Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כח להגיב על ההערה הדפוקה שנזרקה כאן לגבי אנדרואיד, אז זאת דעתי משירשור אחר בנושא נוקיה, אנדרואיד ואייפון (היום אני עם SGS2).

פעם מאוד אהבתי נוקיה. היה לי 5800 ו-C7, וכשהיה לי C7, היה לי גם אייפון 4, שאותו החזרתי לחנות אחרי יומיים ללא כל צער, כי נדרשו בו פריצות ופגיעה באחריות כדי לעשות דברים שהנוקיה ידעה לעשות מהקופסה (לדוגמא להעביר קבצים ב-BT, לראות סרטי DIVX, ולשמש התקן אחסון נייד), ובנוסף (האייפון) היה גם כבד, לא נוח לאחיזה, ושברירי.

אבל אז שמתי יד על סמסונג גלקסי S, שידע לעשות כל מה שהנוקיה C7 ידעה לעשות, רק יותר טוב, וגם ידע לעשות יותר מהנוקיה, כמו לצלם באיכות נורמלית ולנגן סרטי MKV בלי המרה (בונוס - מסך גדול). ואז התקנתי רום ICS מקוסטם, וגיליתי שהגלקסי S יכול גם לעבוד מהר ויציב. ואז יצאה לי אפשרות לקנות בהזדמנות סמסונג גלקסי S2, שידע לעשות כל מה שהגלקסי S ידע לעשות, רק פי 2 יותר מהר ובלי להיתקע (בונוס - מסך עוד יותר גדול + פנס, מי צריך טאבלט בכלל?).

שכחתי לציין, שאת הגלקסי 1 ו-2 אפשר לשים בכיס יחד עם סיגריות, מצית זיפו, ומפתחות בלי לפחד שיישרטו/יישברו.

והנוקיה ממשיכה לצבור אבק במגירה.

הלומיה החדשה דומה מאוד במפרט שלה לגלקסי S2 (ועוד כמה מכשירים כפולי ליבה מתחרים, כמו מוטורולה RAZR). מה שחסר ללומיה - זה אנדרואיד. אבל אנדרואיד כבר יש בגלקסי S2. אבל כבר יש לי גלקסי S2. אז למה אני צריך את הלומיה?

בקיצור, לא יודע מי יהיה האייפון קילר (אני חושב שזה יהיה טים קוק), אבל נוקיה קילר זה אנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלומיה החדשה דומה מאוד במפרט שלה לגלקסי S2 (ועוד כמה מכשירים כפולי ליבה מתחרים, כמו מוטורולה RAZR).

רק הערה קטנה (שוב, בלי קשר למ"ה ספציפית): אל תיפלו בפח המפרט נטו. בדיוק כמו שלפעמים צמיגים ברוחב חצי מטר ומליון כ"ס מנסים לחפות על איכויות שילדה גרועות, כך גם במפרט של טלפון. לעיתים דווקא המכשיר עם המפרט הנמוך יותר, אבל עם מ"ה שתפורה יותר טוב להשתמש במה שהמכשיר מציע, יהיה זריז ויסבול מפחות בעיות מאשר מכשיר עם מליון ליבות שמ"ה שלו לא יודעת להשתמש בהן.

פורסם

בתור אחד שכבר "נפל" בפח של הווינדאוס מובייל וזה שבעתיד יהיו \ יפתחו תוכנות למערכת הפעלה החדשה, אין סיכוי שאני שוב עושה טעות והולך ליהיות שפן ניסיונות של מערכת הפעלה חדשה. את הלקח למדתי בצורה הכי כואבת שיש כשהלכו להם כמה אלפים שקלים בישביל מכשיר שהחזקתי כמה חודשים ואז פשוט שום דבר לא השתנה והעדפתי לעבור לאנדרואייד...

מקווה בישבילך שבאמת יצא משהו מהווינדאוס 8 הזה לפלאפון ולא תצטער בעוד כמה חודשים שקניתה את הפלאפון בזמן שהחברים שלך עם האנדרואיד יורידו תוכנות חדשות ואתה בנתיים תוכל להשתמש ביוטיוב או במחשבון.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אני מצטרף לדעת הרוב שכרגע הוא בהחלט לא מצדיק את מחירו, במיוחד שהוא צריך להיות אטרקטיבי יותר בכדי לנסות להתברג למתחרים החזקים.

גם יקר וגם ללא אפליקציות שהתרגלנו להשתמש בהם על בסיס יומי כדוגמת waze

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני יכול להעיד שכרגע מייקרוסופט משקיעה המון כסף כדי להמיר תוכנות לפלטפורמה שלהם.

