Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

לסיכום: אני מאוד מרוצה מהמכשיר ונותן לו ציון 9.5.

איתמר ג'ורג'.

1. פנגו - אין

2. וויז' -אין

3. גישה לחשבון בנק - אין

4. גישה לאתר קופת החולים - אין

5. אפליקציות לתחום האלקטרוניקה - אין

6.סקייפ - מלא בעיות

בשבילי המכשיר לא שימושי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמתם לב שהתלונות הן אותן תלונות כמו תלונות על כל דור אייפון שיוצא:

א) יקר מדי

ב) אין X, Y, Z שאני רגיל אליו מאנדרואיד/סימביאן/וינמובייל/נוקיה 3310/טלפון חוגה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

WP8 פשוט לא עושה לי את זה, אני מעדיף אפילו IOS ולא אותה.

אני נשאר עם הרובוט הירוק והנחמד, לדעתי אנדרואיד היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר כיום לסמארטפונים, ובשילוב עם המכשירים החכמים של סמסונג מקבלים חבילה טובה ומהנה.

פורסם

אחרי שני אייפונים קניתי אנדורייד וזאת מערכת הפעלה ממש חובבנית.

כול דבר יהיה יותר טוב.

טלפון עם WIN8 זה דבר חדש שכרגע טוב כמעצור לדלת, בעתיד שיהיו אפליקציות זה יהיה הרבה יותר טוב מאנדרואיד.

לא הבנתי למה גוגל צריכים לאשר כלכך הרבה ויברטורים שיהיו בחנות.

אייל

פורסם

צריך להתרגל לאנדרואיד ולוודא שיש גרסא טובה לפלאפון. בגלל שהמערכת הזה פתוחה, המון מערכות ערוכות ולא יציבות בעליל מותקנות בפלאפונים ומוציאות לה שם רע. סה"כ, כשמתרגלים, אין לה תחליף לדעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ואני עברתי מאייפון לS3, מה בדיוק חובבני באנדרואיד?

אצלי S3 עם JB והכל עובד מעולה והחווית שימוש והאפשרויות הרבות שיש באנדרואיד גרמו לי למכור את האייפון ולא להסתכל על אפל יותר לעולם.

ווינדוס אצלי תהיה רק במחשב.

פורסם

WIN8 מסתנכרן עם מחשב עם WIN8, אייפון מסתנכרן עם ITUNES.

מה ה S3 שלך עושה?

אתה מחבר אותו למחשב עם Kies, איכס #1

תפריטים בעברית באנדואיד, יש כזה דבר בכלל?

עדכון גרסה מתבצע לפי מדינות ולפי רשת, אתה יכול לשבת עם 10 אנשים עם S3 וכולם ילחצו ביחד על עדכון גרסה וכל אחד יקבל גרסה אחרת.

נתוני רשת צריך להכניס ידנית.

ועוד...

שניה נזכרתי בעוד משהו - החנות.

ויברטורים, הורדות לא חוקיות, כול דבר שחברה למכבדת את עצמה לא צריכה לאשר

ב gizmodo הייתה כותרת לא מזמן Android Is Popular Because It’s Cheap, Not Because It’s Good

אייל

פורסם
המחיר באמת שערוריה.

עם כול הכבוד, רק ליצרנית אחת יש פרבילגיה למכור מכשירים במחיר כזה, וזאת אפל.

למה? בגלל שסוף סוף הם נזכרו להגדיל את המסך מ-3.5" האינץ' המסכנים?

כפי שאני רואה את זה, הלומיה מציע הרבה מאוד הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה, והכוונה לדברים שמורגשים משמעותית כמו המצלמה המאוד מאוד איכותית, בניגוד ל-אפל שה"חידוש" הגדול שלהם היה שהם סופסוף הדביקו את הפער עם גודל המסך שלהם. למעשה, הם לא חידשו יותר מדי בתחום החומרה באופן משמעותי מאז האייפונים הראשונים (לא רלוונטי מבחינתי אם למכשיר יש מעל 2 ליבות, ו-4 ליבות כרגע זה לא אופטימלי ולא נחוץ כרגע), והאמת שגם בתחום התוכנה הם לא חידשו יותר מדי.

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לויכוח (המטופש לדעתי) בין תומכי אנדרואיד למאוהבי אייפון - היו לי את שתיהן ועם שתיהן הסתדרתי (היום אני עם אנדרואיד לצרכי עבודה), אבל:

כן, מובנה באנדרואיד, כבר די הרבה זמן, כולל יישור לימין.

עדכון גרסה מתבצע לפי מדינות ולפי רשת, אתה יכול לשבת עם 10 אנשים עם S3 וכולם ילחצו ביחד על עדכון גרסה וכל אחד יקבל גרסה אחרת.

מילת המפתח מודגשת במשפט שלך. אם היית קונה נקסוס, שהוא האנדרואיד ה"אמיתי", היית מקבל את העדכונים ראשון וביחד עם כולם.

