Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פורד פיאסטה 1997 עם בעיה אחת קטנה - הגה קטן מכל הגה רגיל.

הלבשתי עליו כבר 4 כיסויים - כולם היו גדולים מדי ואי אפשר היה לנהוג איתם מבלי לקחת סיכון שבפניה מסוכנת (במיוחד עם עצם העובדה שלא קיים ברכב הגה כוח) אני אסובב את הכיסוי ולא את ההגה עצמו, אז קניתי לעצמי אחד שהוא לא כ"כ יפה אבל יחסית לאחרים - הוא קטן יותר.

השאלה שלי היא, איפה אני יכול לקנות כיסוי מתאים ויפה? קניתי את זה בACE, ובא לי אחד חדש.

מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הפרוצדורה הזאת?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לך לרפד רכב שיכין לך כיסוי לפי מידתו המדוייקת של ההגה- חתוך בדיוק לפי אורך ההיקף ותפור עם חוט, ככה לא יהיה סיכון שתסובב את ההגה על פארש.

לא כל כך מבין את הקשר בין כיסוי לבין הגה קטן, אבל לא משנה. מה הבעיה לנהוג עם הגה קטן?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לך לרפד רכב שיכין לך כיסוי לפי מידתו המדוייקת של ההגה- חתוך בדיוק לפי אורך ההיקף ותפור עם חוט, ככה לא יהיה סיכון שתסובב את ההגה על פארש.

לא כל כך מבין את הקשר בין כיסוי לבין הגה קטן, אבל לא משנה. מה הבעיה לנהוג עם הגה קטן?

אין בעיה, התכוונתי שהבעיה היא הכיסוי.

ההגה נראה הרבה פחות טוב בלי כיסוי - מתקלף וכו', מדובר ברכב ישן סה"כ.

כמה אמור לעלות לי כל העסק?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

יש באי ביי ערכות תפירה להגה בכל הגדלים..מעור ..אם יש לך זוג ידיים נורמאליות אתה תסתדר עם זה בלי בעיה..

• תוכן חדש...