אני מקווה שהיא תתפוס והתחרות והאופציות רק יגדלו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני משתגע מזה, סקייפ היא תוכנה של MS!!!

איך לעזזל אתם מוציאים מוצר שלא תומך בתוכנה שלכם?!

זו רמת דפיקות שאני לא תופס

סקייפ גרוע זה מינוס בינוני בגדול אבל הזוי במקרה של טלפון WIN8

אין WAZE - דילברייקר לכל מי שחושב על ספארטפון היום לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני יכול להעיד שכרגע מייקרוסופט משקיעה המון כסף כדי להמיר תוכנות לפלטפורמה שלהם.

אני מקווה שהיא תתפוס והתחרות והאופציות רק יגדלו.

הכל ספקולציות של רוכשי WP שסובלים מדיסוננס קוגנטיבי ברמות גבוהות - כרגע, שוק האפליקציות פשוט לא מספק את הסחורה.

אולי בעוד חצי שנה, או שנה, או שנתיים - העסק ישתפר ותעמוד מולנו מתחרה משמעותית.

כרגע - זה פשוט לא שם.

כרגע - שוק האפליקציות של WP דומה לשוק האפליקציות של אנדרויד בגירסה 1.6

אתה צריך להיות ממש early adopter בשביל לסבול את החסרון הזה - אבל יש תקווה - אולי זה ישתנה (ואולי לא)

הטעות הכי גדולה ש-MS עשתה עם WP עד כה היא לזרוק את כל ה-early adopters של WP שרכשו מכשיר עם גירסה 7/7.5, ולהודיע להם שהם פשוט לא יקבלו שדרוג ל-WP8.

הרי דרישות המינימום של WP7/7.5 היו גבוהות יחסית, ואין שום סיבה שהחומרה שמריצה את WP7/7.5 לא תריץ את WP8.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אין WAZE - דילברייקר לכל מי שחושב על ספארטפון היום לדעתי.

פשוט כיף לראות שורה כזו נכתבת על מוצר ישראלי... :idea: מי יתן וWAZE יזכו להתפתח ולשגשג \ לעשות אקזיט יפה, וכן שנמשיך לראות פיתוחים ישראלים (בתחום התוכנה והלוואי שבחומרה גם יחד) שצוברים פופולריות כזו...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אליק, אני משתמש באנדרואיד.

לא מדובר בספקולציה, הם מוציאים הרבה כסף כדי שחברות ימירו את האפליקציות שלהם ל-WP8. הם מוכנים לשאת בחלק / כל עלות המעבר.

אין ספק שמי שרכש מכשיר עם WP7 (יש לי פה אחד כזה) נדפק ובגדול. מערכת ההפעלה נחמדה ונעימה ונדמה שהמכשיר דיי חזק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני גם רוצה לעבור לWP8- זה העתיד והוא עולך לעשות הרבה צרות לאנדרויד וIOS.

האנדרוייד פשוט צעצוע מלא באגים מול הווינדוס- ואני יודע מה אני מדבר.

יש לי כרגע אקספיריה RAY 4.04 עם רוט, ואני צריך ליפרוץ ולשנות ידנית פרמטרים כדי לנצל את המכשיר בצורה טובה.

מי שמבין בכל התכנות והמודינג יכול להתאים לעצמו את האנדרויד, אבל לכל האחרים- תילכו על משהו מקצועי שיהיה הרבה יותר בשל בקרוב- WP8!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מאוד אהבתי את ווינמוביל 6.5. אבל, וזה אבל גדול, היו לה אפליקציות כמו מים. כל דבר שהיה קיים (בזמנו, בכ"א) לאייפון היה ל-6.5, והמכשירים היו מעולים.

כשלנוקיה ומייקרוסופט תהיה סביבה דומה למה שהיה אז, ומתחרה באפל, אז אולי אני אשקול שדרוג. עד אז, אני אשאר עם האייפון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין ספק שמי שרכש מכשיר עם WP7 (יש לי פה אחד כזה) נדפק ובגדול

גם לי יש אחד כזה ששוכב כבר חצי שנה במגירה ומחכה שאולי ייצא עידכון כלשהו :(

ובנימה יותר חיובית, המפות של בינג עשו קפיצת מדרגה רצינית, כל הארץ כבר ממופה בצורה מאוד יפה.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל מאז שהאפליקציה של אפל התחילה להקריא שמות רחובות זרקתי את וויז לקיבינימאט.

ויודע מה? היא אפילו עובדת יותר טוב מוויז.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...