אני לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל אפילו בנוקיה הישן שלי לא צריך להכניס נתוני רשת ידנית - ובטח שלא בכל סוג אנדרואיד שיצא בעשור האחרון...

פורסם

מה ה S3 שלך עושה?

אני מתחבר עם USB ועושה העתק הדבק לכל מה שאני רוצה. יותר פשוט? אה כן, ואם אני מחבר אותו למחשב של חבר ורוצה להעתיק ממנו שיר, אני לא צריך למחוק את כל מה שיש לי על המכשיר. מצויין במיוחד אם יש לי יותר מארבעה חברים (הגבלה של סנכרון לחמישה מחשבים, WTF?)

כן, משהו כמו שנתיים כבר

אם אני קניתי את הS3 שלי בקנדה, אני לא רוצה גרסא של סלקום. וההיפך, למה לך אפליקציות של מפעילה ספרדית אם אתה גר בהולנד, תאימות והתאמה לשוק בו נמגר המכשיר היא מילת המפתח. מה עוש שאם אני רוצה, תוך 15 דקות, שמתוכן 3 דקות עבודה, אני מתקין לעצמי גרסא אחרת לגמרי ש*אני* מחליט שהיא הטובה ביותר בשבילי. כל זה בנוסף למה שפייזר אמר על הנקסוס. אני עם גלאקסי נקסוס ויש לי בדיוק את אותה "גרסא" כמו לכל מכשיר נקסוס אחר בעולם.

התגובה הכי מושכלת שאני יכול לתת לזה היא "הא?"

ועוד...

יצא לך להתנסות בחנות של גוגל? כי לי כן והיא פחות או יותר זהה לאפפ סטור אני לא באמת רואה שום יתרון של אחת על השנייה

ויברטורים איזה ויברטורים?, הורדות לא חוקיות מה רע? אני מעדיף להוריד משהו בצורה "לא חוקית" כדי לבדוק אותו, א אני אוהב, אני אקנה., כול דבר שחברה למכבדת את עצמה לא צריכה לאשר

עוד שאלות?

*לנושא המקורי: להרבה מפריע שאין וייז בWM, יש גוגל מאפס? אני משתמש במאפס על המכשיר שלי ואני דיי מבסוט ממנה - מעבר לעובדה שהיא לא נותנת לי מידע בזמן אמת על מצב התנועה ותמיד בוחרת בנתיב הקצר ביותר ולא המהיר ביותר - מובנית בה האופציה של חיפוש בגוגל שהוא לדעתי שווה את כל המגרעות.

*יש לי את שתי האפליקציות, אני פשוט מוצא את עצמי משתמש במאפס לעיתים יותר תכופות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה ה S3 שלך עושה?

ועוד...

ויברטורים, הורדות לא חוקיות, כול דבר שחברה למכבדת את עצמה לא צריכה לאשר

ב gizmodo הייתה כותרת לא מזמן Android Is Popular Because It’s Cheap, Not Because It’s Good

אני רואה שכבר ענו לך על זה, אז אני אשאל - איזה מכשיר אנדרואיד קנית ואיזו גרסה הוא מריץ? כי אתה מדבר כמו מישהו שקנה מכשיר אנדרואיד זול ומיושן.

ובזמן שקניתי את הS3 הוא עלה כמו אייפון, ככה שהעדפתי אותו לא בגלל שהוא זול אלא בגלל שהוא טוב יותר. ויש לא מעט אנשים בעולם שחושבים כמוני.

פורסם

מסכים עם הזה מעלי.

עברתי לפני חודש לאנדרואיד (נקסוס 4) אחרי 5 שנים עם אייפון, מרוצה עד הגג.

רוב התלונות ששמעתי מאנשים היו על דברים שהאשמה עליהם נופלת על שינויים שביצעה החברה שמייצרת את הטלפון. האנדרואיד הנקי עולה על iOS כמעט בכל פרמטר לשימושים שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וודאי שכל אחד יקנה מה שהוא אוהב, אבל רצינו להבין למה הייתה לך חוויה כל כך שלילית עם אנדרואיד. בשביל זה צריך לדעת איזה מכשיר היה לך.

ויברטור יוקרתי הבאת, אגב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מסכים עם הזה מעלי.

עברתי לפני חודש לאנדרואיד (נקסוס 4) אחרי 5 שנים עם אייפון, מרוצה עד הגג.

רוב התלונות ששמעתי מאנשים היו על דברים שהאשמה עליהם נופלת על שינויים שביצעה החברה שמייצרת את הטלפון. האנדרואיד הנקי עולה על iOS כמעט בכל פרמטר לשימושים שלי.

כנ"ל... אני עם S2 ומערכת אנדרואיד "נקייה" של סמסונג, פשוט אין על זה :-P הרבה יותר שימושי מ IOS גם כאן.

בהתחלה עם הרום של פלאפון המכשיר היה מקרטע או נתקע מדי פעם, אך כעת הוא משייט לו בהנאה בכל מצב. מעבר לכך, HOTSPOT בפוטנציה בתוך הכיס, באמת? היש דבר יותר שימושי מזה? :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...