בחנות של אפל.

ואולי 10% מהאפליקציות מתאימות לטלפון שלכם בגלל חוסר האחידות שיש בגודל המסכים.

ותודה רבה אבל אני לא צריך ויברטור בחינם.

ומה זה השטות הזאת של לקנות טלפונים עם מסך יותר מ 5 אינץ'?

מה אתם עושים עם המפלצת הזאת? אתם מסתובבים עם תיק במיוחד בשביל הטלפון?

אתם יודעים למה לטלפונים עם אנדרואיד יש מסך יותר גדול מאייפון? לפי gizmodo זה בגלל שיש להם חרא של מסך וקשה לקרוא במסך קטן

שאני רואה מישהו עם טלפון כזה זה הדבר שעולה לי בראש:

cel1.jpg

דוגמא קטנה, גלישה באינטרנט - גלוש ב-4 אינץ' הקטנטן של האייפון 5 ואז תעבור ל4.8 או 5.5 ותבין לבד איזה הבדל. שלא נדבר על זה שעד לפני כמה חודשים מה שהיה לאייפון זה מסך 3.5 אינץ'. :?

תמשיך לדבר על ויברטורים ועל אחוזים שרק אתה יודע עליהם, המציאות שונה מהדברים שאתה חוזר עליהם 1000 פעם, ותתפלא - S3 עם מגן נכנס יופי לכיס. כנ''ל נוט 2. לא צריך שום תיק.

אז לסיכום, מדבריך אינני בטוח בכלל שיש לך ניסיון עם אנדרואיד, וגם אם כן אז זה בטוח עם מכשיר זול של 500-1000 ש''ח שלא שווה הרבה, כמו הבחור עם ה-RAY.

ובקשר ל''מה אתם עושים עם המפלצת הזאת?'', אז אנחנו עושים את מה שבעלי האייפונים חולמים לעשות. גולשים כמו שצריך עם מסך ענק, מרחיבים את הזיכרון של המכשיר או מחליפים סוללה בקלות ובמעט כסף, לא צריכים תוכנה מפגרת כדי להעביר קבצים, ופשוט נהנים ממערכת הפעלה שימושית ומהנה הרבה יותר, וממרקט גדול וטוב יותר.

שמחתי להסביר לך.

(תגובה על ויברטור בעוד 1.. 2.. 3..)

:lol:

פורסם

אם יש משהו שאני יכול להגיד לזכות אפל זה שהם לא נכנעו למלחמת ה"לי יש (מסך) יותר גדול". 4 אינץ' זה גודל מצויין - יש שיגידו מושלם - לסמארטפון. כל מה שיותר גדול מזה, פשוט גדול מידיי לתפעול נוח ביד אחת לאנשים בעלי ידיים בגודל ממוצע.

לחובתם של אפל אגיד שהרשיו של המסך של האייפון 5 הוא פחות ממבריק. מה שגורם לזה שבפועל הוא מרגיש סתם ארוך ולא גדול (וואו, זה נשמע מלוכלך).

*נכתב מגלאקסי נקסוס, עם מסך 4.65, שחוץ מלראות סרטונים ביו-טיוב דיי מעצבן אותי על בסיס יומיומי. פשוט גדול מידיי בכדי להיות נוח ביד אחת.

פורסם

spire - מה שאתה מפספס פה זו העובדה שיש לך בחירה.

רוצה מסך גדול - בבקשה. רוצה מסך קטן - גם הולך.

אל תנסו לשכנע אותנו מהו גודל מסך אופטימלי, תן לי לבחור את הגודל שאני רוצה.

תודה. שלום.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא מפספס, תודה רבה. אני מודע יופי יופי שיש אפשרות בחירה: החל מ3.7 בhtc one v ועד 5 ומשהו בגאלאקסי נוט.

מה שאמרתי זה שמסך גדול לא נוח לתפעול ביד אחת ושכל הכבוד לאפל שהם לא נכנסו למלחמה הזאת. סה טו.

זה למשתמשי אפל אין אפשרות בחירה, תנחומיי. אני אישית לא חושב שצריך יותר גדול מזה.

אין בעד מה. מה שלומך? :-P

פורסם

מה שלא נוח לך, כן נוח למישהו אחר.

אתה לא יכול לקבוע ש"לא צריך יותר מזה".

יש כאלה שאוהבים גדול, יש כאלה שאוהבים קטן - ב-ח-י-ר-ה.

אין כזה דבר "גודל מושלם" לטלפון - הרי עד לפני האייפון 5 טחנו לכם את השכל ש-3.5 זה ה"גודל המושלם", וראינו מה יצא מזה...

תציעו כמה גדלים ותנו לצרכנים להחליט מה מתאים להם.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...