Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב המעבר לרכב ליסינג, וחוסר הרצון שלי להתעסק עם hu, אני שוקל רכישת פרוססור, ממה שראיתי ישנם כמה ביט1 ואלפיין h700 אם אני זוכר נכון, מה משניהם עדיף? יש אלטרנטיבות אחרות? בסהכ צריך יכולת לבצע tc.

פורסם

יש היום גם ביט 10 לאודיסון - אם אתה לא צריך 4WAY אקטיבי הוא יעשה את העבודה פשוט נפלא.

חפש כאן סקירה שלי עליו

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

H700 הוא פרוססור אינטגראלי למכשירי אלפיין ולא מגיע עם אינטגרציה OEM כך שהוא לא אופציה

ביט 1 הוא הפרוססור המוביל של אודיסון והוא מאוד יקר באזור 3000 שח

בערך בחצי המחיר אתה יכול ללכת על :

אודיסון ביט TEN

או JL Audio CL441DSP

או Alpine PXE-H660

כולם מציגים יכולות אקולצייה אוטומטיות.

ומהווים בסיס למערכות מתקדמות ,הביט TEN הוא הטוב והמתקדם שבהם ברר מחירים.

אם אתה רוצה פתרון אקולצייה זול למערכת OEM

ללא תוספות מיוחדות ,יש פתרון נחמד שניקרא JBL MS2.

פורסם

הייתי מכניס למשוואה את ה MS-8 ואת הפרוססורים של הליקס (אם יש תקציב לקומפטישן- מה טוב).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בגדול, הפונקצייה היחידה שמעניינת אות זה time correction, ונכון לעכשיו, אני עובד פאסיבי דרך הקרוס של הסט. אבל הכל עוד יכול להשתנות

פורסם

הביט TEN יעשה עבורך עבודה יוצאת מן הכלל.

אני בכלל הייתי שוקל MDSP (מיני DSP) עם פלאגין מתאים. הMDSP בגרסא המלאה שלו יעלה לך חצי ממה שיעלה ביט 10 והפלאגין והאיזולטור הם כ20 דולרים נוספים (ומשלוחה כמובן) תיקח בחשבון שאתה תצטרך לבנות לו מארז בעצמך אבל זה לא מסובך במיוחד כי לא מדובר במוצר שמתחמם ולכן גם לבנות מארז מלוחות פרספקס דק או עץ או כל חומר אחר שנוח לך לבנות איתו - יעשה עבודה טובה, תזמין PC holdoffs מאיבי ותקבע את הלוח למארז שלך די בקלות.

תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...